Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

turniej bubel

19.12.04, 10:34
    z powodów niezależnych ode mnie nie moglem zagrac w turnieju. na rozkaz
    wlascicielki klubu (znanej kadrowiczki ), jej małoletniego
    ubezwłasnowolnionego partnera (organizatora turnieju) moja partnerka zyciowa
    Elbee została wyproszona z klubu przez jakiegos wydziarganego typa więc i ja
    wyszedłem nie rozpoczynając pierwszego swojego meczu w tym turnieju.
    Obserwuj wątek
      • jewta gawronka!! 19.12.04, 10:34
        • jewta Re: gawronka!! 19.12.04, 10:35
          a teraz jest ok?
          • gawronka Re: gawronka!! 19.12.04, 11:30
            jewta napisał:

> a teraz jest ok?

Nie bardzo. Nie na temat. Ale to nie moja sprawa.
            • jewta Re: gawronka!! 19.12.04, 11:38
              nie na jaki temat??
              a jaki temat by cie zadowolił?
              • gawronka Re: gawronka!! 19.12.04, 11:50
                jewta napisał:

> nie na jaki temat??
                > a jaki temat by cie zadowolił?

Świąteczny :))
                • jewta Re: gawronka!! 19.12.04, 11:51
                  jeszcze nie czas na lukier
                  • gawronka Re: gawronka!! 19.12.04, 11:57
                    jewta napisał:

> jeszcze nie czas na lukier

Poczekam :)
      • dorota_snooker Re: turniej bubel 19.12.04, 15:10
        Widziałam właścicielkę tego klubu tyko raz w życiu - wystarczyło aby stwierdzić,
        że jest to wyjątkowo antypatyczny człowiek (staram sie nie używać słów
        nieparlmentarnych).
        Domyślam się iż wyżej opisane przez jewtę zachownie M.K. jest kontynuacją jej
        rewelacyjnego występu na mistrzostwach świata w Holandii( poddała walkowerem
        zdaje się dwa mecze kreując tym samym całkiem ładne oblicze polskiego
        snookerzysty ).
        Ktoś kto nie potrafi oddzielić spraw prywatnych od reszty (w tym wypadku sportu)
        nie jest wart funta kłaków. Taka zemsta to żadna zemsta, to żenada.
        Tej Pani zdaje się już nawet prozac nie pomoże.

PS.Elbee widziałam również tylko raz w życiu i jeśli wolno mi coś na ten temat
        powiedzieć to sobie pozwolę : Beatka fajna jesteś :)
        PS.Komentatorze szanowny my są z toba : ))))
        PS.Gawronia wybacz :D
      • elbee ... 19.12.04, 15:16
        dwa dni temu wrocilam z Belgii, w ktorej spedzilam na stypendium prawie cztery
        miesiace. wrocilam juz teraz po to, aby moc zobaczyc jak Moje Szczescie gra w
        ostatnim turnieju w tym roku... wiem, ze jest we wspanialej formie... wierze,
        ze na pewno by wygral.

niestety...

dziekuje Ci Rafal za to co zrobiles. dziekuje, ze jestes przy mnie.

• marcia.back Re: turniej bubel 19.12.04, 17:20
        szczerze...zachowanie było baaardzo gentelmenskie ;)) Jewty oczywiscie ;)) co
        do właścicielki-zero komentarza!! szkoda czasu na pisanie obraźliwych słów pod
        jej adresem!! Jewta->wygrasz następne turnieje,a Elbee na pewno zdąży Ci
        jeszcze pokibicować :)) dobrze zrobiłes ;D
      • drakoola Re: turniej bubel 19.12.04, 23:40
        Aby skomentowac ta sytuacje trzebaby bylo uzyc wielu nieprzyzwoitych slow... W
        kazdym badz razie Respect dla Jewty ...
        • atanor Re: turniej bubel 20.12.04, 09:45
          Cóż.... sprawa jest wielowątkowa, mało sportowa i przykra :( Nie znam ani MK
          ani Beaty. Nie wiem jak przebiegała wymiana zdań między Paniami. Zresztą nie o
          to tu chodz! Sądziłem, że chodziło w turnieju o sport. Jewta...ja bym
          odprowadził żonę, wrócił i dokopał na stole; a przynajmniej starał się wygrać
          wszystko co można :) Każdy jest jednak inny i sytuacje bywają różne, nasze
          postępowanie też> To jest najlepsze bo świat jest ciekawszy. Z okazji Świąt
          życzę wszystkim pogody ducha :) Wybaczenia wrogą i radości żtcia, oraz jak
          najmniejszej ilości przykrych wydażeń :)
          • elbee Re: turniej bubel 20.12.04, 14:17
            nie bylo zadnej wymiany zdan. nigdy z ta pania nie rozmawialam twarza w twarz.

w turnieju powinno chodzic o sport... o nic wiecej.

• atanor Re: turniej bubel 20.12.04, 14:36
              Chcesz powiedzieć Elbee, że dostałaś od właścicielki w prezencie "dziargasa"?
              Był chociaż w Twoim typie? No bo, że Ty nie w jego to wiem skoro Cię wyprosił!
              Całkiem możliwe,że chciał pogadać poza zasięgiem wzroku Jewty! Zwyczajnie nie
              skapowałaś wyrwy! :) Jasne , że żartuję chociaż nic w tym śmiesznego nie ma.
              Elbee... no weź uśmiechnij się chociaż krzynkę są sytuacje gdy tylko to nam
              zostaje :) nie pozwól by jakieś babine fochy pani MK popsuły Ci nastruj :)
              Święta idą śniegu tu u nas mało ale na trzy kulki starczy choć pewno razem z
              błotem ;) Ulep sobie "Bałwaniczkę" daj jej imię i niech stoi za oknem, odrazu
              będzie Wam lepiej. :} Gniewasz się? no to się niegniewaj na mnie spadaaaammm
              sooorkiii ;D
              • fanka_l-ca Re: turniej bubel 20.12.04, 15:57
                zero kometarza. a nasz sznowny jewta to prawdziwy gentelmen:-)))) dobrze
                wiedziec, ze jeszcze tacy sa:-) a za to wygrasz pewnie jesczez wiele
                turniejow!!!:-) elbee, nie martw sie, to tamta "kierowniczka" nie ma honoru i tyle.
                • snooker147 Re: turniej bubel 20.12.04, 23:18
                  nie znam i w zyciu nie widzialam tej calej pani M.K.i wcale nie chce by bylo
                  inaczej...podejrzewam ze brak jej dobrego wychowania..pozdrawiam:)
      • marth.stars Re: turniej bubel 21.12.04, 19:17
        Nieludzki i niesportowy incydent :/ wybierałam się na ten turniej, ale nawał
        roboty(czyt. studiowania) mi na to nie pozwolił...i dobrze!!!!oficjalny foch w
        strone tej pani :) ale tak dla rozluźnienia atmosfery-życzę wszyyyystkim
        Wesołych Swiąt-wszystki ze wskazaniem na bohaterów tego wątku(oczywiście
        pomijam antybohaterkę...chociaż...trzeba uczyc ludzi kultury!)
      • rigel Re: turniej bubel 23.12.04, 11:26
        czy cała ta sprawa oznacza, że tak własciwie to JEDEN klub snookerowy jest
        mniej?

a jak chciałem otworzyć JEDEN klub więcej, to na mój apel o pomoc odpowiedzieli
        tylko Gawronka i Lilipiec.... ;(

niemniej jednak ja bym "spalił" taki lokal. a przynajmniej zagrał i np.
        podziurawił przypadkiem sukno na takim slicznym stoliku...
        • tatoos Re: turniej bubel 25.12.04, 20:13
          Jak wynika z tego co powiedziała Dorota, to p. M.K. jest naszą reprezentantką
          związkową (jeśli się mylę to dalszy text nie ma sensu). Uważam więc, że zatakie
          zachowanie plus to co pokazała na turnieju w Holandii powinna zostać skreślona
          i wykluczona ze związku. Ijeszcze mam nadzieję, że czyta to forum i w pięty jej
          teraz idze.
          Jewta - myślę, że jesteś jednak zwycięzcą tego turnieju!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka