Gość: kck IP: *.plustech.pl 24.07.04, 13:31 Śmieszny jakiś ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieżyczliwy Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 13:38 Wiadomo, że ten klub zawsze miał tendencję do pozaboiskowego załatwiania rozmaitych spraw: 1987, anulowany mecz przedostatniej kolejki z Polonią Bytom, 1993 - wiadomo co; 1995 - wyjazd na mecz z Lechią, zamiast do Gdańksa, to na Golęcin. Efekt: walkower dla poznańskich "sportowców". Zawsze wiedziałem, że to pojebany klub, ten wasz KKS, PKP WKP, czy co wy tam jeszcze nowego wymyślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.chello.pl 24.07.04, 23:17 zgadzam sie w pelni. I jeszcze dodam, ze oni poprestu robie juz po nogach ze strachu. Takiego mamy MP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal uspokój się warszawiaku na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:41 niezyczliwy: Żaden klub nie jest 100% czysty, Lech również, ale twoja Legia to pobija wszystkie rekordy w tej dziedzinie. Rok 1993, który przywołujesz, to świetny przykład - to jedyny raz, kiedy PZPN stanął na wysokości zadania i odebrał panu "Wielkiemu Motywatorowi" i jego grajkom tytuł "wywalczony" za pomocą pieniędzy wpłaconych na konto Wisły. i na koniec: f..k off i nie pozdrawiam. Jak tak Ci się Poznań nie podoba to papa wracaj 300km na wschód. Wawerak: MP to jest Wisła w tym momencie - chyba pomyliłeś komentarze kolego. Pewnie je robisz metodą kopiuj-wklej, nie zastanawiając się w ogóle nad treścią. Obaj: Spadajcie na bambus - nie lubicie Lecha, jakieś kompleksiki w stosunku do Wielkopolski, to po co się udzielacie na forum regionalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheLastWarrior Tylko Lech IP: *.echostar.pl 24.07.04, 13:40 Kibice, prezesi, wrogowie: Nieważne jest z kim leszkowi przyjdzie grac. Nieważne kto jest lepszy, a kto gorszy. Wyniki wszelkich teoretycznych ustaleń moze zweryfikowac boisko. I tak właśnie będzie. Nieważne czy Grozny, Olomuniec, Bukareszt. Ważne, by zagrac na maxa. By gryźć glebe. Biegać tyle, aż nie upadnie sie na twarz (byle nie z głodu). A kibice z Lechem będą zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLA Re: Lech Poznan chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 13:56 ale brednie, ja piernicze!! to przeciez ledwie runda wstepna, a oni juz by chcieli jakiegos przeciwnika, na ktorym zarobia, sorry, ale manchester chyba do poznania nie przyjedzie! i jeszcze to wybrzydzanie, ze rubin kazan jest poza zasiegiem- gra sie z tym kogo sie wylosuje, wygrac moze kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheLastWarrior suszysz gosciu IP: *.echostar.pl 24.07.04, 14:03 Jak manchester do Poznania nie przyjedzie? Przynajmniej znajdzie go na mapie, nie tak jak Grodzisk. Kibice city zamiast do Grodziska dojechali do Gorzowa lolololololol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: suszysz gosciu IP: *.dyn.optonline.net 24.07.04, 14:16 ale wsyd.moim zdaniem to zenada ze dzialacze Lecha mysla w ten sposob.jesli chca gdzies awansowac to musza wygrywac z kazdym a tym bardziej ze slabeuszami. a jesli nie ma kasy na mecze w UEFA to won do trzeciej ligi!!! tam beda mieli mniejsze koszta wyjazdwo.wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Zlej baletnicy nawet obuwie przeszkadza... 24.07.04, 14:20 Po co oni w ogole graja w pucharach,jesli juz maja pelne galoty?!!! Runda wstepna a ci sie beda skarzyc w UEFA... I pomyslec ,ze zagraja kosztem Groclinu, ktory by nas nie przynajmniej skompromitowal. "Pobili" Wisle Plock i Katowice,bo oni jak dostawali w dupe od Ventspils i Cementarnicy to nie plakali,ze spadli z wysokiego konia... Oj,wstydzic sie musi taki Mirek Okonski,za obecnych grajkow Lecha... PS Do ostatniego wojownika: Stary...Ty nawet nie porownuj Lecha do Groclinu !!! Wy sie boicie BATE Borysow w rundzie wstepnej,a oni doszli do trzeciej eliminujac Anglikow i Niemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZk Bolki z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:51 Tylko zapomniałeś osiołku że Lech odpadnie w następnej rundzie. To jest różnica miedzy cienkim leszkiem a Dyskobolią. Co, ambicja zżera szowinistów z Poznania???. Jak zwykle nie mogą przeboleć ze są słabi i tak juz zostanie bo w Poznaniu nigdy nie będzie silnego klubu - przerost formy nad trescią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: suszysz gosciu IP: *.chello.pl 24.07.04, 23:23 Znalezc to moze i znajda ale czy Lech pokona City to jestem pelen obaw. A wlasciwie jestem pewnien, ze uwali i to z keretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losujacy nikt nie kaze Lechowi grac w pucharach. IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 24.07.04, 17:17 z Realem nie, bo za dobry, z Huraganem Baniocha tez zle, bo za slaby... w dupach sie wam przewraca slowiki, oj przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal myślę że jakby Legia wylosowała Rubin Kazań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:49 to inaczej byś zaśpiewał sadybiaku. Pewnie cieniutkim głosikiem. Pewnie cię żal w d... ściska, że nie załapałeś się na macanki Krollopa, co? Nic straconego, wyślij zdjęcie, poproś o widzenie intymne w więzieniu... ---- Znajdziesz tysiące powodów do wyprowadzenia się z Warszawy do Poznania i niewiele kontrargumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Proponuję zobaczyć skład Rubinu Kazań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 14:11 zamiast się śmiać z Lecha. Mogliby się go bać nawet wiślacy, nie wspominając o Legii czy Amice. Mają reprezentantów Rosji, dobrego Brazylijczyka z PSG i świeżo kupionego Domingueza z River Plate. Powiedzcie, napinacze, który polski klub mógłby sobie pozwolić na takich piłkarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: myślę że jakby Legia wylosowała Rubin Kazań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:56 nie ma potrzeby, w wawce mieli właśnie psychologa i ekipę z dw. Centralnego heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Oj , słowiki , pyrki , słowiki ! IP: *.tnt3.montreal.qb.da.uu.net 24.07.04, 18:44 Ja bardzo by kciała , aby wszyćkie polskie ekipy dostawały od losu zawsze najmarniejszych rywali , to wtedy tylko bendzie nadzieja na awans zaś w przeciwnym wypadku to na dwoje babka wróżyła. Dziwie sie lechowi , że marzą o znanych i renomowanych przeciwnikach już na pierwsze danie i to w dodatku w lokalu z 3-ma gwiazdkami. Skromniejszy zawsze zajdzie dalej, a buta niejednego doprowadziła do bankruta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.07.04, 18:58 przeciez Lech i tak odpadnie w eliminacjach, niech chociaz nie marudza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suli Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:59 Smiac mi sie chce z tej poznanskiej pyry hahaahahahahah boja sie rundy wstrepnej!!! to jest wstyd dla calej Poslki oj lechu tylko nam wstyd przynosisz!!! MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie Lecha Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:17 Ale o co tu właściwie chodzi? Że ich nie stać na bilet do Rosji, czy że boją się dostać w dupę? Żałosny klubik z ambicjami, a w kieszeniach pustki. A wtedy się dziwią, że UEFA tak traktuje nasze klubiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo1713 Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.acn.pl 24.07.04, 19:52 Ja się dziwie że PZPN nie dopuścił Groclinu zamiast Lecha do ELPUEFA a było to możliwe według przepisów UEFA niech w Europie grają nasze kluby które są bogate i chcą coś osiągnąć a nie słabiaki które fartem dostają się do UEFA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal właśnie... tylko bogate... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:59 to co robiła w zeszłym roku twoja wspaniała Legia w pucharach, z tymi wielomilionowymi długami? Aaaa bo Legia zasługuje na specjalne traktowanie. To nie to co Lech, który nie ma prawa grać w pucharach, bo jest z Poznania i nie miał jeszcze szczęścia trafić na bogatego wujka z ITI, ma tylko najlepszy stadion, najwięcej kibiców na meczach, i Legię pokonał w drodze po występy w pucharach. Nie pozdrawiam. Spadaj do swojego warszawskiego piekiełka. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Pokazałeś jak się znasz na piłce... 25.07.04, 16:38 Brawo pascal, mistrzu! Skończ już Poznański bucu, skończcie i pozostali wstyd swoim miastom i klubom przynosicie takimi szowinistycznymi textami - choć to akurat standard wśród leczących swoje kompleksy na forach "wielkomieyskich wieśniaków" (z całym szacunkiem dla prawdziwych rolników :P) z Warszawy, Krakowa, Poznania i innych pseudometropolii... Czemu zamiast dyskutowac o piłce zawsze schodzicie w rewiry terytorialne?! To oczywiście pytanie teoretyczne (zaznaczam to bo pewnie byście się nie domyslili...) - pascal już popisał się swoją wiedzą - powiedz mój drogi w jakich to pucharach grała Legia? Nie masz bladego pojecia o piłce to nie pleć głupot o wujkach z ITI - a Lech to niby nie mógłby mieć "wujka" Kulczyka? To że ten biznesmen nie przejął poznańskiego klubu (a wielka szkoda bo pieniędzy w naszej lidze niegdy za dużo...) tylko świadczy o działaczach, kibicach i renomie polskiej piłki - dopóki będą istniec tacy ograniczeni ludzie jak pascal nikt nie będzie inwestował w naszą piłkę... P.S. Ja mieszkam w Wawie ale może dlatego, że urodziłem się w takiej "dziurze" jak Biała Podlaska a nie jakimś wspaniałym Poznaniu nie czuję nienawiści do ludzi z innych metropolii - ba mam nawet znajomych w kilku miastach i jakoś nie czuję potrzeby zasiekania ich sztachetą z powodu ich innych danych lokacyjnych w dowodzie osobistym... i potrafię kibicować Legii, Wiśle i inym klubom równocześnie, i bedę ściskał jak zwykle kciuki za wszystkie nasze zespoły w pucharach tylko mam nadzieję że Lech teraz dostanie nauczkę za kombinacje... Grać kur... a nie płakać że za daleko czy za słaby rywal - mam nadzieję że działacze Lecha się opamiętają i nie wyślą tego wniosku bo z takimi argumentami to będzie znowu wstyd na całą Europę (wystarczy GKS i Płock się popisały w tamtym roku...) - niech najpierw Lech pokaże coś w Europie (czego mu życzę jak najbardziej) a potem niech wysuwa żądania... W przeciwieństwie do pascala POZDRAWIAM WSZYSTKICH a szczególnie prawdziwych kibiców piłki! A kibole niech spadają do swoich piekiełek :D Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag heh 25.07.04, 16:41 miało być oczywiście pytanie retoryczne a nie teoretyczne choć właściwie na to samo wychodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:08 Kretynie! (Mowa o autorze artykułu). Jakiej "Pribałtyki". Jest to imperialne nazewnictwo rosyjsko-sowieckie! W Polsce co najwyżej można powiedzieć o krajach bałtyckich, ale "pribałtyka"?!?!?! Świadczy to o krańcowym zsowietyzowaniu i skretynieniu autora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender złamasy - grać a nie interesować się koszykami !!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj wstyd zeby czolowa polska druzyna bala sie jakichs IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 21:54 rusków :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makbett Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.epsa.pl 25.07.04, 15:11 Złamasy brać się do grania, a nie do histeryzowania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makbett ONE Re: Lech Poznań chce zmiany koszyka w Pucharze UE IP: *.epsa.pl 25.07.04, 15:14 Takie wielkie boiskowe cwaniaczki i nie podoba im się rywal? Śmieszni jesteście wszyscy wielcy piłkarze LECHA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Grać panowie!! IP: *.finemedia.pl 26.07.04, 17:02 a co mają Poznaniowi do koszyka grzyby wrzucić? Nie rozumiem tego albo sie gra z wszystkimi albo wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś