Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:34
    To może dryżyny z Torunia też nie wpuszczą dla ich własnego bezpieczeństwa???
    Z taaakimi kibicami nigdy nic nie wiadomo:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: tyski Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:46
        ej, no bez przesady
        jeśli nie będą prowokować, to włos im z głowy nie spadnie
        jeśli zaczną to ...no lepiej niech nie zaczynają
        • Gość: Rafi Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 19:24
          Ty koles czyzbys groził torunskim kibicom??
          Nie rozsmieszaj mnie!!!
          Od torunia to wy mozecie uczyc sie kultury no i oczywiscie jak sie gra w
          hokeja!!!!
          A twoja wypowiedz jest conajmniej smieszna!! Jak nie beda prowokowac.... czyli
          co cieszyc sie po strzeleniu bramki przez TKH ..... to nie dostana wpier.....
          buehehehe to w toruniu wstep jest tylko dla normalnych czyli wy kibice gks nie
          wchodzicie!!!!!!!!!!
          • Gość: tyski Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:20
            nie miałem na mysli cieszenia sie z bramki
            raczej teksty typu j...ć tychy
            no ale rozumiem że nie chodzisz na mecze więc nie zrozumiałeś
            • Gość: kdh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:51
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Stoczniowiec Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.l1.lsk.gda.pl 25.02.05, 13:49
        Widocznie nie chcą ich wpuścić, bo wcale nie są najlepsi i kropka.
        • Gość: lech Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:06
          to niech pojeb...w z tychow gdzies wywiaza na dno kopalni na czas meczu
          • Gość: Arek Re:Albo jesli nie potrafia zapewnic bezpieczenstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:19
            wyj...c ich z ligi. Skonczyc z tolerowaniem nieudacznictwa!
      • Gość: Ja Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:06
        Skandal- jak mozna nazwac kibicow wlasnego klubu - banda idiotow!!?? Czy ten
        pan nie wie, ze na tyski hokej chodza bardzo rozni ludzie? Przez takie
        wypowiedzi do calej publiki w Tychach przylgnie powiedzienie "banda
        idiotow".Czesc z nich to na pewno zdziczala mlodziez, ale czesc nie. Ja bym
        tego pana na taczkach wywiozl, bo razi niekompetencja.
        • Gość: Syfon Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:17
          To zabawne, ktoś w klubie zdobywa się na szczerą wypowiedź a tu od razu skandal.
          • Gość: Ja Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:25
            Drogi Syfonie. Szczera wypowiedz? Byla by i owszem, gdyby dodal jedno
            slowo "czesc" - "czesc kibicow". Czyzby rzeczywiscie cala tyska publika
            byla 'banda idiotow"? Smiem watpic.
            • Gość: Ja Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:51
              No i? Nie mialem racji? Juz zmieniono tresc.Grunt to dobre PR czyz nie panowie
              z GW. pewnie autoryzacji nie bylo:)))
          • Gość: koles Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: 80.50.168.* 01.03.05, 19:12
            od kiedy to kibice tychow naleza do najbardziej niebezpiecznych w polsce smiac
            sie chce widac ze artykul pisal jakis kumaty heheh poza poludniowa polska moga
            sobie naskoczyc
      • Gość: ryb Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: 80.48.102.* 25.02.05, 14:19
        a ja sie pytam: co tyszan obchodzi bezpieczenstwo kibicow z torunia? niech sie
        o siebie martwia. przynajmniej by zarobili na biletach. a na obiekcie do
        zadnych rozrob nie dojdzie, jesli juz to przed albo po meczu.raczej po. wiec
        niech ten pan nie pier....... tu takich farmazonow. a ci z torunia jesli jaja
        maja to i tak pojada i wejda jakos po cichu i jak juz w srodku beda to ich
        przeciez nie wyrzuca. podsumowujac, widze, ze w Tychach za duzo madrych ludzi
        to nie ma, ale co tam... pozdrawiam wszystkich, te bande idiotow tez!!!
        • Gość: swerd Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:49
          na biletach i tak zarobią. na pewno będzie komplet
      • Gość: emka To już jest śmieszne IP: *.crowley.pl 25.02.05, 14:24
        Klub boi się własnych kibiców... Panowie bądżcie mężczyznami, a nie dupami-
        zróbcie porządek z tymi kretynami... Proponuję zacząć od nie wpuszczania ich na
        mecze. Czy to takie trudne?
      • Gość: bospri Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.akademiki.uni.torun.pl 25.02.05, 15:08
        Widać w Tychach nie wierzą że ich kibice potrafią kulturalnie dopingować i nie wywoływać awantur, ale jeśli tak jest, to raczej kibice z Tych nie powinni zostać wpuszczeni na mecz.

PS gratulacje dla autora notki - zawsze myślałem że Toruń leży na ziemi chełmińskiej (no, za wyjątkiem Podgórza leżącego na kujawach)
      • Gość: bobsley Jak można dopuścić klub do rozgrywek IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 25.02.05, 15:15
        w najwyższej lidze hokeja jeśli nie ma sektora dla przyjezdnych?
        • Gość: porti Re: Jak można dopuścić klub do rozgrywek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:03
          Moim zdanie mecz powinien się odbyć przy pustych trybunach, a nie jakieś
          pie.....e farmazonów że nie potrafią zapewnić bezpieczeństwa,padła taka
          wypowiedź że jesli Toruń nie bedzię prowokował to ...... po strzeleniu bramki
          pewnie mają gwizdać że tak się stało.JEST TO BARDZO ŚMIESZNE ale trzymam kciuki
          za TKH i niech skończą na tarczy to potyczke z Tychami.
          • Gość: łukasz Re: Jak można dopuścić klub do rozgrywek IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 26.02.05, 09:25
            Chyba Z tarczą, na tarczy wrócą do domów Tyszanie...:)
            pozdro
        • Gość: Finn Re: Jak można dopuścić klub do rozgrywek IP: *.tikkacom.fi 26.02.05, 07:56
          Jaki hokej ( sport w ogole) tacy kibice.
      • Gość: ex-tyszanin wspolczuje im IP: *.ny325.east.verizon.net 25.02.05, 16:10
        bo dojazd na to lodowisko jest bez sensu..najpierw z torunia do katowic potem
        do tychow a potem autobusem albo trajtkiem do lodowiska.a prac sie moga zaraz
        kolo lodowiska bo tuz za przejsciem jest duzo miejsca dla idiotow.rannych mozna
        zrzucac w dol na tory;) ktore sa ponizej.
        • Gość: porti Re: wspolczuje im IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:35
          ex-tyszanin widze ze bardzo Ciebie podnieca sprawa zrzucania na tory może
          Ciebie spotkała już ta przyjemnośc dlatego tak bardzo denna jest twoja
          wypowiedż.Pozdrawiam!!!
          • Gość: kdh Re: wspolczuje im IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:57
            co wymagasz od kolesia który w polsce sobie rady nie dał i do hameryki musiał
            uciekać
            • Gość: ex-tyszanin Re: wspolczuje im IP: *.ny325.east.verizon.net 26.02.05, 02:17
              hehe ze tez wam sie chce sprawdzac adresy,widac ze nie macie co robic.zreszta
              co bede mowil..wiekszosc kibicow to debile tylko by sie w mordy walili i byli z
              tego dumni.co kraj to obyczaj..polecam kibicowanie amerykanskie..kulturka piwko
              gril itd
              • Gość: cahok Re: wspolczuje im IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:41
                tak, kibicowanie amerykańskie ma w sobie dużo kultury, tylko że oni często mecz
                traktuja jako dodatek do spotkania

byłem na meczu kiedyś w NJ to jakichś 2 kolesi cały czas gadało o jakichś
                sprawach, czasem tylko sie odrywając i patrząc jak wygląda gra
      • Gość: wojti Re: TKH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:46
        Koledzy z fan klubu. Sprawa jest prosta . Dojeżdżacie do lodowiska. Kupujecie
        spokojnie bilety bez żadnych fajerwerków. Wchodzicie na lodowisko. I
        Dooooooooooooooooppppppppppppppppiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnngggggggggg !!!!
        I co Wam zrobią za dopingowanie? Mogą Wam skoczyć!!!!
      • Gość: Tyszanin Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.upc-e.chello.nl 25.02.05, 19:43
        Mysle ze chodzi o to ze wola wpusic samych kibicow GKS-u bo i tak by byl
        komplet i tak...
        • Gość: porti Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:31
          Tyszanin a mysle ze w toruniu bedzie gdzie palec wcisnąć na meczu z Wami.Toruń
          i Tychy mają najliczniejszą publiczność i myśle ze tutaj nie o to chodzi.
          Poprostu nie ma być kibiców Torunia w Tychach ale przez to robi się niezdrową
          atmosferę i zmiejsza się popolurnośc hokeja w naszym kraju.Brawo
          tyscy "działacze"!!
