Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:17
    Adam Małysz....zsyłam Mada...Adam jebnie 147 metrów zobaczycie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: uran TO TERAZ MALYSZ MUSI SKOCZYC 150m. IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 12.12.04, 13:21
        • fle_xx Re: TO TERAZ MALYSZ MUSI SKOCZYC 150m. 12.12.04, 13:22
          A Mateji to już q..wa tam nie ma dziennikarzyki?:| Małyszoland...
          • Gość: hegemon LEPIEJ NIE ŚNIJ NA JAVIE BO PRZEBUDZENIE MOŻE BYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:31
            BOLESNE. LECH W II LIDZE PONOWNIE
            • Gość: mk brawo adam! dobry wekend! IP: *.rutex.slask.pl 12.12.04, 15:39
          • lzydor Re: TO TERAZ MALYSZ MUSI SKOCZYC 150m. 12.12.04, 15:37
            fle_xx napisał:

> A Mateji to już q..wa tam nie ma dziennikarzyki?

Matei? A kto to jest???
            • Gość: Aker Re: TO TERAZ MALYSZ MUSI SKOCZYC 150m. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.12.04, 22:52
              Matei to chyba jakiś Fin...
        • Gość: AJA74 Re: TO TERAZ MALYSZ MUSI SKOCZYC 150m. IP: 212.244.166.* 13.12.04, 09:27
          Niebanalne pytanie, sam nie odnalazlem na necie.
          Szukam wynikow a w zasadzie staystyk i wynikow.
          Otoz popsrzeczalem sie co do ilosci zwyciestw w sezonie. Wg mnie rekord nalezy
          do Martina Schmita a wyrownal go Adam Malysz ale moze i sie myle, ale wg mojego
          kolegi rekord ten nalezy do Fina Matiego Nykennena (za ort. przepraszam)
          Prosze o odnosnik gdzie takie informacje sa zawarte. Pozdrawiam
          AJA
      • Gość: Pablo Ahonen na topie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 14:43
        Człowieku nie śnij. Powiedziałem zachwycacie się po jednym konkursie. Ten sezon
        dla Ahonena. Pozdrowienia dla NIKI!!!!!!
        • Gość: Nika Do Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:43
          Pozdrawiam bratnią duszę, oby więcej okazji do radości w tym sezonie!!!!!
        • Gość: mk do pablo i NIKI! moge sie zalozyc ze Ahonen nie IP: *.rutex.slask.pl 12.12.04, 17:33
          utrzyma formy do turnieju 4 skoczni.w zeszlym roku ledwo doczolgal sie do konca
          sezonu. w styczniu czekam na Wasza odpowiedź. a Adam zdobedzie mistrzowstwo
          swiata.
          • Gość: Pablo MK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:41
            Nie ma sensu z Tobą dyskutować. Nie stać cię na to by przyznać, że w tym
            sezonie Ahonen jest lepszy od Małysza. Nawet jezeli Ahonene się nie "doczołga"
            jak to przeinteligentnie określiłeś do konca to napewno nie skorzysta z tego
            Małysz, który już się czołga...
            • Gość: puba Panowie nie przesadzajcie! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.12.04, 18:04
              czołga się nie doczółga się
              a cóż to za brednie???
              ahonen jest w istnie rewelacyjnej formie i bedzie mistrzem jeszcze przez kawał
              sezonu, a nasz małyszek to dibełek i nie ma co go nie doceniac bo potem komus
              bedzie głupio (mimo, ze uwaza sie za anonimowego w sieci i szasta opiniami w
              zaleznosci od humoru)..
              walka trwa
              podziwiam ahonena
              ale wierze ze nasz małyszek tez pofruuuunie nie raz na pierwsze miejsce.
              lubie obydwu wiec idealnie byłoby gdyby wywiazała sie równa i pasjonująca 9dla
              nas) walka!!!!!
              pozdrawiam rozgorączkowanych:)

to jest sport.
          • fidol to juz konec 12.12.04, 18:22
            No i co ze wczoraj byl pierwszy ,dzisiaj s;ierdolil.Nie ma co sie oszukiwac
            lepie juz nie bedzie.
      • Gość: nika Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:39
        Ach co za dzień
        dzień w którym grzeszą nawet anioły
        w pełni szczęścia pozdrawiam wszystkich rozczarowanych!!!!!!!
      • Gość: picia Heller - Janda - wywiad roku. IP: *.idea.pl 12.12.04, 15:39
        jw
      • barkub Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty 12.12.04, 15:54
        SLABOOOOOOOO !!!!!!!!!
      • Gość: Matylda My dalej wyglądamy naszej gwiazdy na niebie... IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 16:24
        Jak wchodzę na to forum to zakładam płaszcz nieprzemakalny, kalosze, na nos
        gogle jak Adam i jeszcze biorę parasol do ręki, bo tu strasznie plują.

Kto zna Adama, ten wie, że dzisiaj poprzeczkę postawił sobie wysoko, zbyt
        wysoko i skończyło się to 11. miejscem. Za bardzo chciał ucieszyć kibiców przy
        skoczni i przed telewizorami, trenera i rodzinę. Ale nie ma tego złego, co by
        na dobre nie wyszło. Już w takie pułapki myślowe nie powinien więcej wpadać.
        Wódka, Kamil Wódka naturalnie kłania się w tym miejscu. Dziesięć kroków do
        przodu i cztery w tył, pięć kroków w tył i osiem do przodu - tak wygląda
        niestabilność formy. Ale mamy nadzieję, że NASZ Król w końcu zacznie skakać
        przede wszystkim dla SIEBIE, tak jak to było na początku, kiedy nawet nie
        przypuszczał, że stanie się "sprawcą" Małyszomanii. Dwa dobre skoki, pełna
        koncentracja a dalej niech się dzieje co chce. Proszę o tym pamiętać!!!

Jestem ciekawa ilu "Wierzących od zawsze w Adama" zdobędzie się dzisiaj na
        podtrzymujący na duchu komentarz. Plujki już stoją w pełnym rynsztunku i gotowi
        do ataku.

Panie Adamie, nie będę mogła przez jakiś czas zabierać głosu w sprawach
        Pucharu, ale proszę nie zapominać: Matylda pamiętała, pamięta i będzie pamiętać
        o Adamie Małyszu i jego kolegach zmagających się na skoczniach świata.

Pozdrawiam całą ekipę bardzo, bardzo serdecznie
        z naszym trenerem Kuttinem na czele.
        Herzliche Gruesse und viel, viel Erfolg!!!

• Gość: gromax Re: My dalej wyglądamy naszej gwiazdy na niebie.. IP: *.aster.pl 12.12.04, 17:57
          nie ma co patrzeć na opluwaczy. nic, tylko wyrażają swoją małość i kompleksy.

A jezeli chodzi o Adaśka, to od zawsze w niego wierzę. Nie jesteś jedyna. Każdy
          ma swoje lepsze i gorsze chwile. normalne.
          A Adaśko? od kilku sezonów (sezonów!) praktycznie bez wypadów poza pierwszą
          trzydziestkę, prawie cały czas w pierwszej dziesiątce z czego aż 25 zwycięstw.
          to źle? i do tego jak wielu już położyło na nim wszystko, on potrafi zwyciężyć.
          Dlatego tez że są tacy którzy wierzą. Oczywiście że są inni wielcy, Honen,
          Goldi, Janda... każdy jest inny, ale ja wierzę w Adaśka. nasz orzeł i niech lata
          ile ma sił w nogach.
          • Gość: Matylda Re: My dalej wyglądamy naszej gwiazdy na niebie.. IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 18:52
            Gość portalu: gromax napisał(a):

> nie ma co patrzeć na opluwaczy. nic, tylko wyrażają swoją małość i kompleksy.
            >
            > A jezeli chodzi o Adaśka, to od zawsze w niego wierzę. Nie jesteś jedyna.
            Każdy
            > ma swoje lepsze i gorsze chwile. normalne...
            ... ale ja wierzę w Adaśka. nasz orzeł i niech lat
            > a
            > ile ma sił w nogach.

O jak przyjemnie, chociaż jedna z niewielu bratnich dusz, które mają jeszcze
            ochotę coś pozytywnego napisać. Wielbiciele Ahonena muszą przyjąć do
            wiadomości, że nikt do wczoraj nie potrafił pokonać Janne, który jest w b.
            dobrej formie. To nie Austriacy, którzy gremialnie oblegali podium, nie Jakub
            Janda, nie któryś z Norwegów czy Niemców wygrał z Finem, tylko właśnie
            borykający się z odnalezieniem formy Adam. A co będzie, gdy Adam osiągnie
            szczyt swoich umiejętności? Czy Janne jest w stanie dołożyć do swoich skoków
            jeszcze parę metrów? Czas odpowie na te pytania.
            • Gość: Pablo Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:13
              Chciałbym tylko zauważyć, że nawet gdyby Małysz skakał tak ja wczoraj to i tak
              nie wygrałby dziś z Ahonenem, którego nota łączna była o 4 pkt wyższa niż
              Małysza wczoraj. Ponadto rekord skoczni 145,5 jest imponujący (no ale wg p.
              Tajnera to wiatr pomógł Ahonenowi, tak jak zawsze przeszkadza Małyszowi) Więc
              nie popadaj w zachwyt Matyldo. Ahonen "królem" Harrachowa !!!
            • Gość: Pablo Do matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:17
              ja nie opluwam Małysza, tylko stwierdzam fakty, a są one takie, że Ahonen jak
              na razie bije Małysza na głowę (580 pkt).Nie przeczę, że sytuacja może się
              zmienić (mam jednak nadzieję, że to nie nastąpi), ale na razie przestańcie
              opowiadać farmazony o "powrocie króla" itp, itd.
              • Gość: Pablo, ja Nadpablo Do samego siebie w amoku forumowym i wytrzeszczem IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 19:31
                Do Kabiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Przeczytaj komentowany artykuł »
                Gość: Pablo 12.12.2004 13:08 + odpowiedz

Tak uwielbiam Nikę, Ahonenena i wszystkich, którzy nienawidzą Małysza!!!!!

• Gość: Pablo Re: Do samego siebie w amoku forumowym i wytrzesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:37
                  I masz z tego powodu jakieś koszmary czy może zmazy nocne???
      • Gość: starsza pani Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:23
        Sqrvysyn, dopiero jedenasty!
      • Gość: ziemia Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 19:27
        Szkoda. Wychodzi na to, że ten fenomenalny sobotni skok, to był fuks. Dzisiaj
        Adam wrócił do szeregu i skacze po sto trzydzieści parę metrów, jak miał w
        zwyczaju w ostatnich czasach. To dużo, ale stanowczo za mało, żeby wygrywać z
        najlepszymi. Ahonen jest znakomity. Jeżeli z taką formą dotrwa do półmetka
        sezonu, to puchar ma w kieszeni.
        Wyniki reszty naszych zawodników wołają o pomstę do nieba. Całe szczęście, że
        Małysz nie poszedł w ich ślady i ciągle jest blisko czołówki. Oby jak najdłużej
        i jak najwyżej.
        • Gość: Matylda Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 20:00
          Gość portalu: ziemia napisał(a):

> Szkoda. Wychodzi na to, że ten fenomenalny sobotni skok, to był fuks. Dzisiaj
          > Adam wrócił do szeregu i skacze po sto trzydzieści parę metrów, jak miał w
          > zwyczaju w ostatnich czasach...

A ja z kolei uważam, że Adam wczoraj idealnie trafił z odbiciem, stąd ten
          daleki i piękny skok. Zwróć uwagę, że w drugiej serii Ahonen był tylko o 0,5
          metra lepszy od Adama. Dlatego nie można mówić o fuksie. Dzisiaj wyjście z
          progu było spóźnione i sylwetka nie taka, jak trzeba, co było widać po niskich
          prędkościach. Z resztą Twoich wywodów się zgadzam.
          • Gość: MAR Re: Adam Małysz - Mistrz Świata IP: 212.160.196.* 12.12.04, 20:09
            Pamiętajcie ze Adam jest mistrzem świata - forma powinna przyjść póżniej, więc
            się nie podniecajcie że jest inaczej.
            Adam ma cel - 4 Skocznie i Mistrzostwa -
            Adam Małysz mimo że dzisiaj był 11 i tak jest wielki.
            Pozdrawiam wszystkich.
            • Gość: Pablo Re: Adam Małysz - Mistrz Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:15
              Czyżbyś był profetą? Skąd możesz wiedzieć jakie Małysz ma cele. A po za tym
              sukces w pucharze świata jest cenniejszy niż mistrzostwo świata. Przecież tam
              decydują tylko dwa skoki, w PŚ natomiast trzeba skakać w miarę równo przez cały
              sezon.
            • Gość: Matylda Re: Adam Małysz - Mistrz Świata IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 20:26
              > Pamiętajcie ze Adam jest mistrzem świata - forma powinna przyjść póżniej,
              więc
              > się nie podniecajcie że jest inaczej.

... i wiecznie ten mentorsko-profesorski ton:
              - nie podniecajcie się
              - nie zachwycajcie się
              - nie to
              - nie to, ja wiem wszystko lepiej, a wy siedźcie cicho

... a dlaczego nie tak:
              - ja uważam, że... bo
              - jestem zdania...
              - w tym się zgadzam z wami
              - a w tamtym nie...
              i na sam koniec: Miło było z wami dyskutować.

Za dużo wymagam, zbyt kulturalnie? Lepiej wyzywać się od debili?
              Komunikacja międzyludzka jest wyznacznikiem kondycji danego społeczeństwa.
              • Gość: Olo Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:56
                Chciałabyś ,żrobić Małyszkowi lodzika???
                • Gość: izajasz tomasz Re: Do Matyldy IP: *.chello.pl 12.12.04, 21:09
                  olo ciolku jeden czytam tak sobie te twoje wynaturzenia i mysle ze z tobąjednak
                  jest cos nie halo. wypisujesz idiotyzmy , jeszcze do tego jestes oblesny i
                  niekulturalny, nie wiem co cie kieruje do takiego dzialania, ale jesli tato bil
                  cie po glowie w dziecinstwie ( ktore nota bene jeszcze w twoim przypadku sie
                  nie skonczylo) to zadzwon na specjalny telefon , tam ci powinni pomuc, i
                  przestan sie tu kompromitowac, bo anonimowo to kazdy glupi z siebie potrafi
                  zrobic idiote
                  • Gość: Olo Re: Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:17
                    Masz rację odbija mi ostatnio
                    • Gość: fachowiec i spec, fachowe podsumowanie IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:39
                      prawda jest taka, że Adamowe wąsy zwiększaja opór powietrza i stąd ten problem
                      z szybkością na progu (smarki, które kapią z nosa Adamowi zatrzymują się na
                      wąsach, tworzą sople i inne nieprzyjemne rzeczy, zwiększają ciężar Adama, oraz
                      powodują, ze w trakcie lotu nasz skoczek koncentruje się głównie na tym by
                      pozbyć się tych sopli, a nie na skoku).

no i tyle "niełuki".
      • Gość: efron Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.media4.pl 13.12.04, 00:56
        Boże, chroń mnie przed uśmiechniętym Tomaszem Kurzajewskim, którego mózgu nie
        pofałdowała bodaj jedna myśl. Biedny Małysz, on musi z nim rozmawiać z panem
        Tomkiem. Do tej pory budzę sie przerażony nocą, bo przypominam sobie Studio
        Olimpijskie i wiecznie uśmiechniętą parę: Paulinę Jakąśtam (chyba Chmielewską?)
        i Tomasza K. Barbie i Ken TVP. Gratuluję.
      • Gość: Wampir Re: Rekord skoczni Ahonena. Małysz jedenasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 04:31
        PAMTAU napisał:
        > Adam Małysz....zsyłam Mada...Adam jebnie 147 metrów zobaczycie...

I co dupku? Sam się jebnij w głupią pałę. 147-133=14. Czternaście razy palnij
        się w głupi łeb. Po jednym razie za każdy metr.
      • Gość: Wlodzio wisi na scianie i placze... IP: *.dyn.iinet.net.au 13.12.04, 12:21
        ...a mowilem - Adam,kibice mieliby do Ciebie wiecej szacunku,gdybys stwierdzil:
        - dupa jestem nie skoczek.
        A to deszcz,a to za pozne odbicie,a to wiatr,a to brak wiatru...itd.itp.
        A prawdziwy mistrz stwierdzil,pokaze ,ze jestem najlepszy!
        I ...KURna olek pokazal !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Yogi A ktoś wie czy Wkurzajewski dalej ma super fryzurę IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.12.04, 13:36
        bo wczoraj widziałem w tvp, że w czapce-uszatce był, więc ciężko stwierdzić :)
      • Gość: Y. W serii KWALIFIKACYJNEJ zamiast "klasyfikacyjnej" IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.12.04, 13:52
        powinno być.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka