krzyki80 25.11.14, 14:17 Witam mam pytanie, jak się nie mylę to wygrałem :brawo: kolejkę w lidze sport od 16 kolejki, jak będzie z nagrodą, jak się odbiera?, chyba ktoś z redakcji się do mnie odezwie;-)Pozdrawiam:-S Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: Wygrana jak odebrać? 25.11.14, 14:33 Witaj. Gratulacje :-) Po zakończeniu edycji skontaktujemy się ze wszystkim zwycięzcami drogą mailową (prosząc o odpowiednie dane). Także proszę o cierpliwość, bo ten proces chwilę trwa. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
krzyki80 Re: Wygrana jak odebrać? 25.11.14, 15:16 dziękuje za odpowiedź ;-) będę czekał cierpliwie ;-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzyki80 Re: Wygrana jak odebrać? 02.12.14, 13:38 Witam to oznacza że dopiero po wszystkich kolejkach, na koniec ligi rozumiem?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Wygrana jak odebrać? 02.12.14, 13:46 Witaj. Na koniec obecnej edycji Wygraj Ligę, czyli po 20 grudnia. 19. kolejka jest ostatnią w tej edycji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś