kicek3 Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! 25.02.05, 19:16 Gdyby Małysz zamiast skakać w piątych w tym roku mistrzostwach Polski leczył grypę na zgrupowaniu w Austrii, może byłoby inaczej. Po kiego grzyba kazali mu skakać w Zakopanem!? I kto mu zabrał psychologa!? Od kiedy nie ma przy nim Blecharza i Żołądzia wszystko się zepsuło. Tego kmiotka, prezesa PZN Włodarczyka mam ochotę zastrzelić jak go widzę. Od razu widać, że złodziej, który nie istniałby gdyby nie nasz Orzeł z Wisły! Adam! Jestem z Tobą i wierzę, że wrócisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:20 popieram precz z dzialaczami czas wrocic do sprawdzonych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina s Re: Wszystko przez PASOŻYTÓW - DZIAŁACZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:40 Jak Adam M. skoczył blisko to zawrotu głowy dostałem niemogę się opamiętać a winować Wróżkę która mu przepowiadała żle może by ją na świerku powieśić bo krakała że Małysza koniec chyba padnę dzisiaj że Małysza niema na podjum NERWY MAM okropne .Małysza popieram zawsze gdzie Tajner przynim ma być inni lekerz co tam się dzieje my widzowie cierpimy z tego powodu .Jestem z Tobą Adamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumol Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 25.02.05, 19:18 daj sobie już spokój małysz świeta krowo PZN, ta gadka mnie juz dobija źle skacze bo przygotowuje sie do turnieju 4 skoczni, co bylo, trenuje dalej bo najważniejsze są mistrzostwa świata i mamy małysza 11, teraz jednak Nr.1 to olimpiada małysz jak bedziesz w 10 przebiegne na golasa przez główną drogę w Wiśle.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:22 To możesz zacząć trenować formę biegową, a zwolnienie L4 z racji przeziębienia masz już jak w banku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskier Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18 Janda zdobyl na sredniej skonczni SREBRNY medal a nie brazowy. Brazowy zdobyl tam Ahonen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18 JANNE MISTRZ !!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM, WIERZYŁAM I SIĘ DOCZEKALAM!!!!!! PODRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW NAJLEPSZEGO SKOCZKA NA ŚWIECIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 19:21 Do Niki.witam i gratuluje wytrwalosci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx ADAM jednk wiekszy IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28 wracajac jednk do tylu to i tak adam jest wiekszy od jane .Adam mial 2 zlota a jane tylko 1 .Moze na przyszlych MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: ADAM jednk wiekszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:29 Licząc Lahti - 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: ADAM jednk wiekszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:40 A licząc Mistrzostwa Polski - to jakieś 75 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefe Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.omi4.net / *.omi4.net 25.02.05, 19:30 A ja pozdrawiam wszystkich fanow sportu w ogole. Malysz byl przez trzy lata najwiekszy, wiec niezalezne od wszystkiego nalezy mu sie szacunek (niezalezne od tego, ze ja nie naleze do jego kibicow). A tak calkiem prywatnie: od poniedzialku mi zalezalo tylko na tym, zeby byl rowniez dzisiaj od niego lepszy Benkovicz. Do kategorii "przypadek" to chyba mozna zaliczyc DZISIEJSZA pierwsza serie, co... Ale nie gniewajcie sie na mnie, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:24 Wiadomo było po treningach, że Małysz nie jest w najwyższej formie, chyba tylko cudem tyle skoczył w I kolejce, brak formy wyszedł w II skoku, który skopał, gdyby miał forme, to by nie walnął 10 metrów blizej. ja dzisiaj nie liczyłem na medal, bo nie było ku temu przesłanek. teraz czas się zastanowić nad tym jak zrobić, żeby w Turynie Małysz skakał tak jak w Zakopanem, a nie dzisiaj, bo to był jego szczyt mozliwości, najwyższa forma jak widać, już odpłyneła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28 Nie podniecaj się chopie ;-) To tylko sport. Po prostu nie trafił z formą. Przed Małyszem jeszcze ładnych parę lat kariery i wierzę że jeszcze nie raz da nam powody do radości i dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:28 Musiałby trochę pochorować przed olimpiadą zamiast skakać w Mistrzostwach Tatr i Mistrzostwach Beskidów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gre nie ma blecharza, nie ma zoledzia, nie ma tajnera IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.05, 19:30 nie ma .. malysza - jest jakis bardziej wyrazisty zwiazek przyczynowo-skutkowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejr7 Re: Co się tak wszyscy podniecacie ? 25.02.05, 19:33 CZAS BIEGNIE MOTYWACJE ULATUJĄ .MYSLĘ(CHCIAŁBYM SIĘ MYLIĆ},ŻE MAMY JUZ PO WIELKICH WYNIKACH ADAMA M.NIE ZWALAJMY WSZYSTKIEGO ZŁEGO ,POLSKIM ZWYCZAJEM NA INNYCH .PODZIĘKUJMY MISTRZOWI ,I PROSMY O JESZCZE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stówa Ahonen zasłużył IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 19:26 Ahonen zasłużył na tegoroczny tytuł mistrza świata jak nikt inny. Bylłby wielką niesprawiedliwością losu, gdyby złoty medal powędrował w inne ręce. W tym sezonie jest miażdżąco najlepszy. Schuja, gratulacje - Twój idol jest bezapelacyjnie królem. Powiem więcej - cesarzem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:31 Królem sezonu, nie wszechczasów, jak niektórzy próbowali sugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ahonen zasłużył IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:33 o to chodzi;o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Veni vidi vici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:33 i nie mam nic więcej do dodania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Veni vidi vici IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:40 Witam Pablo. Cos zes nas tu nie wspomagal tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ahonen zasłużył IP: *.ztpnet.pl 25.02.05, 21:48 cale szczescie ze wyrzucili tych nieuczciwych sedziow z 1 konkursu.Dzieki temu Adas wreszcie mial takie warunki jak inni.Anasz sprawozdawca chyba zawsze jest podpity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 19:59 Do Stowy. Dzieki Stowa. Masz u mnie trzy za obiektywizm.Niestety niektorzy nie potrafia sie pogodzic z porazka Malysza i dalej uprawiaja liczomanie medalowa.A tak po prostu , po ludzku , powiedziec ,ze Janne jest najlepszy , bez dzielenia historii skokow na ery i epoki , to nie laska.Widze , ze niektorym tego brakuje , jak powietrza do oddychania , ze Polak potrafi.I tak sobie mysle , a niech tam , niech sobie maja, jak ma im ulzyc. Jak przed laty Malysz dominowal w skokach , uznawalem to , mimo ze mialem innego faworyta. Nie potrzebowalem sie poprzez wyliczanke jego mniejszych od Adama osiagniec , dowartosciowywac.Ale niech juz tak bedzie.Pax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:05 Oczywiście że Ahonen zasłużył. W tym sezonie na pewno. Nie rozumiem tylko, dlaczego czerpiesz radość z tego że naszemu się nie udało. Chyba że jesteś Finem - w takim wypadku szacuneczek. Ale sądząc po w miarę poprawnej polszczyźnie zakwalifikowałbym Cię jako Polaka - a to mi już zakrawa na koniunkturalizm, bo co to za sztuka kibicować faworytowi i to z innego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:14 Do Y_Sama.Nie kwalifikuj ludzi , by Ciebie nie zakwalifikowano.Znam dobrze , albo jak twierdzisz poprawnie Twoj jezyk.I to wszystko.Az Finlandia ,poza tym , ze kibicuje Janne , nic a nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Ahonen zasłużył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:18 HA! Sądząc po aresie DNS to możesz być Niemcem! A jedynym Niemcem który dobrze mówi po Polsku jest ... Steffen Moeller! Ha ha - rozszyfrowałem Schuję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ahonen zasłużył IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:39 Do Y_Sama.Zaskoczyles mnie , kolego . Chcialbys popatrzec do mojego paszportu?. Co Cie tak trapi moj status panstwowy.Nic a nic by mi nie przeszkadzalo byc Niemcem.Nie poczuwam sie kolego do zadnej nacji.A tobie radze , zloz wniosek o przyjecie do policji .Tam szukaja takich bystrzakow na pewno. A propos.Akto to jest wlasciwie ten pan Steffen Moeller , ktory jak mowisz tak poprawnie wlada waszym jezykiem. Nie znam go , niestety. A powinienem??? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Ahonen zasłużył 25.02.05, 21:00 HA! Sądząc po aresie DNS to możesz być Niemcem! A jedynym Niemcem który dobrze mówi po Polsku jest ... Steffen Moeller! Ha ha - rozszyfrowałem Schuję ;-))) "Europa da sie lubic?....?.................. ;o) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek NATYCHMIAST POWOŁAĆ KOMISJĘ SEJMOWĄ !!!!! IP: 213.17.142.* 25.02.05, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefe Re: NATYCHMIAST POWOŁAĆ KOMISJĘ SEJMOWĄ !!!!! IP: *.omi4.net / *.omi4.net 25.02.05, 19:33 A w Kielcach mozna zbudowac jakis nowy pomniczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:38 Brawo Jane. Należało Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok benkovic Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.echostar.pl 25.02.05, 19:50 Ach ten witerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Panie Adamie, tylko kibole źle o Panu mówią IP: 213.17.142.* 25.02.05, 19:53 Jest dobrze, nie przejmować się !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec a kto to jest adam malysz? bo nie slyszalem IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.05, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kibic Małysza Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.geofizyka.torun.pl 25.02.05, 20:19 Małysz to ostatnia pipa!!!Zmarnował sznsę, która jemu już się nigdy nie powtórzy, o reszcie nawet nie warto wspominac, to skonczone patałachy, zagonic ich do odsnieżania Krupowek, niech ich wszystkich widza, w pomarańczowych kamizelkach oczywiscie, a Kuttin, niech sobie juz jedzie do domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 20:50 Do bylego kibica. Nie mnie oceniac poprawnosc zwiazana z tzw. byloscia kibica, ale ja bym mojego Janne nie opuscil w niedoli.Natomiast w calej pelni zgadzam sie z toba w sprawie odsniezania Krupowek.Nie po to by ich upokorzyc ale by raz zrobili cos z sensem . Z wyjatkiem tego chlopaka o niepolsko brzmiacym nazwisku zaden z nich niczego nie dokonal.Przypuszczam , ze i tytul mistrza swiata juniorow innego z nich to byl tez tylko zbieg okolicznosci i slabosc przeciwnikow w danym momencie.TRZEBA WIECEJ WYMAGAC ; A JAK NIE MA WYNIKOW TO DO ROBOTY :A chociazby i snieg odgarniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:55 Trenerowi Kuttinowi dziekujemy!!Pod jego rządami wyprzedziła nas Rosja i Czechy (o Kazachstanie wstyd wspomnieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.p-s-inter.net 25.02.05, 21:03 Niebywały poziom,emocje i dramaturgia,to wszystko mogliśmy dziś zobaczć na skoczni w Oberstdorfie.Po pierwszej serii,szanse na medal conajmniej brązowy miało 5 do 6 skoczków.Adaś oddał genialny skok, jak na swoje możliwości.Tym bardzie cieszy postawa polskiego skoczka,ponieważ treningi były za jego udziałem nieudane.Druga seria pokazała nam tak naprawdę przyczyna przeciętnego skakania Małysza.Moim zdaniem polak niewyczymuje emocji i napięcia podczas swoich skoków.Było widać,że szarpnął odbicie na progu i w efekcie wylądował bliżej,grzebiąc szanse na medal.Szkoda!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:23 Pewnie, że szkoda. Ale próbował walczyć - i chwała mu za to! Janne zasłużył na Mistrzostwo! Niech Go kaczki pokopią - silny, skubaniec! Schuja - też cię nie lubię!:-))))) Jak cię tak bardzo nie lubię, to mi trochę lepiej...:-))))))) A konkurs był fantastyczny. I Janda skacze po prostu przepięknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:35 Do Monii.Ulzyj sobie. Napluj na mnie . Nie bede mial tego za zle, jak Ci pomoze.Ja sie ciesze i chcialbym , zeby wszyscy sie cieszyli.No , Monia .Zaczynaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:46 A po kiego?:-))) Mogę Cię nie lubić - ale żeby zaraz pluć?:-) Ja Cię nie lubię tak kulturalnie i z szacunkiem - zwłaszcza, że jak czytam te twoje prowokacyjne posty to mi sie twarz na boki rozjeżdża - z planowanego marsu w niekontrolowany śmiech. Ależ masz radochę, chłopie :-) A Adaśka i tak lubię - mimo iś dał ciała w drugim skoku. No ale przecież się nie pochlastam - zwłaszcza, że swoje, jako oglądaczka skoków juz przeżyłam. A Janne był debeściarski...cholera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 21:52 Przypuszczam Moniu , ze slowo debesciarski to cos pozytywnego? Pozdrawiam z kultura i szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:59 Też przypuszczam - zapożyczyłam od młodocianych - no i teraz mnie spłoszyłeś - no, bo użyłam - a jeśli znaczy to "palant" lub "się kończy"?:-))) No dobrze - ładnie Janda skacze. Baaardzo ładnie. Tak po japońsku. Pozdrawiam zakłopotana - ale z jeszcze większym szacunkiem (że o kulturze nie wspomnę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodek1 Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 21:16 Wielkie gratulacje dla Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodek1 Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 21:23 Boże, co ja plotę? Wielkie gratulacje dla Ahonena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.topole.waw.pl 25.02.05, 21:25 :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Bydgoszcz Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:22 Adam jest fenomenalnym skoczkiem.Bardzo przeżywam jego 11-te miejsce.Kilka godzin po konkursie boli mnie serce.Bardzo życzyłem temu wspaniałemu człowiekowi medalu.Obojętnie,jakiego koloru.Wiem,że On chciał tego najbardziej! Wszyscy zachwycają się skokami Bystera,Ljokelsoja,którzy zaledwie kilka miesięcy,a może tygodni skaczą na najwyższym poziomie.Adam jest jedynym zawodnikiem,który od kilku lat krzepi serca polskich kibiców!!!W wielu domach polskich rodzin wniósł ogrom radości!!!KOCHAJMY GO ZA TO !!!Nigdy więcej takich chwil w skokach narciarskich nie przeżyjemy!!!ADAM JESTEŚ NAJLEPSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małysz Cienias Małysz do lamusa IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:41 Ile można sie podniecać drogim, wyidealizowanym sprortem, który jest "na językach" tylko dzięki mediom. Fuj Fuj wstrętna komercjo!!!!! Ciul z małyszem!!! Dla mnie może wygrywać albo przegrywać . wisi mi to zupałnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Małysz walczy o medal na dużej skoczni IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.05, 22:22 Takiego wysokiego poziomu dawno nie widziałem w skokach narciarskich. Szkoda tylko że Polacy byli tylko tłem. Powiem szczerze w pierwszej serii odniosłem wrażenie że Adam Małysz oddał skok ponad swoje obecne możliwości i niestety w drugiej serii potwierdziło się to. Natomiast występ pozostałych naszych zawodników to klęska. Chyba będzie jak najbardziejna miejscu jak Kuttin poda się teraz do dymisji. P.S Jak to jest możliwe że jakoś inni mogli się przygotować porządnie do Mistrzostw a my nie mogliśmy. Może lepiej byłoby nie wystawiać jeszcze raz drużyny, bo jeszcze się okaże że Norwegowie czy też Finowie wygrają we trzech z naszymi czterema zawodnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teza zakompleksieni idioci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 23:20 tak, powtarzam: zakompleksieni idioci, dlaczego piszecie, ze upadek krola? dlaczego tylko czekacie, az jeden Malysz zrobi wam "dobrze" na glowe? jakbym mial sugerowac sie tekstami z gazet, to przestalbym uprawiac jakikolwiek sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Trenejro IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:30 Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! !!!! Kuttin WON !!!! Kuttin WON !!!!Kuttin WON !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes07 Re: Dziennikarze "GW" przescigaja samych siebie. 26.02.05, 09:32 juz dawno mowilem ze czas zmienic dziennikarzy w "GW" i nie tylko w dziale sportowym bo takich "jelopow" jak oni maja to juz trudno znalesc cytat "Schade (szkoda), Adam - jęknął spiker, a my razem z nim." co to mialo znaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madprofesor Sondaż: Schuja - kretyn czy idiota ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:43 Zapraszam do udziału w sondażu. W temacie postu wpisz jedną z dwóch możliwości albo dodaj nowe określenie na tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś