Gość: BKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:05 Tylko JAGIELLONIA BIAŁYSTOK! Jaga z Wisłą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek na zdjeciu szymkowiak...... IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 10.08.04, 23:16 przygotowuje sie na gwiazdy realu. to mu w srode beda robic w d&*e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: na zdjeciu szymkowiak...... IP: *.library.uiuc.edu 11.08.04, 16:53 to aluzja, zeby stanac na glowie, zeby wygarc, ale kazdy widac widzi co chce :) widac widzisz cos innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega USA/Kanada- uzytkownicy Dish Network!!!!! IP: 206.47.220.* 11.08.04, 18:31 Mecz o 2:45 na kanale 608 NA ZYWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: na zdjeciu szymkowiak...... IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:40 Szymkowiak górą i do boju do boju do boju nasz KS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl buraki kto wybral takie głupowate zdjecie Szymkowiaka? IP: *.cable.mindspring.com 10.08.04, 23:20 Brak mi słów, mieliście wy pseudo dziennikarze do wyboru kilkanaście zdjeć z treningu i oczywiscie musieliśce wybrac takie pokazujace piłkarza Wisly w glupiej sytuacji. Jesteście zerami wy wszyscy, którzy nad tym pracowali. Na tym zdjeciu Szymkowiak wyglada jakby mial dac d**y pilkazom Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
utrat Re: kto wybral takie głupowate zdjecie Szymkowiak 11.08.04, 02:36 on zwykle wyglada glupkowato, wiec jakie mieli wybrac? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Re: kto wybral takie głupowate zdjecie Szymkowiak IP: 213.77.62.* 11.08.04, 11:28 Oj Wiselka to lubi jak ja ktos od tylca jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E2-RD Re: kto wybral takie głupowate zdjecie Szymkowiak IP: *.fe.bosch.de 11.08.04, 11:42 Rozumiem,że Szymkowiak to twój idol (gazeta.pl buraki) i wszystko na jego temat traktujesz bardzo poważnie. W chwili kiedy zaczniesz chować jego zdjęcia pod poduszką, a zdobytą koszulkę idola umieścisz w domowym ołtarzyku to chyba pora udać się na operację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: kto wybral takie głupowate zdjecie Szymkowiak IP: *.gazeta.pl 11.08.04, 12:45 Głupkowaty to ty jesteś. Zdjęcie jest śmieszne i po prostu dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Panie Bialonski, skonczyl pan podstawowke? IP: *.dyn.optonline.net 11.08.04, 02:07 "na odsłoniętej klatce piersiowej miał wytatułowane olbrzymie godło "Królewskich". Jako "dziennikarz", powinien pan wiedziec, ze pisze sie 'WYTATUOWANE'!. Moze pan to sobie ewentualnie, starym zwyczajem "wytatulowac" na czole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga nie obrazaj tych co tylko podstawówke skonczyli IP: *.limes.com.pl 11.08.04, 08:23 .... a tak przy okazji najpierw było "prawie pieć tysięcy" a potem nagl;e zrobiło sie "6 tys" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: nie obrazaj tych co tylko podstawówke skonczy IP: *.library.uiuc.edu 11.08.04, 16:59 qwa, jak sie nie rozumie tekstu, to sie pisze kometarzy. Uwaga : na treningu realu bylo piec , a treningu wisly 6 tys. jesli sie myle popraw mnie , albo lepiej nie bo sie qwa czepiasz wszystkiego :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin kurde no, wszystko mi sę skręca, ale IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 11.08.04, 07:54 trzymam kciuki za Wisłę! mam nadzieję, że niezależnie od wyniku, nie będziemy się musieli wstydzić za nich. Wisła goooooooooooooool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orany TATUŁAŻ?? Buahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:09 Jezu, co za żenada!!! GW DNO! DNO! DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: TATUŁAŻ?? Buahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 11.08.04, 08:14 Chcialbym zeby te obietnice pilkarzy Wisly sprawdzily sie na boisku... Ps.Mnie nawet za kilka tekstow nie podziekowali, ale wtedy nie wiedzialem jeszcze, ze w dziale sportowym GW obowiazuje futurystyczna ortografia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: jazda, jazda, biala gwiazda!!!!!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 11.08.04, 08:38 co on sobie tam "tatulowal" to tylko tatulo wie, a my zaspiewajmy: jazda, jazda, biala gwiazda i Wiselka, jestesmy z wami, i Wisla mozecie jesli tylko chcecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Jagiellonia Białystok + Wisełka! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:07 UKOCHANA JEST DRUŻYNA CO SIĘ JAGIELLONIA ZWIE!!! GLORIA GLORIA ALLELUJA - JAGIELLONIA (Wisła) WYGRA MECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Jagiellonia Białystok + Wisełka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:16 IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo obawiam się niestety że real rozniesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:13 wisłę ... Odpowiedz Link Zgłoś
yamat Jakie 6 tysięcy??? 11.08.04, 09:17 Na sektorze C jest circa about 4500 miejsc siedzących, wczoraj na treningu było góra 3/4 sektora, więc skąd te 6 tysiecy ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
yamat dziennikarze... 11.08.04, 09:20 Tak swoja drogą dziennikarze też się troche gotuja przed meczem... Wczoraj w tvn24 podpis pod materiałem "Bez komentarza": "WARSZAWA. Przylot piłkarzy Realu Madryt". W tv4 w wiad. sportowych po 21: "o 19 odbył sie trening Realu niestety zamkniety dla publiczności"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Re: dziennikarze... IP: *.zurich.pl 11.08.04, 09:42 a ja jeszcze widziałem, jak pokazywali Legię przed meczem UEFA i podpis pod Jackiem Zielińskim był treści: trener Górnika Łęczna (hahaha), już nie wspomnę, że ten inny Zieliński też już nie jest trenerem Łęcznej... To było w TVN24 też. Ale ogólnie ich dział sportowy to całkowity brak profesjonalizmu (ci kolesie nie znają się na niczym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:47 Sprzedam niedrogo bileciki na Real 503930023 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOPEL Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: 82.160.30.* 11.08.04, 10:02 WISEŁKA WISWŁKA WISELKA MA BYŚ 2-1 DO PRZODU CAŁA POLSKA TRZYMA ZA WISŁE POKARZCIE CIULEWSKIM JAK SIE GRA W PIŁKE JAZDA JAZDA JAZDA GIAŁA GWIAZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Djurgaarden! IP: 80.249.4.* 11.08.04, 10:20 Szwedzi pokazali klasę, czas na Wisełkę! Nie taki diabeł straszny, trzeba grać swoje! GRATULACJE SZTOKHOLM, do zobaczenia w grupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Djurgaarden! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:46 Ja jednak jestem kibicem Juventusu i uwazam ze w meczu rewanzowym pokaza klase!!!Ale rowniez uwazam z Wiselka ma szanse aby powalczyc z Realem!Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugi Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 12:06 eee tam... mecz jak mecz... nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzysta Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:35 A dzisiaj Polacy zdobyli dwa zlote medale w brydzu sportowym na Mistrzostwach Europy i nikt slowem nie napisal Odpowiedz Link Zgłoś
utrat Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real 11.08.04, 12:59 trzymaj sie, Wislo! bede ci kibicowal calym sercem dzisiaj. trudno mi to przychodzi ale jednak, jestes nasza. na co dzien nie mozesz sie tego spodziewac, bo na co dzien "nasza" pozostanie dla mnie tylko Legia. tymczasem prosze tylko, czy nawet blagam kibicow bialej gwiazdy o zmiane repertuaru stadionowego. Chociaz, macie szanse rozwalic rywala psychicznie ciaglym Wislaaaa, Wislaaaa, Wislaaaa (mnie to osobiscie wpierw drazni, potem usypia). No wiec moze jednak zostancie przy starym dopingu - to jakas szansa. Poza tym nie zapominac o hymnie o orle bialym! Disco Polo na pewno sie Hiszpanom spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: 150.254.166.* 11.08.04, 13:48 Fajny tekst, podnoszący na duchu. Chociaż to Raul z kolegami bodaj trzy razy zdobywał w ostatnich 7 czy 8 latach Puchar Europy, twierdzenie więc że Real nawykł do porażek jest trochę przesadzone. Swoją drogą jestem ciekawy kto zatrzyma Ronaldo? Tomasz Kłos? Wątpliwe. Mimo wszystko żyję nadzieją że Wisła wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek DZIS ZOBACZYMY UPOKORZONY ZESPOL WISLY, CWOKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:20 Moga ewentualnie zrobic la..e Realowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafek23 16 powodów dlaczego Wisła może pokonać Real !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:07 Rozum mi mówi, że Wisła powalczy w pucharze UEFA, ale serce każe mi wierzyć (i podszeptywać rozumowi), że może być inaczej... A oto kilka argumentów dzięki którym oparłem moją optymistyczną tezę: 1. Zwycięstwa Wisły są ostatnio przekonywujące, choć ze słabeuszami, to jednak świadczą o nienajgorszej formie. 2. Natomiast jeśli Real będzie w meczach z Wisłą w takiej dyspozycji jak w końcówce sezonu ligi hiszpańskiej to kibice Krakowian mogą mieć powody do radości po ostatnim gwizdku sędziego (5 porażek z rzędu nie licząc wcześniejszych wpadek, pucharów i ligi mistrzów). Co najciekawsze wydaje się, że jeszcze nie obudzili się z letargu co potwierdza ich nienajlepsza postawa w sparingu ze słabiutkim Getafe szczególnie najsilniejszej dotąd ofensywnej formacji. 3. Dał przykład Kuźba (choć jako zawodnik Lausanne) jak gole Realowi strzelać ma się. Dlaczego więc nie może tego znów zrobić. A jak jeszcze dołożą się dobrze dysponowani ostatnio "Franek" i "Żuraw". 4. W końcu Wisła nie osłabiła się przed najważniejszym dwumeczem w sezonie. 5. W końcu w Wiśle gra wielu zawodników, którzy "zapłacili" już frycowe w pucharach, a nabyte doświadczenie powinno w końcu procentować. Tak jak z Lazio w konfrontacji z którym do awansu do dalszej rundy brakło jej wlaśnie odrobiny szczęścia i doświadczenia, to i tak w sumie puknęli słynnym włoskim defensorom 4 brameczki. 6.Wisła w pucharach zawsze nieźle grała z zespołami w konfrontacji z którymi nie była faworytem, a w szczególności z takimi z którymi z góry była skazywana przez fachowców na pożarcie. 7. Już jeden REAL mówiąc delikatnie "popłynął na wiśle". 8. Krakowianie w ostatnich latach nie najgorzej wypadali w konfrontacji z hiszpańskimi drużynami, które nigdy nie słynęły z solidnej obrony i którym strzelali wiele bramek (Saragossa-5 ; Barcelona-3). Jeśli wyciągną wnioski i nie zapomną tak jak kiedyś z Barceloną o obronie to może być nie najgorzej. Tak na marginesie- ładnie dokopała Saragossa Królewskim w tegorocznym finale COPA DEL REY. 9. Parma i Schalke04 też były faworytami i nikt Wiślakom nie dawał większych szans, a to Krakowianie grali dalej (a teoretycznie teraz drużyna jest silniejsza). 10. Hiszpanie nas lekceważą i niedoceniają, a w dodatku coraz bardziej drażnią naszą dumę. A wszyscy wiemy, że nam na ambicję wchodzić nie wolno, bo wyjątkowo wtedy Polak potrafi... 11. Marketingowo i medialnie są to dla Krakowian przeciwnicy GALAKTYCZNI, ale przecież na boisku to nie ma znaczenia. Wielu którzy nie przestraszyli się tego mitu udało się z nimi wygrać. (W reklamie PEPSI nie mieli by z nimi szans, szczególnie z "Dejwidem Be-hamem", ale na boisku to nawet chłopcy od podawania piłek szczególnie w pewnym elemencie, o którym nie muszę się rozpisywać, są lepsi.) 12. Poziom piłkarski na świecie wielu drużyn się wyrównuje dlatego jest coraz wiecej niespodzianek, a jak ktoś miał okazje poobstawiać w zakładach bukmacherskich to wie, że codziennie jakiś faworyt przegrywa.A dlaczego by to tym razem nie mógł być Real M. w konfrontacji z Wislą K. ,tym bardziej, że ostatnio w piłce coraz częściej tryumfują solidne drużyny grające zespołowy futbol, a nie mające zlepk nawet tak wielkich indywidualności jak Real. 13. O Grecji nie muszę nawet wspominać. (Tak na marginesie bo uwielbiam koszykówkę. Finał NBA miał być w tym roku formalnością. Mega gwiazdy rodem z Hollywood miały rozgromić, roznieść i bez cienia wątpliwości pozamiatać Pistonsów. Tylko ,że miotłę w swoje ręce wzieli chłopaki z Detroid i zamiast 4:0 dla Lakersów zrobiło się 1:4. Fajnie byłoby zobaczyć w rywalizaci Wisły z megagwizdkami z Realu na boisku tą analogię, bo kto od zawsze jest prawdziwą gwiazdą nie muszę przypominać) 14. Henryk Kasperczak to dobry trener i taktyk, który potrafi dobrze przygotować i ustawić drużynę nawet przeciwko Realowi byleby zawodnicy nie dali narzucić sobie ich stylu gry - a jak sie ich przyciśnie to nawet najlepszy piłkarz algierczyk z Francji im nie pomoże i ten "Donaldo" (choć szacunek i uwaga na nich, bo łysi i prawie łysi są groźni). O gelowym chłopcu nie wspominam celowo, bo w Krakowie jest nieszczególne powietrze i głowa mu będzie ciążyła więc z zagrożenia z jego strony będzie Figo. 15.W rywalizacji z włoskimi drużynami które słyną z solidnej defensywy Wisła strzeliła wiele bramek, a w Realu ta formacja to przecież najsłabsze ogniwo. 16.Hiszpanie mówią hop chciaż jeszcze nie przeskoczyli, a kto zna to polskie przysłowie, to wie jak to się najczęściej kończy. Wniosek: Jak się nie przestraszą, rzucą swoje najlepsze umiejętności, ambicje, serce , wolę walki oraz szczyptę rozumu popartą dobrą taktyką, niezapominając cały czas o koncentracji szczególnie w obronie poprostu zrobią jak najwięcej w kierunku tym by zostać "czarnym lajkonikiem" tej rundy, a wtedy gdy "szczęście będzie miało postać smoka", TO KTO WIE?. Choć nie jestem z Krakowa, to antagonizmy zostawiam na boku i kibiuję polskim drużynom (czy będzie grała Kozia Wólka, Legia czy Wisła- bez obrazy oczywiście) i dlatego, choć Real na pewno wysoko postawi poprzeczkę, życzę Wisełce AWANSU! Ze sportowym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritmo Cała Polska z Wisłą... IP: *.silesia-region.pl 11.08.04, 14:16 ...dzisiaj za Realem może być chyba tylko Hiszpan i ..pseudo Polak....wszyscy prawdziwi kibice polskich drużyn są z "Wiślakami" Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rawfciu Nie bierzcie tego na serio!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:18 Jeśli TVN nie zatrudni profesjonalnych sprwawozdawców sportowych to komentarz, relacje, czy wywiady sportowe niestety mogą wyglądać tak...:(to tylko tak moja gra słów- nie chcę tu nikogo obrazić) Podchodzi Andrzej S. do Bekhama (jak mu się wydawało) i mówi: Pokarz swoją twarz... Na to Zidane.: Ale ja jestem ZIZU. S.:Wiem, widziałem jak pan pudłuje karne. Z.:Ale przecież ja trafiłem. S.:Tak, tak, widziałem tę reklamę Pepsi. Z.:Ale to nie ja , to "Beksa" tam występował. S.:Czy to dlatego pana twarz jako pierwszego mężczyzny ukazała się w piśmie kobiecym Marie Clarie? Z.:Nie byłem na okładce żadnego tego typu pisma poza gazetami sportowymi i France Football, kiedy odbierałem Złotą Piłkę. S.:A komu zabrał pan tę piłkę -Zidanowi czy Ronaldo? Z.:Nie musiałem nikomu zabierać bo mam dwie. S.:To dlatego, bo często giną po pana strzałach? Z.:U mnie w domu we Francji, tam gdzie je przechowuje nic nie ginie. S.:Ale pochodzi pan z Anglii? Z.:Nie -mam korzenie arabskie. S.:To w końcu kim pan jest? Z.:No jak to kim -przecież jestem Francuzem! S.:A FIGA - wiem że jest pan Anglikiem (dalej myśli,że rozmawia z Bekhamem) Z.:Figa nie ma poszedł do szatni szlifować włoski. S.:A po co mu włoski jak ma zakaz gry na półwyspie apenińskim. Z.:Ale ja mówiłem o pięknych włoskach. S.:A tak Włoszki są piekne, ale hiszpanki chyba ładniejsze skoro tak wielu pana kolegów zwiało z ligi włoskiej? Z.:Co pan sugeruje? -nie dlatego odszedłem ze "statrej damy". S.:Nie musi pan ściemniać, wiem, że angielki nie słyną z urody nawet jeśli to są damy. Z.:Ale ja mówię o kobietach lecz o mojej grze w Turynie. S.:Nie ma o czym rozmawiać przecież nie mieliście na tym TURNEJU w kraju kwitnącej wiśni silnych sparingpartnerów. Z.:Ale ja nie mówię o grze w Japonii, ale w lidze włoskiej. S.:Wiem co pan sugeruje- to musialo boleć, tak frajersko stracić tytuł w Primera Division (o Lidze Mistrzów i Pucharze Copa Del Ray nawet nie wspomnę), ale żeby zaraz chcieć odchodzić do Serii-A? Z.:Raczej jak już coś to wracać, ale nie mam zamiaru. S.:To w końcu gdzie chce pan grać: w lidze włoskiej czy wracać do Manchasteru? Z.:BRAVO w końcu udało sie panu wyprowadzić mnie z równowagi. S.:To trzeba było od razu mówić, że to Raul chce odejść, to bym pana nie denerwował tego typu pytaniami. Z.:Ale on nigdzie nie chce odejść. To jest cudowne dziecko Madrytu, żywy symbol Realu. S.:A kto was tam wie, jeden gość też mówił, że "FIGO z makiem" odejdzie z Barcelony,a teraz królewską geluje grzywkę. Z.:Zbyt mocno jesteśmy ze sobą związani i.nie chcemy jego odejścia S.:Ale na Ronalda to bym bardzo nie liczył, bo już raz rozstał się z Raulem. Z.:Nie interesuje mnie życie prywatne moich kolegów, nie będę mu obrabiał Cupera. S.:To w takim razie za co pan dostał pirwszą nagrodę w plebiscycie gejów na wyspach? Z.:To na pewno pomyłka przecież ja nie mam nawet włosów. S.:Nie no przecież pan ma- tylko niedokladnie się pan ogolił szczególnie nad uszami.Najlepiej niech pan spyta Carlosa jak się to robi. Z.:Ale ja wiem jak sie to robi, przecież mam trójkę dzieci z Veronique. S.:No i z Viktorią dwójkę. Z.:Nic mi nie wiadomo o żadnej Victorii. S.:No cóż jak pan się wypiera Viktorii to nich pan potem nie narzeka jak Wisła sprawi wam galaktyczne lanie. Z.:PA-VON ratuj! S.:Rozumie już idę ...ale po meczu dokończymy miłą pogawętkę? Z.:AAAAA ... "Wójek Dobra Rada" ze sportowym pozdrowieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol gol hej Wisla gol lalalalalalalala !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.08.04, 15:10 Wisla Kraków wygra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Real, Hijos de puta, volver a casa, Maricones : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
utrat Re: Real, Hijos de puta, volver a casa, Maricones 11.08.04, 15:41 real gana!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan TVP Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.pl / *.enterpol.pl 11.08.04, 16:10 Słyszałem że transmisje z Igrzysk Olimpijskich będą tylko w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Ostatni treningi przed Wisła - Real IP: *.space.swri.edu 11.08.04, 16:23 Czy jest jakas strona internetowa gdzie bedzie mozna sciagnac transmisje meczu na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicka czy ktos pamięta dwumecz Eintracht-Widzew IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 16:38 wtedy też wszyscy bardzo wierzyli w Widzew. We Frankfurcie było 9:1 i to wcale nie dla Widzewa. :((( Odpowiedz Link Zgłoś