Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatni treningi przed Wisła - Real

• Gość: Chris Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: 149.123.191.* 11.08.04, 18:29
        DO CYRKU ZE SWOIMI SZTUCZKAMI!!! WISLA:REAL 2:0
      • Gość: Ko$$ Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:38
        Wisła napewno da z siebie co może ale czemu mecz bedzie w TVN z tymi pseudo
        prowadzącymi na kazdą okazje. Ja włącze radio3 a obraz niech leci :)
      • Gość: ja 5000 wieśniaków na treningu Realu, pokazało wieś. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 11.08.04, 18:58
      • Gość: Andrzej NieREALny mecz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:31
        Mam już dla Was gotowy tytuł do jutrzejszego wydania gazety: NieREALny mecz !
        Myślę,że wynik będzie szalony, bez względu na to dla kogo korzystny.
        Nierealnie trzymam kciuki za Wislę, oczywiście !!!
      • Gość: blaugrana Re: Eto'o w Barcelonie to jest wiadomosc dnia!!! IP: *.chello.pl 11.08.04, 20:19
        A nie jakis pierd..lony mecz(pojeb..nych klubow)
        • Gość: Grzesiek Re: Eto'o w Barcelonie to jest wiadomosc dnia!!! IP: *.ztpnet.pl 11.08.04, 20:42
          Podobno miał komentować mecz ktoś z CANAL + a tymczasem jest ten pajac Sołtysik
          w dodatku z drętwym Kalinowskim.

ŻENADA !!!
      • zielonykos trzymam kciuki 11.08.04, 20:41
        zaciskam za was kciuki "lajkoniki". aż do bólu. pokażcie to, co w futbolu najlepsze! całym sercem za Legią Warszawa, dzisiaj jestem wiślakiem. ;)
        • Gość: Miki Dobry wieczór IP: *.aster.pl 11.08.04, 20:44
          Ja, kibic Legii również trzymam kciuki za Wisłą. Mecz się zaczął - życzę wrażeń.
          • saurapl Re: Dobry wieczór 11.08.04, 20:47
            witaj!pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania
            • Gość: Miki Re: Dobry wieczór IP: *.aster.pl 11.08.04, 20:49
              Cześć saura. Miło Cię znów widzieć na forum. Jak na EURO.
      • Gość: Miki Teraz była niezła sytuacja IP: *.aster.pl 11.08.04, 20:56
        Frankowskiego.
        • saurapl Re: Teraz była niezła sytuacja 11.08.04, 20:59
          jak na początek całkiem nieźle.dużo ciekawych akcji oby tak było do końca no i
          oczywiście mam nadzieję że Wisła utrze królewskim nosa.P.S-komentarz jakiś taki
          drętwy
          • Gość: Miki Re: Teraz była niezła sytuacja IP: *.aster.pl 11.08.04, 21:05
            Komentarz faktycznie drętwy. Wisła się rozkręci moim zdaniem.
            • saurapl Re: Teraz była niezła sytuacja 11.08.04, 21:11
              mają szanse ale muszą sie bardzo postarać szczególnie w obronie-przy tej klasie
              zawodników(niezależnie od formy gracze realu są naprawdę świetnymi piłkarzami)
              nawet chwila nieuwagi może się źle skonczyć
              • Gość: Miki Re: Teraz była niezła sytuacja IP: *.aster.pl 11.08.04, 21:23
                Tak. Ale jak się Rea przyciśnie, to też popełniają błedy. Choc za swobodnie
                Real porusza się po boisku. Moim zdaniem Wisła powinna zagęścic pole.
        • Gość: Miki 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 21:33
          Real ciśnie, ale też popełnia błędy. Zapowiada się ciekawa druga połowa, czego
          życzę.
          • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 21:38
            problem Wisły polega na tym że nie bardzo ma kto atakować.chyba że po prostu
            boją się za duże siły przerzucić do ataku żeby się nie odsłonić-jeżeli będą
            grali w ten sposób to raczej nie wygrają
            • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 21:49
              komentarz niedość że drętwy to na dodatek beznadziejnie głupi,a show jaki
              zrobiło wokół tego meczu TVN jest wręcz niesmaczny-to ciągłe powtarzanie że
              pozdrawiają widzów TVN-u i Polskich żołnierzy-masakra
              • Gość: Miki Re: 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 21:51
                Masz rację. A widziałaś sytuację Mauro Cantoro. Ładnie strzelił.
                Komentarz - fatalny, a Sołtysik mnie wnerwia po prostu.
                • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 21:55
                  strzał piękny.Sołtysik jak zawsze-żałosny,wkurzyły mnie też Fakty-połowa
                  wiadomości poświęcona dzisiejszej rozgrywce-no już bez przesady-chociaż bawi
                  mnie to jak pogrywają sobie z TVP że wszystko podkupują(Sopot gale bokserskie
                  teraz mecze) niedługo w TVNie będzie można oglądać skoki Małysza;-)
                  • Gość: Miki Re: 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:02
                    Skoro TVP jest opieszała, to TVN wykorzystał sytuację. Ale muszą zainwestowac w
                    komentatorów. Bo ten, co komentuje, to niestety jest słaby.
                    PS.: zauważyłaś, że sami jesteśmy na forum. Tylko nasze nicki widać.
                    • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 22:05
                      masz racje co do komentatorów-niestety dobrych nie ma-trzeba czekać aż jakiś
                      talent zostanie odkryty.Zauważyłam że nikt nie komentuje-wszyscy z zapartym
                      tchem wpatrują się w ekrany telewizorów i nowe fryzury zawodników;-)
                      • Gość: Miki Re: 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:07
                        Chyba że ( skoro jest zawieszony w TV Katowice ) TVN wypożyczy sobie
                        Zydorowicza. To nie ta klasa, co chociażby Szpakowski, ale lepszy Zydorowicz
                        niż ten, co dzisiaj komentuje.
                        • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 22:10
                          mam wrażenie że od niego nawet ja byłabym lepsza.brakuje mi Szpaka i jego
                          przekręcania nazwisk;-)
                          • Gość: Miki Re: 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:13
                            Mi też. Mieli ten mecz komentowac ludzie z Canal+ ( Twarowski i Smokowski ),
                            ale niestety, Canal+ ( jego szefostwo ) się nie zgodził. A szkoda, bo są nawet
                            niezłymi komentatorami.
                            Żurawski miał niezłą sytuację.
                            • Gość: Miki 0:1 dla Realu IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:14
                              Stało się. Morrientes. Miałaś rację Saura. Moment nieuwagi i stało się
                            • saurapl no i gol 11.08.04, 22:15
                              szkoda-komentatorzy z jaką pasją to przyjęli
                              • Gość: Miki Re: no i gol IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:17
                                No niestety. Sprawdziło się to, co napisałaś. Moment nieuwagi i Morrientes tego
                                nie odpuścił.
                                • saurapl Re: no i gol 11.08.04, 22:20
                                  zawodnicy jak Morienres nie przepuszczają takich okazji-niestety
                            • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 22:17
                              niestety nigdy nie słyszałam ich komentarza więc trudno mi coś na ten temat
                              powiedzieć ale od wielu osób słyszałam że są nieźli i żałuję że nie mogę się
                              dzisiaj o tym przekonać
                              • saurapl Re: 0:0 do przerwy 11.08.04, 22:19
                                a teraz wg mnie Wisła ma wieksze szanse bo tak naprawdę to nie mają zbyt dużo
                                do stracenia i powinni zaatakować!gdyby to wisła pierwsza strzeliła byłyby by
                                problemy bo real rzuciłby sie ostro do ataku.szkoda że tak mało czasu zostało
                                • Gość: Miki 0:1 dla Realu IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:20
                                  Ale teraz będą mieli szansę na wyjeździe, bo Real u siebie jeszcze bardziej się
                                  otworzy. Tak więc - no zobaczymy. Ale masz rację - Wisła nie ma nic do
                                  stracenia i dlatego atakuje.
                                  • saurapl Re: 0:1 dla Realu 11.08.04, 22:23
                                    u siebie początek real sobie odpuści ale natychmiast po ewentualnej bramce dla
                                    Wisły zrobią taki szturm że nasi nie będą mieli najmniejszych szans
                                    • Gość: Miki Re: 0:1 dla Realu IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:27
                                      Tak, ale Wisła, podobnie jak większość polskich drużyn to hmeryczny klub, że
                                      mecze na wyjeździe rozgrywa dużo, dużo lepiej niż u siebie. Przypomniej sobie
                                      dwumecz Wisły z Lazio ( Puchar UEFA - zeson 2002 - 2003 )
                                      • saurapl Re: 0:1 dla Realu 11.08.04, 22:30
                                        w tym cała nadzieja.będą na pewno dużo częściej atakować-i nad tym elementem
                                        powinni popracować bo najbardziej szwankuje(mimo kilku akcji)atak Wisły
                                        prezentuje się naprawdę kiepsko
                                        • Gość: Miki Re: 0:1 dla Realu IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:32
                                          Może Kasperczak powinien postawić na atak Żurawski - Kuźba.
                                          Niestety Morrientes - 0:2
                              • Gość: Miki Re: 0:0 do przerwy IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:19
                                To ci powiem tylko tyle, że mogą być godnymi następcami Szpakowskiego. Właśnie
                                Smokowski i Twarowski, oraz Borek i Iwanow z Polsat Sport.
                                • saurapl no i chyba po nadziejach 11.08.04, 22:32
                                  0-2
                                  • Gość: Miki Re: no i chyba po nadziejach IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:35
                                    No niestety. Koniec meczu i po zawodach chyba. Stało się. Ale może to i lepiej.
                                    zagrali nieźle, bo będą mieli szansę na pokazanie się z dobrej strony w
                                    Pucharze UEFA.
                                  • saurapl Re: no i chyba po nadziejach 11.08.04, 22:35
                                    ładnie się zapowiadało ale niestety...cały czas jednak liczę że na wyjeździe
                                    udowodnią realowi że potrafią grać!
                                    • saurapl Re: no i chyba po nadziejach 11.08.04, 22:37
                                      kompletnie się nie orientuję w tym temacie- na którym etapie by wylądowali w
                                      pucharze UEFA i na kogo by tam trafili?
                                      • Gość: Miki Re: no i chyba po nadziejach IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:38
                                        Na średniaków z Niemiec, Francji, najgroźniejszy może być co najwyżej zwycięzca
                                        dwumeczu Anderlecht - Benfica.
                                        • saurapl Re: no i chyba po nadziejach 11.08.04, 22:40
                                          w tym losowaniu nie mieli szczęścia mam nadzieję że w rewanżu lub w pucharze
                                          UEFA lepiej im dopisze
                                          • Gość: Miki Re: no i chyba po nadziejach IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:47
                                            Myślę że tak. Puchar UEFA to taka "druga liga" Ligi Mistrzów.
          • Gość: Miki Wisła - Real 0:2 IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:37
            Ten cholerny Morrientes.
            No niestety, dopuki nie grał Morrientes, było ok. Okazal się takim jokerem w
            talii Camacho. Ale osobiście uważam, że Wisła nie przyniosła nam wstydu. Po
            prostu Real okazał się za mocnym rywalem.
            • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 22:39
              ogólnie rzecz biorąc nie grali najgorzej-prawda jest tak że niezależnie od tego
              jak słabo szło realowi pod koniec zeszłego sezonu i jak fatalnie się
              zaprezentowały ich gwiazdy na EURO to mają drużynę co najmniej o klasę lepszą
              od Wisły
              • Gość: Miki Re: Wisła - Real 0:2 IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:42
                Niestety - oni są dużo lepsi i ten dzisiejszy mecz pokazał, jaka jest przepaść
                między drużynami walczącymi w Lidze Mistrzów a polskimi drużynami. Szkoda, bo
                naprawdę Real nie był taki rewelacyjny. Moim zdaniem nie przegraliśmy wyżej
                dzięki Majdanowi i nieskuteczności zawodników Realu ( a zwłaszcza Ronaldo ).
                • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 22:44
                  rzeczywiście Majdan sobie świetnie radził ale przepaść jest ogromna.real nie
                  imponował-nie było się specjalnie czym zachwycać-ale nawet jeżeli nie grają
                  świetnego meczu są w stanie wygrać z każdą polską drużyna
                  • Gość: Miki Re: Wisła - Real 0:2 IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:46
                    Niestety - potwierdza się teoria Beckenbauera. Liga Mistrzów dla najlepszych
                    nawet wtedy - kiedy zagrają słaby mecz.
                    • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 22:49
                      w piłce i ci najlepsi przegrywają-oby tak było w drugim meczu-cały czas gdzieś
                      tam w głębi wierzę że to Wisła awansuje dalej!mam nadzieję że będziemy to
                      również komentowali na żywo!
                      • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 22:52
                        mam również nadzieję że przy okazji nastepnego meczu komentatorzy będą na dużo
                        wyższym poziomie
                        • Gość: Miki Re: Wisła - Real 0:2 IP: *.aster.pl 11.08.04, 22:59
                          Też mam taką nadzieję i we mnie też jest nutka optymizmu. Tez mam nadzieję, że
                          Wisła jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa. Pamiętam mecz Wisły z Realem
                          Saragossa w 2000 roku w Pucharze UEFA. Też było beznadziejnie po pierwszym
                          meczu, a jednak awansowali. Dali radę. Może historia się powtórzy.
                          Niestety Saura, ale nie będzie mnie na forum internetowym podczas rewanżu i nie
                          będziemy mogli komentowac razem wydarzeń na żywo. W tym czasie będę na urlopie
                          z żoną i z córką i będziemy na Mazurach. Nawet nie wiem, czy w ogóle bedę
                          rewanż oglądał. Ale myślę, że to nie ostatni mecz, który razem przeżywaliśmy na
                          forum. Szkoda tylko, że bylismy tylko my dwoje. Pamiętam podczas EURO jak
                          byliśmy na forum, to było więcej osób i bardzo dużo opinii.
                          Pozdrawiam Cię serdecznie i "do zobaczenia" na forum podczas następnych relacji.
                          • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 23:02
                            w takim razie życzę wspaniałego odpoczynku,jestem pewna że będzie jeszcze
                            mnóstwo okazji podczas których będziemy się dzielić przemysleniami.też żałuję
                            że nie było więcej osób-ale dzięki temu obyło się bez chamskich tekstów."do
                            zobaczenia"
                        • saurapl Re: Wisła - Real 0:2 11.08.04, 23:00
                          życzę miłej nocy i ogromnych emocji podczas rewanżu,pozdrawiam
                          • Gość: Miki Re: Wisła - Real 0:2 IP: *.aster.pl 11.08.04, 23:22
                            Saura, ja też Cię pozdrawiam, sorry, że dopiero teraz odpisuje na Twój post,
                            ale miałem problemy natury technicznej z komputerem. Mam nadzieję, że jeszcze
                            się "zobaczymy" na forum.
                            • Gość: Krystian lat 11 Re: Wisła - Real 0:2 IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:44
                              do boju kraków lalalalalalalalalalalala dzisiaj gra POLSKA-FRANCJA to dobrze ,
                              że nie gra BARTHEZ [czytaj BARTEZ ] data 17.11.04
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka