Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa mecz siatkarzy z Francuzami

• Gość: nali Kiedy retransmisja???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 19:18
        nie mogłem obejrzeć a po przeczytanych komentarzach dochodzę do wniosku że
        wiele straciłem, oni są zawodnicy od słowa ZAWODZIĆ
      • garfieldzik Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 19:41
        15.08 ogladajac mecz siatkarzy z Serbia i Czarnogora znowu uwierzylem ze moze
        jednak ta impreza bedzie dla nich przelomowa.Niestety polscy siatkarze znowu
        zrobili z nas, kibicow, WAŁA. Przyjada do kraju i znowu powiedza, ze mieli
        pecha, ze nie wszystko stracone, ze powalcza o medale na kolejnej imprezie, ze
        przeciez pokonali obecnych jeszcze mistrzow olimpijskich.Prawda jest taka, ze
        Serbowie olali naszych siatkarzy, zaspali,albo nie chcialo im sie grac z tymi
        lamusami. Zlekcewazyli nas. Polscy siatkarze nazywaja siebie zawodowcami,
        zarabiaja na siatkowce pieniadze, jet to ich praca. Gdybym ja wykonywal tak
        swoja prace juz dawno zostalbym zwolniony i nikt nie chcialby mnie zatrudnic.
        Juz nikt nie powie mi, ze nasi siatkarze moga cos osiagnac. Do tego trzeba
        psychiki skurwysyna, ktory jest tak pewny siebie, ze az arogancki, a nie
        psychiki malego, watlego dziecka, przewracanego w szkole przez dziewczynki.
      • Gość: vanev Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.rtk.net.pl 19.08.04, 19:44
        ktos tu kiedys wspominal o powtorce z Montrealu ;)
      • Gość: Klusek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.orangeschool.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:19
        No to znowu miałem szczeście, że druga szychta w robocie. Ech.... szkoda
        cholera, szkoda.
        • 777kasienka ODCHRZAŃCIE SIĘ OD NICH!!! 19.08.04, 20:27
          nasi siatkarze nie stanęli oczywiście na wysokości zadania, ale czy to jest
          powód żeby od razu ich bluzgać i mieszać z błotem?!?!?! ludzie opanujcie
          się!!!!!!! tacy wszyscy byli zachwyceni po zwycięstwie nad Serbią i Czarnogórą,
          a teraz co?!?!?! Powiem Wam jedno PRAWDZIWY fan nie zostawi swoich ulubieńców
          kiedy przegrywają, a Wy dążycie do tego żeby zrobić z nich zero. Ciekawe czym
          Wy byście się na olimpiadzie wykazali........ JESZCZE RAZ: OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!
          • Gość: jo Co ty piedrolisz ???....slepa jestes to pomioty !! IP: *.cable.mindspring.com 19.08.04, 21:04
            ZEBY TAK GRAC TO ALBO TRENER JANASOWATY ALBO KLIENCI OBERWANCY!!!!!!
            • Gość: Cravietz Re: Co ty piedrolisz ???....slepa jestes to pomiot IP: *.promax.media.pl 19.08.04, 21:09
              jak 'jo' jedziesz panią Kasieńkę to się dołączam...Przecież jak tu być
              cierpliwym!!! To już jest przesada...Rzygam Polską siatkówką od czasu
              tegorocznej Ligi Światowej (i będę pewnie rzygał jeszcze przez długi czas)
          • 777kasienka Re: ODCHRZAŃCIE SIĘ OD NICH!!! 20.08.04, 12:45
            jeśli jesteście tacy mądrzy to spójrzcie sobie na komentarze po meczu Polka-
            Serbia Czarnogóra

np:
            maverick_84@poczta.gazeta.pl:
            "Tak jest, świetny mecz, nareszcie nasi uwierzyli, że mogą wygrać z każdym,
            tak trzymać!!!!!!"
            Diabeł
            "nic dodac!!! oby tak dalej , az do zlota"
            marian
            "grali super, prawie wszystko wychodziło.
            Oby tak dalej!!!"
            pas
            "nie dowierzam, panowie! prawdę mówiąc spodziewałem się takiego wyniku, ale
            w drugą stronę... i ten styl! i taka przewaga!"
            zhk@poczta.gazeta.pl
            "SERCE ROŚNIE JAK VIAŁO-CZERWONI GÓRĄ"
            Karpens
            "W końcu nasi pokazali to na co ich naprawde stać.Liczym na olimpijskie
            złoto jak za najlepszych lat.Jebać jugoli!!!!!!"
            Tomek
            "Piekny wynik! Grali jak za czasow Wagnera! Brawo!"

To tylko bardzo drobna część...
            Po prostu skończcie się na Nich wyżywać, a jak chcecie pokazać jacy jesteście
            mądrzy to znajdżcie sobie inny sposób...

a Ty Cravietz specjalizujesz się w tępieniu tych, którzy bronią naszych
            siatkarzy?! komentarz Darka też Ci się nie podobał? daruj sobie.....
      • Gość: s Jak postrzegam OLSKĄ REPREZENTACJĘ SIATKARSKĄ IP: 80.50.205.* 19.08.04, 20:35
        Jeden mecz na dziesięć wyjdzie, po prostu wyjdzie, bo to akurat "lepszy dzień"
        ma drużyna słabsza, a słabszy drużyna lepsza. Tk było w meczu Polaków z Serbią.
        Ten mecz przypadkowo drużynie wyszedł. Tak więc to nie to, że polski team nie
        potrafił się zebrać podczas dwóch ostatnich meczach, to raczej fuks i przypadek
        słabej drużyny w meczu z Serbią.
      • Gość: Marek-Kraków Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.idea.pl 19.08.04, 20:38
        Jezu!!! Chroń moje serce. To nie do wytrzymania co oni wyprawiają. Mało co a
        telewizor leciałby przez okno.
      • Gość: Ala.... Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 82.160.30.* 19.08.04, 20:55
        Miłego łowienia:))
        • Gość: Jan Bania z Mosiny POLSKI SPORT NIE ISTNIEJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 20:59
          Otyła Jędrzejczak to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Kusznierewicz wtopi, może Korzeń wyszarpie medal ale to wszystko. I od tej pory lata żenady i nędzy. Rzekłem.
          • Gość: Cravietz Re: POLSKI SPORT NIE ISTNIEJE IP: *.promax.media.pl 19.08.04, 21:02
            Gość portalu: Jan Bania z Mosiny napisał(a):

> Otyła Jędrzejczak to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Kusznierewicz
            wtopi,
            > może Korzeń wyszarpie medal ale to wszystko. I od tej pory lata żenady i
            nędzy.
            > Rzekłem.

To Najświętsza prawda!
            • Gość: JO OTYLIA I MALYSZ ....That's it !!! nic wiecej IP: *.cable.mindspring.com 19.08.04, 21:06
              reszta dno
          • 777kasienka NIE DO KOŃCA 20.08.04, 17:44
            oprócz Otylii są jeszcze Sylwia Gruchała i Mateusz Kusznierewicz.
            Lekkoatleci: Monika Pyrek, Marek Plawgo, Marcin Urbaś i Marcin Jędrusińsi,
            Lidka Chojecka, Grzegorz Sposób no i oczywiście Korzeniowski. Jest jeszcze
            Agata Wróbel.
            Na przykład polscy tenisiści stołowi (Lucjan Błaszczyk i Tomek Krzeszewski)
            spisali się bardzo dobrze i skończyli z klasą, twardo walcząc o awans do
            półfinału z najlepszą parą na świecie.
            A młody 19-letni kajakarz Grzegorz Polaczyk i starzszy Mariusz Wieczorek?
            SĄ jeszcze ok sportowcy w Polsce!!!
      • Gość: Pablo Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:43
        Uważam że chłopakom nalezy sie od kibiców coś takiego co dostali piłkarze
        Dospel'u Katowice
      • Gość: hr. Zet Hehe, Francja Polsce dupolanie sprawiła... IP: *.pool.mediaWays.net 19.08.04, 22:23
        ... te wasze katolickie dupy wam skroiła, przez prałatów i biskupów jeb..ne,
        hehe... marron sur le tas!

• Gość: Robert Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.core.lanet.net.pl 19.08.04, 22:52
        partacze szkoda gadać a tak wychwalali gre siatkarzy przez 2 dni w telewizji co
        za hipokryzja i propaganda mediów
      • Gość: Sławek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 212.205.218.* 19.08.04, 23:00
        Jestem na każdym meczu Polaków w Atenach. Jesteśmy najliczniejszą grupą
        kibiców. Szkoda naszych gardeł.
        • Gość: Cravietz Re: Nie ma co takim kibicować IP: *.promax.media.pl 19.08.04, 23:27
          Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Jestem na każdym meczu Polaków w Atenach. Jesteśmy najliczniejszą grupą
          > kibiców. Szkoda naszych gardeł.

Pewnie nie przemęczajcie sie już...Na prawdę mi was szkoda...wszystkich kibiców
      • Gość: klawisz winny jest gościniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:08
        to nie wina gabrycha że nie umie grać, ale wina trenera ze go powołał i trzymał
        tyle czasu na boisku... z gabrychem w składzie żadna reprezentacja by nie
        wygrała !! (w pewnym momencie nie przyjał przecież 5 piłek z rzędu!!! ) i nie
        dizwię się pozostałym że nie mieli ochoty grać - co oni nadrobili psuł im
        gabrych, a trener siena to patrzył... tak być nie może, żeby jeden człowiek
        załtwiał prywatne porachunki kosztem całej reprezentacji, czy nawet całej
        polski...
      • Gość: Darek Skad tyle nienawisci? IP: *.patmedia.net 20.08.04, 00:05
        • Gość: Cravietz Re: Skad tyle nienawisci? IP: *.promax.media.pl 20.08.04, 01:09
          Jeszcze się pyta...popatrz na inne kraje Europy. Czy oni mają takie powody do
          zmartwień jak Polacy???...Polsce potrzeba po prostu zwycięstwa, a te pipki qrwa
          odpieralają taką szopkę, że głowa mała...Kupcie se lepiej wędki i wypierdalać
          na ryby..Z resztą czym ja się tak zamartwiam...To "tylko" Polska - Nasz naród...
      • Gość: bart Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 01:47
        po co ten patalach Gabrych jest wystawiany, jak zobaczylem ze w I szóstce on
        wychodzi to wiedzialem ze przegramy - jego miejsce jest na koncu lawki
        przykryty recznikami zeby trener nie daj Boze go nie wypatrzyl - moj 6-letni
        bkuzyn lepiej gra w siatkowke - nie dosc ze gosc nic nie umie to rozsadza
        druzyne od srodka nikt go nie lubi i nie dziwie sie ze grajac z nim umiemy tak
        haniebnie przegrywac
        • Gość: adas Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 09:09
          ciekawe dlaczego na koncu ligi w Polsce jak Gościniak nie powołał Gabrycha, to
          wszyscy sie darli "gdzie jest Gabrych - najlepszy siatkarz mistrza Polski!!!???"
      • Gość: wesolek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.se.client2.attbi.com 20.08.04, 03:21
      • Gość: wesolek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.se.client2.attbi.com 20.08.04, 03:22
      • Gość: wesolek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.se.client2.attbi.com 20.08.04, 03:25
        juz mi sie niechce gadac
        brak ambicji
        tylko do psychologa
        tak panie gosciniak taka ma pan druzyne
        rozmawialismy kiedys w kedzierzynie
        jestem teraz z florydy
        wagner mial raCJE TYLKO ZAMORDYZM DZIALA
        szkoda zdrowia staszku
        pozdrawiam krys
      • skorpion1977 Tym leszczom mówimy zdecydowane NIE! 20.08.04, 09:19
        A wiecie co mnie najbardziej wkurwia? Że za parę miesięcy Spodek znów "odleci"
        w jakimś nieważnym meczu o nic, będzie "Polacy nic się nie stało"... Czasem mi
        się zdaje, że widownia naszych pseudogwiazdorów składa się w większości z
        bezkrytycznych zaślepionych fanów oraz bezmózgich lasek, które nie odróżniają
        loków od bloków ale przecież siatkarze są "słodziutcy i piękni". Może tak ich
        czasem zbluzgać, albo po prostu wreszcie olać???

Jedyna rada na sukcesy - TRENER Z ZAGRANICY. Wziął by tych patałachów za mordy
        i napewno w życiu by nawet nie splunął w stronę takiego Gabrycha...
      • Gość: beyrichia Polska - Tunezja 0:3 kto podejmie wyzwanie. IP: 1.2.* / *.morfeusz.com.pl 20.08.04, 13:04
        Po meczy z Grecją założyłem się ze szwagrem o czteropak na wynik pojedynku z
        Francją. Mało mnie nie zabił przy zakładzie, teraz nie chce się założyć o wynik
        z Tunezją i w ogóle coś mało się odzywa. No cóż jestem z tych, którzy pamiętają
        Montreal, tamta drużyna grała z jajami, obecnej nawet tego chyba brak...

• Gość: decha7ja Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:10
        tak...to było do przewidzenia, że ten mecz przegramy. To nasze czwarta porażka
        z francją!! aż wstyd!! no ale cóż...jeszcze mamy szanse dostać sie do ćwierć
        finału..miejmy nadzieje, że wygramy z tunezją..
      • Gość: Mamdość Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:14
        Przegraliście OK. Mieliście mały spadek formy w tym dniu OK. taktyka zawiodła
        też OK.
        Ale Panowie ?! a może panienki!!!!! tez chyba nie - kobiety są bardziej
        zadziorne i ambitne. Polecam wam abyście zdjeli spodnie i sprawdzili jakiej
        jesteście płci. Obraziliscie cała rzeszę facetów w Polsce. Macie szczęscie że
        nie ma już wsród nas Huberta Wagnera bo przeczołgałby Was z 20kg odważnikami na
        biodrach i kolanach. Panie trenerze ci zawodnicy którzy mają jeszcze jaja niech
        grają a Pan powinien przypilnować aby się to co wyżej wymieniłem zagotowało na
        twardo. Jeżeli tego też Pan nie potrafi proszę przekazać pałeczkę zastępcy mam
        wrażenie że wie co z takimi panienkami w spodenkach zrobić. Gdzie honor gdzie
        ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nieoczekuje od Was cudów
        tylko odrobiny męskości i szacunku do Polaków których reprezentujecie. W
        ostateczności polecam krótką rozmowe z deblem tenisa stołowego może zrozumiecie
        czym jest męski sport.
      • Gość: Iskierka Ale klapa IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 20.08.04, 15:42
        W co oni właściwie grali? Bo siatkówka to to na pewno nie była. W życiu nie
        widziałam żeby komuś tak bardzo nie chciało się grać. To nie była przegrana. To
        była po prostu porażka!
        Zacznijcie grać albo do domu.
      • Gość: kazter Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.promax.media.pl 20.08.04, 19:57
        Francji gratulujemy wygranej, Polsce gratulujemy Gościniaka i Gabrycha.
        • Gość: Luk Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 21:46
          Co żeście się tak na tych dwóch Palantów uwzięli:
          Gościniak i Gabrycha?
          A Murek?! Nie umiał odebrać takiej piłki, jaką podstawówka odbiera!!!
      • Gość: mona TRZEBA TO PRZECZYTAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:16
        www.reprezentacja.com/index.php?news_action=comments&news_base=200820041839&newsid=295

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka