Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny

IP: *.chello.pl 29.05.02, 00:55

"Nieoczekiwanie polskie gwiazdy odzyskują wigor w autobusie. Grupa, w której
    prym wiodą Hajto, Świerczewski i Kałużny, zasłania firanki, otwiera szybę i
    krzyczy do dziennikarzy z Polski (z "Gazety", Super Expressu", "Przeglądu
    Sportowego", "Rzeczpospolitej", RMF i TVP): "ka-pu-sie", "pe-da-ły". Po każdym
    okrzyku - w chórze lub solo - słychać śmiechy.
    Ale kiedy przed treningiem Hajto powiedział do wiążących buty
    bliźniaków "szybciej, chamy z ligi belgijskiej", ci jakoś się nie uśmiechnęli."

Skąd u nas tyle bydląt tego typu? Będę konał ze śmiechu jak Korea zmiecie te
    rynsztokowe męty z boiska.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kataryna Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 07:52
        Nie mów mi takich rzeczy bo będę musiała mecze zamkniętymi oczami oglądać,
        coraz mniej mi się chce na tych panów patrzeć.
      • ona22 Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny 29.05.02, 08:06
        Po jaką cholere łaża za nimi na każdym kroku .. najcierpliwszy (czyt. Małysz)
        by nie zdzierżył.
        A potem my musimy czytać takie bzdety i sie denerwowac :(
        Dajcie im trenować i nie podglądajcie to nie będziecie narażeni na niewybredne
        ataki chłopaków z boiska którzy mają tylko i jedynie grać (no i wygrac);)
        • grand Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny 29.05.02, 10:34
          Grać i wygrać? Nie tylko moja droga. Przede wszystkim mają nas godnie
          reprezentować. A że to prości ludzie, którzy o kulturze nie mają pojęcia, to
          wychodzi to tak jak widać i słychać. Patrząc jednak na zachowanie
          Świerczewskiego (wspomnij mecz ze Słowacją) czy Hajty na boisku, nie
          spodziewałem się jednak czegoś innego.

Pozdro
          • ona22 Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny 29.05.02, 11:36
            ja nigdy nie spodziewałam sie wiele po sportowcach. To są prosci chłopcy
            kopiący na boisku piłkę przez całe życie. Nie chodzi to o obrażanie kogokolwiek
            tylko o stwierdzenie faktów.
            Przygotowywani są do tego zeby dobrze kopać a nie reprezentować Polskę na forum
            międzynarodowym. Od tego mamy prezydenta ;) no i Leppera ;)))))
            Nie tylko polscy piłkarze zachowują się poza boiskiem jak ćwoki
            • Gość: grss4eva Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.ae.poznan.pl 29.05.02, 11:40
              wkurzaja mnie tacy jak wy, wynajdujecie jakies przykre sprawy
              wy za to jestescie b. kulturalni, pewnie w zyciu nie powiedzieliscie slowa na
              k...
              najlatwiej zjebac kogos, zwlaszcza jak jest hen daleko (bo zaden z was,
              maminsynkow-pedalow nie powiedzialby Tomkowi w twarz tego, co tu wypisujecie na
              forum)
              nie badzcie na sile "sumieniem reprezentacji", Hajto to zajebisty obronca i to
              nas powinno interesowac najbardziej
              • Gość: debest Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: 217.8.182.* 29.05.02, 11:46
                a jak przegrają trzy mecze i Hajto powie: "mam kibiców w dupie bo mówią że
                jesteśmy ciency" to też ci będzie tak fajnie?
                • Gość: Mario29 Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: 157.25.192.* 29.05.02, 11:48
                  Gość portalu: debest napisał(a):

> a jak przegrają trzy mecze i Hajto powie: "mam kibiców w dupie bo mówią że
                  > jesteśmy ciency" to też ci będzie tak fajnie?

i znowu radze sie przejsc do szkoly .. . czyzby prosta analiza przyczyna-skutek
                  byla poza twoim zasiegiem ? .. jesli ... a jesli nie ?

nb to ty zaczales klac na tym forum i robisz to regularnie ...
                • Gość: grs4ever ty juz moze skoncz kibicowac łajzo IP: *.ae.poznan.pl 29.05.02, 11:49
                  bo jak wg ciebie jedziemy zeby przegrac 3 mecze, to zajebisty z ciebie "kibic"
                  • Gość: debest Re: ty juz moze skoncz kibicowac łajzo IP: 217.8.182.* 29.05.02, 12:03
                    Przegrane trzy mecze to sytuacja przekładowa, generalnie chodzi mi o to że duża
                    część reprezentacji to zakochane tylko w sobie bufony (zwł stara gwardia) i
                    zajmują się wszystkim tylko nie grą w piłkę, a krytykę (nie mówię o wyzwiskach
                    np. Tomaszewskiego) witwją bluzgami. A ja mogę sobie klnąć bo jestem osobą
                    prywatną i moje "kurwy" itp nie pojawią się we wszystkich mediach nazajutrz. A
                    poza tym kibicuję nie Hajcie i Świrowi tylko POLSCE.
              • Gość: kapen Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.chello.pl 29.05.02, 17:43
                Gość portalu: grss4eva napisał(a):

> wkurzaja mnie tacy jak wy, wynajdujecie jakies przykre sprawy
                > wy za to jestescie b. kulturalni, pewnie w zyciu nie powiedzieliscie slowa na
                > k...
                > nie badzcie na sile "sumieniem reprezentacji", Hajto to zajebisty obronca i to
                > nas powinno interesowac najbardziej

Jest genialnie, tylko my bez przerwy szukamy dziury w całym.
                Synku, zapuść najpierw troszkę włosków, upierz dresik, a potem zastanów się trzy
                razy zanim dotkniesz klawiatury.
        • Gość: Artur W Re: JESZCZE TROCHE A BEDA SIE NAPIE.D..AC!!! IP: *.obluze.ht.pl 29.05.02, 13:24
          Idac przykladem szwedow, irlandczykow i dunczykow!! ftedy atmosfera w teamie
          bedzie lepsza i mistrzostwo murowane!
      • Gość: Adam Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 11:53
        Jeżeli ktoś jest bardzo dobry w tym co robi, to wiele rzeczy mu się wybacza -
        mówi się "impulsywny, ale za to doskonały w swoim fachu".
        Gorzej, gdy taki ktoś jest przeciętniakiem lub po prostu słabeuszem.
        Biorąc pod uwagę fakt, że w piłkę zawodniczo ZAZWYCZAJ grają ludzie, którzy nie
        kończyli elitarnych szkół i kursów "dobrego zachowania przy stole", poczekajmy
        aż Polacy pokażą co naprawdę potrafią.
        P.S. Popatrzcie na wielu piłkarzy z innych reprezentacji - np. Anglików czy
        Włochów. Przecież to takie same prostaczki, jak ci niektórzy z naszych.

• Gość: papa Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: 213.77.101.* 29.05.02, 12:33
        A czy ktos moze przytoczyc definicje czlowieka kulturalnego? Czy moze jest tak,
        ze jeden z drugim uwaza kogos za kulturalnego...
        W takim razie ja uwazam naszych pilkarzy za kulturalnych ludzi koniec i
        kropka. Tak jest i bedzie.
        • Gość: Kaluza Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: 212.160.155.* 29.05.02, 14:04
          pa pa, masz racje.
          • Gość: Kaluza Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: 212.160.155.* 29.05.02, 14:09
            Jak sie taki Borek z tym drugim, jak on ma...no wiecie, podsmiewaja z nas,
            robia uszczypliwe uwagi, a my za kilka dni gramy, to kto by sie nie wq...???
            Tylko nasza trojka miala troche odwagi, zeby rzucic pare bluzg przez okno.
            Aj, zapomnialem, Arek Bak chcial wyskoczyc z autobusu i dokopac pismakom,
            alesmy go powstrzymali. Niech trzyma forme na pierwszy mecz, kto by chcial
            kontuzji?
            • Gość: Aj Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.chello.pl 29.05.02, 18:11
              Fajnie, że jest tak wesoło.
              Ale przecież kopacze nie grają dla Polski. Grają w/g mnie dla siebie: tzn dla
              pieniedzy i najważniejsze dla ewentualnych przyszlych kontraktów.
              Arek B. jeśli nie "pokaże się" na mistrzostwach - skończy w Radomsku, Ostrowcu
              lub w Jaworznie.
              Pomyślcie o tym chłopaki. Anglicy, Hiszpanie, Włosi i Francuzi nie muszą nad
              tym się zastanawiać - oni już grają w dobrych klubach.
      • Gość: lukash Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:23
        > Będę konał ze śmiechu jak Korea zmiecie te rynsztokowe męty z boiska.

byloby swietnie, nasi pilkarze zbyt wczesnie poczuli sie jak prawdziwi
        gwiazdorzy. jako pierwsi wroca z mundialu, zobaczycie..

pozdrawiam,
        lukash

• Gość: Zezik Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 13:01
          Gość portalu: lukash napisał(a):

> > Będę konał ze śmiechu jak Korea zmiecie te rynsztokowe męty z boiska.
          >
          > byloby swietnie, nasi pilkarze zbyt wczesnie poczuli sie jak prawdziwi
          > gwiazdorzy. jako pierwsi wroca z mundialu, zobaczycie..
          >
          > pozdrawiam,
          > lukash
          >

Zajebisci z was kibice nie ma co...qrwa!!
      • Gość: artur Re: Ćwoki buraczane Hajto, Świerczewski, Kałużny IP: *.localnet 30.05.02, 12:47
        oczywisce, nasi reprezentanci sa wulgarni w tym jak sie zachowuja i w tym jak
        mysla...

gorzej, ze od czasu do czasu pokazuja to rowniez na boisku jak im idzie - i
        wtedy jest straszny wstyd
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka