Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Austria - Polska - przewidywane składy

• pieter7 Re: Austria - Polska - przewidywane składy 09.10.04, 17:43
        Rasiak?? To jakiś głupi żart!!!
      • Gość: zulus Szkoda Franka... Powinien sie teraz spakowac.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:48
        .
      • Gość: kibic Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:54
        Pan janas jest chory jak mozna brac takiego rasiaka za franka?
        a zajaca za kose?
        a gdzie szymek?
        to specjalnie on to robi pan Janas to wtyczka obca agentura.
        rozsadzil od srodka nasza reprezentacje.
        piach mu na ryj
      • Gość: kibic Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:08
        Tym panom już dziękujemy.Jurek Engel,prosze wracaj!!!!!!
      • Gość: ryan Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.04, 18:09
        Dobry skład, o co chodzi ? Tylko ta niemota Baszczyńśki, ale poza tym spoko.
        Dobrze, że nie ma Frankowskiego...uff.
        • Gość: rye Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.04, 18:12
          Wszystkim Polaczkom, którym dzisiaj Rasiak pokaże, że jest świetnym piłkarzem,
          radzę rzucić się w gówno po tym meczu. Do boju, Grzesiu !!!
          • Gość: haha rye ty cieciu!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.10.04, 18:17
            zobaczysz mlotku swojego rasiaka dzisiaj, mam nadzieje ze bedzie to wielka
            kompromitacja i odbicie sie w koncu od tego dna, janas nie mial i nie ma zadnej
            koncepcji na prowadzenie druzyny a sklad ktory wystawil jest tego przykladem,
            ogladniesz znow zalosna kopanine wiec radze ci pierwszemu wsadzic leb pod klape
            od sedesu i mocno pierd... o swoj bydlecy leb
          • Gość: strachu Re: Ap IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:04
            dawno nie widziałem takich głupich kibiców przed meczem
      • Gość: rebel (L) Gdzie ten Rasiak Panie Redaktorze IP: *.man.polbox.pl 09.10.04, 18:19
        piszecie, ze Rasiak wystapi od 1 minuty a w przewidywanym skladzie jest
        Frankowski. No to jak w koncu?!
        • Gość: Piotrek Re: Gdzie ten Rasiak Panie Redaktorze IP: *.chello.pl 09.10.04, 18:29
          Gość portalu: rebel (L) napisał(a):

> piszecie, ze Rasiak wystapi od 1 minuty a w przewidywanym skladzie jest
          > Frankowski. No to jak w koncu?!

GW jak zwykle dała dupy, ciekawe kto u nich pisze te artykuliki. Tak czy
          inaczej, jak już pisze, to mógłby choć raz przeczytać co napisał...

a co do składu - jaki by nie był i tak przegramy, ale oczywiście nie za wysoko
          (1-2 bramkami) i "honorowo", żeby przypadkiem nie było trzeba nic zmieniać...
      • Gość: deep Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:20
        szkoda że Dembiński nie zagra zamiast Zurawskiego jeszcze i Waldoch za Bąka -
        szczególnie ten pierwszy jest w formie - strzelil 2 gole GKS Katowice, to
        znamionuje klasę światową...........
      • Gość: Kokosal Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:21
        To Frankowski zagra czy nie ? Bo piszecie, że nie, a w składzie jest... ?
      • Gość: Selekcjoner Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.grodkow.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 18:30
        Pzrykro ale chyba trzeba olac takeigo trenera...trenuj a bedzie grzal
        ławe...nie trenuj bedziesz gral
      • Gość: janasss Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.bsk.vectranet.pl 09.10.04, 18:55
        skład Polski: Dudek - Baszczyński, Hajto, Bąk, Rząsa - Zając, Kałużny, Mila,
        Krzynówek - Żurawski, Frankowski - hmmm.... gdzie tu Rasiak? nie możecie się
        postarać......
      • Gość: góral Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.ny325.east.verizon.net 09.10.04, 19:01
        To jak: Rasiak czy Frankowski?
        Tekst wskazuje na pierwszego a podany nizej sklad na drugiego. Mysle, ze Janas
        powinien po kryjomu wystawic wiekszą liczbe chłopaków, (zagrali by wtedy
        obydwaj) to moze unikniemy kolejnej kompromitacji.
      • Gość: P.O. DZIENNIKARZ GW JEST P.O.J.E.B.A.N.N.Y. IP: *.tnt5.nyc9.da.uu.net 09.10.04, 19:10
        Pisze: "W pierwszym składzie w meczu przeciwko Austrii nie zagra lider
        najlepszych strzelców polskiej ekstraklasy - Tomasz Frankowski." A ponizej:
        "Skład Polski: Dudek - Baszczyński, Hajto, Bąk, Rząsa - Zając, Kałużny, Mila,
        Krzynówek - Żurawski, Frankowski". Spiles sie przy sobocie czy na mozg ci sie
        rzucilo dziennikarzyno???

O 20.30 rozpocznie się w Wiedniu mecz Austria - Polska w ramach eliminacji
        mistrzostw świata. W pierwszym składzie polskiej drużyny zagrają Marcin Zając,
        Radosław Kałużny i Grzegorz Rasiak.

Skład ujawniła tuż po 16 radiowa "Jedynka".

Trener Paweł Janas zaskoczył wszystkich. W pierwszym składzie w meczu przeciwko
        Austrii nie zagra lider najlepszych strzelców polskiej ekstraklasy - Tomasz
        Frankowski. Zamiast niego partnerem Macieja Żurawskiego będzie Grzegorz Rasiak,
        który ostatnio znalazł klub i gra po 90 minut w meczach Derby County w drugiej
        lidze angielskiej.

Większą jednak sensacją jest obecność w podstawowej jedenastce powołanego w
        ostatniej chwili Marcina Zająca. Zresztą od pierwszej minuty zagra
        także "dowołany" już w trakcie zgrupowania Radosław Kałużny.

Skład Polski: Dudek - Baszczyński, Hajto, Bąk, Rząsa - Zając, Kałużny, Mila,
        Krzynówek - Żurawski, Frankowski.

Prawdopodobny skład Austrii:

Manninger - Standfest, Stranzl, Hiden, Pogatetz - Schopp, Kuhbauer, Aufhauser,
        Ivanschitz - Haas, Kollmann (Vastic).

• Gość: Warszawiak KRYTYKOWAC NALEZY PO MECZU!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:14
          Wiec nie pieprzcie glupot, ze przegramy!!! Rasiak zaczal grac cale mecze i jest chwalony, wiec dajcie mu szanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Austria 1:4 Polska
          DO BOJU POLSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Warszawiak Re: KRYTYKOWAC NALEZY PO MECZU!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:18
            ktos napisal, zeby ******* janasa za wybor pilkarzy(choc tego chcialaby wiekszosc z was)... Powalilo was?? Chocby wybral mnie i moich kumpli, i wraz z nami wygral, to odwalcie sie od skladu!!! Rozliczac sie trzeba z wynikow, a nie z wybranego skladu!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: j Re: KRYTYKOWAC NALEZY PO MECZU!!!!!!!!!!! IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 19:23
            Wynik będzie 4:1, tylko że dla zespołu w którym nie zagra Rasiak.
            • Gość: Chłodny Re: KRYTYKOWAC !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:03
              hołota nie kibice, wywalili Engela, teraz drą mordę przed meczem żeby ich skład
              wybiegł na murawę a nie selekcjonera
              • Gość: hu huhurra!!! NO to mamy juz 1:0 dla Polski. Brawo!!! IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 09.10.04, 20:41
                • Gość: Chłodny Re: NO to mamy juz 1:0 dla Polski. Brawo!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:44
                  no pewnie, u mnie pełny spokój, w gacie przed meczem robią tylko superkibice
      • Gość: killer ZABIJE JANASA IP: *.oskar.net.pl / 212.160.181.* 09.10.04, 19:19
        ZA TEGO RASIAKI W "11"
      • Gość: jerry Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.10.04, 19:23
        Rozumiem Janasa, postanowił oprzeć grę ofensywną na piłkarzach Groclinu zamiast
        na piłkarzach Wisły. Czy miał nosa - okaże sie już niedługo.
      • Gość: Szosti Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:23
        Po co Rasiak !!!!
        Kałużnego i Zająca jeszcze mogę zrozumieć, ale Rasiak jest do dupy.
        Kałużny też jet sporym zaskoczeniem, chociaż wolę go w reprezentacji niż
        kiepskiego Rasiaka, który nic nie potrafi zdziałać !!!
      • Gość: Lope Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 19:33
        Zostawćcie w spokoju skład - za to płacą selekcjonerowi. Oceńcie grę druzyny -
        po meczu.
      • Gość: szary obywatel Mam już dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:33
        Mam już dość tego syfu! Czy nikt nie widzi, że ten człowiek jest chory, Janas
        znaczy? Czy ten Rasiak robi mu laskę(razem z Kałużnym
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Mam już dość IP: *.tnt5.nyc9.da.uu.net 09.10.04, 19:37
          Zgadza sie - robia sabie lagi, w biegu.

Gość portalu: szary obywatel napisał(a):

> Mam już dość tego syfu! Czy nikt nie widzi, że ten człowiek jest chory, Janas
          > znaczy? Czy ten Rasiak robi mu laskę(razem z Kałużnym
          • Gość: cis Rasiak,Mila,Zając grają - nasi wygrywają IP: *.tele2.pl 09.10.04, 19:39
            • Gość: expert Re: Rasiak,Mila,Zając grają - nasi wygrywają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 19:39
              dyletanci, przestańcie przeszkadzać trenerowi w realizacji wizji
              • pina.colada CIS to BOSS 09.10.04, 19:46
                Wreszcie mogę się z kimś zgodzić. Franek łowca bramk z Łęczną, GKSem i Pogonią nadaje się w sam raz na ławę. Dajcie spokój Rasiakowi bo zobaczycie ze zagra ładnie. A jeżeli ktoś śmieje się z drugiej ligi angielskiej to niech najpierw wyśmieje pierwszą polską.
              • freebaby Re: Rasiak,Mila,Zając grają - nasi wygrywają 09.10.04, 20:06
                wizje (halucynacje) to moze i on ma ...
        • Gość: kibic janas & ^%$& #35; @! co ty robisz?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:43
          Do jasnej cholery, czemu grają rasiak i mila?! Gdzie jest frankowski i
          szymkowiak?! Obyśmy dostali w plecy, to jedyny sposób, żeby pozbyć się
          listkiewicza i janasa.
          • Gość: kocieba Re: janas & ^%$& & #35; 35; @! co ty robisz?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:45
            heh, listkiewicza dorobkiewicza i janasa cieniasa nie tak latwo bedzie sie
            pozbyc -niestety
      • Gość: karol113 Janas out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:50
        he he , janas ma faze opalil sie fajek i teraz mu odbija -beda jaja jak mu sie
        uda i nasi wygraja , mimo wszystko "hej Polska Goool"!!!
      • utopiec Re: Austria - Polska - przewidywane składy 09.10.04, 19:51
        Boże chroń Polskę!
        • Gość: mk Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:58
          Janas! Wypierdalaj!
      • Gość: laseg Nadal Mila, Rasiak i Zając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:58
        Byłe gwiazdy Groclinu. To podastawa Polskiej reprezentacji. Janas to idiota. On
        chce chyba naszą Polską reprezentację upokorzyć. Zając: jego talent dawno się
        skończył. Szukał nowej drużyny i co?? Wrócił do Groclinu; Rasiak: nie chcę tego
        komentować ale to najgłubszy pomysł żeby go w ogóle powołać. Idiotyczne
        podejście Jansa. Wysoki sztywny napastnik; Mila: "przyszłość Polskiej piłki
        nożnej" tak o nim mówi Janas. Ja w tym chłopaku nie widzę żadnego talentu. Ten
        chłopak gra prostą piłkę. Wypuści sobie piłkę do przodu i za nią biegnie. Jego
        pamiętny strzał w meczu to przeszłość. Piłka mu ewidentnie zeszła. Lepiej go
        nie powoływać. Nie wiem czy Szymkowiak jest zdrowy, ale jeśli tak to on
        powinien zagrać.
      • Gość: Janasbeznas Brawo! Rasiak pokaże wszystkim !!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:13
        Nie wiem jeszcze co pokaże, ale pokaże ! :))) Gdyby jeszcze Lewandowski i Kukiełka w składzie to cyrk byłby w komplecie ! :)))
      • Gość: zwierzyna_łowna Wszystko w rękach zająca ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:15
      • sznerchu PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! 09.10.04, 20:15
        www.PetitionOnline.com/janas/
        • Gość: he, he Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:18
          a petycję o zatrzymanie Engela pisałeś zbawco polskiej piłki?
          • Gość: mk Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:29
            engel był do dupy, ale nie chciałem jego odwołania, akurat ja, ale faktem jest,
            że z Austrią to wygrałby bez problemu, a janas jak wygra to ino cudem.
            Janas won!
            • Gość: he, he Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:31
              he, he - ty byłbyś lepszy he, he
            • Gość: bylem sedzia Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:32
              engel tez nie za dobry byl mial fart ale to sie liczy jednak on sie skonczyl a
              jemu sodowka do glowy zawitala i tez przy swoim sie uparl i w konsekwenvcji
              polakejro przegrali do zejro :)
              • Gość: Kafa Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:55
                po portugalii już mu sodowka nie groziła, ale u nas się trwoni doświadczenie
                trenera który nauczył się czegoś na błędzie i bierze świeżego leszcza wśród
                wiwatów superoptymistycznych i perfekcjonistycznych kibiców
                • Gość: bylems... Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:57
                  gdyby sie czegosnauczyl to jan by dzis umial a co do wyboro na hura tez jestem
                  przeciwny to powinno byc z rozsadku a nie bo wszyscy tak chca wyniki wyniki
                  wyniki a janas ich nie mial i tyle
                  • Gość: Kafa Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 21:01
                    Mialem na myśli Bońka, nie Janasa. Janas (gorszy od Engela, lepszy od Bońka) z
                    Łotwą wygrał na wyjeżdzie, Boniek z Łotwą przegrał w W-wie. Boniek rozgrzebał
                    robotę Engela i przegrał eliminacje ME a Janasa kibice obciązyli za końcowy
                    wynik eliminacji i teraz Janas nie ma żadnego kredytu zaufania po przegranych
                    przez Bońka ME.
                • Gość: bylem s... Re: PETYCJA O USUNIĘCIE JANASA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:58
                  koncze prace i lece poogladac jak nasi graja pogadamy jutro... jezeli bedzie o
                  czym
      • Gość: OLIENGEL przewidkłady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:20
        ja tylko mam nadzieję że oni wygraja i utrą nosa pseudokibicom
      • Gość: Jaxator Re: Austria - Polska - przewidywane składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:23
        W końcu nie wiadomo kto zagra, bo w tekście jest że Drvaloo, a na dole, że
        Franek. Mam nadzieję, że to na górze jest blad. Wtedy mamy szanse na jakiś
        wymęczony remis. No a jak ma Grzesiu Rasiak zagrać to lepiej juz sie nie
        katowac ogladaniem, bo wynik z gory znany: 2/3:0 dla Austrii.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka