Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile zapłacił Sląsk ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 19:52
    No ile?

Tak nagle wygrywają lenie patentowane kolejny mecz?
    Nagle się kasa znalazła?

Szkoda mi Stomilu, który zostanie spuszczony (tak to przynajmniej wygląda).
    Obserwuj wątek
      • Gość: flexx Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:17
        Gość portalu: The Fan napisał(a):

> No ile?
        >
        > Tak nagle wygrywają lenie patentowane kolejny mecz?
        > Nagle się kasa znalazła?
        >
        > Szkoda mi Stomilu, który zostanie spuszczony (tak to przynajmniej wygląda).

Mi tez ich szkoda. I niech mi ktos sproboje wmowic ze grajac u siebie, bedac
        liderem grupy, przeciwko ostatniej druzynie, majac przewage 2 zawodników,
        przegrało sie uczciwie.

• Gość: fatality ??????????? IP: *.pkp.wroc.pl 24.04.02, 20:22
          Śląsk stoi na krawędzi bankructwa a wy tu opowiadacie o kupowaniu meczy.... :<
          • Gość: <=AA=> Re: ??????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 21:37
            Wlasnie dlatego kupuja! Pozostanie w I lidze na kolejny sezon to ich jedyna
            szansa na wyjscie z dolka finansowego - inaczej plajta murowana!
            • Gość: aero Re: ??????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 01:31
              jaka tam szansa.. to przeciez karuzela.. to ze sie utrzymaja to im nie pomoze,
              jak nie ma kasy to nie bedzie nie wiadomo skad nagle.

ale jak w telegazecie zobaczylym 2 czerwone a po chwili 2:0 to , przyznam, ze
              sie troche usmialem :)))
              • Gość: <=AA=> Odp. z GW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 12:02
                Cytat z GW:
                Tak dramatycznej walki o utrzymanie w piłkarskiej ekstraklasie nie było w
                Polsce od lat. Nikt nie che spadać, gdyż grozi to bankructwem i upadkiem klubu.
                caly tekst: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=813518&dzial=010400

Pozdrawiam!
      • Gość: marecki Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: 5.1R2D* / *.pg.com 24.04.02, 20:59
        a ile dostal sedzia od zaglebia???????!!!!!!!???????

• pc Re: Ile zapłacił Sląsk ? 24.04.02, 21:35
        Mecz ułożony nie zawsze jest kupiony. Jeżeli jest zawiązana spółdzielnia to
        inni się złożą by z ligi spadły określone drużyny.
        KSZO i Radomsko - beniaminki? A może Stomil?
        A może to po prostu zwykłe lokalne układy... tylko ciekawe co na to kibice
        Zagłębia Lubin. Oni już mieli protest, siedzieli cicho na trybunach od roku...

Ech...
        Ja, naiwny, myślałem że takie układy to przeszłość... jednak żadna reforma tu
        nie pomoże (no chyba że dekret o niedopuszczenie drużyn na literę "Z" do gry w
        pierwszej lidze)

Pozdr.
        • Gość: tiges Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.silvershark.com.pl 25.04.02, 08:32
          I dla lokalnych ukladow trzeba bylo grac tak, ze to grozilo powaznymi
          kontuzjami ... cos tu chyba nie pasuje ...
        • koza16 Re: Ile zapłacił Sląsk ? 25.04.02, 21:55
          pc napisał(a):

> Mecz ułożony nie zawsze jest kupiony. Jeżeli jest zawiązana spółdzielnia to
          > inni się złożą by z ligi spadły określone drużyny.
          > KSZO i Radomsko - beniaminki? A może Stomil?
          > A może to po prostu zwykłe lokalne układy... tylko ciekawe co na to kibice
          > Zagłębia Lubin. Oni już mieli protest, siedzieli cicho na trybunach od roku...
          >

> Ech...
          > Ja, naiwny, myślałem że takie układy to przeszłość... jednak żadna reforma tu
          > nie pomoże (no chyba że dekret o niedopuszczenie drużyn na literę "Z" do gry w
          > pierwszej lidze)
          >
          > Pozdr.

Ten dekret to jedyne wyjscie, choc Przedsiebiorstwo Handlu i Uslug Zakurwie Lubin
          pewnie zmieniloby nazwe na Gielda Lubin
      • fakthem Re: Ile zapłacił Sląsk ? 26.04.02, 20:54
        W pelni zgadzam sie z KOZA16, ZAqrwie Lubin to najdelikatniejsze okreslenie dla
        tego gnoju ktory robi sie od lat w Lubinie. Od kilku dobrych lat druzyna ma
        potencjal na puchary, a nawet na Mistrza Polski, ale co roku mamy Dom Handlowy
        Zaglebie Lubin ( ze specjalna promocja dla Slaska).
        Niewiemy czy Slask zaplacil, ale w czystosc meczu chyba nikt (rozsadny)nie
        wierzy, az szkoda slow na te Lubinskie prostytutki
      • Gość: fuzzy Re: Ile zapłacił Sląsk ? IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 21:44
        Niweiem ile zapłacił, ale ciekawy jestem ile jeszcze musi wydać ? Z Widzewem
        prawdopodobnie będzie tranzakcja wiązana.Widzew będzie musiał się najpierw
        położyć, a potem z premedytacją pogrążyć Stomil.
        • warsau Re: Ile zapłacił Sląsk ? 26.04.02, 22:57

ryzykowna kalkulacja dla Widzewa. lepiej chyba miec wrobla w garsci, niz
          golebia na dachu.
      • warsau Re: Ile zapłacił Sląsk ? 27.04.02, 09:03

mam info ze nic nie zaplacil. po prostu jeden pan zrobil sobie za darmo
        kampanie wyborcza. a sciezka telefonow byla taka: wroclaw->warszawa 1->warszawa
        2 -> lubin 1 - > lubin 2.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka