Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tu potrzeba Wójcika z batem !!!

IP: *.echostar.pl 06.09.01, 16:18
    Po zwycięstwie nad Norwegią nasi zaczeli se po prostu bimbać.

W tej sytuacji potrzebny byłby im Janusz Wójcik. Zjebałby by zawodników, nie
    dał przez miesiąc kolacji, dałby każdemu zawodnikowi baty na gołą dupe i byłby
    spokój a Engel ? on zaweodników tylko pieści, w ogóle nic od nich nie
    wymaga !!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 Re: Tu potrzeba Wójcika z batem !!! IP: 195.136.95.* 06.09.01, 16:25
        Idz sobie poklecz na grochu czlowieku.... Ojciec cie lal jak byles maly pasem
        czy jak ????

Engel - rob swoje .... Pseudo kibice to nie tylko ci co rozrabiaja ...
      • Gość: adrjan Re: Tu potrzeba Wójcika z batem !!! IP: *.mc.tenbit.pl 06.09.01, 16:34
        Heh, ale mnie ubawiłeś, człowieku. Wójcik już batożył naszych przed meczami z
        Anglią i Szwecją a teraz wyjechał batożyć Kowalczyka i Michalskiego na Cypr.

Zdrówko
      • Gość: mike Re: Tu potrzeba Wójcika z batem !!! IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 18:20
        Tu potrzeba kopa w dupe kibicom takim jak ty . Pierdolona choragiewka ....
        • Gość: czarek Re: Tu potrzeba Wójcika z batem !!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 18:31
          Juz sobie wyorazam Wojcika i Kowalczyka jak chlali rakije z rozpaczy...
          - Widzisz k...a Wojtus udalo mu sie, takiemu gamoniowi!
          - Hyp?!
      • Gość: Wójcik Re: Tu potrzeba Wójcika z batem !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:40
        To prawda!!! Gdyby kierowana przeze mnie reprezentacja rozegrała taki mecz,
        jak "orły Engela" w Mińsku, nie wahałbym się ani chwili przed użyciem pejcza!!!
        Specjalnie do tego typu zadań szkoleniowych nabyłem ostatnio skórzano-lateksowy
        kombinezon z różnymi ciekawymi rozcięciami i muszę stwierdzić, że np. na
        takiego Wojtka Kowalczyka te metody działają świetnie!!

Pozdrawiam ze słonecznego Cypru,

Janusz "Hardcore Bizarre" Wójcik
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka