Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niech dresy wrócą!!!!

IP: *.pkobp.pl 17.04.02, 08:55
    Zaczynam ten wątek wk....ny na maxa po wczorajszym meczu!
    Ludzie to co się momentami działo w sektorze, w którym miałem okazję siedzieć
    (12) wołało o pomstę do nieba. Po strzeleniu drugiej bramki dla GKS na
    Gajtkowskiego leciało co popadnie, w tym 2 "piersięweczki", plastikowe butelki
    z napojami. Mam już tego dosyć!! Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak
    przyjedzie nasz "ulubiony" CWKS. Ja naprawdę jestem na każdym meczu KOLEJORZO i
    chciałbym żeby było tak dalej, a przez kilku neardentalów może się złożyć, że
    nie będę miał takiej okazji. Poza tym non stop bluzgi i przedmioty w
    kierunku "Bogu ducha" winnego sędziego, który przy żadnej ze straconych bramek
    nie popełnił błędu.
    Z tymi co rzucali nie można rozmawiać, takie śmieci należy terrorem
    eliminować!!! W ich przypadku tylko to zadziała. W sektorach od 9 do 13 powinny
    stać brygady "łysych", którzy natychmiast będą eliminować "element". W tych
    sektorach jest go najwięcej, gdyż po przeciwnej stronie siedzą kibice, którzy
    chodzą regularnie na KOLEJORZO i zamierzją czynić tak dalej (ja od następnego
    meczu tam wracam, gdyż nie chcę by kojarzono mnie z wieloma burakami siedzącymi
    w sektorach 9-13). W "nowych" sektorach natomiast siedzi duża grupa
    koniunkturalnych, przypadkowych "kibiców", którzy nie wiedzą co się obecnie na
    Bułgarskiej dzieje i myślą, że maksymalne lżenie śedziego i zawodników gości,
    rzucanie butelkami i chlanie na trybunach jest nadal w modzie.
    "Brygady karków" powinny również stać przy wejściach i wszytkich najeb..nych
    żuli eliminować w zarodku wg zasady "nie ma że boli". W celu ich eliminacji
    należ choćby wprowadzić rewizje osobiste - jeżeli to ma doprowadzić do
    wyeliminowania śmieci traktujących mecz KOLEJORZO jako fajna imprezka na której
    można się napierd...ić i kogoś bezkarnie maksymalnie zbluzgać to jestem za tym.
    To nie są kibice lecz śmieci. Brak ich eliminacji doprowadzi do tego, że
    prędzej czy później te śmieci doprowdzą do kar finansowych dla klubu lub
    zamknięcia stadionu.
    Ja ze swojej strony deklaruje, że jeżeli tylko będę wiedział komu "nakablować"
    na przyuważonego rzucającego czym się da żula, to zrobię to (moje warunki
    fizyczna raczej nie pozwalają na konfrontację z kilkoma "zapitymi mordami") z
    przyjemnością i będę z tego dumny!!! Tak dumny!!! Przyczynię się wtedy do
    eliminacji odpadu kibicowskiego. Dlatego apeluje do tzw. dresów, aby ustawiwli
    się w widocznych miejscach, aby było wiadomo komu donosić. A oni niech robią
    swoje ku mojej uciesze!
    Na koniec pozdrawiam tych kibiców KOLEJORZO, który wiedzą co się dzieje obecnie
    na Bułgarskiej. KOLEJORZ!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sergio Re: Niech dresy wrócą!!!! IP: *.man.poznan.pl 17.04.02, 11:52
        to samo przerabialiśmy na 5-ce; czyżby żule się przegrupowali na z góry
        upatrzone pozycje? ;))
        Nawet sobie zostawiają literatki na następny raz, przy rozkładaniu chorągiewek
        zastaliśmy dwie a obok zaschnięte rzygowiny; czy ktoś sprząta ten stadion?
        • Gość: mp Re: Niech dresy wrócą!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 20:26
          Gość portalu: Sergio napisał(a):

> to samo przerabialiśmy na 5-ce; czyżby żule się przegrupowali na z góry
          > upatrzone pozycje? ;))
          > Nawet sobie zostawiają literatki na następny raz, przy rozkładaniu chorągiewek
          > zastaliśmy dwie a obok zaschnięte rzygowiny; czy ktoś sprząta ten stadion?

Macie racje trzeba sie tym zając bo to ze przez jakis czas bylo spokojnie nic nie znaczy. Ten spokoj moze nas uspic
          Dlatego trzeba uwazac bo boje sie ze po awansie i pierwszych porazkach( na poczatku nieuniknionych), moga
          znowu odezwac sie takie debile( tym bardziej przy takiej publicznosci), ktorzy beda rzucac gowna na stadion i
          cholera wie co jeszcze robic! TERAZ CZEKA NAS, KIBICOW POWAZNY EGZAMIN, BO GDY TYLKO SIE POTKNIEMY
          CALA POLSKA RZUCI SIE NAM DO OCZU(SEPY I ZAZDROSNICY). DLATEGO MAM NADZIEJE ZE BEDZIE CORAZ
          LEPIEJ I W PIERWSZEJ LIDZE BEDZIEMY JUZ NIEDOSCIGNIENI W ORGANIZACJI MECZOW I KULTURY NA STADIONIE
          czego sobie i Wam wszyscy wierni kibice LECHA serdecznie zycze.

p.s. Nie popieram jednak tak drastycznych krokow. Ochrona ale ze spokojem
          W GORE SERCA NIECH ZWYCIEZA LECH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka