Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - Etzella - WATEK OGOLNY

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 20:07
    Na goraco:
    Cholernie podoba mi sie doping.
    Mam nadzieje, ze nie znudzi sie po pierwszej polowie
    i ze bedzie urozmaicony. I w zadnym wypadku nie jest
    to uklon w strone prostakow mieniacych sie kibicami
    Legii, ktorych nawet na tym forum spotkac mozna...
    Obserwuj wątek
      • Gość: max Re: Legia - Etzella - WATEK OGOLNY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 23:15
        również nie lubie chamskich kiboli, tylko kultularny doping
      • Gość: Ant Karwan i...... Wisła?, co? IP: *.osh.deal.pl 24.08.01, 07:52
        Na początku gratulacje dla Legii dobrej postawy na meczu. Brawa szczególne dla
        Bartosza Karwana (też bym się po takiej bramce uśmiechnął).
        Co do kibiców, to w drugiej połowie przeszli samych siebie.
        przez 15 min skandowali (przepraszam Wiślaków)
        -Wisła
        -co?
        -ty kurwo
        Następnie zmienilina coś czego niezrozumiałem
        póżniej było
        -Wisła
        -co?
        -to samo!
        W końcu
        -Wisła
        -Co?
        -Wybierz sobie!
        Brawa za fantazję, ale krzyczeć przez prawie cały mecz takie pierdoły może
        momentami było śmiesznie, ale trochę przesadzili.
        • Gość: Martinez Re: Karwan i...... Wisła?, co? IP: *.metronet.pl 24.08.01, 09:04
          Kibice Legii dorównują piłkarzom i odwrotnie.
        • Gość: robo Re: Karwan i...... Wisła?, co? IP: *.inetia.pl 24.08.01, 11:22
          Gość portalu: Ant napisał(a):

> Na początku gratulacje dla Legii dobrej postawy na meczu. Brawa szczególne dla
          > Bartosza Karwana (też bym się po takiej bramce uśmiechnął).
          > Co do kibiców, to w drugiej połowie przeszli samych siebie.
          > przez 15 min skandowali (przepraszam Wiślaków)
          > -Wisła
          > -co?
          > -ty kurwo
          > Następnie zmienilina coś czego niezrozumiałem
          > póżniej było
          > -Wisła
          > -co?
          > -to samo!
          > W końcu
          > -Wisła
          > -Co?
          > -Wybierz sobie!
          > Brawa za fantazję, ale krzyczeć przez prawie cały mecz takie pierdoły może
          > momentami było śmiesznie, ale trochę przesadzili.

Tylko na meczach wisły są takie śpiewy pod adresem legii. W warszawie nikt nie
          będzie sobą głowy zawracał twoją wisłą. Wszystkie fantastyczne śpiewy były pod
          adresem prezesa legii miklasa, który jest marionetką.

Ktoś już tu pisał o laryngologu, ale lepiej ci powiem, że masz cholerny kompleks.

Wyluzuj się koleś i dopinguj tą swoją wisłę.

Nawet jak przegrywa.
      • Gość: Cinek Re: Legia - Etzella - WATEK OGOLNY IP: 213.77.49.* 24.08.01, 10:40
        To nie było slowo ''Wisła'', tylko ''Miklas''. Polecam wizytę u laryngologa.
      • pc Re: Legia - Etzella - WATEK OGOLNY 24.08.01, 12:20
        A może jakieś uwagi co do tego meczu? Po meczu polskiej "drużyny" z Fylkirem
        byłem nieźle wkurzony, bo kibicowałem drużynie która (powinna zresztą za to
        chyba stanąć przed sądem) reprezentowała Polskę, jako że walczyła o awans i
        naprawdę mogła je stracić (co też uczyniła).

Podczas popisów Legii, która i tak miała pewny awans był taki moment, że
        kibicowałem dzielnym chłopcom z Luksemburga. Tak, po tym jak wyrównali. Mieli
        nawet szansę na prowadzenie, ale się zagotowali. Kurcze, normalnie miałem już
        tego dość. Później na szczęście nasi piłkarze się obudzili.
        Ale i tak szkoda mi Luksemburczyków, Legioniści zachowali się tak jak ich
        koledzy znad morza. Mało co stracilibyśmy kolejne punkty do rankingu krajowego
        (za remis 1pkt, za zwycięstwo 2pkt, w eliminacjach liczy się połowa punktów)
        więc Legia straciłaby 0.5 pkt. Wisła straciła już 2 pkt za swój dwumecz -
        przynajmniej jednak walczyła o remis heheheh. Pogoń wywalczyła tylko właśnie
        0.5 pkt - rewelacja! I nie zdobędzie już ŻADNEGO!!! Co z tego że Polonia miło
        mnie rozczarowała swoją postawą w Walii?

W odróżnieniu od rankingu klubowego który służy głównie do rozstawiania
        drużyn, w rankingu KRAJOWYM służącym do rozdzielania miejsc w pucharach, liczą
        się nawet mecze w eliminacjach. Jeśli nasze drużyny grają sobie w bambuko, to
        za góra dwa sezony będziemy mieli tylko DWA zespoły w UEFA, a za kilka może
        tylko jeden!....

• Gość: Warschau Re: Legio - wstyd mi za Twoich kibiców... IP: *.nm.matrix.pl 24.08.01, 12:22
        Kibole Legii to nie są kibice, tylko stado debili. Oni się piłką nie interesują
        zupełnie...Stadion Legii to miejsce spotkań pseudo towarzyskiech i zadym...I
        tyle...
        Jestem z Warszawy i wiem co mówię...I choć nie jestem zagorząłym kibicem
        piłkarskim (poziom ligii polskiej mnie irytuje) jestem bardziej skłonny ku
        Polonii niż Legii (choć moja żona to córka wojskowego)...

Tylko szkoda, ze ludzie z innych miast uogólniają potem mówiąc, że wszyscy
        warszawiacy tacy są...a doskonale wiemy, że tak nie jest!

Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka