Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 13:05
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: glon Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 13:13
        Co za burak pisze te komentarze?Glupolu - tu jest mowa o reprezentacji a nie o
        rozgrywkach klubowych.Przez takich pacanow ja ty losiu sa pozniej zadymy.Skad
        taki cwok sie urwal?Wal sie na ryj bucu !!!
        • Gość: prezydentrp Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 164.143.244.* 07.09.04, 14:52
          No wlasnie - ale baran. Walnij sie w ten durny leb.
          Come on Poland!!!!!
          • slon2002 bedzie jak zwykle dużo ambicji i niestety 0:3 07.09.04, 17:19
            • Gość: jon RASIAK ??!!??!!??!! BEZ JAJ !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:17
              • Gość: geronimo Re: RASIAK ??!!??!!??!! BEZ JAJ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:43
                liczylem ze pusci niedzielana :(
      • Gość: goleador ktoś wie jakim systemem grali? IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:17
        mam nadzieje że nie diamentem
        • Gość: dr. zewo na chybił-trafił, hehe ;) IP: 195.20.110.* 07.09.04, 13:47
        • elfhelm oby nie systemem linii poziomej 07.09.04, 17:59
          czyli 1 + 10

długo to sobie nie potrenowali...
      • Gość: royal do piachu Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.uia.ac.be 07.09.04, 13:23
        zgadza sie i royal antwerpen do piachu!
        • Gość: misiek Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 195.94.209.* 07.09.04, 13:47
          Czy prawdą jest ze juz ich nie ma w Sosnowcu ?
      • Gość: J. Kowalik Racja IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 07.09.04, 13:24
        Ja prponuje by zawodnicy dzis ostro powalili gruche. To pomaga. Na drugi dzien
        beda jak nowonarodzeni.
      • Gość: antywislak wisla dziwko derby blisko:) IP: *.crowley.pl 07.09.04, 13:48
        • Gość: kibic ale dostana w dupe... IP: 152.75.124.* 07.09.04, 14:17
      • Gość: 23 Kto tak klnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:31
        Nie jestem kibicem wisly, ale co za osiol tak sie wypowiada? Prawdziwy kibic
        dopinguje reprezentacje bez wzgledu na to kto w niej gra i jak ona gra -
        wiadomo ze roznie z tym bywa:(
        • Gość: Byly kibic Re: Kto tak klnie? IP: 152.75.124.* 07.09.04, 18:13
          Nie osiol tylko realista! A dupa to bardzo ladne, prawdziwie polskie slowo.
      • Gość: Grasshopper Warto sprubować IP: *.ekoenergia.com.pl 07.09.04, 14:54
        imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=grasshopper5
      • Gość: Chorzel Mamy szansę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:54
        Mamy dużą szansę na wygranie meczu z Anglikami. Piłkarze Angielscy są
        przereklamowani, będzie ciążyła nad nimi presja. Mecz będzie podobny do tego z
        Koreą na mundialu, tylko, że to my będziemy Koreańczykami, a Anglicy Polakami.
        Wtedy nasi piłkarze też byli przereklamowani, pozatym gramy u siebie!!!
      • Gość: Ja Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:37
        te frajerek sam jestes pedal zakompleksiony maly szczochu a Wislakom mozesz
        lizac buciki i matce pipe... Ale do rzeczy, To co oni graja taki wazny mecz z
        Anglia i tylko 80 min treningu ? :/
      • Gość: Paździoch Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:37
        Nigdy nie wiadomo co sie dzieje. Racja, są przereklamowani ale zawsze jest
        nadzieja. Moze bedziemy mieli fuksa i wygramy. Nigdy nie wiadomo. Pamietacie
        mecz z Włochami i z nimi wygraliśmy. Ale zawaliliśmy z danią. To było
        ośmieszenie. Ten jakiś trener Ericsson niech niebedzie taki pewien!!!
        Czyli nigdy nie wiadomo. Zawsze trzeba mieć iskierkę nadziei
      • Gość: kris idealne rozwiązanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:38
        dostajemy od Anglików jakies 0-5 albo 1-6/kibice sa wkurwieni maksymalnie/
        odchodzi Janas i Listkiewicz(samo odejscie Janasa nie ma sensu bo prezesik
        znajdzie nowego koleszke,pseudotrenera ,ktorego umiesci na intratnym stanowisku
        selekcjonera)/nowy prezes(nikt mi nie przychodzi do glowy) mianuje na
        selekcjonera kogos kompetentengo kto umie wybrac najepszych pilkarzy w
        kraju,potrafi do nich szybko dotrzec i ma swietne przygotowanie taktyczne.Na to
        stanowisko widze w tym momencie 2 kandydatow(pomijam Kasperczaka bo szkoda
        Wisly):Jerzego Engela albo Franciszka Smude.Obaj pokazali juz ,ze potrafia
        szybko dobrze poustawiac taktycznie niezgranych pilkarzy.W pazdzierniku pod
        wodza nowego selekcjonera wygrywamy 2 mecze wyjazdowe i 2 miejsce mamy na bank.
        A jesli Anglicy sie gdzies potkna to mozemy sprobowac odrobic straty na
        wyjezdzie.
        • elfhelm Re: idealne rozwiązanie... 07.09.04, 18:01
          Engel? było dobrze, a potem niezrozumiałe ruchy kadrowe i 1:4 z białorusią - i
          klęska w mistrzostwach.
          Smuda? wątpliwe

jeśli już to trener z zagranicy, opłacany za ciężką kasę. dać mu rok czasu i
          niech pozna polskie potencjały.
          a jak nie to Janas. po co zmieniać?
          • Gość: Aquarious Re: idealne rozwiązanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:59
            Idealnego rozwiazania nie ma bo nasi poprostu sa słabymi pilkarzami. Choc
            uwazam ze na awans nas stac to juz dalej mozemy pomarzyc. Moim zdaniem
            powinnismy zatrudnic obcokrajowca i zobaczyc co to bedzie. Hmm... tylko kogo?
        • Gość: hegemon Re: idealne rozwiązanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:58
          ...nikt mi nie przychodzi do glowy...

jak ci nikt nie przychodzi do głowy to zamknij pizde
          i nie pierdol głupot
          krytykować kazdy ch.. potrafi
      • Gość: Kibic11 a teraz wszyscy walą gruche IP: *.arkonskie.v.pl 07.09.04, 19:17
        a ja uważam,że pomysł z waleniem gruchy jest przedni;]dzisiaj walą gruche a
        jutro wygrywają z angolami;]i znowu wszyscy walą gruche;]jak dla mnie idealne
        rozwiazanie!!pozdrawiam;]
      • Gość: baron Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.chello.pl 07.09.04, 19:30
        1;3 dla anglikow
        • Gość: , Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:45
          czarno to widze
      • Gość: c ZURAWSKI I NIEDZIELAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.09.04, 19:49
        co ten janas robi do cholery z tym Rasiakiem???
      • Gość: Autor Radomski za Lewandowskego, czyli zamienił stryjek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:08
        ... kijek, na patyk ;) Zaden z tej dwójki to nie siekierka, a Radomski wszedł w Belfaście i nie miał chyba ani jednego celnego podania, co jest dużą sztuką. A Kosowski, któremu się nie bedzie chciało wracać bo się zmachał, po paru rajdach, już słysze te komentarze, ze "nie czuje piłki", a jak ma czuć jak nie gra w Niemczech ? I to raczej nie z powodu Steinbach i pawelki, tylko formy... ;) Pieknie to widzę ! Te straty i szybkie kontry Angoli ! O pudłujacym Rasiaku nawet nie wspomnę, raczej mało prawdopodobne, że wyreguluje sobie do jutra celownik. Coraz wiekszym pesymistą jestem...
      • Gość: Slask Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.sebnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 20:19
        SAM JESTES QRWA I PEDAL...
      • Gość: hegemon POLACY TO QRWY I PEDALY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:52
        tyle się wypisywaliscie o tym jak macie naszych kopaczy w dupie i jak to bilety
        są drogie i co??
        wystarczyło że wygrali 3:0 z amatorami z irlandii północnej i co??
        już im w dupe włazicie bez wazeliny??
        a po meczu z anglikami znowu to samo, jacy nasi są do dupy i że już to nikogo
        nie obchodzi i więcej nie oglądacie
        he he cwele
      • Gość: Polak Sam jestes ... !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 07.09.04, 21:00
        Jak masz coś do POLAKÓW cwelu jebany to przyjedz jutro na Śląski !!! Możemy się
        ustawić onanisto pierdolony !!!
        • Gość: Robson Katowice Katowice GKS ! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 07.09.04, 21:01
          Będzie komplet widzów ! Zajebista atmosfera ! I wygrana 3:1 !!! Polska Polska
      • Gość: mike AAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:24
        CZYM SIE JARACIE I TAK POLSKA PRZEGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        KLASYCZNIE
      • Gość: doradca poco nam RASIAK JA P............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:35
        • Gość: Dżimiflojdhaselbań Re: poco nam RASIAK JA P......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:41
          No właśnie! Tylko nie Rasiak, błagam, błagam na kolanach! Chcecie przegrać? Czy
          Ci selekcjonerzy są ślepi czy co? Czy nie widzą, że on piłką w plecy ciągle
          dostaje, nie biega, nie wie, gdzie się ma ustawić i w ogóle zachowuje się jak
          pięcioletnia dziewczynka zagubiona w megasamie?!
          Spośród wszystkich naszych kopaczy to właśnie on zasługuje nie stety na
          najcięższą krytykę! Jest absolutnie bez formy i nic nie wskazuje, by miało sie
          to kiedykolwiek zmienić! To, że rok-dwa temu w Groclinie Niedzielan jakoś
          nabijał Rasiaka, że wpadała czasami bramka, to nie powód, by brać tę sierotke
          pod uwagę w tym roku! I to w takim momencie! Przed najważniejszym dla nas
          meczem tych eliminacji!!!
          Obudźcie się!!!
          • Gość: Kuba zwany Jakubem Re: poco nam RASIAK JA P......................... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 00:00
            Brawo! probonuję tego, który go nabijał - NIedzielana
      • Gość: pedro bez Franka? IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 07.09.04, 22:00
        przeciez oni z Zurawskim sie najlepiej rozumieja...
        po co mieszac. Rasiak i Niedzielan nie zdarza w 1 dzien!!!
      • Gość: MEntor Z anglikami mozna wygrqac ale trzeba miec jaja IP: *.telia.com 07.09.04, 22:07
        A to mieli Lubanski i Co Ateraz chlopcy sa bogaci i maja wszystko gdzies.
      • Gość: cyg@nek Jutro zagramy systemem "Gwiazda Betlejemska" IP: *.enformatic.pl 07.09.04, 23:07
        Ponieważ z Lewandowskim i Zieńczukiem wygraliśmy ważny mecz, to trzeba zmienić
        skład. Może to i skuteczne, ale ja zauważam, że trener Fajans najlepsze składy
        wystawia w drodze losowania.
        System "Diament" się nie sprawdził, wobec tego przejdziemy na system "Gwiazda
        Betlejemska" zwany też przez złośliwców systemem "Stary niedźwiedź mocno śpi,
        jak się zbudzi to nas zje". Grzesio będzie spał, ale jak zagrzmi!!!!!! Panowie
        kopcie piłką z całej siły w Grzesia! Rykoszety bywają zabójcze. I trafić w
        niego stosunkowo łatwo-stoi i nic.
        No to ponarzekałem, ale ciężkim frajerem będę do końca życia. Polska do boju-
        szkoda by było przegrać z takimi kaszalotami jak Angole. Już lepiej przegrać z
        Azerbejdżanem.
      • Gość: KULKO_2001 Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.wmgalicja.krakow.pl 07.09.04, 23:08
        Kto to tutaj wpuścił i w jakim celu - gdzie jest moderator?!!!
        Piszemy o Polakach, a tutaj jakiś zakompleksiony kibic (Craxy?) wypisuje takie
        kicze... Wstyd :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka