Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manchester United - Tottenham

IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 21:29
    Zapraszam na www.ligiuefa.pl na transmisje online!
    Dostępne są 2 streamy w świetnej jakości + czat
    KOMENTARZ PO POLSKU!
    Linki:
    http://www.ligiuefa.pl/viewpage.php?page_id=3< br /> www.ligiuefa.pl/viewpage.php?page_id=2
    Obserwuj wątek
      • Gość: amx dużymi fragmentami jak Lechia-ŁKS IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 21:57
        patrząc na siłę obu lig spodziewałem się spotkania na dużo dużo wyższym poziomie niż to dwie godziny wcześniej w Gdańsku - a tutaj sporo niecelnych podań, głupie faule, kopanina, straty, mało strzałów - gdyby nie napis na górze i komentarz (no i twarze zawodników) oceniłbym że oglądam polską, ukraińską, no może belgijską ligę :)
        • Gość: roe Re: dużymi fragmentami jak Lechia-ŁKS IP: *.96.80.210.telemedia.pl 22.08.11, 23:16
          ja oceniłbym twój komentarz na ligę śpiochów. oglądałeś mecz czy spałeś?
        • hearthland93 Re: dużymi fragmentami jak Lechia-ŁKS 23.08.11, 17:04
          Gość portalu: amx napisał(a):

> patrząc na siłę obu lig spodziewałem się spotkania na dużo dużo wyższym poziomi
          > e niż to dwie godziny wcześniej w Gdańsku - a tutaj sporo niecelnych podań, głu
          > pie faule, kopanina, straty, mało strzałów - gdyby nie napis na górze i koment
          > arz (no i twarze zawodników) oceniłbym że oglądam polską, ukraińską, no może be
          > lgijską ligę :)

Co ty człowieku pieprzysz. Filozofujesz. nie chcesz nie oglądaj - proste.
      • tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Manchester United - Tottenham 22.08.11, 22:14
        My chyba inny mecz oglądamy, przecież jest akcja za akcje ! Super meczyk !
      • Gość: baj Manchester United - Tottenham IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.11, 23:12
        babol w tytule, Welbeck, nie Wellbeck, chyba, ze to jakas 'gra slowna' ;)
      • Gość: rooney Manchester United - Tottenham IP: *.141.rev.vline.pl 22.08.11, 23:17
        kto to jest Claverney? poprawcie ;)
      • Gość: weronika moja sexy fotka :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.11, 00:32
        adf.ly/183291/weronika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka