warka81 20.09.04, 13:57 Wszystkich chętnych grających w LM na stronie UEFA zapraszam do mojej ligi!!! Gwarantuje wysoki poziom i ostrą rywalizacje;) en.uclfantasy.uefa.com/ Liga Majstrów kod: 74443-18543 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danio459 Re: Kto gra w Lige mistrzów?? 21.09.04, 08:47 A czy możesz mi wyjaśnić zasady tej gry i jak zrobić drużyne?! Bardzo prosze bo mnie to ciekawi!!! Jak odpiszesz bede ci serdecznie wdzięczny! Odpowiedz Link Zgłoś
danio459 Re: Kto gra w Lige mistrzów?? 21.09.04, 08:52 P.S Zapomniałem dodać.Czy to jest bezpłatne i co trzeba wcisnąć w pierwszych pytaniach!!!A także co mozna wygrać i jakie są konsekwencje gry w tej zabawie!? Najlepiej gdybyś mi całą punktacje zapisał po polsku i wytłumaczył,a także jak wejść do gry!!! Prosze odpowiedz i mi to wytłumacz!!!!!! Pozdrawiam danio459 Odpowiedz Link Zgłoś
warka81 Re: Kto gra w Lige mistrzów?? 21.09.04, 09:34 Posąłem Ci info na maila, bo teraz mam malo czsu;) Potem na forum tez Ci moge napisac jak będziesz chcial;) Odpowiedz Link Zgłoś
speed007 Re: Kto gra w Lige mistrzów?? 21.09.04, 09:36 Ok.I dzięki.Napisz też na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
danio459 Re: Kto gra w Lige mistrzów?? 21.09.04, 09:42 Kurde nic mi nie wysłałeś!!!Czemu????? Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Zasady po polsku tutaj. 21.09.04, 14:28 Zasady tej gry po polsku na str. ŁKS Małysz Ligi w dziale Fantasy Football Champions League. Link poniżej. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to możesz pisać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
warka81 Zasady!! 21.09.04, 18:17 Witam!!!! Sorki, że dopiero teraz, ale wcześniej nie mogłem;/ Zasady są podobne do naszych polskich Pilkarzyków, z tym, ze różnią się odrobine punktacją. Poza tym wybierasz tam 15 zawodników, grającyh w tym sezonie w LM w swoich klubach, na których łącznie masz do dyspozycji 100 mln euro. Do meczu oczywiście wybierasz grającą "11" oraz kapitana, który punktuje podwójnie. Pozostali gracze, poza wystawionym składem mogą również zapunktować, w przypadku jak jeden lub więcej z graczy z podstawowego składu nie będzie grała. Wtedy zmiany dokonywane są automatycznie, wg kolejności jaką sam ustalasz;) Twoi piłkarze moga zdobyć/stracić punkty: 1 za udział w meczu 2pkt (o ile grają powyżej 60 min) 2 za udział w meczu 1pkt (jeśli grają mniej niż 60 min) 3 za strzelone bramki: - bramkarz i obrońcy 6pkt - pomocnicy 5pkt - napastnicy 4pkt 4 za asysty 3pkt 5 za czyste konto w meczu(o ile dany piłkarz grał więcej niż 60 min w meczu): - bramkarz 5pkt - obrońcy 4pkt - pomocnicy 2pkt 6 za obronę karnego(bramkarz) 5pkt 7 za nie wykorzystanie karnego -2pkt 8 za strate każdej bramki powyżej jednej(tak jak w Piłkarzykach) -1pkt 9 za żółte kartki -1pkt 10 za czerwone kartki -3pkt Ponadto przysługuje jedna zmiana na jedną kolejkę, każda kolejna kosztuję utratę 2 punktów;/ Tyle w skrócie co do punktacji;) Transferów można dokonywać do woli, nie ma ograniczeń, zawodnicy oczywiście mogą zyskać lub stracić na wartości, lecz na zmianę jego ceny ma wpływ głownie zapotrzebowanie na tego piłkarza. Logiczne jest, że dobre wyniki czy dobra forma danego zawodnika powoduje wieksze zapotrzebowanie na rynku transferowym na jego osobę. Znowu kiepska forma, czy też absencja piłkarza w meczach skłania nas do jego sprzedaży. Zatem ilość transerów kupna/przedaży ma wielki wpływ na to czy ten piłkarz zdrożeje czy też stanieje. Mecze odbywają się wg harmonogramu kolejnych kolejek LM, czyli z reguły co 2 tygodnie. Njabliższe mecze za tydzień, we wtorek i w środę. Oczywiście można też zapisywać się do lig prywatnych(maksymalnie 5). W związku z tym zaopraszam do mojej ligi;] (nr: 74443-18543) Jeszcze parę słow o rejestracji: zarejestrowć możecie się bezpłatnie, jeśli wszystko przebiegnie sprawnie i bez żadnych problemów to po chwili(pojęcie wzdględne) dostaniecie potwierdzenie rejestracji na maila z prosbą o aktywacje konta - klikacie w link podany w mailu i po sprawie;) Teraz już mozecie stworzyć swój team, nadać mu nazwę i okreslić się jako menager (ksywa, imie, nazwisko lub cos innego), nawet strój możecie wybrać dla swojej drużyny, choć to jest bardziej dla picu, bo nie ma żadnego wpływu na to ile zdobędziecie punktów;) Cóz więcej pisac?! W razie jakichkolwiek wątpliwości piszcie i pytajcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Zasady!! 21.09.04, 22:48 Poprawka: za każde 2 gole stracone obrońca/ bramkarz traci 1 punkt.Wygląda to tak : 1 gol = O ujemnych, 2 i 3 stracone to minus 1 ,a dopiero 4 gole to minus 2. Oczywiście wedle tej reguły strata 5 goli to też minus 2 . No i gracz nie jest karany za nieswoje winy , punkty za stracone gole dopisywane są tylko wtedy gdy był na boisku i druzyna straciła gola. Odpowiedz Link Zgłoś
warka81 Re: Zasady!! 22.09.04, 12:29 Tak, tak zgadza się, moje niedopatrzenie;] Poza tym wszystko bez zmian;) Odpowiedz Link Zgłoś
warka81 Walczymy o Puchar Ligii Majstrów!!! 23.09.04, 23:58 Grających w mojej lidze oraz ew. kolejnych chętnych zapraszam do rozgrywek o Puchar Ligii Majstrów!!! en.uclfantasy.uefa.com/ Liga Majstrów kod: 74443-18543 Odpowiedz Link Zgłoś
warka81 Puchar Ligi Majstrow 27.09.04, 11:00 Wszystkich zainteresowanych walka o Puchar Ligi Majstrow(kod: 74443-18543) prosze o zgloszenie swojej gotowosci do rozgrywek na forum ligowym Ligi Majstrow do dzisiaj(27.wrzesnia, poniedzialek), najlepiej do polnocy. Terminarz rozgrywek bedzie podany rowniez na tymze forum we wtorek do godz 14. Pozdrawiam i zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś