Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glon Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 13:13 Co za burak pisze te komentarze?Glupolu - tu jest mowa o reprezentacji a nie o rozgrywkach klubowych.Przez takich pacanow ja ty losiu sa pozniej zadymy.Skad taki cwok sie urwal?Wal sie na ryj bucu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydentrp Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 164.143.244.* 07.09.04, 14:52 No wlasnie - ale baran. Walnij sie w ten durny leb. Come on Poland!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon RASIAK ??!!??!!??!! BEZ JAJ !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: RASIAK ??!!??!!??!! BEZ JAJ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:43 liczylem ze pusci niedzielana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goleador ktoś wie jakim systemem grali? IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:17 mam nadzieje że nie diamentem Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm oby nie systemem linii poziomej 07.09.04, 17:59 czyli 1 + 10 długo to sobie nie potrenowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal do piachu Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.uia.ac.be 07.09.04, 13:23 zgadza sie i royal antwerpen do piachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 195.94.209.* 07.09.04, 13:47 Czy prawdą jest ze juz ich nie ma w Sosnowcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Kowalik Racja IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 07.09.04, 13:24 Ja prponuje by zawodnicy dzis ostro powalili gruche. To pomaga. Na drugi dzien beda jak nowonarodzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Kto tak klnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:31 Nie jestem kibicem wisly, ale co za osiol tak sie wypowiada? Prawdziwy kibic dopinguje reprezentacje bez wzgledu na to kto w niej gra i jak ona gra - wiadomo ze roznie z tym bywa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly kibic Re: Kto tak klnie? IP: 152.75.124.* 07.09.04, 18:13 Nie osiol tylko realista! A dupa to bardzo ladne, prawdziwie polskie slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grasshopper Warto sprubować IP: *.ekoenergia.com.pl 07.09.04, 14:54 imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=grasshopper5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorzel Mamy szansę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:54 Mamy dużą szansę na wygranie meczu z Anglikami. Piłkarze Angielscy są przereklamowani, będzie ciążyła nad nimi presja. Mecz będzie podobny do tego z Koreą na mundialu, tylko, że to my będziemy Koreańczykami, a Anglicy Polakami. Wtedy nasi piłkarze też byli przereklamowani, pozatym gramy u siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:37 te frajerek sam jestes pedal zakompleksiony maly szczochu a Wislakom mozesz lizac buciki i matce pipe... Ale do rzeczy, To co oni graja taki wazny mecz z Anglia i tylko 80 min treningu ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paździoch Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:37 Nigdy nie wiadomo co sie dzieje. Racja, są przereklamowani ale zawsze jest nadzieja. Moze bedziemy mieli fuksa i wygramy. Nigdy nie wiadomo. Pamietacie mecz z Włochami i z nimi wygraliśmy. Ale zawaliliśmy z danią. To było ośmieszenie. Ten jakiś trener Ericsson niech niebedzie taki pewien!!! Czyli nigdy nie wiadomo. Zawsze trzeba mieć iskierkę nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris idealne rozwiązanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:38 dostajemy od Anglików jakies 0-5 albo 1-6/kibice sa wkurwieni maksymalnie/ odchodzi Janas i Listkiewicz(samo odejscie Janasa nie ma sensu bo prezesik znajdzie nowego koleszke,pseudotrenera ,ktorego umiesci na intratnym stanowisku selekcjonera)/nowy prezes(nikt mi nie przychodzi do glowy) mianuje na selekcjonera kogos kompetentengo kto umie wybrac najepszych pilkarzy w kraju,potrafi do nich szybko dotrzec i ma swietne przygotowanie taktyczne.Na to stanowisko widze w tym momencie 2 kandydatow(pomijam Kasperczaka bo szkoda Wisly):Jerzego Engela albo Franciszka Smude.Obaj pokazali juz ,ze potrafia szybko dobrze poustawiac taktycznie niezgranych pilkarzy.W pazdzierniku pod wodza nowego selekcjonera wygrywamy 2 mecze wyjazdowe i 2 miejsce mamy na bank. A jesli Anglicy sie gdzies potkna to mozemy sprobowac odrobic straty na wyjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: idealne rozwiązanie... 07.09.04, 18:01 Engel? było dobrze, a potem niezrozumiałe ruchy kadrowe i 1:4 z białorusią - i klęska w mistrzostwach. Smuda? wątpliwe jeśli już to trener z zagranicy, opłacany za ciężką kasę. dać mu rok czasu i niech pozna polskie potencjały. a jak nie to Janas. po co zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquarious Re: idealne rozwiązanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:59 Idealnego rozwiazania nie ma bo nasi poprostu sa słabymi pilkarzami. Choc uwazam ze na awans nas stac to juz dalej mozemy pomarzyc. Moim zdaniem powinnismy zatrudnic obcokrajowca i zobaczyc co to bedzie. Hmm... tylko kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon Re: idealne rozwiązanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:58 ...nikt mi nie przychodzi do glowy... jak ci nikt nie przychodzi do głowy to zamknij pizde i nie pierdol głupot krytykować kazdy ch.. potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic11 a teraz wszyscy walą gruche IP: *.arkonskie.v.pl 07.09.04, 19:17 a ja uważam,że pomysł z waleniem gruchy jest przedni;]dzisiaj walą gruche a jutro wygrywają z angolami;]i znowu wszyscy walą gruche;]jak dla mnie idealne rozwiazanie!!pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.chello.pl 07.09.04, 19:30 1;3 dla anglikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:45 czarno to widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c ZURAWSKI I NIEDZIELAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.09.04, 19:49 co ten janas robi do cholery z tym Rasiakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Radomski za Lewandowskego, czyli zamienił stryjek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:08 ... kijek, na patyk ;) Zaden z tej dwójki to nie siekierka, a Radomski wszedł w Belfaście i nie miał chyba ani jednego celnego podania, co jest dużą sztuką. A Kosowski, któremu się nie bedzie chciało wracać bo się zmachał, po paru rajdach, już słysze te komentarze, ze "nie czuje piłki", a jak ma czuć jak nie gra w Niemczech ? I to raczej nie z powodu Steinbach i pawelki, tylko formy... ;) Pieknie to widzę ! Te straty i szybkie kontry Angoli ! O pudłujacym Rasiaku nawet nie wspomnę, raczej mało prawdopodobne, że wyreguluje sobie do jutra celownik. Coraz wiekszym pesymistą jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slask Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.sebnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 20:19 SAM JESTES QRWA I PEDAL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon POLACY TO QRWY I PEDALY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:52 tyle się wypisywaliscie o tym jak macie naszych kopaczy w dupie i jak to bilety są drogie i co?? wystarczyło że wygrali 3:0 z amatorami z irlandii północnej i co?? już im w dupe włazicie bez wazeliny?? a po meczu z anglikami znowu to samo, jacy nasi są do dupy i że już to nikogo nie obchodzi i więcej nie oglądacie he he cwele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Sam jestes ... !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 07.09.04, 21:00 Jak masz coś do POLAKÓW cwelu jebany to przyjedz jutro na Śląski !!! Możemy się ustawić onanisto pierdolony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Katowice Katowice GKS ! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 07.09.04, 21:01 Będzie komplet widzów ! Zajebista atmosfera ! I wygrana 3:1 !!! Polska Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike AAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:24 CZYM SIE JARACIE I TAK POLSKA PRZEGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! KLASYCZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca poco nam RASIAK JA P............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżimiflojdhaselbań Re: poco nam RASIAK JA P......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:41 No właśnie! Tylko nie Rasiak, błagam, błagam na kolanach! Chcecie przegrać? Czy Ci selekcjonerzy są ślepi czy co? Czy nie widzą, że on piłką w plecy ciągle dostaje, nie biega, nie wie, gdzie się ma ustawić i w ogóle zachowuje się jak pięcioletnia dziewczynka zagubiona w megasamie?! Spośród wszystkich naszych kopaczy to właśnie on zasługuje nie stety na najcięższą krytykę! Jest absolutnie bez formy i nic nie wskazuje, by miało sie to kiedykolwiek zmienić! To, że rok-dwa temu w Groclinie Niedzielan jakoś nabijał Rasiaka, że wpadała czasami bramka, to nie powód, by brać tę sierotke pod uwagę w tym roku! I to w takim momencie! Przed najważniejszym dla nas meczem tych eliminacji!!! Obudźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba zwany Jakubem Re: poco nam RASIAK JA P......................... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 00:00 Brawo! probonuję tego, który go nabijał - NIedzielana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro bez Franka? IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 07.09.04, 22:00 przeciez oni z Zurawskim sie najlepiej rozumieja... po co mieszac. Rasiak i Niedzielan nie zdarza w 1 dzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEntor Z anglikami mozna wygrqac ale trzeba miec jaja IP: *.telia.com 07.09.04, 22:07 A to mieli Lubanski i Co Ateraz chlopcy sa bogaci i maja wszystko gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jutro zagramy systemem "Gwiazda Betlejemska" IP: *.enformatic.pl 07.09.04, 23:07 Ponieważ z Lewandowskim i Zieńczukiem wygraliśmy ważny mecz, to trzeba zmienić skład. Może to i skuteczne, ale ja zauważam, że trener Fajans najlepsze składy wystawia w drodze losowania. System "Diament" się nie sprawdził, wobec tego przejdziemy na system "Gwiazda Betlejemska" zwany też przez złośliwców systemem "Stary niedźwiedź mocno śpi, jak się zbudzi to nas zje". Grzesio będzie spał, ale jak zagrzmi!!!!!! Panowie kopcie piłką z całej siły w Grzesia! Rykoszety bywają zabójcze. I trafić w niego stosunkowo łatwo-stoi i nic. No to ponarzekałem, ale ciężkim frajerem będę do końca życia. Polska do boju- szkoda by było przegrać z takimi kaszalotami jak Angole. Już lepiej przegrać z Azerbejdżanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULKO_2001 Re: Ostatni trening Polaków na Stadionie Śląskim IP: *.wmgalicja.krakow.pl 07.09.04, 23:08 Kto to tutaj wpuścił i w jakim celu - gdzie jest moderator?!!! Piszemy o Polakach, a tutaj jakiś zakompleksiony kibic (Craxy?) wypisuje takie kicze... Wstyd :( Odpowiedz Link Zgłoś