scharon 20.02.08, 12:09 Wiem ze gdzies byl ten watek-nieumiem znalezc,niestety niumiem sie zalogowac na tym forum....:( Moze ktos moglby mi pomoc,kiedys sie tam logowalam i chyba moje konto jest nieaktywne....niewiem co zrobic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 Re: chusty.info -problem 20.02.08, 18:08 najlepiej napisz na priva do administratorek forum - sa tam m.in. jazoo, hanti, vega, mamaalexa..na pewno pomoga. -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
donkaczka Re: chusty.info -problem 20.02.08, 18:25 wszytskie konta sa aktywne, wiec jesli mialas kiedys i nie korzystalas, to zostalo skasowane jesli chcesz zalozyc nowe, nie podawaj ani miasta ani strony www - te dane mozesz dodac pozniej, strefa czasowa gmt +1 - i wtedy na bank zalozysz konto Odpowiedz Link
scharon Re: chusty.info -problem 20.02.08, 19:19 Pisalam do administratorki, wlasnie zrobila tak jak pisalas donkaczko,i czekam na klucz aktywujacy... dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link
donkaczka Re: chusty.info -problem 20.02.08, 23:27 konta aktywuje admin, wiec nie czekaj tylko probuj sie logowac ;) Odpowiedz Link
scharon Re: chusty.info -problem 21.02.08, 08:41 juz wszystko jest ok,jestem zalogowana :)) hehe Odpowiedz Link