Gość: pseudonim IP: *.media4.pl 17.07.04, 17:24 Lance jeszcze gotow ponownie wygrac cale Tour De France :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trebor112 Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap 17.07.04, 17:27 No i wszystko jasne. Brawo dla młodego francuskiego lidera! Armstrong rules!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukelasko1 Voeckler - Bohater 17.07.04, 17:57 Podziwiam tego chlopaka, to co pokazal dzis to byla prawdziwa walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmicic Re: Voeckler - Bohater IP: *.cm-upc.chello.se 17.07.04, 18:17 Bohater to za malo! Widac bylo ze mu zalezy na "maillot jeune" a ja mysle ze Armstrong myslal ze ja dzis odbierze. Armstrong tez sie musil zmeczyc...albo za dobre koksy ma w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Jesli ktos ma jeszcze watpliwosci... IP: *.159.222.233.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.07.04, 18:24 Kto jest najlepszy. Te dwa etapy wczoraj i dzis to byla tylko przygrywka. Jutro plaski etap - poniedzialek odpoczynek. Tour zacznie sie we wtorek - gory. Sroda ind. na czas 16 km pod gore. Czwartek - gory. Sobota 55 km ind. na czas. Zobaczymy na ktorym miejscu bedzie Voeckler po sobotnim etapie. Tylko jakis wypadek moze pozbawic Armstronga zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmicic Re: Jesli ktos ma jeszcze watpliwosci... IP: *.cm-upc.chello.se 17.07.04, 18:36 Tak tylko wypadek...albo ze koksy skoncza dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Voeckler - Bohater IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:07 Brawo za "ale za dobre koksy ma w sobie". Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Tygrys i co 19.07.04, 12:26 I co okazuje się, że coś słaby ten twój enerdowski koksiarz. Chyba Amerykanie mają lepsze koksy he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoober Tygrys, a gdzie list do Pana Armstronga? IP: *.sympatico.ca 17.07.04, 18:36 Z przeprosinami za pomowienia i kalumnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Tygrys, a gdzie list do Pana Armstronga? IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 19:11 kmicic......pocaluj Mr. Lance w spocone jaja.....ok nieudaczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmicic Re: Tygrys, a gdzie list do Pana Armstronga? IP: *.cm-upc.chello.se 17.07.04, 20:11 Co?...Moze wypij jescze jedno piwko...pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjk Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 19:16 Lance w tym roku na jednym kole wygra ten Tour. Voekler dzielnie się trzyma, ale na obu czasówkach straci z 5 minut, ale w pierwszej dziesiątce może będzie. Basso będzie drugi, tak więc ciekawe kto trzeci? Jak widać wszyscy kozacy z ostatnich lat wypstrykali się (Ullrich, Heras, Mayo, itd.), a Lance wciaż najlepszy. Czuję że za rok połakomi się na 7 zwycięstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:18 Idol wiekszości z was tutaj jakby tylko chciał to by wjechał na 200 kilometrowy podjazd o nachyleniu 30% i 15 km przed metą zaczął finiszować jak Mario Cippolini za czasów swojej świetności. Odpowiedź jest jasna skąd te efekty ale wiekszość z was tego nie widzi albo nie chce widzieć. Ullrich to jest niestety cień samego siebie z tamtego roku. To co pokazał dzisiaj Vockler zasługuje na wielkie brawa. Oczywiście wieże w to że Ivan Basso wygra ten wyścig. A wyprzedzi go na środowej czasówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 19:32 przyszedl tygrys....i Lance'a dupe wygryzl :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Henryk Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.04, 20:58 To dowalanie Armstrong'owi jest juz nudne. W tej edycji TdF nikt go juz nie pokona. Brawa dla Voeckler'a, brawa dla Basso. Dla super sa rowniez tacy kolarze jak Azevedo. Ulrich sie jeszcze podniesie. Wierze ze Baranowski tez. Ale to tylko wiara gdy zawiesze rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Keeper Do Pana Tygrysa IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 17.07.04, 21:24 Tygrys, co sie stalo z twoja przepowiednia z przed paru dni, you shmuck! Rzuc brachu ten koks bo ci to mozg gotuje... Tygrys Pisal dwa dni temu -------------------------------------------------------------------------------- Ja mam jak zwykle inne zdanie niż większość z was. Jutro UNITED STATES OF ANABOLIC (czyli wiadomo kto), Mayo , Hamilton (kolejny koksiarz ze stajni amerykańskiej), i przedewszystkim faktyczny ubiegłoroczny zwycięzca WIELKI JAN ULLIRCH dojadą wszyscy razem (chciałbym się mylić). A wynik tego wyścigu rozstrzygnie się na czasówkach środowej (gdzie największy koksiarz w historii Touru poprostu nie wytrzma napięcia) i tej następnej gdzie Ullrich powiększy swoją przewage. I wtedy nastąpi koniec amerykańskiego koksiarza. Ktoś tu kiedyś dobrze napisał gdyby Indurain miał tylu murzynów i koksu w sobie co UNITED STATES OF ANABOLIC to by wygrał ten wyścig 10 razy z rzędu. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: Do Pana Tygrysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:32 gdyby darek mial serce do walki jak vockler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Do Tygrysa-Last year Ullrich był na koksie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 21:38 A to nie daje Ci do myślenia,że to Twój ulubieniec Ullrich był w ubiegłym roku na KOKSIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Re: Do Tygrysa-Last year Ullrich był na koksie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.04, 21:48 Proszę podaj więcej szczegółów!Ja o tym nie słyszałem Wiem że Ullrich był kiedyś zdyskwalifikowany za branie środków dopingujących-no ale nie w zeszłym roku-było to parę lat temu. Ullrich jedzie poniżej oczekiwań ale nie komromituje się-walczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.04, 21:43 Basso i jazda na czas? Chyba żartujesz!Lanca nikt nie pokona-lepiej żebyś to zrozumiał szybko bo ciężko ci będzie to przyjąć we środę! Nie ma dowodów na to że Armstrong bierze doping-więc nie można człowieka oskarżać.Armstrong miał już (bodaj w 2001) test pozytywny-ale oczyszczono go z zarzutów.Jego masażystka twierdzi że wystawiono mu receptę z datą wsteczną-na lek zawierający niedozwoloną substancję-no ale to mogę i ja twierdzić-żeby człowieka oskarżyć czy chociaż pomówić trzeba niezbitych dowodów.Basso się uczy i cud że wytrzymuje tempo Armstronga-już w środę tego tempa nikt nie wytrzyma... A jeżeli ktoś mu zagrozi i przynajmniej przez sekundę bedzie nie jasne na 100% kto wygra wyścig to.... nie przecież to jest niemożliwe(powtarzam przez sekundę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.chello.pl 18.07.04, 01:33 Ha, ha! Jeszcze wczoraj wierzyłeś, że to Ulrich wygra TdF i opisywałeś jak to dołoży Armstrongowi. Dzisiaj wierzysz że wygra Basso. Zdaje się, że zapomniałeś o tym że w ubiegłym roku Basso na 2 czasówkach stracił do Armstronga będącego w nienajwyższej formie ponad 6 minut, a w tym roku podczas prologu zajął 70 miejsce i na odcinku 5 km stracił do Armstronga 30 sekund. Basso ma duże szanse na zajęcie 2 miejsca ale to wszystko. Ale jak chcesz to możesz sobie śnić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:32 Nie wiem co odpowiedzieć. Ale podtrzymuje swoje stanowisko odnośnie Armstronga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Keeper Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 17.07.04, 21:41 Greg LeMond pare dni temu publicznie skrytykowal Armstronga podczas wywiadu na ESPN. Oskarzyl go o "doping". Nie za bardzo rozumiem jakie sa jego podstawy do tego. Chyba wszyscy kolarze sa sprawdzani na nielegalne substancje? Jesli sa nie wykrywalne to o co chodzi? BTW- Basso "kicks ass". Nie wygra w tym roku ale to moze byc przyszly champion. Widac ze to jest rok duzych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:45 bogatych stać na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:01 Im tego nie wytłumaczysz , oni traktują Kokstronga niemal jak Wojtyłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.chello.pl 18.07.04, 01:25 Ciekawe dlaczego zakładasz, że to Armstrong jest na dopingu a nie twój pupilek Ulrich, wychowanek stajni NRD-owskich sportowych mutantów? Czyżby dowodem tego że jest "czysty" miało by być to jaki jest słaby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:58 Tak sobie to tłumaczcie że Wasz kochany Lance jest czyściusienki , a za 15 lat się dowiemy że wasz idol jednak brał. To będzie dokładnie tak samo jak w przypadku Carla Lewis'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Keeper Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 17.07.04, 22:05 To samo mozesz powiedziec o kazdym innym sportowcu. Byc moze Vockler, Basso, Urlich i "every other swinging Dick" sie koksuje. Ale jak nie mozesz udowodnic to nie mozesz oskarzac. A jak podchodzisz do tego ze kazdego podejrzewasz o doping to zmien swoje hobby ze sportu na cos innego, bo sie tylko nie potrzebnie stresujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:20 branie to pewnik ale koks sam nie wygrywa chociz nie tlumacze tym tegorocza dyspozyce pana A a gdyby to byl pan BBBB ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.04, 22:20 Skąd ta pewność że bierze?Gdy patrzę na przeciętną z drużynówki US Postal-53 kilometry na godzinę-zastanawiam się.... Wsiadam na rowerek treningowy staram się jak mogę-50.5 km na godzinę rower cały chodzi,mało się nie rozpadnie- siostra krzyczy że zwariowałem-nogi pracują-obroty niesamowite-długo bym tak nie wytrzymał nie jestem sportowcem... nie jadę w wyścigu... Nie trenuję codziennie przez kilka godzin,nie wylewam ton potu,nie "mieszkam na rowerze"... A oni przejechali w czasówce ponad 60 kilometrów uśmiechnięci-jeden wysiłek i koniec-ale nie ich czeka jutro kilkaset kilosów w podobnym tempie..Wsiądźcie na rower i spróbujcie!!!-powodzenia(haha) Dlatego zastanawiam się...-ale nie oskarżam.. Bo nie jestem pewny bo nie wiem-może oni są do tego stworzeni,może mają wrodzoną wytrzymałość-popartą ciężką pracą Na dzień dzisiejszy Armstrong jest czysty-nikt niczego nie udowodnił-a przynajmniej zawsze był oczyszczany z zarzutów To co on wyprawia na rowerze nie mieści się w głowie-jeżeli prawda jest właśnie taka(jest w 100% czysty) to to "coś" dał mu Bóg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:13 Ale ja sportowców dziele na : amerykańskich i reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:15 Ale nie zauważyłeś tego że ja oskarżam tylko Armstronga. Gdyby nie był amerykaninem to pewnie bym się cieszył że wygrywa po raz 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: 212.33.84.* 17.07.04, 22:24 BO jestes <piiiiiiiiip> - sami wiecie co tu wstawic :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 22:38 Co do czystości to wszyscy są czyści dopóki nikt im niczego nie udowodni a swoją drogą zakazane dla sportowców sbstancje powszechnie są stosowane w leczeniu nowotworów a właściwie w powrocie do zdrowia po wyniszczającm organizm leczeniu. Podobnie sprawa się ma w leczeniu "pospolitych" alergii ( stąd w kadrach coraz więcej "alergików" głównie wśród pływaków). Z drugiej strony śmiem twierdzić,że kolarstwo chce stać się jedynym niestety czystym sportem (pokażcie mi inny sport gdzie komisja antydopingowa może kontolować zawodnika o każdej porze dnia i nocy przez cały sezon, a nie tylko bezpośrednio po zawodach ( a na zawody zawodnika można odpowoednio "spreparować" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Keeper Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 17.07.04, 22:30 Szkoda ze nie lubisz "good old US" ale na to ci juz nic nie poradze. Sa ludzie co potrzebuja cos nienawidzic w swoim zyciu. To co piszesz nie ma wiec zadnego znaczenia bo twoj glowny argument jest "I hate USA". Najwidoczniej nie masz co robic i ci sie nudzi wiec spedzasz swoj czas na tym forum wypisujac swoje opinie ktore nie maja nic wspolnego ze sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoober Tygrys: fobie sa uleczalne IP: *.sympatico.ca 17.07.04, 23:28 Z toba jest trudno racjonalnie dyskutowac, bo dla ciebie Amerykanie i Armstrong to jak dla innych Zydzi, masoni, pedaly i oczywiscie cyklisci - nie lubisz i kropka. Armstrong ma jeszcze jeden kluczowy atut, ktorym bije na glowe wszystkich konkurentow - team US Postal. Chyba nigdy nie widzialem takiej druzynowej przewagi jak dzisiaj pokazali - piatka zawodnikow na czele peletonu przez kilkadziesiat kilometrow w najtrudniejszych gorskich warunkach. Tego sie normalnie nie widzi. W zeszlym roku ta druzyna, choc bardzo silna, takiej przewagi nie pokazala. Mysle, ze dla konkurentow Lance'a to dodatkowo deprymujacy czynnik. Trzeba walczyc nie tylko z nim, ale z cala druzyna. W 1956 Stanislaw Krolak jako pierwszy Polak wygral Wyscig Pokoju. Wtedy nie bylo zwyczaju, zeby jechac na lidera, wladze sportowe promowaly sukces druzyny, czyli kolektywu. Krolak startowal do ostatniego etapu z Brna do Pragi ze swiadomoscia, ze sam nie da rady, a koledzy nie deklarowali specjalnej pomocy. Przed startem Krolak obiecal, ze jesli wygra, podzieli sie ze wszystkimi wygrana. Poskutkowalo, w Pradze stanal na podium. Nagroda za zwyciestwo byl motocykl SHL, ktory Krolak sprzedal za 7 tys. zl, sobie zatrzymal dwa tysiace, a koledzy dostali po tysiac. To byla wtedy rownowartosc miesiecznej pensji nauczyciela albo malo wykwalifikowanego robotnika przemyslowego. Zdaje sie, ze dzisiaj placa troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:43 No tak, gratulacje dla Armstronga, w koncu nazwisko do czegos zobowiazuje ...heheh..ale ja w tym roku licze na Totschniga, ktory po 12. etapach byl 22., a teraz w zwiazku z tym, ze zajal 3. miejsce w 13. etapie, ktory byl wykanczajacy dla wielu kolarzy, przesunal sie na 6. pozycje. Bede dalej 3mala kciuki za Austriaka. pozdrawiam wszystkich fanow/ki kolarstwa i zapraszam na moje prywatne forum, poswiecone kolarstwu, a zwlaszcza tegorocznemu TdF. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21139 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.mis.prserv.net 18.07.04, 03:21 I po zabawie. Jak ten Basso jezdzi na czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK cos tu..cieniutko pieje tygrysek... IP: *.sympatico.ca 18.07.04, 03:32 ..a prorok z niego jak z koziej dupy..tramba:))) a wracajac do Le Monda..to byl bohater kolarskiw USAaz sie pojawil ..Armstrong i o elMondzie..zapomniano..tego sie nie puszcza plazem....LeMond zostal zepchniety na..pobocze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 10:52 Moje prognozy niestety się nie sprawdziły , a właściwie wyszyło na to ,że nie znam się na kolarstwie. Ale ja mam już dosyć Armstronga i jego zespołu. Ten wyścig od pojawienia się amerykanina stał się nudny bo od razu wiadomo kto wygra , żadnych emocji przynajmniej dla mnie. Kto z was w ogóle przypuszczał , że znowu pójdzie mu tak łatwo??? A jeżeli chodzi o "środki dopingujące" to ja wiem swoje wy wiecie swoje. I teraz do końca wyścigu na tym forum będzie: Lance to , Lance tamto , Lance znowu najlepszy i ogólne podniecenie na temat Lance'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MayK Armstrong=Koks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:55 Zal patrzec co sie zrobilo z tego wyscigu. Armstron brojlerze, cyborgu napakowany po granice mozliwosci odpusc juz sobie i nam chcemy zobaczyc wyscig a nie jazde koksiarza. Na kiego czorta oni rok temu na Ciebie zaczekali ? moze po porace rozpadla by sie ta UsKoksGroupen ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:33 BRAWA dla tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK do debili tego forum:))) IP: *.sympatico.ca 18.07.04, 12:42 ....zarzuca sie Armstrongowi narkotyki???...i to tu tez na forum...a jakie macie dowody?...ten kolarz jest najbardziej badanym zawodnikiem na swiecie..Francja wychodzi ze skory aby mu to udowodniono!!!..bo on zabiera nam to!!!,,,co francuskie...ten wyscig to nasza tradycja!!!..krzyczy Francja...wiec sluchajcie debile....jak mu udowodnia to..basta!!,...a poki co to tez mozna powiefziec ze niedozwolone sybstancje bral:Merx,Szurkowski,Szozda,Krolak,Le Mond....i cala reszta.....a tak miedzy nami to podobno bierze koks Tygrys....widziano go ze strzykawka w pociagu do Durakowa Gornego...dowody..debilki!!!...bo inaczej to karawana jedzie a pieski..szczekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: do debili tego forum:))) IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 18.07.04, 12:51 Mr krok, podejrzewam ze przyklad marion jones nic pana nie nauczyl... armstrong moze wygrac wszystkie pozostale etapy, dystansujac stawke o pol godziny, a podejrzewam ze, pan dalej bedzie twierdzil "lance gra fair" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dziwne, ze Ulrich naladowany koksem moze IP: 192.216.37.* 19.07.04, 18:00 tylko wachac baki Armstronga. Potrzeba tez troche umiejetnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:00 Armstrong skończy tak jak Florince Griffith-Joyner. Ona podobno też nie brała. Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców kolarstwa których tu jest niestety bardzo mało , bo tu wszyscy kibicują wielkiemu Lance'owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_sam Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:45 Ja tam lancowi nie kibicuje, ale z drugiej strony wcale nie uwazam zeby byl nakoksowany wiecej niz inni. Owszem, badania i kontrole tez sa, ale albo laboratoria grup kolarskich sa o epoke dalej niz kontrolujacy, albo kazdy udaje ze nic sie nie dzieje a na wierzch wyciaga sie tylko doping u jakichs leszczy typu rutkowski. Ludzie, ochloncie, wiekszosc zawodowego peletonu jedzie na koksie, lance ma widocznie koks lepszego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.04, 15:41 Mnie wkurza jedno. Że tacy kolarze jak Basso czy w poprzednich latach Beloki, nawet nie podejmą próby zaatakowania Armstronga - nawet wtedy jak są w świetnej formie. Ullrich nie ma tyle pary w nogach, co oni, ale on przynajmniej próbuje, on nie godzi się z dominacją Teksańczyka. Cała reszta peletonu - robi wrażenie, jakby byli szczęśliwi, że mogą jechać z Nadczłowiekiem Armstrongiem i walczyć o drugie miejsce. (Skądinąd, tak też się działo w czasach dominacji Induraina - wtedy tylko jeden Rominger _próbował_ z Baskiem walczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 16:10 I to świadczy tylko o jednym wiadomo o czym. Wyłączając z tego Induraina bo on nie miał tyle super "murzynów" jak teraz ma Armstrong. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 w czym problem? 19.07.04, 09:53 Jesli koksuja sie wszyscy, to i tak wygrywa najlepszy. Jesli nikt - tez. Innych rozwiazan nie widze, tak czy inaczej brawa dla Armstronga. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: Tour de France: Armstrong wygrał 13. etap 19.07.04, 12:28 Braaaawo Lance! Wiedziałam, że "niebieski pociąg" da radę. Odpowiedz Link Zgłoś