Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 17.06.02, 21:29
    Ciekaw jestem, co teraz sobie myślą wszyscy Ci, którzy krytykowali Kucharskiego
    przed mistrzostwami, mówili że się do reprezentacji nie nadaje i jest wielu
    zawodników dużo lepszych od niego, którzy nie znaleźli się w kadrze na MŚ. Jego
    występ pokazał, że jednak byli w błędzie. Może chociaż oni przyznają się do
    tego.
    Obserwuj wątek
      • Gość: porzuc Re: Kucharski IP: 217.97.237.* 17.06.02, 21:32
        Kucharz chyba był najjaśniejszą postacią w meczu z Portugalią , choć stary na
        ME by się przydał.
        • Gość: KK Re: Kucharski IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 17.06.02, 21:33
          Gość portalu: porzuc napisał(a):

> Kucharz chyba był najjaśniejszą postacią w meczu z Portugalią , choć stary na
          > ME by się przydał.

Chyba z USA, ale to szczegół.
      • Gość: porzuc m Re: Kucharski IP: 217.97.237.* 17.06.02, 21:35
        Z USA , rzecz jasna .
      • Gość: leszcz Re: Kucharski IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.06.02, 23:20
        Gość portalu: KK napisał(a):

> Ciekaw jestem, co teraz sobie myślą wszyscy Ci, którzy krytykowali Kucharskiego
        > przed mistrzostwami, mówili że się do reprezentacji nie nadaje i jest wielu
        > zawodników dużo lepszych od niego, którzy nie znaleźli się w kadrze na MŚ. Jego
        > występ pokazał, że jednak byli w błędzie. Może chociaż oni przyznają się do
        > tego.

po takim opisie, ktos kto nie widzial meczu, moglby pomyslec, ze
        kucharski zagral co najmniej jak zidane w finale LM.
        Ja osobiscie nie zmienilem o nim zdania, solidny zawodnik, czasem glupio gubi
        pilke, czasem swietnie poda, gra na granicy faulu. Nie bez powodu jest
        podstawowym zawodnikiem Legii. Ogolne dobre wrazenie psuja jego wypowiedzi
        radiowo/telewizyjne. Przed meczem balem sie tez, ze bedzie symulowal faule (na
        szczescie moje obawy sie nie potwierdzily).

A teraz pytanie, czy powinien byc powolywany na eliminacje?
        pozdrawiam
        • Gość: dziadek Re: Kucharski IP: *.dowco.com 17.06.02, 23:24
          Kucharski zdradzal inklinacje na rasowego wymiatacza. Fakt nie powinien udawac, w koncu jest
          facetem a to nie honorowo, poza tym jego pantoflefutbolowe byly jakiegos dziwnego koloru.
          w skali od 1 do 10 daje mu wolna reka 7.5
      • Gość: JA!!! Re: Kucharski IP: *.localdomain / 192.168.3.* 18.06.02, 00:08
        Gość portalu: KK napisał(a):

> Ciekaw jestem, co teraz sobie myślą wszyscy Ci, którzy krytykowali Kucharskiego
        >
        > przed mistrzostwami, mówili że się do reprezentacji nie nadaje i jest wielu
        > zawodników dużo lepszych od niego, którzy nie znaleźli się w kadrze na MŚ. Jego
        >
        > występ pokazał, że jednak byli w błędzie. Może chociaż oni przyznają się do
        > tego.

Stary powiem krótko ja bardzo nie nawidze Legi W. i wszystkiego co z nią związane
        gdyż jestem kibolem Ruchu Chrzów, ale ja ci sie przyznam że uważałem za głupote
        powołanie Kucharkiego i Murawskiego bo co to Zielińskiego (szacunek dla niego)a
        tych dwuch wyśmiałem ale to co zobaczyłem w meczu z USA to hmm obaj dobrze
        zagrali i ich tu i teraz pochwale.
      • Gość: RICARDO Re: Kucharski IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 08:35
        Kucharski choć w Legii jest napastnikiem, to w meczu z USA zagrał jak najlepszy
        rozgrywający. Już dawno nie widziałem meczu naszej reprezy z tak genialnie
        rozegraną piłką ze środka pola. Wiem że nie było to nic odkrywczego, żadna
        nowość w światowej piłce, ale w Polsce nikt tak nie rozgrywał. Świerczewski
        powinien ten mecz oglądać na okrągło. I jeszcze jedna ważna sprawa. Każdy
        napastnik ma zawsze czas by w meczu załapać trochę oddechu a Czarek był
        wszędzie i w defensywie i w ataku. Kiedy po 60 minutach się fizycznie "wypruł"
        nie wstydził się poprosić o zmianę. A myślicie że Świerczewski lub Aero Bąk
        przyznali by się że nie mają sił i nie są w stanie już grać?
        • Gość: Gucwa Re: Kucharski IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.06.02, 10:36
          przy ich grze to oni mieliby siłę nie na 90min. ale i na dwie dogrywki,
          przecież bąk i świerszcz to dreptusie :))))
          • Gość: Realista Re: Kucharski IP: *.avenel01.nj.comcast.net 18.06.02, 19:14
            Kucharz zagral rewelacyjnie podobnie jak Krzynowek, Glowacki i Radek M.
            • Gość: Dionizy Re: Kucharski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.02, 19:49
              Kucharski i Głowacki powinni według mnie grać w podstawowym składzie w
              eliminacjach do EURO 2004.Co do Krzynówka on chyba też ale musi poprawić
              skuteczność.No i dać więcej szans Smolarkowi i Wichniarkowi.A co do dego
              drugiego nikt już nie powie że gra tylko w 2 Bundeslidze bo zagra w I ligowej
              Armini a później w Herthcie z Karwanem.
            • Gość: Luxc Re: Kucharski IP: 213.17.164.* 18.06.02, 19:59
              Nie przesadzałbym z tym najlepszym rozgrywającym świata, ale zagrał na tej
              pozycji po prostu dobrze - w przeciwieństwie do wielkiego Świerszcza. Na razie
              powinien dostać jeszcze parę szans - może to go zmotywuje i jeszcze na stare
              lata się czegoś więcej nauczy, a na przyszłość proponuję przygotować do tej
              roli Smolarka, który potrafi też grać na środku.
              Murawski - sam się śmiałem jak został powołany, tymczasem (też nic wielkiego
              nie pokazał) ale zagrał 100 razy lepiej niż Aerobonk i 200 razy lepiej niż
              Kałużny, który dla mnie był najgorszym zawodnikiem tych mistrzostw (na 20
              pojedynków główkowych przegrał 19, poza tym nie robił nic).
              Zieliński - dziadek pokazał gwiazdorkom jak należy grać na obronie - był
              doskonały, zresztą Głowacki to samo, a jak już zszedłem na Wiślaka to dodam, że
              wg. mnie Żurawski zagrał całkiem nieźle, a karny cóż - powinien strzelać ktoś
              inny, bo nie było chyba dla Engela tajemnicą, że w ostatnim sezonie Żuraw paru
              karnych nie strzelił. Ale może rzeczywiście oni mieli przegrać, żeby udowodnić,
              że Engel się nie pomylił przy ustalaniu składu na Koreę i Portugalię...
              Jakże go zawiedli kopacze ze słabej ligi polskiej, z której nie opłaca się
              nikogo powoływać - musiał więc dowalić im za karę w wywiadzie - raz im taki
              mecz wyszedł - żałosne panie Engel.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka