Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje

07.06.02, 20:57
    Była Edyta czas na kolejną "gwiazdę" naszego showbiznesu, proponuję MONIKĘ
    SEWIOŁO !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: hehe Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: 212.244.108.* 07.06.02, 21:01
        Może szlifierka?
        • Gość: WURST Tylko Shazza!!! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 07.06.02, 21:03
      • Gość: joseph Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 21:09
        Marek Torzewski Rulez!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kiwny Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.chello.pl 07.06.02, 21:11
        a może tylko kibice i piłkarze
      • fuzzy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje 07.06.02, 21:25
        A może duet Shaza i Sewioło ...
      • Gość: ja Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 21:35
        Może ten facet,co śpiewał "Chłopa z Mazur".Myślę,że właśnie on najlepiej odda
        specyficzny charakter naszego narodu.
      • ant. Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje 07.06.02, 21:53
        KIBICE terraz i na wieki!
        • Gość: k2 Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.pronet.lublin.pl 07.06.02, 22:16
          tylko i wylacznie shazza !
      • Gość: realista Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.avenel01.nj.comcast.net 07.06.02, 22:47
        alibabki
        • Gość: christop Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.bialan.pl 07.06.02, 22:58
          majkel "cekol" dżekson
      • Gość: JA! Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.localdomain / 192.168.3.* 07.06.02, 23:37
        ja proponuje jakąś pseudo piosenkerke w stylu Britnej Spirs, Kristina Agilera
        czy inna Szakira!!!
        • Gość: fan Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.lodz.pdi.net / 192.168.1.* 07.06.02, 23:40
          Mój faworyt - Zenon Burzwa
      • Gość: Porter Jak to kto? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 00:50
        Uwazam, ze wyniki wszelkich plebiscytow na najlepsze utwory muzyczne i
        najpopularniejszych wykonawcow wskazuja jednoznacznie, ze jedynym wlasciwym
        wykonawca polskiego hymnu jest zespol "Ich Troje". Mam tylko watpliwosci, czy
        mozna ich narazac na straszliwe przejscia, jakie staly sie udzialem Edyty
        Gorniak: okazuje sie, ze wyla ona wariacje na temat Mazurka Dabrowskiego jak
        szczytujaca kotka nie ze zwyklej glupoty, braku wyobrazni, czy dranstwa. Nie.
        Ona czynila to na znak protestu przeciwko nienawisci w oczach kibicow i braku
        swojego ulubionego dyrygenta.
        No wiec trzeba sprawdzic, czy "Ich Troje" to wszystko wytrzyma. Dodatkowym,
        poza poziomem artystycznym argumentem przemawiajacych za "Ich Trojami" jest to,
        ze jedna ich piosenek tak podonala sie kibicom Herthy BSC, ze az uznali ja za
        swoj hymn...
      • Gość: mwg Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:04
        Ja proponuję, żeby zorganizować trio "wielkich" artystów: Rodowicz, Łazuka
        i Rosiewicz. Ale będzie ubaw.
      • Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.02, 14:12
        Niech hymn zaśpiewa... cała Polska reporezentacja jako chór, Świerczewski jest
        juz po debiucie, więc będzie dyrygować pozostałymi, ja wiem że to powinna być
        rola Engela ale, wtym wypadku pierszeństwo należy się Świrowi.
      • Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.02, 14:18
        W imieniu Frontu Wyzwolenia piłeczek Golfowych stwierdzam co następuję:
        Hymn, odśpiewają na stojąco przed meczem wszyscy kibice, w postawie
        zasadniczej (wolno rękę trzymac na sercu) , obojętnie gdzie się znajdują czy
        to na samym stadionie, czy w pubi czy w domu czy w pracy. Odśpiewają go także
        piłkarze i sztab szkoleniowy, i wszyscy inni Polacy do jasnej cholery. Muzykę
        zaś Mazurka Dąbrowskiego nada nasze kochane radi rządowe, dokładnie w momencie
        jak będzie trzeba.
        A jak nie to zablokujemy sygnał telewizyjny i radiowy z Koreii, znaną metodą,
        naszego dobrego znajomego Pana Andrzeja.L, i wtedy już niekt nie zobczy żadnego
        meczu Polaków ani nikogo innego.
        Z Frontowym pozdrowieniem,
        Murphy.
        • Gość: V.C. Holly Valance IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:34

www.hollyvalance.net

Z pewnością rozgrzałaby chłopaków ;-)
      • Gość: mostek Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.06.02, 14:59
        Może Krawczyk (z Bregoviciem) albo Cugowski. Też byłoby wesoło...
      • Gość: Samanta Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 08.06.02, 16:14
        Ja proponuje Don Wasyla z orkiestra cyganska i tancerkami to bedzie chociaz
        widowisko
        • Gość: Murphy Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.umcs.lublin.pl 09.06.02, 11:12
          Gość portalu: Samanta napisał(a):

> Ja proponuje Don Wasyla z orkiestra cyganska i tancerkami to bedzie chociaz
          > widowisko

Tak a przygrywac będzie kapela Staśka Wielanka...

• Gość: bay_girl Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.02, 16:25
        To może tak Bogdan Smoleń w duecie z Shazzą i Edytą Górniak. Tego tria nikt by
        nie pobił. A nasi piłkarze jakby to usłyszeli to mecz oddaliby walkowerem. A
        tak w ogóle to Olisadebe miał śpiewać hymn razem z innymi piłkarzami. I co
        spiewał? Bo ja nie widziałam... zresztą tak profesjonalnie jak Edytka nikt by
        nie potrafił. Hehe. A co do Ich Troje to musieliby Wiśniewskiego zamknąć w
        klatce, bo on gotów jeszcze z niej wyskoczyć i zrobić wstyd naszym piłkarzom. A
        najlepiej niech gra sama orkiestra na wszelkli wypadek. Pozdrawiam wszystkich
        fanów Bayernu Monachium.
        • Gość: kf Re: Kto tym razem zaśpiewa hymn? - propozycje IP: *.sgh.waw.pl 09.06.02, 11:37
          jak zafunduja mi przelot i zakwaterowanie to moge zaspiewac- co prawda nie mam
          ani glosu ani wygladu, ale za to duzo dobrych checi na darmomecz.
          czekam na propozycje od czerwonego kwacha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka