Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz walczy o medal na dużej skoczni

• kicek3 Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! 25.02.05, 19:16
        Gdyby Małysz zamiast skakać w piątych w tym roku mistrzostwach Polski leczył
        grypę na zgrupowaniu w Austrii, może byłoby inaczej.
        Po kiego grzyba kazali mu skakać w Zakopanem!?
        I kto mu zabrał psychologa!?
        Od kiedy nie ma przy nim Blecharza i Żołądzia wszystko się zepsuło.
        Tego kmiotka, prezesa PZN Włodarczyka mam ochotę zastrzelić jak go widzę. Od
        razu widać, że złodziej, który nie istniałby gdyby nie nasz Orzeł z Wisły!
        Adam! Jestem z Tobą i wierzę, że wrócisz!
        • Gość: xxx Re: Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:20
          popieram precz z dzialaczami czas wrocic do sprawdzonych ludzi!!!
        • Gość: janina s Re: Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:40
          Jak Adam M. skoczył blisko to zawrotu głowy dostałem niemogę się opamiętać a
          winować Wróżkę która mu przepowiadała żle może by ją na świerku powieśić bo
          krakała że Małysza koniec chyba padnę dzisiaj że Małysza niema na podjum NERWY
          MAM okropne .Małysza popieram zawsze gdzie Tajner przynim ma być inni lekerz
          co tam się dzieje my widzowie cierpimy z tego powodu .Jestem z Tobą Adamie.
      • Gość: gumol Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 25.02.05, 19:18
        daj sobie już spokój małysz świeta krowo PZN, ta gadka mnie juz dobija źle skacze bo przygotowuje sie do turnieju 4 skoczni, co bylo, trenuje dalej bo najważniejsze są mistrzostwa świata i mamy małysza 11, teraz jednak Nr.1 to olimpiada małysz jak bedziesz w 10 przebiegne na golasa przez główną drogę w Wiśle.Pozdrawiam
        • Gość: Y_Sam Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:22
          To możesz zacząć trenować formę biegową, a zwolnienie L4 z racji przeziębienia
          masz już jak w banku ;-)
      • Gość: jaskier Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18
        Janda zdobyl na sredniej skonczni SREBRNY medal a nie brazowy. Brazowy zdobyl
        tam Ahonen...
      • Gość: nika Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18
        JANNE MISTRZ !!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM, WIERZYŁAM I SIĘ DOCZEKALAM!!!!!!
        PODRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW NAJLEPSZEGO SKOCZKA NA ŚWIECIE!!!!!!!!!
        • Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 19:21
          Do Niki.witam i gratuluje wytrwalosci i wiary.
          • Gość: xxx ADAM jednk wiekszy IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28
            wracajac jednk do tylu to i tak adam jest wiekszy od jane .Adam mial 2 zlota a
            jane tylko 1 .Moze na przyszlych MS.
            • Gość: echtom Re: ADAM jednk wiekszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:29
              Licząc Lahti - 3.
              • Gość: Y_Sam Re: ADAM jednk wiekszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:40
                A licząc Mistrzostwa Polski - to jakieś 75 ;)
        • Gość: sefe Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.omi4.net / *.omi4.net 25.02.05, 19:30
          A ja pozdrawiam wszystkich fanow sportu w ogole. Malysz byl przez trzy lata
          najwiekszy, wiec niezalezne od wszystkiego nalezy mu sie szacunek (niezalezne
          od tego, ze ja nie naleze do jego kibicow). A tak calkiem prywatnie: od
          poniedzialku mi zalezalo tylko na tym, zeby byl rowniez dzisiaj od niego lepszy
          Benkovicz. Do kategorii "przypadek" to chyba mozna zaliczyc DZISIEJSZA pierwsza
          serie, co... Ale nie gniewajcie sie na mnie, prosze.
      • Gość: spokojnie Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:24
        Wiadomo było po treningach, że Małysz nie jest w najwyższej formie, chyba tylko cudem tyle skoczył w I kolejce, brak formy wyszedł w II skoku, który skopał, gdyby miał forme, to by nie walnął 10 metrów blizej. ja dzisiaj nie liczyłem na medal, bo nie było ku temu przesłanek. teraz czas się zastanowić nad tym jak zrobić, żeby w Turynie Małysz skakał tak jak w Zakopanem, a nie dzisiaj, bo to był jego szczyt mozliwości, najwyższa forma jak widać, już odpłyneła.
        • Gość: Y_Sam Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28
          Nie podniecaj się chopie ;-) To tylko sport. Po prostu nie trafił z formą. Przed
          Małyszem jeszcze ładnych parę lat kariery i wierzę że jeszcze nie raz da nam
          powody do radości i dumy.
        • Gość: echtom Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28
          Musiałby trochę pochorować przed olimpiadą zamiast skakać w Mistrzostwach Tatr
          i Mistrzostwach Beskidów.
        • Gość: gre nie ma blecharza, nie ma zoledzia, nie ma tajnera IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.05, 19:30
          nie ma .. malysza - jest jakis bardziej wyrazisty zwiazek przyczynowo-skutkowy ?
        • andrzejr7 Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? 25.02.05, 19:33
          CZAS BIEGNIE MOTYWACJE ULATUJĄ .MYSLĘ(CHCIAŁBYM SIĘ MYLIĆ},ŻE MAMY JUZ PO
          WIELKICH WYNIKACH ADAMA M.NIE ZWALAJMY WSZYSTKIEGO ZŁEGO ,POLSKIM ZWYCZAJEM NA
          INNYCH .PODZIĘKUJMY MISTRZOWI ,I PROSMY O JESZCZE .
      • Gość: stówa Ahonen zasłużył IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 19:26
        Ahonen zasłużył na tegoroczny tytuł mistrza świata jak nikt inny. Bylłby wielką
        niesprawiedliwością losu, gdyby złoty medal powędrował w inne ręce. W tym
        sezonie jest miażdżąco najlepszy. Schuja, gratulacje - Twój idol jest
        bezapelacyjnie królem. Powiem więcej - cesarzem :-).
        • Gość: echtom Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:31
          Królem sezonu, nie wszechczasów, jak niektórzy próbowali sugerować.
          • Gość: xxx Re: Ahonen zasłużył IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:33
            o to chodzi;o to chodzi
          • Gość: Pablo Veni vidi vici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:33
            i nie mam nic więcej do dodania...
            • Gość: Schuja Re: Veni vidi vici IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:40
              Witam Pablo. Cos zes nas tu nie wspomagal tym razem.
          • Gość: kibic Re: Ahonen zasłużył IP: *.ztpnet.pl 25.02.05, 21:48
            cale szczescie ze wyrzucili tych nieuczciwych sedziow z 1 konkursu.Dzieki temu
            Adas wreszcie mial takie warunki jak inni.Anasz sprawozdawca chyba zawsze jest
            podpity
        • Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 19:59
          Do Stowy. Dzieki Stowa. Masz u mnie trzy za obiektywizm.Niestety niektorzy nie
          potrafia sie pogodzic z porazka Malysza i dalej uprawiaja liczomanie medalowa.A
          tak po prostu , po ludzku , powiedziec ,ze Janne jest najlepszy , bez dzielenia
          historii skokow na ery i epoki , to nie laska.Widze , ze niektorym tego
          brakuje , jak powietrza do oddychania , ze Polak potrafi.I tak sobie mysle , a
          niech tam , niech sobie maja, jak ma im ulzyc. Jak przed laty Malysz dominowal
          w skokach , uznawalem to , mimo ze mialem innego faworyta. Nie potrzebowalem
          sie poprzez wyliczanke jego mniejszych od Adama osiagniec ,
          dowartosciowywac.Ale niech juz tak bedzie.Pax.
          • Gość: Y_Sam Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:05
            Oczywiście że Ahonen zasłużył. W tym sezonie na pewno. Nie rozumiem tylko,
            dlaczego czerpiesz radość z tego że naszemu się nie udało. Chyba że jesteś Finem
            - w takim wypadku szacuneczek. Ale sądząc po w miarę poprawnej polszczyźnie
            zakwalifikowałbym Cię jako Polaka - a to mi już zakrawa na koniunkturalizm, bo
            co to za sztuka kibicować faworytowi i to z innego kraju?
            • Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:14
              Do Y_Sama.Nie kwalifikuj ludzi , by Ciebie nie zakwalifikowano.Znam dobrze ,
              albo jak twierdzisz poprawnie Twoj jezyk.I to wszystko.Az Finlandia ,poza tym ,
              ze kibicuje Janne , nic a nic wspolnego.
              • Gość: Y_Sam Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:18
                HA! Sądząc po aresie DNS to możesz być Niemcem! A jedynym Niemcem który dobrze
                mówi po Polsku jest ... Steffen Moeller! Ha ha - rozszyfrowałem Schuję ;-)))
                • Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:39
                  Do Y_Sama.Zaskoczyles mnie , kolego . Chcialbys popatrzec do mojego paszportu?.
                  Co Cie tak trapi moj status panstwowy.Nic a nic by mi nie przeszkadzalo byc
                  Niemcem.Nie poczuwam sie kolego do zadnej nacji.A tobie radze , zloz wniosek o
                  przyjecie do policji .Tam szukaja takich bystrzakow na pewno. A propos.Akto to
                  jest wlasciwie ten pan Steffen Moeller , ktory jak mowisz tak poprawnie wlada
                  waszym jezykiem. Nie znam go , niestety. A powinienem???
                • mathias_sammer Re: Ahonen zasłużył 25.02.05, 21:00
                  HA! Sądząc po aresie DNS to możesz być Niemcem! A jedynym Niemcem który dobrze
                  mówi po Polsku jest ... Steffen Moeller! Ha ha - rozszyfrowałem Schuję ;-)))

"Europa da sie lubic?....?.................. ;o)

M.S.
      • Gość: tolek NATYCHMIAST POWOŁAĆ KOMISJĘ SEJMOWĄ !!!!! IP: 213.17.142.* 25.02.05, 19:28
        • Gość: sefe Re: NATYCHMIAST POWOŁAĆ KOMISJĘ SEJMOWĄ !!!!! IP: *.omi4.net / *.omi4.net 25.02.05, 19:33
          A w Kielcach mozna zbudowac jakis nowy pomniczek!
      • Gość: modrzew Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:38
        Brawo Jane. Należało Ci się.
      • Gość: rok benkovic Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.echostar.pl 25.02.05, 19:50
        Ach ten witerek
      • Gość: obyw. Panie Adamie, tylko kibole źle o Panu mówią IP: 213.17.142.* 25.02.05, 19:53
        Jest dobrze, nie przejmować się !!!!!!!!
      • Gość: niemiec a kto to jest adam malysz? bo nie slyszalem IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.05, 20:14
      • Gość: były kibic Małysza Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.geofizyka.torun.pl 25.02.05, 20:19
        Małysz to ostatnia pipa!!!Zmarnował sznsę, która jemu już się nigdy nie
        powtórzy, o reszcie nawet nie warto wspominac, to skonczone patałachy, zagonic
        ich do odsnieżania Krupowek, niech ich wszystkich widza, w pomarańczowych
        kamizelkach oczywiscie, a Kuttin, niech sobie juz jedzie do domu ...
        • Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:50
          Do bylego kibica. Nie mnie oceniac poprawnosc zwiazana z tzw. byloscia kibica,
          ale ja bym mojego Janne nie opuscil w niedoli.Natomiast w calej pelni zgadzam
          sie z toba w sprawie odsniezania Krupowek.Nie po to by ich upokorzyc ale by raz
          zrobili cos z sensem . Z wyjatkiem tego chlopaka o niepolsko brzmiacym nazwisku
          zaden z nich niczego nie dokonal.Przypuszczam , ze i tytul mistrza swiata
          juniorow innego z nich to byl tez tylko zbieg okolicznosci i slabosc
          przeciwnikow w danym momencie.TRZEBA WIECEJ WYMAGAC ; A JAK NIE MA WYNIKOW TO
          DO ROBOTY :A chociazby i snieg odgarniac.
      • Gość: antek Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:55
        Trenerowi Kuttinowi dziekujemy!!Pod jego rządami wyprzedziła nas Rosja i Czechy
        (o Kazachstanie wstyd wspomnieć)
      • Gość: Michał Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.p-s-inter.net 25.02.05, 21:03
        Niebywały poziom,emocje i dramaturgia,to wszystko mogliśmy dziś zobaczć na
        skoczni w Oberstdorfie.Po pierwszej serii,szanse na medal conajmniej brązowy
        miało 5 do 6 skoczków.Adaś oddał genialny skok, jak na swoje możliwości.Tym
        bardzie cieszy postawa polskiego skoczka,ponieważ treningi były za jego
        udziałem nieudane.Druga seria pokazała nam tak naprawdę przyczyna przeciętnego
        skakania Małysza.Moim zdaniem polak niewyczymuje emocji i napięcia podczas
        swoich skoków.Było widać,że szarpnął odbicie na progu i w efekcie wylądował
        bliżej,grzebiąc szanse na medal.Szkoda!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:23
          Pewnie, że szkoda. Ale próbował walczyć - i chwała mu za to! Janne zasłużył na
          Mistrzostwo! Niech Go kaczki pokopią - silny, skubaniec! Schuja - też cię nie
          lubię!:-))))) Jak cię tak bardzo nie lubię, to mi trochę lepiej...:-)))))))
          A konkurs był fantastyczny. I Janda skacze po prostu przepięknie :-)
          • Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:35
            Do Monii.Ulzyj sobie. Napluj na mnie . Nie bede mial tego za zle, jak Ci
            pomoze.Ja sie ciesze i chcialbym , zeby wszyscy sie cieszyli.No ,
            Monia .Zaczynaj.
            • Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:46
              A po kiego?:-))) Mogę Cię nie lubić - ale żeby zaraz pluć?:-) Ja Cię nie lubię
              tak kulturalnie i z szacunkiem - zwłaszcza, że jak czytam te twoje prowokacyjne
              posty to mi sie twarz na boki rozjeżdża - z planowanego marsu w niekontrolowany
              śmiech. Ależ masz radochę, chłopie :-)
              A Adaśka i tak lubię - mimo iś dał ciała w drugim skoku. No ale przecież się
              nie pochlastam - zwłaszcza, że swoje, jako oglądaczka skoków juz przeżyłam.
              A Janne był debeściarski...cholera :-)
              • Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:52
                Przypuszczam Moniu , ze slowo debesciarski to cos pozytywnego? Pozdrawiam z
                kultura i szacunkiem.
                • Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:59
                  Też przypuszczam - zapożyczyłam od młodocianych - no i teraz mnie spłoszyłeś -
                  no, bo użyłam - a jeśli znaczy to "palant" lub "się kończy"?:-)))
                  No dobrze - ładnie Janda skacze. Baaardzo ładnie. Tak po japońsku.
                  Pozdrawiam zakłopotana - ale z jeszcze większym szacunkiem (że o kulturze nie
                  wspomnę)
      • Gość: Wodek1 Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 21:16
        Wielkie gratulacje dla Adama
        • Gość: Wodek1 Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 21:23
          Boże, co ja plotę? Wielkie gratulacje dla Ahonena.
          • Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:25
            :-)))))))))))))))))))))))))
      • Gość: wojtek Bydgoszcz Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:22
        Adam jest fenomenalnym skoczkiem.Bardzo przeżywam jego 11-te miejsce.Kilka
        godzin po konkursie boli mnie serce.Bardzo życzyłem temu wspaniałemu
        człowiekowi medalu.Obojętnie,jakiego koloru.Wiem,że On chciał tego najbardziej!
        Wszyscy zachwycają się skokami Bystera,Ljokelsoja,którzy zaledwie kilka
        miesięcy,a może tygodni skaczą na najwyższym poziomie.Adam jest jedynym
        zawodnikiem,który od kilku lat krzepi serca polskich kibiców!!!W wielu domach
        polskich rodzin wniósł ogrom radości!!!KOCHAJMY GO ZA TO !!!Nigdy więcej takich
        chwil w skokach narciarskich nie przeżyjemy!!!ADAM JESTEŚ NAJLEPSZY!!!
      • Gość: Małysz Cienias Małysz do lamusa IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:41
        Ile można sie podniecać drogim, wyidealizowanym sprortem, który jest "na językach" tylko dzięki mediom. Fuj Fuj wstrętna komercjo!!!!! Ciul z małyszem!!! Dla mnie może wygrywać albo przegrywać . wisi mi to zupałnie
      • Gość: tomo Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.05, 22:22
        Takiego wysokiego poziomu dawno nie widziałem w skokach narciarskich. Szkoda
        tylko że Polacy byli tylko tłem. Powiem szczerze w pierwszej serii odniosłem
        wrażenie że Adam Małysz oddał skok ponad swoje obecne możliwości i niestety w
        drugiej serii potwierdziło się to. Natomiast występ pozostałych naszych
        zawodników to klęska.
        Chyba będzie jak najbardziejna miejscu jak Kuttin poda się teraz do dymisji.
        P.S Jak to jest możliwe że jakoś inni mogli się przygotować porządnie do
        Mistrzostw a my nie mogliśmy.
        Może lepiej byłoby nie wystawiać jeszcze raz drużyny, bo jeszcze się okaże że
        Norwegowie czy też Finowie wygrają we trzech z naszymi czterema zawodnikami.
      • Gość: teza zakompleksieni idioci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 23:20
        tak, powtarzam: zakompleksieni idioci,
        dlaczego piszecie, ze upadek krola?
        dlaczego tylko czekacie, az jeden Malysz zrobi wam "dobrze" na glowe?
        jakbym mial sugerowac sie tekstami z gazet, to przestalbym uprawiac jakikolwiek
        sport.
      • Gość: Stach Trenejro IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:30
        Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!
        Kuttin WON !!!!
        !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin
        WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!
        Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin
        WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!
        Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin
        WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!
        Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin
        WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!
        Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin
        WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!!
        Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin
        Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!
      • grzes07 Re: Dziennikarze "GW" przescigaja samych siebie. 26.02.05, 09:32
        juz dawno mowilem ze czas zmienic dziennikarzy w "GW" i nie tylko w dziale
        sportowym bo takich "jelopow" jak oni maja to juz trudno znalesc

cytat "Schade (szkoda), Adam - jęknął spiker, a my razem z nim." co to mialo
        znaczyc?
      • Gość: madprofesor Sondaż: Schuja - kretyn czy idiota ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:43
        Zapraszam do udziału w sondażu. W temacie postu wpisz jedną z dwóch możliwości
        albo dodaj nowe określenie na tego osobnika.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka