Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Smyk o polakach z harachowa...............

IP: *.chcg3.il.corecomm.net 10.03.02, 06:30
    NO BRAWO BRAWO!!nasi rodacy w ciaglej tej samej niezmiennej formie.Genetycznie
    uposledzone debile pokazaly poraz (ktory?przypomnijcie mi)ze Polska i jej
    obywatele to chodzacy chlam.W swoisty sposob promujemy Polske w
    harachowie,brawo.Wyniki zadne,chamstwo na trybunach no i ci niemcy co?Cholera
    znowu te niemcy.ajajajaja co tu zrobic............mozecie kupke sobie strzelic
    pod duza krokwia kibice z wrazenia.Niemcy deklasuja polakow jak
    chca.............a pomyslec ze wszystko(moje wpisy tez na ten temat)gdy
    zobaczylem transparent debila Polaka pt"dalismy rade pod grunwaldem damy rade z
    hanawaldem"-----------tak,tak,ja,ja "polnische idioten"------do roboty sie
    zabrac lenie...........
    Obserwuj wątek
      • Gość: nato Re: Smyk o polakach z harachowa............... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 08:00
        Gość portalu: SMYK napisał(a):

> NO BRAWO BRAWO!!nasi rodacy w ciaglej tej samej niezmiennej formie.Genetycznie
        > uposledzone debile pokazaly poraz (ktory?przypomnijcie mi)ze Polska i jej
        > obywatele to chodzacy chlam.W swoisty sposob promujemy Polske w
        > harachowie,brawo.Wyniki zadne,chamstwo na trybunach no i ci niemcy co?Cholera
        > znowu te niemcy.ajajajaja co tu zrobic............mozecie kupke sobie strzelic
        > pod duza krokwia kibice z wrazenia.Niemcy deklasuja polakow jak
        > chca.............a pomyslec ze wszystko(moje wpisy tez na ten temat)gdy
        > zobaczylem transparent debila Polaka pt"dalismy rade pod grunwaldem damy rade z
        >
        > hanawaldem"-----------tak,tak,ja,ja "polnische idioten"------do roboty sie
        > zabrac lenie...........

Jeszcze sobie mózgu nie kupiłeś ?
        A kompleksy idź leczyć gdzie indziej,
        tutaj każdy wie że jesteś idiotą.
      • hi-hi oj smyku, po prostu żal mi twojej matki 10.03.02, 08:17

> NO BRAWO BRAWO!!nasi rodacy w ciaglej tej samej niezmiennej formie.Genetycznie
        > uposledzone debile pokazaly poraz (ktory?przypomnijcie mi)ze Polska i jej
        > obywatele to chodzacy chlam.W swoisty sposob promujemy Polske w
        > harachowie,brawo.Wyniki zadne,chamstwo na trybunach no i ci niemcy co?Cholera
        > znowu te niemcy.ajajajaja co tu zrobic............mozecie kupke sobie strzelic
        > pod duza krokwia kibice z wrazenia.Niemcy deklasuja polakow jak
        > chca.............a pomyslec ze wszystko(moje wpisy tez na ten temat)gdy
        > zobaczylem transparent debila Polaka pt"dalismy rade pod grunwaldem damy rade z
        >
        > hanawaldem"-----------tak,tak,ja,ja "polnische idioten"------do roboty sie
        > zabrac lenie...........

--------------
        Witaj cioto.
        Po raz kolejny próbujesz udowodnić że jeden naród
        jest lepszy od drugiego bo
        ma lepsze wyniki w sporcie.
        Przypomnę więc tobie że był już jeden niemiec , niejaki
        Hitler (zresztą pedał z domieszką krwi żydowskiej)
        który próbował udowodnić podczas olimpiady że
        niemcy sa lepsze w sporcie od innych. Niestety
        wygrywały tam między innymi czarnoskórzy (pewnie wolał byś bym nazwał ich
        małpy).

Nie musze tez tobie przypominać że amerykanie to
        strasznie biedny kraj , wrecz upośledzony
        genetycznie bo
        w skokach narciarskich i na olimpiadzie
        miał mniej medali od niemców.

Nie wiem czemu tobie odpisuje
        bo twoja głupota jest nierefolmowalna......
        No i weź się do prawdziwej roboty
        a nie dajesz dupy niemcom próbujac
        sobie leczyć swoje kompleksy
        na forum
        gdzie i tak każdy ma cie za pajaca i debila

hi-hi
        pzdr
        • Gość: SMYK Re: oj smyku, po prostu żal mi twojej matki IP: *.chcg3.il.corecomm.net 12.03.02, 00:16
          kompleksy to wy waszymi wyzwiskami leczycie........zadnych
          konkretow........polnische idioten.........wulgarne kundle europy co mysla ze
          sa wszystkim a sa tylko pylkami internetowwymi ktorzy mysla ze walcza i o
          zgroza reprezentuja polskosc.....slowianskie kunkle
          • Gość: Jacek Re: oj smyku, po prostu żal mi twojej matki IP: 192.168.0.* 12.03.02, 00:36

> kompleksy to wy waszymi wyzwiskami leczycie........zadnych
            > konkretow........polnische idioten..

a skąd znasz tak dobrze ten słowiański język...pierdolcu jeden?

• Gość: ;-) Re: oj smyku, po prostu żal mi twojej matki IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.02, 01:04
              Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Gość portalu: SMYK napisał(a):
              >
              > > kompleksy to wy waszymi wyzwiskami leczycie........zadnych
              > > konkretow........polnische idioten..
              >
              > a skąd znasz tak dobrze ten słowiański język...pierdolcu jeden?
              >
              >
              >

SA LUDZIE ZNAJACY JEZYKI OBCE.... nie znasz zadnych?... schade, schade....
      • Gość: Jacek Kto winien? IP: 192.168.0.* 12.03.02, 00:32
        Powiedzmy sobie jasno: głównym winowajcą jest super redaktor Krzysztof Miklas.
        To właśnie on wzniecił w kibicach nienawiść do Hannavalda. To on bajdurzył o
        anoreksji, stylu zachowania i wreszcie o dopingu. Media pokazały swoja siłę.
        Dawniej wszystko skupiało sie na Schmittcie, teraz przeszło na lepszego w tym
        sezonie Hannavalda. Nie uwielbiam go ale jest najlepszy. A w każdym normalnym
        kraju redaktor Miklas nie znalazł by pracy po tego typu występach nawet w
        najgorszym brukowcu.
        • Gość: SMYK Re: Kto winien? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 12.03.02, 16:39
          Dobrze piszesz ....w kazdym ale nie w naszym bo to jest kraj debili
          pokomunistycznych.te same mordy daja korenspodencje z zagranicy i te same robia
          sport......ciagle te same twarze......A CO DO JEZYKA.To czy
          auto,parlament,prezydent,hebel,fabryka,stadion,fajnie,kolor,telefon,radio,szafa,
          i setki innych slow skad sie wziely?Czy aby nie z innych jezykow.Caly
          ten "polski"jezyk to pieprzenie w bambus.zlepek slow z innych jezykow
          • Gość: Geezoos Re: Kto winien? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:08

> Dobrze piszesz ....w kazdym ale nie w naszym bo to jest kraj debili
            > pokomunistycznych.te same mordy daja korenspodencje z zagranicy i te same robia
            >
            > sport......ciagle te same twarze......A CO DO JEZYKA.To czy
            > auto,parlament,prezydent,hebel,fabryka,stadion,fajnie,kolor,telefon,radio,szafa
            > ,
            > i setki innych slow skad sie wziely?Czy aby nie z innych jezykow.Caly
            > ten "polski"jezyk to pieprzenie w bambus.zlepek slow z innych jezykow

Nie bardzo rozumiem twoich argumentow. Ale mozemy sie policytowac na bezsensowne
            toerie. Dazac twoim tokiem myslenia powiedz mi z jakiego jezyka pochodzi
            wyraz "rezyser" wystepujacy w niemieckim i dlaczego jest z francuskim akcentem?
            To jest jeden z wielu przykladow na wystepowanie w niemieckim "zapozyczonych"
            wyrazow, i co?? Twoje argumenty sa bzdurne, kolego, a ty wypowiadajac sie w ten
            sposob dowodzisz swojej glupoty.
            • Gość: xtrem Re: Kto winien? IP: *.dbtec.de / 10.1.4.* 12.03.02, 18:16
              To co mowi jacek to racja. Zachowanie i teksty Miklasa byly niewiarygodne.
              Gdyby gosc zyl w innym kraju, natychmiast by wylecial. Ale nie tylko on sam
              jest winien. No bo ilu tak naprawde protestowalo? Ilu ludzi na tym forum z
              podziwu godna zaciekloscia nadal broni tezy o "chamstwie" Hannawalda?

Polska to niestety kraj, w ktorym panuje wysoka koniunktura na spiski i kozly
              ofiarne.

• Gość: Geezoos Re: Kto winien? IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 12.03.02, 18:45
                A z tym to sie akurat zgodze, bo trudno sie nie zgodzic. Niestety, pod wieloma
                wzgledami nasz kraj daleki jest od normalnosci. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka