Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pilki na wosp owsiaka

IP: 83.2.131.* 04.04.14, 22:10
    w regulaminie napisaliscie ze mozna wykorzystac 15 pilek nie podaliscie wszystkich zasad to zbedne pilki czyli przelewem 1 pilka 1zl dajcie na owsiaka.agorze chyba nie ubedzie ,a to wasz blad.fajna gra ale przed nast.edycja sluchajcie glosow grajacych,przy kuponach z gazety mniej bylo klotni ,moze trzeba podpytac tamtego organizatora,regulamin w szczeg. ma byc jasny,vide mecz leg-jag
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: pilki na wosp owsiaka 05.04.14, 10:54
        @kacpr13: odpowiem tu, bo wszędzie piszesz podobnie.

Dokładnie do wykorzystania jest 15 piłek i nie więcej.
        Na stronie "Płatności" jest opisane na co możesz je wykorzystać. Również przy zdarzeniach jest informacja, że grając pełny sezon otrzymasz 3 takie powiadomienia.

Wiem, że złościsz się jak to zbieramy kasę (czy też młody admin jedzie na seszele :D). Nie zapominaj, że za tą grą są też spore wydatki. Na początku edycji, gdy była dyskusja po co wprowadzono płatności - o tym pisałem. Spróbuj choć trochę to zrozumieć.

I najważniejsze: słuchamy graczy, nie martw się. Wiele zmian w tej edycji to m.in głos gracza.

Dzięki za wszelkie uwagi. Jak bez złości będziesz pisał - bardziej trafią do młodego admina :)
        • Gość: kacpr Re: pilki na wosp owsiaka IP: 83.2.131.* 05.04.14, 12:48
          nie pisze ze zlosci nie przybieraj sobie to jest twoja praca ,wiec bez emocji,ale dales kilka plam,normalne ,kazdy robi bledy,wiecej pokory to nie byla wrzutka osobiscie do ciebie ale skoro jestes prac.pewnej firmy reprezentujesz ja tak czy nie.bez obrazy jeszcze nie raz ktos ci tak napisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka