nociu 31.08.04, 18:46 Wisła ma teraz 4 łatwe mecze (w miarę - więc wszystkiego najlepszego). Dlatego zastanawiam się nad Nenadem Studenem. Powiedzcie czy są głosy w Płocku że się sprawdzil czy też nie? Będzie miał pewny plac czy odstawka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxiu40 Re: do kibiców Wisly Płock 31.08.04, 20:17 Ja za Płockiem nie jestem, ale mi się zdaje, że Nenad Studen to niezbyt dobry pomysł. Ja przynajmniej bym go nie kupił, bo nie prezentuje zbyt dobrych umiejętności, a po meczu z Wisłą Kraków w płockim zespole na pewno nie obejdzie się bez rotacji w składzie. TYm bardziej radzę zaczekać z transferem, gdyż jest dość długa przerwa i ktoś moze się nabawić kontuzji. W piątek przed kolejką na stronie mojej ligi pojawią się przewidywane skąłdy i wtedy powinno być wiadome czy Nenad Studen bedzie grał w podstawówce. PoZdRo Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
nociu Re: do kibiców Wisly Płock 01.09.04, 17:23 dzięki maxiu, z transferem oczywiście wstrzymuję się do ostatniej chwili. wracając do tematu - mam tylko 1 mln - w tej cenie sa praktycznie tylko giza, (juz się chyba wystrzelal, a cracovii idzie i będzie ciężko), wędzyński (ostateczność) no i właśnie studen (wisła plock ma naprawdę dobry układ meczów, musi się w końcu odbić, a nenad ostatnio choć pomocnik ostatnio zagrał w ataku). Reasumując inwestycja ryzykowna, ale chciałbym ocenić to ryzyko - a z płocka widać lepiej. Dlatego pytam p.w. Wiślaków, chyba są tacy na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiejajek Re: do kibiców Wisly Płock 06.09.04, 18:30 siema! jestem z plocka! i o studenie powiem tyle, ze nie cieszy zsie w plocku dobrą opinią ale trener caly czas na niego stawia! w weeknd wisla grala sparing i studen tez wybiegl w podstawie! to tyle pozdr Odpowiedz Link Zgłoś