Gość: Voodoo IP: *.tele2.pl 21.06.02, 16:00 Dojrzał chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voodoo Re: Wojtek Kowalczyk na trenera Polski IP: *.tele2.pl 21.06.02, 16:10 Zapomniałem umotywować swój wybór: dojrzał chopak. oj chyba to już pisałem, możę za dużo piłem w ten upał.... to ja już idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekp Re: Wojtek Kowalczyk na trenera Polski IP: *.eds.com 21.06.02, 16:17 Piłeś z Wojtkiem?. Mam nadzieję, że nie. Bo ten chłopak mimo 30 może jeszcze coś zagra. Jak nie na Cyprze to w Grecji a może w Legiuni. Bo repra to juz chyba nie. A może? Ale musiałby wrócić Wojcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestroy Re: Wojtek Kowalczyk na trenera Polski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 16:27 A jakim wykształceniem / dyplomem jakiej uczelni legitymuje się ten kandydat na trenera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voodoo Re: Wojtek Kowalczyk na trenera Polski IP: *.tele2.pl 21.06.02, 16:35 Wyborowa S.A. nie znasz tej prywatnej uczelni? A co to trener nie może nie mieć wyższego wykształcenia, gdzie jest napisane że musi??? Odpowiedz Link Zgłoś