      • Gość: krzyżak Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.02.05, 20:28
        Karol Pawlik, dyrektor GKS Tychy oznajmił - GKS Tychy nie chce wpuścić na
        półfinał ligi hokejowej kibiców z Torunia, ponieważ rzekomo na ich obiekcie nie
        ma wydzielonego sektora dla fanów drużyn przyjezdnych. Taka wizyta może się po
        prostu skończyć tragicznie. W Toruniu też takiego sektora nie ma, ale to nie
        przeszkodziło kibicom z Gdańska przyjechać do Torunia, wejść na obiekt i
        kibicować ich drużynie. Byli przebrani w klubowe koszulki swojej drużyny, mieli
        szaliki i trąbki. Po zdobyciu bramki nie kryli radości. I nikt im nie
        wpierniczył. Co prawda byli otoczenii kordonem ochroniarzy, ale wynikało to
        raczej z "dmuchania na zimne" niż realnego zagrożenia ze strony kibiców
        toruńskich. Podobnie może przecież być w Tychach. Nie wątpię, że są tam kibice,
        którym zależy na oglądaniu i dopingowaniu swojej drużyny niż na wszczynaniu
        awantur. Bo jeśli jest inaczej to znaczy, że mamy do czynienia z pseudokibicami,
        a Pan Pawlik jest tak leniwy, że nie chce mu się z nimi rozprawić. Pozdrawiam
        kibiców toruńskich i tyskich. Niech zwycięży lepszy.
      • Gość: Badol z Bytomia Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:30
        Bo Tyszanie to dupasy-proste.Nie potrafia zabezpieczyc imprezy na ktorej maja
        sie zjawic najspokojniejsi kibice w Polsce:)Tyszanie wstydzcie sie!!!!!!!!!
        • Gość: kibic Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:30
          a podobno sport ma byc zabawa... jak dla mnie ludzie ktorzy chca wpieprzyc
          kibicom gosci sa smieszni, moze lepiej od razu pobic hokeistow, zeby w toruniu,
          czy tez w innym miescie nie bylo hokeja, pozostanie tylko jedna druzyna bo
          wszyscy beda sie bali grac, mistrzostwo taki ktos bedzie mial od razu, bo nikt
          nie bedzie chcial walczyc, ale nie z hokeistami w zdrowej sportowej rywalizaji,
          tylko z "kibicami" ktorych glownym argumentem w rozmowie jest piesc i podobne
          rzeczy...

Niech wygra najlepszy, czyli TKH :))
          • Gość: gark Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:47
            Problem jest głębszy. Każdy toleruje chamstwo swoich kibiców, a innych mu
            przeszkadza. Popatrzcie na swoje dzieci, które idą na mecz i z ich ust płynie
            ten boski śpiew. Chłopcy wracją do domu a mamusia serwuje ciepłe danie i udaje,
            że nie wie co tam się dzieje. Ja chodzę ze swoim synem na mecze i ciężko mi
            jest udawać obojętność wobec chamstwa swoich kibiców. Boję się chwili, gdy już
            nie będzie chciał iść ze mną tylko sam. Czy też będzie taki? Bardzo bym nie
            chciał.
      • Gość: teka kibice tyscy dostali lanie w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:55
        Chciałbym przypomniec sytuacje do której doszło bodajże 2 lata temu na
        lodowisku w Toruniu.Nagle podczas meczu Torun-Tychy wpadła na lodowisko pewna
        siebie grupa ok 100 kiboli z gks-u. I co? ,i zobaczyli 4 tys ludzi , podwineli
        ogony , dostali bęcki i licząc co do minuty przebywali w Toruniu ba może 5
        min ,ale było śmiesznie.
      • Gość: haloNothing Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:47
        Chodziłem na mecze Tychów jak większość z was mówiła na chleb beb. Rzucałem
        kamoloami po pociągu. Szczerze nienawidziłem Unii oświęcim i Zagłębia Sosnowiec.
        Był klub zwany ŁKS Łódź i się ich lubło tak jak Cracovię. Byłem parę razy
        spisany przez policję za siedzienie w sektorze kiboli GKS. Tylko za siedzenie!
        Potem zacząłem myśleć nad tym wszystkim i skończyło się tak że nie chodzę na
        mecze! Hokej to moja ulubiona dyscyplina sportu (trenowałem hokej w tychach z
        dwoma byłymi gwiazdkami z NHL). Żenada te zadymy na meczach! Kiedyś był sektor
        dla kibiców drużyn przyjezdnych po przeciwnej stronie kibiców tyskich -tyscy
        siedzieli od strony południowej hali a przyjezdni od północnej a północna od
        południowej były oddzielone kratami. Zadymy po meczach się zdarzały ale i tu
        czasami pały potrafiły eskortować kibiców wrogiego naprzodu janów do autobusów!
        Wszystko da się zorganizować. Ale najlepiej to karać debili. Wzorem brytoli dać
        kamery na lodowisko i tryb przyśpieszony rozpraw za zadymy. Kto zadymi do celki
        bez odwołania na 5 latek plus grzywna z 100 000! Może to odrobić podczas
        odsiadki zmywając szalety publiczne po 0,01 zł za pisuar! DLACZEGO BOIMY SIĘ
        BANDKI KRETYNÓW? Jak policja też się boi to wymieńmy tę policję! A ten działacz
        GKS to pierdoła straszna! Jak można takie farmazony posuwać! Kończę bo rzygać
        się chce od tego pieprzenia!
      • Gość: maciek Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.mentor.torun.pl 26.02.05, 07:13
        Moim zdaniem kluby odpowiadają za bezpieczeństwo na swoich obiektach, a jeżeli
        nie są w stanie zapanować nad własnymi kibicami, nawet w porozumieniu z
        policją, to powinno się karać takie kluby. W tym przypadku, tj. meczu z
        Toruniem, spotkanie powinno odbyć się przy pustych trybunach, ponieważ w
        Toruniu na trybunach goście z Tych mogą spokojnie dopingować swoich(tyskich)
        zawodników. Decyzje zarządu tyskiegu klubu - co do kibiców klubow przyjezdnych -
        są szalenie niebezpieczne, ponieważ prowadzą do wzrostu agresji w stosunku do
        ich kibiców na obcych lodowiskach. Panowi Prezesi - opanujcie się, piszę to w
        obronie ludzi kulturalnych, którzy traktują imprezy sportowe jako wydarzenia
        publiczne, dostępne dla wszystkich.
        • Gość: swerd Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:44
          w Tychach jest duża niewykorzystana przestrzeń za jedną z bramek. może tam
          postawić prowizoryczne trybuny i miejsce dla 200 ludzi będzie!!
      • Gość: KOTU Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:59
        Jako kibic Cracovi, który był na meczu w Nowym Targu, przestaje kupować gazete
        wyborczą. Nie różni się ona niczym od Faktu. Naprawde trzeba być pajacem by
        pisać takie bzdury.

Powodzenia , życzę plajty!!!!!!!!!!!!!

• Gość: tyszanin Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 02:14
          powiem jedna gazeta wyborcza to jeden stek glupooty panwie nie tak sie robi
          gazete p pierwsze trzeba zapoznac sie zopiniami dwch stron a nie pisac glupty
      • Gość: Łukasz żaden kibic GKS Tychy nie jest idiotą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:38
        idiotami są ci zaćpani dresiarze, których niestety w naszym mieście jest wciąż
        dosyć sporo, mam nadzieję że któryś z was to przeczyta. Choć pewnie i tak
        połowa z nich nie umie czytać... Banda analfabetów
        Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH kibiców hokeja i GKS-u Tychy
      • Gość: kibice gks Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:26
        Panie Prezesie GKS TYCHY a moze pan nie rozmawial z kibicami swojej druzyny
        jestem pewien ze jesli by pan z nimi porozmawial to zgodzili by sie zeby kibice
        z Torunia bezpiecznie obejrzec ten mecz.To do policji i naszego prezesa-nie
        jestesmy zwierzetami zeby nas tak traktowac jak wy to robicie.Mysle ze jeszcze
        nic straconego i mozecie sie zrechabilitowac i wpuscic kibicow z Torunia na
        piatkowy mecz bo my do Torunia tez sie wybieramy i chcemy zeby oni mogli tez
        zobaczyc mecz!!!Pozdrowienia dla kibicow z Torunia.
      • Gość: KIBIC GKS TYCHY Re: Tychy nie chcą najlepszych kibiców w Polsce IP: *.crowley.pl 04.03.05, 11:16
        Witam wszystkich sympatyków hokeja i jestem przerazony wypowiedziami na forum
        jak kto kolwiek morze mówić z torunia że onni są tolerancyjni jak sami nie
        wpuszczają kibiców Tyskich do siebie na lodowisko i z kąd pszypuszczenia że
        jest w Tychach tak żle skoro żaden z kibiców Torunia nie był w Tychach tylko
        sugerujecie sie wypocinami jakiegoś dzienikarzyka ktury tesz zielonego pojęcia
        nie ma o hokeju.. Ps do pana ktury napisał ten artykuł uraziłeś wielu
        sympatyków GKS TYCHY kto ci na to pozwolił jakim prawem nazywasz kogoś idjotami
        wiem że Karol Pawlik nie powiedział by nigdy takich słów ....Stek bzdur niech
        pan zacznie pisać prawdę albo niech rzuci dzienokarstwo to nie dla
        pana .Pozdrawiam wszystkich sympatyków hokeja z całej Polski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka