Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 18:15
    Podczas wtorkowego treningu kontuzji doznał Guilherme. Jak informuje legia.com Portugalczyk o kulach opuścił trening i udał się na badanie USG. Lekarz klubowy podejrzewa uszkodzenie więzadła pobocznego przyśrodkowego w stawie kolanowym. Więcej będzie wiadomo po badaniach.
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Guilherme 25.02.14, 18:21
        Dzięki. "Świeci się" na żółto by mieć na uwadze. Będziemy monitorować co dalej [Bartek]
        • Gość: b. Re: Guilherme IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 23:05
          Hej,

Prośba o info (od bardziej rozgarniętych). We wtorek z samego rana (szybko, żeby nie zapomnieć przed kolejką) zrobiłem 2 zmiany i je zatwierdziłem.
          Kupiłem m.in. Guilherme.
          Czy jeżeli teraz go sprzedam dostanę 4 punkty ujemne za dodatkowy transfer?
          Pytam, bo była mowa o rozliczeniu ilu faktycznie graczy zmieniłem między kolejkami, ale nie jestem pewien, czy to działa w tym przypadku.

Z góry dzięki. Pozdrawiam!
          • Gość: XXX Re: Guilherme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 00:01
            Podobno jest tak, że jeśli sprzedasz Guilherme i ponownie kupisz tego zawodnika, którego miałeś przed Guilherme, to działa tak jak byś tego transferu nie zrobił i możesz, wtedy przeprowadzić transfer bez straty punktów. Ja osobiście tego nie praktykowałem, ale znajomi mówili, że tak to działa. :)
          • wygrajlige_pomoc Re: Guilherme 26.02.14, 10:25
            Witaj,

tak jak XXX napisał - nie stracisz.

Dokładniej:
            jeżeli sprzedaż Guilherme i kupisz ponownie pomocnika, którego sprzedałeś - to nie zostanie zaliczone jako transfer.
            jeżeli sprzedaż Guilherme i kupisz kolejnego pomocnika - zaliczone jest to jako jeden transfer.

Innymi słowy: system na zakończenie okna transferowego (teraz piątek g.18) sprawdza jaki skład miała Twoja drużyna na starcie okna i na zamknięciu. Różnice piłkarzy to ilość transferów. Na tej podstawie są ewentualne minusy.

Uwaga: mogą się pojawić komunikaty o -4 przy sprzedaży Guilherme, ale to coś szwankuje w systemie (bo on w danym momencie widzi, że to kolejny transfer), ale na koniec minusów nie będzie

[Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka