Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open: Johansson wyeliminował Roddicka!

IP: 212.244.211.* 10.09.04, 09:42
    Nie łam się Maximuss, może w następnym roku coś Roddick ugra? A na razie jest
    okej :)))) Europa górą :))
    Obserwuj wątek
      • Gość: ezomir Re: US Open: Johansson wyeliminował Roddicka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:52
        szkoda ze lleyton wygral... nie przepadam...
        • Gość: LuckyLuke Re: US Open: Johansson wyeliminował Roddicka! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.04, 11:00
          niestety ostatni stary mistrz tez nie sprostal (Agassi), kibicuje teraz
          Henmanowi.

Nie ma juz Edberga, Beckera, Raftera....Henman to ostani "muszkieter" ktory
          walczy przy siatce...trzymam kciuki
      • Gość: ya Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:34
        spotkały się już w ćwierćfinale. Johansson ma na koncie 106 asów w tej chwili.
        Zatem średnia to 21 asów na mecz. Nieźle, co?
        • Gość: KIBIC-DO EZOMIR Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.kam.pl 10.09.04, 14:49
          WITAM .NIE KRYTYKUJ HEWITTA ,BO GO NIEZNASZ TAK NAPRAWDE-A SZKODA BO JEST OKI
          AGASSI ODPADŁ ,LICZE TYLKO NA NIEGO
          POZDRAWIAM
          • Gość: ya Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:33
            ???!!!
            A przeczytałeś mojego posta???
            Przecież pisałem o meczu Roddick-Johansson, a nie Hewitt-Haas.

Ps. I tak w turnieju kibicuję (jak zwykle, od dłuższego czasu) Federerowi.
            • Gość: marcin szacunek dla Hewitta IP: 217.153.6.* 10.09.04, 18:20
              widzieliscie jaki wiatr wial? jak w takich warunkach mozna popelnic tylko 10
              niewymuszonych bledow??? szacunek dla Hewitta
          • Gość: ezomir Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:35
            nie krytykuje...
            napisalem tylko ze nie przepadam...
            wiem ze nie oceniam go obiektywnie ale tak to juz bywa z ocenami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka