Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Unia - Apator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:34
    No no , muszę powiedzieć ,że mnie Apator mile zaskoczył . O przepraszam nie
    dotyczy to Tomka B.Naprawdę to już żałosne co ten facet opowiada i to w TV.
    - "..Trener we mnie nie wierzy.." a kto by uwierzył ?
    - ".. mam ogromne problemy sprzętowe.." bla bla .Real daje szmal , firmowy
    jeździeć Javy i co ? Dałbym mu na jeden bieg maszynę Rickiego i pewnie też
    byłby czwarty albo .........banda.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Unia - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:45
        Fakt- tego typu wypowiedziami kompromituje sie jeszcze bardziej. Sprzęt
        sprzętem ale pewnie wystarczyłoby schudnąć parę kilo:-/
        Wynik niezły ale w sumie to bardziej Tarnów sie własnym torem chyba zaskoczył
        (prawie jak Toruń:)- smutne że nasi liderzy w wiekszości przypadków dostają w
        decydujących momentach (Crump sie rzuca ale nic z tego nie wynika). Ogólnie
        duzo punktów zdobyliśmy dzis na tarnowskiej drugiej linii, wykorzystujac
        dodatkowo kiepska postawę J. Golloba. Niemniej jednak dobrze że sie nie poddali
        od razu- może cos jeszcze u siebie urwiemy...
        • sherlock_holmes Re: Unia - Apator 25.07.04, 20:42
          Mecz byl piekny i pelen emocji - az zaluje, ze tym razem ogladalem tylko w TV :( Zaskoczyla mnie swietna jazda Pepe i Jagusia. W Unii cos sie porobilo i systematycznie zasypiali start. Niech was nie zwiedzie slaby wynik M. Rempaly, ktory w dwoch biegach mial 0 pkt, ale walczyl do ostaniej prostejk z Crumpem.
          Wardzala i Kolodziej powinni sie uczyc od Rickardsona jak sie jezdzi - kilka razy w bardzo glupi sposob tracili po jednym punkcie za nieumiejetnosc blokowania przeciwnika.
          wyscig XV to kwintesencja tego czym jest zuzel. Walka do ostatniego metra i koncertowa jazda Rickardsona, ktory swietnie robil tyly T. Gollobowi.
          Wypowiedz Bajerskiego to smiech na sali - wypadaloby dac mu lizaczek i lopatke do piasku :)
          Ogolnie zaciety mecz, Apator nie odpuszcza - i to sie mu chwali! Jaskolki musza sie jeszcze troche nameczyc zeby zdobyc mistrostwo...
      • rono71 Re: Unia - Apator 25.07.04, 23:41
        Najbardziej podobała mi się jazda gallopa na jednym kole ;) Miszczostwo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka