ronaldo.5 19.06.02, 20:13 mam pyt. czy jak sie zacznie sezon w ligach europejskich to zorganizujecie podobne pilkarzyki????? - najlepiej osobne konkursy do poszczegolnych lig. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nokik Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.02, 20:24 swietny pomysl. dla uzytkownkow wspaniala zabawa, a dla portalu GAZETY mnostwo odwiedzin a co za tym idzie spore zyski. mysle ze GAZETA pojdzie za ciosem Odpowiedz Link Zgłoś
leser7 DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 19.06.02, 20:30 Też to popieramm.Ludzie mają z tego satysfakcję , a gazeta zyski.Najlepiej to zorganizujcie typowania w lidze mistrzów i pucharze UEFA w jednym:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nokik Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 19.06.02, 20:35 sadze, ze GAZETA juz o tym mysli......, konkurencja nie spi.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leser7 DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 07:32 Fakt,konkurencja nie śpi.Przy okazji mogliby zwiększyć ilość osób nagrodzonych do 100,w regulaminie zakazać klonowania swoich kont.Ale klony już znają nowy sposób.Zakładać konta na ciotki,wujków,rodzeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
nokik Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 07:45 klony byly, sa i beda...... portale nie maja interesu w tym aby walczyc z klonami, nie beda krecic bata na samych siebie. ps. w pilakarzykach swiata mam jedno konto :))) pozdrowienia nokik Odpowiedz Link Zgłoś
ronaldo.5 Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 10:46 przyznam ze to jest zajebista zabawa na calej lini jezeli ktos sie interesuje sportem a w szczegolnosci pilka nozna to to wzbudza dodatkowe emocje - przynajmniej tak jest w moim przypadku. ja mam cztery konta ale dwa juz odpadly zostaly mi dwa - jedno jest w pierwszej 400 a drogie 100 pozycji dalej. raz nawet bylem 42. pozdrawiam wszystkich RONALDO , a brazylia mistrzem swiata, a ronaldo krolem strzelcow Odpowiedz Link Zgłoś
ja78 Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 15:41 Jezeliby zabroniono klonowania, to wszyscy uczciwi ludzie (jak ja) nie tworzyliby już paru kont, bo by nie mozna bylo. A aktualnie to jest tak, ze pare kont zakladaja uczciwi i oszusci (prosze, nie kontynuujmy tematu Jakoniego). Tam juz beda zakladali tylko oszusci. Pozdrawiam uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 15:26 Super sprawa. Ale co z Koszem, Zużlem, Piłką Ręczną i Siatkówką? Też byłoby fajno, nie. Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
ronaldo.5 Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 15:46 ja mam 4 konta i uwazam ze jestem uczciwy , traktuje ta zabawe jako zajebista frajde ja jestem za pilkarzykami z kazdej dziedziny sportowej ,pozdrawiam RONALDO Odpowiedz Link Zgłoś
vegeta_ssj Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 16:21 Popieram w 100%. To świetna zabawa dla graczy i bijący licznik dla portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiking13 Re: DO GAZETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.02, 17:41 Pomysł bardzo dobry. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś