saint_just 29.08.12, 16:05 "Słodki" z kilogramem mejkapu...Nie mam pojęcia, co widzą w tej szczudlastej ,zwalistej , stękającej babie o wdzięku konia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1sz-truten Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 16:06 A dlaczego ani slowa o naszej Misi ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
o-happy-day Re: Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 21:25 No...,też się tak zastanawiałem co za idioci akurat ją wybrali Maxim-Woman of the Year 2006.Ale na szczęście tylko w sporcie.I pewnie tylko za to rżenie... .Ślepe półgłówki... .Ale na szczęście dla nich,to miało miejsce chyba z jakichś sto lat temu... . No...,masz już może troszeczkę więcej pojęcia kto i co w niej widzi,albo słyszy...? Osobiście uważam,że tylko ci zdebilowani narcyści. Tylko justy mają gusty.... Odpowiedz Link Zgłoś
o-happy-day Re: Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 21:28 saint_just napisał: > "Słodki" z kilogramem mejkapu...Nie mam pojęcia, co widzą w tej szczudlastej > ,zwalistej , stękającej babie o wdzięku konia... No...,też się tak zastanawiałem co za idioci akurat ją wybrali Maxim-Woman of the Year 2006.Ale na szczęście tylko w sporcie.I pewnie tylko za to rżenie... .Ślepe półgłówki... .Ale na szczęście dla nich,to miało miejsce chyba z jakichś sto lat temu... . No...,masz już może troszeczkę więcej pojęcia kto i co w niej widzi,albo słyszy...? Osobiście uważam,że tylko ci zdebilowani narcyści. Tylko justy mają gusty.... Odpowiedz Link Zgłoś