Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane

09.03.05, 18:13
    "Po przeanalizowaniu wszystkich głosów..."?
    Co to, Szanowna Redacja robi sobie jakieś żarty z Prezesów!!! Ciekawe jak
    wyglądała wspomniana "analiza", skoro najwięcej postów na forum było za
    ustawieniem pierwszej i trzeciej kolejki w ten weekend. Co prawda były dwie
    opcje, czy rozdzielać te dwie koleki (piątek/sobota), czy wytypować razem
    (piątek). Natomiast co do samego szkieletu zdecydowana większość była zgodna.
    Obserwuj wątek
      • a.adas To szaleństwo,zamróźcie skład na pierwsze 3 kolejk 09.03.05, 18:29
        • antek_kpp Re: To szaleństwo,zamróźcie skład na pierwsze 3 k 10.03.05, 12:48
          Nawet nie musza zamrazac na pierwsze 3 kolejki, wystarczy niech zamroza na 1 i
          3, 2 przeciez mozna obstawic normalnie za tydzien, ale oni woleli anulowac a na
          dodatek tlumacza ze to bylo dobre rowiazanie. Znowu spartolili...
      • jodla101 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 18:42
        popieram zamrozic sklady na pierwsze 3 kolejki,ja przynajmniej nie widze
        zadnego problemu,i pewnie 90% grajacych podziela moja zdanie
      • m_o_h_a666 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 19:32
        tez jestem za zamrozcie te składy na 3kolejki!!
      • prezes-andrzej Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 19:44
        Jeszcze się gra nie zaczęła a tu już jakieś kombinacje. Nie mieszajcie w to
        PZPN bo nie pierwszy raz przekłada mecze. Trzeba zamrozić składy tak jak to
        było dotychczas.
      • wielka.wisnia Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 19:49
        zgadzam si zamrozic a nie rezygnowac z 3 kolejki
        redakcjo wysłuchaj prezesów
      • lewy81 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 20:04
        Anulowanie 3 kolejki to zły pomysł! Najlepsze jest to, że redakcja najpierw pyta o zdanie prezesów, a potem i tak robi po swojemu. Rozwiązanie jest proste: do piątku typujemy 1 kolejke. Do soboty 3, a potem już normalnie.
      • jodla101 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 09.03.05, 21:45
        zjeb... cała zabawe szkoda ze nie słuchacie prezesów nie wydaje wam sie ze
        szkoda tej jednej kolejki mamy ich tylko 13 kazdy czakal ponad 100 dni na gre
        ale was to nic nie obchodzi i po co pytaliscie o zdanie prezesów jak
        robicie i tak co chcecie . prosze o odpowiedz !!!!!!!!!!
      • brasilinhio Re: a jak zima nie ustąpi? 09.03.05, 22:52
        A jak zima nie ustąpi i nie będzie można rozegrać drugiej(15) kolejki? I znów
        odbędą się tylko mecze na podgrzewanych boiskach to konsekwentnie należałoby
        tych kolejek nie punktować. Stracą na tym ci, którzy mają w sładach Wisłę,
        Legię i Groclin. Nonsens, NALEŻY PUNKTOWAĆ WSZYSTKIE KOLEJKI.
      • grzespelc SKANDAL!!!! 10.03.05, 07:37
        Ta decyzja jest IDIOTYCZNA. Stracą na tym wszyscy, którzy wybrali piłkarzy
        Wisły, która gra z mocno osłabionym GKS i moze im strzelić z 5 goli, albo i
        więcej, a punktów nie będzie...
        Dlaczego redakcja ZAWSZE wybierze jakieś głupie rozwiązanie?
        • pereop Re: SKANDAL!!!! 10.03.05, 08:41
          decyzja głupia tym bardziej że redakcja sama prosiła o propozycje - a wybrała i
          tak po swojemu...
          • piotr_rad Re: SKANDAL!!!! 10.03.05, 10:38
            Oczywiście że skandal... taka informacja powinna być podana przed wybraniem
            składów no bo to wszystko zmienia.... przeciez to jakiś absurd i istna
            niesprawiedliwść!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Największa bzdura jaką kto kolwiek mógł
            wymyśleć!!!!
      • luzik22 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 12:09
        A co z meczem Wisła- GKS?????? Do ktorej kolejki bedzie zaliczony, bo chyba
        bedzie grany w ten weekend a jest meczem 2 kolejki.:/. Tak poza tym to jestem
        za zamrożeniem, to najbardziej sprawiedliwe rozwiazanie.
      • b0d0 Jeszcze nieraz tak bedzie 10.03.05, 12:14
        Nasza liga zmierza w kierunku pokomplikowania terminarza. Pomyslcie raczej o
        usprawnieniach serwisu niz o odwolywaniu typowania. A sklady zawsze mozna
        zamrozic przed rozlozonymi kolejkami.
      • antek_kpp Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 12:47
        Nawet nie musza zamrazac na pierwsze 3 kolejki, wystarczy niech zamroza na 1 i
        3, 2 przeciez mozna obstawic normalnie za tydzien, ale oni woleli anulowac a na
        dodatek tlumacza ze to bylo dobre rowiazanie. Znowu spartolili...
      • gworro Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 13:40
        Mam nadzieje że redakcja jeszcze to przemyśli, bo to naprawde będzie
        bezsensu.Niepotrzebnie odbieramy sobie zabawe, skoro rzeczywiście można
        zamrozić składy na 3 kolejki i nie bedzie problemu.wiekszość prezesów ma już
        wybrane składy, a taka decyzja jest wobec nich po prostu nieuczciwa.
      • gworro Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 13:47
        Jeżeli redakcja argumentuje wten sposób, że jest to rozwiązanie jest
        najprostsze ze względów technicznych, to przecież zamrożenie na 3 kolejki
        byłoby jeszcze prostsze a byłoby na pewno sprawiedliwsze, a przede wszystkim
        nie odbierałoby nam zabawy.Bardzo prosze o przemyślenie tej decyzji.
      • papuga2 Re: A kiedy ja zagram 10.03.05, 14:51
        Mam ustawiona druzyne, ale ciagle nie zarejestrowana jak zarejestrowac ?
        • fortart Re: A kiedy ja zagram 10.03.05, 23:06
          Wybierz jedenastkę na mecz i kapitana. Jak siępojawi na górze napis " Drużyna
          zgłoszona do gry - każda sprzedaż piłkarza oznacza -3 pkt" to znaczy, ze
          wszystko jest OK.
          • papuga2 Re: A kiedy ja zagram 11.03.05, 12:07
            Dziekuje Ci dobra duszyczko za podpowiedz :)
      • dave101 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 15:55
        jak zwykle redakcja nas olała.zdanie prezesow nic sie nie
        liczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wiatrol Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 17:09
        beznadziejne rozwiazanie, a pozatym po co sie redakcja pytala o najlepsze
        rozwiazanie jak i tak robi jak chce. Najlepszym wyjsciem bylo zamrozenie
        skaldaow
      • kapitan_tsubasa Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 22:08
        kurde jak byla podobna sytuacja w poprzednich latach to nic nikt nie robil
        mialem team ustawiony na 1 kolejke jakis mecz byl przeniesieony z 1 na 4
        kolejke i co nikt mi tych punktow nie przyznal tylko kazdy mial czas zeby sobie
        na ten przelozony meczyk druzynke dodatkowo zrobic do hu.......... eksperci sie
        z wyborczej zabrali do roboty ciezko im po kazdym meczu punkty zliczyc jak
        macie problem to napiszcie pomozemy my kibice
      • jener Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 10.03.05, 23:26
        zamrozenie to jedyne rozwiazanie ale kto nas wyslucha ,biora tylko szmal za
        cos czego nie umieja robic szkoda ze nie ma zadnej altwrnatywy pozdrowienia
        dla prezesow .
      • r.walejko Legia, Groclin albo Pogoń 11.03.05, 07:58
        A więc robimy zamieszanie z transferami. Rozumiem że w 1 kolejce należy wybrać
        zawodników np z tych 3 drużyn a na 2 kolejkę szykować nowy skład. Nie bardzo mi
        się to podoba :(
        • miko555 Re: Legia, Groclin albo Pogoń 11.03.05, 10:45
          Groclin to jest firma foteli a wszyscy sie ciągle mylom
      • paczka1 Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 11.03.05, 11:12
        to trochę dziwne rozwiązanie, jak zwykle pewnie okaże się że w 3kolejce akurat
        wypadnie najlepiej moja ekipa, ale nie zapunktuje, eh życie....
      • wiatrol Re: Mecze 3. kolejki Piłkarzyków anulowane 11.03.05, 14:33
        DO redakcji!!!
        jst jeszcze troche czasu na zmiane tej beznadziejnej decyzji znacznie lepszym
        rozwiazaniem byloby zamrozenie druzyn nawet na trzy pierwsze kolejki (jesli juz
        nie na 1i 3 )niz anulowanie kolejki
      • prezes-andrzej Re: Zmienić redakcję 11.03.05, 15:52
        Jeszcze się zabawa nie zaczęła a już ją zepsuliście.
      • shiva-shiva1 SKANDAL !!! 11.03.05, 19:48
        SZANOWNA REDAKCJO A CO Z REGULAMINEM GDZIE JEST NAPISANE ŻE "Konkurs dotyczy
        wszystkich kolejek wiosennej rundy sezonu 2004/2005". CZY TO NIE JEST ŁAMANIE
        REGULAMINU. GENERALNIE NARUSZA TO RÓWNIEŻ RÓWNOŚĆ WSZYSTKICH ZESPOŁÓW ???
        • shiva-shiva1 Re: SKANDAL !!! 11.03.05, 19:53
          Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!
        • shiva-shiva1 Re: SKANDAL !!! 11.03.05, 19:54
          Darmozjadów i matołów banda! Nikomu się nie chce...
        • shiva-shiva1 Re: SKANDAL !!! 11.03.05, 19:55
          Proszę Pana! Ona nieczynna ta budka, nawet napis był, ale jakiś obuz zdjął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka