Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany we Wrocławiu

IP: *.magma-net.pl 06.02.05, 22:19
    "A jako jedyny zespół Śląsk grał we wszystkich edycjach play-off, który został wprowadzony w polskiej ekstraklasie w 1985 roku." - wszystko na temat. Czapki z głów panowie. To, że gracie przeciwko drużynie z Wrocławia do dla was już jest sukces.

CPWCŚ
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sopot Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 07.02.05, 09:23
        Sukces to bedzie jak sie utrzymacie--hahahaha hehehe!!!
        • Gość: pozdro 600 :P:P Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:56
          a dal ciebie sukcesem bedzie jak raz na meczu ( o ile chodzisz)
          krzykniesz "Sopot" bez sponsora w nazwie, no ale pewnie Krauze powiedzial wam
          ze jak nei bedziecie krzyczec PROKOM TREFL to wam kasy nie da heh...

tak sie cieszysz tym waszym sukcesem?? awans do top16?? gratuluje:) jestescie
          najlepsza Polska druzyna od X lat taaa, macie bogata historie i wiernych
          kibicow od dziesiatek lat. prawda jest taka ze jestescie zespolem
          kilkusezonowym, popatrz sie na wasz klub, przyszedl tak Krauze wpompowal w was
          kase, kupil wam zawodnikow-najemnikow, no i co wiecej... nadal jestes dumny ze
          mecze wygrywaja wam zawodnicy ktorzy przychodza do was dorobic sie przed
          emeryturka? popatrz sie chlopie ilu zawodnikow dal Polsce Śląsk, w tym takze
          waszemu klubowi, gdyby nei Śląsk i Urlep to w tym kraju nie byloby polowy tak
          dobrych zawodnikow. w tej chwili kogo macie? jagodnik? noi ok. zgodze sie. ale
          oprocz? wasz wielki przywodca pacesac tak?? przypomnij sobei gdzie on gral
          wczesniej. koncze bo pisac mi sie nie cce do ludzi twojego pokroju
          • cukierecek Re: Zmiany we Wrocławiu 08.02.05, 07:44
            Zajebisty tekst. Wreszcie ktoś im napisał prawdę. Pozdro ;*
            • Gość: pozdro 600 :P:P Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:56
              dzieki cukiereczku:D:D:

ps. matole, pff:P:D
      • Gość: greg-wroc Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 07.02.05, 10:50
        Gdyby nie Śląsk to "śledzie" nawet by nie grały w Eurolidze, taka jest prawda, no ale cóż najwidoczniej nie umiecie tego uszanować. Gdyby nie Wrocław (Aspro & Śląsk) to teraz nawet jednego Polaka byście nie mieli w swoim składzie (Adam Wójcik). Szanujmy się nawzajem, ale wy z Sopotu, to dopiero co zdobyliście swój pierwszy puchar mistrzowski, więc nie porównujcie się ze Śląskiem Wrocław (dla przypomnienia - 17 tytułów mistrzowskich).
      • Gość: as Buchacha IP: *.client.comcast.net 07.02.05, 15:50
        Teraz 4 razy baty z rzedu i witamy 2 lige... Wielki Dajsman i jego fantastyczni
        przemadrzali kibice, pycha was zgubila.
        • Gość: pozdro 600 :P:P Re: Buchacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:55
          po 1. zadej Dajsman tylko Śląsk drogi kolego, nie jestesmy śledzie zeby mowic o
          swoim klubie Dajśman,

po2. wcale nei przemadrzali tylko udowadniajacy CWANIAKOM z niektorych klubow
          Polski (czyt. śledź) ze jego klub wcale nie jest zadna potega, tylko dlatego ze
          jest mocny przez 2 sezony, tylko i wylacnei przez jednego kolesia ktory laduje
          w nich kase.

po 3. dlaczego nei przyznasz sie z jakiego klubu jestes? czyzbys sie wstydzil??
          • Gość: dasia Re: Buchacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:54
            hmmm kompleksy ma się kolego??? no jaki klubik jest twoim ukochanym, pewnie
            zresztą dlatego że wygrywa. Jestem pewien że gdyby np. Prokom zaczął przegrywać
            to za kilka miesięcy na mecze przychodziłby może 1.000 osób na hit ligowy.
            CPWCS ze Śląskiem na dobre i na złe
            • Gość: as Re: Buchacha IP: *.client.comcast.net 08.02.05, 00:53
              Widac kolezanko jak byliscie na dobre i na zle gdy dostawaliscie lanie od
              Ostrowa, III kwarta i do domu, prawdziwi kibice??? Zyjcie dalej wspomnieniami,
              daleko tak zajedziecie, np do II ligi, a moze nawet nizej, no ale macie gromade
              mega utalentowanych mlodych koszykarzy, starego Zielinskiego ktory juz powinien
              powiesic buty na kolku a nie rozmieniac sie na drobne. No tak jest jeszcze
              najinteligentniejszy koszykarz PLK niejaki Radoslaw H., oraz Randle, mega
              talent zza oceanu, ktory jak slusznie ktos napisal zapewne nie moze juz
              doczekac sie konca 2 letniego kontraktu, podobnie jak klub zreszta. Oby tak
              dalej, bedzie sie z kogo posmiac.
              • Gość: dasia Re: Buchacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:51
                jak coś to kolego!! a co masz do inteligencji Radka Hyżęgo??
                PS. A klubu dalej nie podasz?! :p
                CPWCS
              • Gość: rg Re: Buchacha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 01:52
                Ja tam byłem na meczu filucie ( :) ) i widziałem zaledwie parę osób wychodzących z meczu- rodzice z małym dzieckiem :D Ja jakoś widziałem dziesiątki kibiców, którzy przyszli na mecz "z ostatnim zespołem tabeli"... ale chyba warto było, skoro przyszli, prawda? (pomijając fakt,że przegralismy, ale i tak bywa). Nie wierz tak bardzo gazetom, bo sie kiedyś obudzisz z ręką w nocniku. Kibice wychodzący z meczu w gazecie dobrze brzmi, więc ja się nie dziwię,że dziennikarz to napisał (bo ktoś tam przecież wyszedł :P ), ale dziwię się natomiast,że na podstawie artykuły mówisz do kibiców Śląska w ten sposób, jak gdyby wszyscy wyszli z hali po 3 kwarcie...

Poza tym - nie ma się co licytować,ale butę ,z każdej strony, należy zdusić w zarodku, bo wprowadza niezdrową atmosferę.
      • Gość: greg-wroc Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 07.02.05, 21:37
        Na dobre i na złe są kibice Śląska ze swoją drużyną, więc nie wysilajcie się, bo Śląsk i tak jest wielki.
      • Gość: hhh Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.c149.petrotel.pl 07.02.05, 23:35
        żydzi nareszcie w drógiej lidze!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pozdro 600 :P:P Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:59
          taaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk a pieprzeni analfabeci nadal w ekstraklasie tak??
          to drÓgoligowy czlowieku!!! wez sie zastanow nad soba, bo szkoda mi ciebie...
          skad ty jestes wiesniaku?? jak chcesz obrazac innych i sie z nich wysmiewac
          najpierw popatrz na siebie!!!
      • Gość: jago Re: Zmiany we Wrocławiu IP: *.com.pl / *.com.pl 09.02.05, 11:22
        A kiedy Śląsk był poza podium rozgrywek(poniżej 3 miejsca?)Ja nie pamiętam. A
        ile razy sopot był na podium :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka