Gość: majrix IP: 212.244.211.* 10.09.04, 09:42 Nie łam się Maximuss, może w następnym roku coś Roddick ugra? A na razie jest okej :)))) Europa górą :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ezomir Re: US Open: Johansson wyeliminował Roddicka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:52 szkoda ze lleyton wygral... nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuckyLuke Re: US Open: Johansson wyeliminował Roddicka! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.04, 11:00 niestety ostatni stary mistrz tez nie sprostal (Agassi), kibicuje teraz Henmanowi. Nie ma juz Edberga, Beckera, Raftera....Henman to ostani "muszkieter" ktory walczy przy siatce...trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:34 spotkały się już w ćwierćfinale. Johansson ma na koncie 106 asów w tej chwili. Zatem średnia to 21 asów na mecz. Nieźle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC-DO EZOMIR Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.kam.pl 10.09.04, 14:49 WITAM .NIE KRYTYKUJ HEWITTA ,BO GO NIEZNASZ TAK NAPRAWDE-A SZKODA BO JEST OKI AGASSI ODPADŁ ,LICZE TYLKO NA NIEGO POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:33 ???!!! A przeczytałeś mojego posta??? Przecież pisałem o meczu Roddick-Johansson, a nie Hewitt-Haas. Ps. I tak w turnieju kibicuję (jak zwykle, od dłuższego czasu) Federerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin szacunek dla Hewitta IP: 217.153.6.* 10.09.04, 18:20 widzieliscie jaki wiatr wial? jak w takich warunkach mozna popelnic tylko 10 niewymuszonych bledow??? szacunek dla Hewitta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Dobrze, że dwa pistolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:35 nie krytykuje... napisalem tylko ze nie przepadam... wiem ze nie oceniam go obiektywnie ale tak to juz bywa z ocenami Odpowiedz Link Zgłoś