fuzzy 07.06.02, 20:57 Była Edyta czas na kolejną "gwiazdę" naszego showbiznesu, proponuję MONIKĘ SEWIOŁO !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: 212.244.108.* 07.06.02, 21:01 Może szlifierka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joseph Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 21:09 Marek Torzewski Rulez!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.chello.pl 07.06.02, 21:11 a może tylko kibice i piłkarze Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje 07.06.02, 21:25 A może duet Shaza i Sewioło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 21:35 Może ten facet,co śpiewał "Chłopa z Mazur".Myślę,że właśnie on najlepiej odda specyficzny charakter naszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje 07.06.02, 21:53 KIBICE terraz i na wieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.pronet.lublin.pl 07.06.02, 22:16 tylko i wylacznie shazza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.avenel01.nj.comcast.net 07.06.02, 22:47 alibabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christop Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.bialan.pl 07.06.02, 22:58 majkel "cekol" dżekson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.localdomain / 192.168.3.* 07.06.02, 23:37 ja proponuje jakąś pseudo piosenkerke w stylu Britnej Spirs, Kristina Agilera czy inna Szakira!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.lodz.pdi.net / 192.168.1.* 07.06.02, 23:40 Mój faworyt - Zenon Burzwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Jak to kto? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 00:50 Uwazam, ze wyniki wszelkich plebiscytow na najlepsze utwory muzyczne i najpopularniejszych wykonawcow wskazuja jednoznacznie, ze jedynym wlasciwym wykonawca polskiego hymnu jest zespol "Ich Troje". Mam tylko watpliwosci, czy mozna ich narazac na straszliwe przejscia, jakie staly sie udzialem Edyty Gorniak: okazuje sie, ze wyla ona wariacje na temat Mazurka Dabrowskiego jak szczytujaca kotka nie ze zwyklej glupoty, braku wyobrazni, czy dranstwa. Nie. Ona czynila to na znak protestu przeciwko nienawisci w oczach kibicow i braku swojego ulubionego dyrygenta. No wiec trzeba sprawdzic, czy "Ich Troje" to wszystko wytrzyma. Dodatkowym, poza poziomem artystycznym argumentem przemawiajacych za "Ich Trojami" jest to, ze jedna ich piosenek tak podonala sie kibicom Herthy BSC, ze az uznali ja za swoj hymn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:04 Ja proponuję, żeby zorganizować trio "wielkich" artystów: Rodowicz, Łazuka i Rosiewicz. Ale będzie ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.02, 14:12 Niech hymn zaśpiewa... cała Polska reporezentacja jako chór, Świerczewski jest juz po debiucie, więc będzie dyrygować pozostałymi, ja wiem że to powinna być rola Engela ale, wtym wypadku pierszeństwo należy się Świrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.02, 14:18 W imieniu Frontu Wyzwolenia piłeczek Golfowych stwierdzam co następuję: Hymn, odśpiewają na stojąco przed meczem wszyscy kibice, w postawie zasadniczej (wolno rękę trzymac na sercu) , obojętnie gdzie się znajdują czy to na samym stadionie, czy w pubi czy w domu czy w pracy. Odśpiewają go także piłkarze i sztab szkoleniowy, i wszyscy inni Polacy do jasnej cholery. Muzykę zaś Mazurka Dąbrowskiego nada nasze kochane radi rządowe, dokładnie w momencie jak będzie trzeba. A jak nie to zablokujemy sygnał telewizyjny i radiowy z Koreii, znaną metodą, naszego dobrego znajomego Pana Andrzeja.L, i wtedy już niekt nie zobczy żadnego meczu Polaków ani nikogo innego. Z Frontowym pozdrowieniem, Murphy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Holly Valance IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:34 www.hollyvalance.net Z pewnością rozgrzałaby chłopaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostek Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.06.02, 14:59 Może Krawczyk (z Bregoviciem) albo Cugowski. Też byłoby wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 08.06.02, 16:14 Ja proponuje Don Wasyla z orkiestra cyganska i tancerkami to bedzie chociaz widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 09.06.02, 11:12 Gość portalu: Samanta napisał(a): > Ja proponuje Don Wasyla z orkiestra cyganska i tancerkami to bedzie chociaz > widowisko Tak a przygrywac będzie kapela Staśka Wielanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay_girl Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.02, 16:25 To może tak Bogdan Smoleń w duecie z Shazzą i Edytą Górniak. Tego tria nikt by nie pobił. A nasi piłkarze jakby to usłyszeli to mecz oddaliby walkowerem. A tak w ogóle to Olisadebe miał śpiewać hymn razem z innymi piłkarzami. I co spiewał? Bo ja nie widziałam... zresztą tak profesjonalnie jak Edytka nikt by nie potrafił. Hehe. A co do Ich Troje to musieliby Wiśniewskiego zamknąć w klatce, bo on gotów jeszcze z niej wyskoczyć i zrobić wstyd naszym piłkarzom. A najlepiej niech gra sama orkiestra na wszelkli wypadek. Pozdrawiam wszystkich fanów Bayernu Monachium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kf Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.sgh.waw.pl 09.06.02, 11:37 jak zafunduja mi przelot i zakwaterowanie to moge zaspiewac- co prawda nie mam ani glosu ani wygladu, ale za to duzo dobrych checi na darmomecz. czekam na propozycje od czerwonego kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś