Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do kibiców Wisly Płock

31.08.04, 18:46
    Wisła ma teraz 4 łatwe mecze (w miarę - więc wszystkiego najlepszego).
    Dlatego zastanawiam się nad Nenadem Studenem. Powiedzcie czy są głosy w
    Płocku że się sprawdzil czy też nie? Będzie miał pewny plac czy odstawka.
    Obserwuj wątek
      • maxiu40 Re: do kibiców Wisly Płock 31.08.04, 20:17
        Ja za Płockiem nie jestem, ale mi się zdaje, że Nenad Studen to niezbyt dobry
        pomysł. Ja przynajmniej bym go nie kupił, bo nie prezentuje zbyt dobrych
        umiejętności, a po meczu z Wisłą Kraków w płockim zespole na pewno nie obejdzie
        się bez rotacji w składzie. TYm bardziej radzę zaczekać z transferem, gdyż jest
        dość długa przerwa i ktoś moze się nabawić kontuzji. W piątek przed kolejką na
        stronie mojej ligi pojawią się przewidywane skąłdy i wtedy powinno być wiadome
        czy Nenad Studen bedzie grał w podstawówce.
        PoZdRo
        Bartek.
      • nociu Re: do kibiców Wisly Płock 01.09.04, 17:23
        dzięki maxiu, z transferem oczywiście wstrzymuję się do ostatniej chwili.
        wracając do tematu - mam tylko 1 mln - w tej cenie sa praktycznie tylko giza,
        (juz się chyba wystrzelal, a cracovii idzie i będzie ciężko), wędzyński
        (ostateczność) no i właśnie studen (wisła plock ma naprawdę dobry układ meczów,
        musi się w końcu odbić, a nenad ostatnio choć pomocnik ostatnio zagrał w
        ataku). Reasumując inwestycja ryzykowna, ale chciałbym ocenić to ryzyko - a z
        płocka widać lepiej. Dlatego pytam p.w. Wiślaków, chyba są tacy na tym forum
        • nielubiejajek Re: do kibiców Wisly Płock 06.09.04, 18:30
          siema! jestem z plocka! i o studenie powiem tyle, ze nie cieszy zsie w plocku
          dobrą opinią ale trener caly czas na niego stawia! w weeknd wisla grala sparing
          i studen tez wybiegl w podstawie! to tyle
          pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka