Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mila: mam w sobie coś z małego dziecka...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 21:11
    da radę

(ta wiadomośc winna być dostepna w serwisie pilka nożna - dla fanów futbolu)
    Obserwuj wątek
      • Gość: janusz Wróci jak kryszałowicz i karwan. To za mały talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:15
        Liga austriacka nie jest wcale taka zajebista.
        • Gość: chwast Re: Wróci jak kryszałowicz i karwan. To za mały t IP: *.cable.mindspring.com 22.03.05, 02:22
          ... nie jest zajebista ale i tak jak mówi Mila na pewno lepsza od polskiej. Z
          resztą, która liga jest słabsza od polskiej? Chyba nie ma takiej na świecie.
      • Gość: dotcom Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:20
        jeśli on teraz w tym wieku otwarcie mówi, że jest niedojrzały... to wątpię, żeby
        cokolwiek na zachodzie osiągnął... nikt mu niczego pod nos nie podsunie,
        użalanie się nad sobą niczego nie zmieni :/
      • Gość: Seb Boże, co za mięczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:37
        Seba, weź się za ogrodnictwo, albo hodowlę rybek, przecież to jest katastrofa
        czytać płacz tego kolesia. Jakiś psycholog powinien na prawdę się zabrać za
        niego. Kompleks ojca? ten stary to jakiś tyran, może to przez niego?
        • Gość: Lafta Re: Boże, co za mięczak IP: 62.65.127.* 22.03.05, 10:25
          "Kompleks ojca? ten stary to jakiś tyran, może to przez niego?"

looooooooool!
      • remikrydz mila to niańka 21.03.05, 21:42
        mila: "Gilu" to mój starszy brat. Chodzę do niego na obiady, bawię się z jego
        dzieciakami, jeździmy na basen.

a więc okazuje się, że mila nie pojechał do wiednia jako piłkarz tylko jako
        au-pair! zrobił sobie rok przerwy - tak jak licealistki czy studentki - i
        pojechał zarobić parę eurosków. i słusznie, bo żadna praca nie hańbi!

nic, tylko powinszować i cieszyć się, że mamy takich zawodników w kadrze!
      • szatek100 Mila nie bedzie wielkim piłkarzem 21.03.05, 21:42
        Juz Platon zauwazył , ze by zostac dobrym wojownikiem (czyli w dzisiejszych
        czsach sportowcem0 trzeba miec umejetnosci i być meznym.Od dawna wiadomo , ze
        Mila mimo 23 lat czuje się jak dziecko i chce byc traktowany jak "zdolny
        junior".Nie przesadzajmy też z tymi peanami na cześc Austrii Wiedeń.Wiedenczcy
        wcale nie zachwycili w konfrontacji z bedaca bez formy Legia Warszawa.25 mln
        Euro budzetu to poziom przecietnego zespołu Bundesligi.Smutne , ze nawet w
        takim klubie najwiekszy młody piłkarski talent w Polsce nie jest w stanie
        wywalczyć miejsca w składzie .Jeszcze kilka lat temu tak nie było.Polska piłka
        upada....

pzdr
        • Gość: jajaja Re: do buraczkow IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 21.03.05, 22:21
          25 mln euro, drogi filozofie, to budzet wystarczajacy na awans do cwiercfinalu
          UEFA. O czym Twoja legia moze sobie pomarzyc, podobnie jak wiekszosc zespolow
          bundesligi.
          Nie napie..jcie tak na chlopaka, bo pewnie niejeden z was sral w gacie,
          kiedy Mila strzelal Manchesterowi. I pewnie niejeden raz zaskoczy, bo talent
          ma. A to ze dziecinny? Ma 23 lata, i jeszcze 10 lat kariery. Krzynowek nie byl
          dziecinny a jakos jeszcze 4 lata temu wszyscy na niego najezdzali, ze grac nie
          potrafi, tak jak wy teraz na Mile. Teraz ma 30 na karku i jest gwiazda. Lepiej
          pozno niz wcale, i lepiej odchyl w ta strone, niz w inna (vide nowy gwiazdor
          łks)
          • szatek100 Re: do buraczkow 22.03.05, 01:02
            > 25 mln euro, drogi filozofie, to budzet wystarczajacy na awans do
            cwiercfinalu
            > UEFA. O czym Twoja legia moze sobie pomarzyc, podobnie jak wiekszosc zespolow
            > bundesligi.

fakt , ze AW jest na fali.Jednak z tego co wiem do 1/16 finalu doszedł zespół z
            II. Bundesligi.Austria jest owsem mocna ale nie uwazam , by w Niemczech wybiła
            się ponad przecietność.Mila ma we Wiedniu gorsze perspektywy rozwojowe niż np.
            w u naszych zachodnich sasiadów ,gdyz gra po prostu w slabszej lidze.

> Nie napie..jcie tak na chlopaka, bo pewnie niejeden z was sral w gacie,
            > kiedy Mila strzelal Manchesterowi.

ja w gacie nie srałem ,ale na pewno się cieszylem.nie zgadzam sie tez ze
            stwierdzeniem , ze na niegi napie..alam.ja tylko z bolem serca stwierdzam , ze
            ma przed soba marne perspektywy.W Polsce nie rozwineli własciwie jego talentu
            (zresztą nie rozwineli zadnego talentu od 20 lat) a on sam nie ma własciwego
            podejscia i mentalnosci , by to zmienic

Ma 23 lata, i jeszcze 10 lat kariery.

No własnie.Zyjemy w czasach ,kiedy nawet nastolatkowie potrafią grac na
            najwyzszym poziomie , a Ty powielasz "polskie" grzech-mówisz "on ma jeszcze
            czas".Moim skromnym zdaniem Mila jest w takim wieku ,ze nikt nie da mu taryfy
            ulgowej.nie zdziwie sie ,jesli niedługo wróci do Polski.Szkoda....

. Teraz ma 30 na karku i jest gwiazda.

Krzynówek to inna glina niz Mila.On nigdy nie wypłakiwał się w rekaw
            dziennikarzowi (pierwszy raz widze cos tak zalosnego u piłkarza).poza tym można
            rozszerzyć watek "Krzynka".Ledwo został gwiazda , a juz powoli zbliza się do
            schyłkowego okresu w karierze.Tez szkoda...

pzdr
            • Gość: bj Re: do buraczkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 01:13
              Zgadza się.Tylko,że Krzynówek nigdy nie opowiadał wszystkim wokół jak to jest
              mu ciężko i jak to ciężko musi zapracować na swą pozycję w klubie.A tak przy
              okazji.Gdzie podziali się wszyscy gwiazdorzy polskiej ligi?
              Mila,Niedzielan,Kosowski,Szymkowiak,Rasiak?Wjakich klubach grają?W jakich
              ligach?Ilu może poszczycić się grą w naprawdę renomowanym klubie?Grą, a nie
              uczestnictwem w treningach.
        • Gość: bedzie pociecha Re: Mila nie bedzie wielkim piłkarzem IP: *.speed / 217.153.237.* 22.03.05, 01:43
          Niewiele mnie obchodza te wasze narzekania. Wazne jest to co on sam sadzi, nie
          gram jestem na siebie zly, za malo umiem, bede sie uczyl. Trudno wyjezdzajac w
          wieku 24 lat na zachod mozna sie jeszcze troche nauczyc, tylko kupe pracy i
          ambicji trzeba w to wlozyc. Na pewno nie jest ciota i bedzie walczyl. Wkurza
          mnie mowienie graczy polonii ktorzy mowia, ze walczyli z mistrzem Polski.
          Przegrali, a mogli nawet wygrac, kazdy inteligentny grac powinien byc zly na
          siebie w takich sytuacjach. Mila jest zly i cos z niego bedzie!
      • Gość: z Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:49
        Jak tak dalej pójdzie, to Mila szybciej się "skończy" niż się naprawdę "zacznie"

www.worldfootball.prv.pl
      • Gość: Razor Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:50
        Dziecki co chca grac jak Mila....phi! Sic! Nie wiem skad on to wytrzasnal ale na
        brak wyobrazni nie moze narzekac. Ale spoko - wierzemy Ci - Austria to jedynie
        odskocznia do np Wloch (IV liga). Co sie stalo z tymi "zlotymii" pilkarzykami...
        Mila, Madej, Grzelak, Nawotczynski... we lbach im sie poprzewracalo i teraz
        pozytek z nich bedzie rownie dobry jak z dziury w glowie... za grosz
        profesjonalnego podejscia do zawodu.
        • Gość: ALPHONSINHO Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 21:53
          aaa, przynajmniej chłopak (słabiej niż Szymkowiak...) próbuje w pierwszej lidze

u nas hero mediów jest reprezentant-drugoligowiec wybierany do "jedenastki
          kolejki", disgusting bo to jest de facto 250+tka kolejki )I liga ponad nia
      • Gość: stefan Jest podobny do Buttersa z Southparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:52
        Nawet sie tak samo zachowuje
      • Gość: Zdziwiony Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: 213.156.108.* 21.03.05, 21:56
        Kto to jest ten z Juventusu?? U nas w Górniku grał Bułgar z Interu, taki sam
        cienias jak ten z Wiednia.
        Moja rada to naucz się języka i trenuj a nie chodz po mediach i nie płacz bo
        to nie wiocha pod Poznaniem
        • Gość: greg Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:06
          to idź do przedszkola - co za beznadziejny frajer
      • Gość: x CZY ON TO MOWI CZY "GW" ROBI SOBIE JAJA? IP: *.crowley.pl 21.03.05, 22:28
        ...juz sam nie wiem
        • Gość: ano Re: CZY ON TO MOWI CZY "GW" ROBI SOBIE JAJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:38
          jestes jeszcze wieksza ciota niz myslalem
          • Gość: JANAS TWOJ TRENER NAJSMIESZNIEJSZY WYWIAD JAKI KIEDYKOLWIEK CZYTALEM IP: *.net81-67-248.noos.fr 21.03.05, 23:13
            MOJA BIDULA ! CZEMU OD RAZU NIE POWIEDZIALES ZE JESTES NIEDOJZALY?
            TA SILOWNIA W PIATYM POKOJU , ZAWODNIK Z JUVENTUSU W KTORYM NIGDY NIE
            GRAL,ZDANIA W JEZYKU NIEMIECKIM NO I PRZEDE WSZYSTKIM TO ZE SIE DOWIEDZIALES
            ZE W PILCE NOZNEJ MOZNA BRONIC ZESPOLOWO .AH , BYLBYM ZAPOMNIAL TO ZE BAWISZ
            SIE Z DZIECMI GILEWICZA TO TEZ WAZNE...
            CZYLI WYWIAD Z PILKARZEM .
            ps JAK TO SIE STALO ZE NIE BYLO NIC O SAMOCHODACH...A TAK NAWIASEM MOWIAC TO
            FAJNEGO MASZ TATE...
          • Gość: x Re: CZY ON TO MOWI CZY "GW" ROBI SOBIE JAJA? IP: *.crowley.pl 21.03.05, 23:50
            kto?
      • Gość: 21 Seba walcz, musisz wierzyc w siebie!!! IP: *.chello.pl 21.03.05, 22:56
      • Gość: rafalnoga Bedzie dobrze. IP: *.rz.uni / *.rz.uni-karlsruhe.de 21.03.05, 23:24
        Z takim talentem niech po prostu robi swoje, a wszystko bedzie dobrze.
      • Gość: kibic Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:29
        Tatuś:)Ty pajacu i mieczaku, mamisynku.
      • Gość: ivulspirit Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.visp.energis.pl 21.03.05, 23:39
        pewnie robi oszałamiajacą kariere w piaskownicy razem z dziecmi Gilewicza
      • Gość: gosc Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:30
        faktycznie ma racje.... gra jak male dziecko.
        • Gość: bj Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:35
          A na koniec sezonu wyląduje pewnie w 2.Bundeslidze z Kukiełką i Kałużnym i
          zaczną się tłumaczenia,że w tym wieku ma jeszcze czas na naukę,a jako sukces
          będzie postrzegał wybór do 11. kolejki...
      • Gość: pjg Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 03:01
        mądrego ma tatusia. ciekawe czy jak sobie Sebastianek złamie nogę to tatuś tez
        mu powie "Sebastian nie jest kaleką, da sobie radę" i do lekarza nie wyśle.
        kilka sesji i by chłopak przestał wygadywać takie bzdury i zaczął grać jak facet
        a nie lala malowana.
      • Gość: Czarek Powodzenia Sebastanie... IP: 140.122.110.* 22.03.05, 05:58
        Powodzenia Sebastianie

Sluchaj i ucz sie pilnie. Masz duze szanse. Psychologa nie potrzebujesz. Po
        prostu rob najlepiej to co mozesz

Trzym sie

• Gość: mjksd Gratulujemy taty - co za wieśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 07:46
        I wychodzi, kto i jak wychował Milę. Mając tak "rozwiniętego" ojca, daleko nie
        zajedziesz chłopie. Odklej się wreszcie od cyca i zacznij być mężczyzną.
        Zawalił ci transfer do Spartaka (już byś wrócił i miał 2 mln zielonych w
        kieszeni), a teraz te mądrości o pscyhicznych. Ten facet ci przeszkadza, a w
        karierze nie ważne, czy ktoś jest ojcem, matką czy żoną. To twoje życie, a nie
        ich. Zacznij być dorosły, Sebastianku.
        • Gość: Subyello Re: Gratulujemy taty - co za wieśniak IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 22.03.05, 07:49
          Mysle ze jako profesionalny pilkarz, stac cie na to zeby isc do silowni, wziasc
          trenera personalnego i efekty silowni bys szybciej widzial. A sztangi z pokoju
          wez sprzedaj tatcie, bo one si przydaja zeby sie walnac w leb ...
          Czy naprawde tak malo zarabiaja pilkarze .. ???
      • Gość: kkkkkkkkkkkkkkkkkk Tak mówiła mama. Ale postawił się tata. Powiedział IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 22.03.05, 08:38
        "Tak mówiła mama. Ale postawił się tata. Powiedział, że "Sebastian nie jest psychiczny, jest dobry i mocny, poradzi sobie". A jak tata tak mówi, to tak jest."

no comments
      • Gość: X PILKARZ WISLY KRAKOW POBIL STUDENTA!!! IP: *.ramtel.com.pl 22.03.05, 11:04
        TEGO NIE MOZNA TAK ZOSTAWIC!
        sport.onet.pl/1071484,wiadomosci.html
        • Gość: bandytom stop!!!!! Precz z Wisly bandyci!!! P. Cupial!-co Pan na to?? IP: *.crowley.pl 22.03.05, 15:19
      • Gość: Kałmanawardze Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: 217.153.241.* 22.03.05, 11:25
        Mila = wieczny junior.
      • Gość: Jerzy Jedna dobra rada panie Sebastianie: Niech pan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:36
        Niech pan absolutnie przestanie słuchać taty!

W przeciwnym razie trudno będzie panu pozbyć się w sobie dziecka i wykrzesać
        nowe siły w życiu. Jak najbardziej doradzam psychologa. To nie ma nic wspólnego
        z tym, czy ktos jest psychiczny, czy nie. To wyłącznie pana sprawa.
      • Gość: Wojtek Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: 212.17.54.* 22.03.05, 12:14
        Nie moglem przeczytac tego wywiadu do konca...co za kretyn!
        "...Za nic w świecie. Klub jest znakomicie zorganizowany, walczymy o
        mistrzostwo Austrii, gramy z Parmą w ćwierćfinale Pucharu UEFA. Wielkich
        przeciwników pokonaliśmy. TYLKO ZE BEZE MNIE..." CHYBA PRZECIEZ O TO CHODZI,
        JAK SIE JEST PILKARZEM TO POWIINO SIE GRAC W PILKE A NIE SIEDZIEC NA LAWCE I
        PODNIECAC SIE SUKCESAMI KOLEGOW!
      • Gość: mae Re: Mila: mam w sobie coś z małego dziecka... IP: 194.9.79.* 22.03.05, 13:00
        nie jest gotowy i jeszcze długo nie bedzie... piłka to twarda gra a on jest za
        miękki i za słaby fizycznie...
        • Gość: KONESER MILA=0=POLSKA PILKA IP: *.his.uni.torun.pl 22.03.05, 15:10
          TO SYMBOL POLSKIEJ PILKI, WIEDZIALEM ZE BEDZIE GRZAL LAWE, CALY CZAS PISALEM, I
          PROSZE, NIETETY MIALEM RACJE
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka