Gość: Kris IP: 62.111.139.* 13.05.05, 22:51 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEX/bt6 Dzisiaj półfinały MŚ hokeistów IP: *.titmedia.pl 13.05.05, 23:01 stawiam na naszych poludniowych sasiadow - Czesi mistrzami i basta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs R cracowia pany IP: *.chello.pl 13.05.05, 23:33 co ten beblok pisze o pierwszej bramce okulary i lornetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin co za balwan pisal ten artykul? IP: *.chello.pl 14.05.05, 11:10 "Czy Białorusin Władimir Krikunow poprowadzi Rosjan (początek meczu z Kanadą o 16.15) do finału po raz pierwszy od 10 lat? Rosjanie grali w finale trzy lata temu w Szwecji, ale ulegli Słowakom. Poza tym wypadkiem nie zdobyli medalu od 1993 r., gdy w Niemczech wywalczyli złoto." A wiec w 2 zdaniach mamy az 3 rozne wersje kiedy Rosja ostatnio byla w finale: 2002, 1995 lub 1993. Moze pismaki urzadzicie idiotele dla kibicow, to ktos wreszcie pomoze wam poprawnie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cechoslovak Re: co za balwan pisal ten artykul? IP: *.chello.upc.cz 14.05.05, 14:05 Rosja czy Kanada? Szwecja czy Czechy? final Czechy vs Rosja :-) CZE mistri sveta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: co za balwan pisal ten artykul? IP: *.aster.pl 14.05.05, 15:25 Ciebie to dziwi. To już nie pierwszy raz. Nie wiem, czy piłką się interesujesz, ale z artykułu jednego z pismaków wynika, że Passarella był kapitanem reprezentacji Brazylii. Albo w innym ( przy okazji śmierci Rinusa Michelsa ) wynikało, że Michels zakończył karierę trenerską w Bayerze Leverkusen w 1989 roku. A tymczasem przecież wiadomo, że prowadził reprezentację Holandii w 1992 podczas EURO w Szwecji, gdzie w półfinale z Danią ulegli w karnych i w efekcie zajęli trzecie miejsce. Więc ładne kwiatki. A co do mistrzostw w hokeju, to ja uważam, że finał mógłby być Czechy - Rosja, bo mam dość tytułowania Kanady dyżurnym faworytem mistrzostw. Przecież od zarania dziejów, gdy w Kanadzie grali Gretzky, Lindros, Burke czy teraz Thornton, Iginla to Kanada dla hokeja jest tym samym, co Brazylia dla piłki. I może dosyć tej tzw. hegemoni Kanady i nazywania jej "dyżurnym faworytem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś