Gość: The Fan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 19:52 No ile? Tak nagle wygrywają lenie patentowane kolejny mecz? Nagle się kasa znalazła? Szkoda mi Stomilu, który zostanie spuszczony (tak to przynajmniej wygląda). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flexx Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:17 Gość portalu: The Fan napisał(a): > No ile? > > Tak nagle wygrywają lenie patentowane kolejny mecz? > Nagle się kasa znalazła? > > Szkoda mi Stomilu, który zostanie spuszczony (tak to przynajmniej wygląda). Mi tez ich szkoda. I niech mi ktos sproboje wmowic ze grajac u siebie, bedac liderem grupy, przeciwko ostatniej druzynie, majac przewage 2 zawodników, przegrało sie uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality ??????????? IP: *.pkp.wroc.pl 24.04.02, 20:22 Śląsk stoi na krawędzi bankructwa a wy tu opowiadacie o kupowaniu meczy.... :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <=AA=> Re: ??????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 21:37 Wlasnie dlatego kupuja! Pozostanie w I lidze na kolejny sezon to ich jedyna szansa na wyjscie z dolka finansowego - inaczej plajta murowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: ??????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 01:31 jaka tam szansa.. to przeciez karuzela.. to ze sie utrzymaja to im nie pomoze, jak nie ma kasy to nie bedzie nie wiadomo skad nagle. ale jak w telegazecie zobaczylym 2 czerwone a po chwili 2:0 to , przyznam, ze sie troche usmialem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <=AA=> Odp. z GW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 12:02 Cytat z GW: Tak dramatycznej walki o utrzymanie w piłkarskiej ekstraklasie nie było w Polsce od lat. Nikt nie che spadać, gdyż grozi to bankructwem i upadkiem klubu. caly tekst: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=813518&dzial=010400 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: 5.1R2D* / *.pg.com 24.04.02, 20:59 a ile dostal sedzia od zaglebia???????!!!!!!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Ile zapłacił Sląsk ? 24.04.02, 21:35 Mecz ułożony nie zawsze jest kupiony. Jeżeli jest zawiązana spółdzielnia to inni się złożą by z ligi spadły określone drużyny. KSZO i Radomsko - beniaminki? A może Stomil? A może to po prostu zwykłe lokalne układy... tylko ciekawe co na to kibice Zagłębia Lubin. Oni już mieli protest, siedzieli cicho na trybunach od roku... Ech... Ja, naiwny, myślałem że takie układy to przeszłość... jednak żadna reforma tu nie pomoże (no chyba że dekret o niedopuszczenie drużyn na literę "Z" do gry w pierwszej lidze) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 08:32 I dla lokalnych ukladow trzeba bylo grac tak, ze to grozilo powaznymi kontuzjami ... cos tu chyba nie pasuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Ile zapłacił Sląsk ? 25.04.02, 21:55 pc napisał(a): > Mecz ułożony nie zawsze jest kupiony. Jeżeli jest zawiązana spółdzielnia to > inni się złożą by z ligi spadły określone drużyny. > KSZO i Radomsko - beniaminki? A może Stomil? > A może to po prostu zwykłe lokalne układy... tylko ciekawe co na to kibice > Zagłębia Lubin. Oni już mieli protest, siedzieli cicho na trybunach od roku... > > Ech... > Ja, naiwny, myślałem że takie układy to przeszłość... jednak żadna reforma tu > nie pomoże (no chyba że dekret o niedopuszczenie drużyn na literę "Z" do gry w > pierwszej lidze) > > Pozdr. Ten dekret to jedyne wyjscie, choc Przedsiebiorstwo Handlu i Uslug Zakurwie Lubin pewnie zmieniloby nazwe na Gielda Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
fakthem Re: Ile zapłacił Sląsk ? 26.04.02, 20:54 W pelni zgadzam sie z KOZA16, ZAqrwie Lubin to najdelikatniejsze okreslenie dla tego gnoju ktory robi sie od lat w Lubinie. Od kilku dobrych lat druzyna ma potencjal na puchary, a nawet na Mistrza Polski, ale co roku mamy Dom Handlowy Zaglebie Lubin ( ze specjalna promocja dla Slaska). Niewiemy czy Slask zaplacil, ale w czystosc meczu chyba nikt (rozsadny)nie wierzy, az szkoda slow na te Lubinskie prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 21:44 Niweiem ile zapłacił, ale ciekawy jestem ile jeszcze musi wydać ? Z Widzewem prawdopodobnie będzie tranzakcja wiązana.Widzew będzie musiał się najpierw położyć, a potem z premedytacją pogrążyć Stomil. Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Ile zapłacił Sląsk ? 26.04.02, 22:57 ryzykowna kalkulacja dla Widzewa. lepiej chyba miec wrobla w garsci, niz golebia na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Ile zapłacił Sląsk ? 27.04.02, 09:03 mam info ze nic nie zaplacil. po prostu jeden pan zrobil sobie za darmo kampanie wyborcza. a sciezka telefonow byla taka: wroclaw->warszawa 1->warszawa 2 -> lubin 1 - > lubin 2. Odpowiedz Link Zgłoś