Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zaKATARzony

08.12.20, 02:48
    Nie bede slozow osobistych wylewau bo przeciez takiej reakcji sie spodziewalem jako,ze osobisty INTERLOKUTOR nie zawiodl.Dzieki "Miki".
    Osobiscie jestem wielce kontent z mojego osobistego "niucha"(Covid19 jeszcze mnie zostawia w spokoju bo i smak tysz jest - odrozniaja kubki smakowe maslanke od koziego mleka) poniewaz,ze grupke "I" w 50% zabezpieczylem.
    Czy cieszyc sie z tego? Czy baraze,ewentualne baraze mamy "zaklepane"?Ja uwazam,ze niekoniecznie bo Wegry w przeciwienstwie do nas (tu Orban naszych politykierow olac moze cieplym moczem)w temacie Futbolu zrobili juz i robia duzo wiecej niz my.Widac w LM i Reprezentacji.I jestem wrecz przekonany,ze w grupie zajmiemy 3 miejsce. Oczywiscie trzeba Albanczykow "zalatwic" co moze byc zadaniem wecz nadludzkim przy poziomie pilkarskim naszych "artystow!" Wegrzy na najblizsza przyszlosc maja 20 latka ktory juz w przyszlym roku zakasuje "Lewego".A my? Miki przypomnij mi jak ON sie nazywa?
    "Rozowe" okulary nam nie pomoga chyba tylko MOCE NADPRZYRODZONE,tyle tylko.ze KIBIC nr1 juz nie Santo a wprost naprzeciw wiec "merd" moze i jestesmy w "CULO SCURO"!
    W kazdym razie "pazywiom - uwidim" i za 13 miesiecy czy bedziemy w Cywilizacji sportowej czy tam gdzie WOLSKA!! Tymczasem...amen!
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka