Gość: guerra IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 09:33 są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alchem Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 09:54 a jak bardzo chca sie zaangazowac? bo wlasnie dopijam swoja ostatnia Coca-Cole ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: 217.96.35.* 16.07.02, 10:19 Jako Sponsor Tytularny : od 400 tys. do 600 tys. za sezon ( za GW ). P.S. A jak to samo żródło podaje, naszej "ukochanej" Kompanii Piwnej jest to za dużo. Niech sie fakają - na szczęście ja piwka nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.alpro.pl 16.07.02, 12:21 Jeszcze w tym tygodniu do sprzedaży trafią karnety na mecze "Kolejorza" w rundzie jesiennej. Kosztować będą 140 zł (na miejsca siedzące) i 100 zł (na miejsca stojące). - Będzie wiele zniżek, także karnety na sektor rodzinny, ale wszystkie szczegóły podamy za kilka dni - tłumaczy Lipczyński. W klubie są także finalizowane kolejne umowy sponsorskie. Wiadomo, że do Klubu Sponsora Tytularnego (należą do niego firmy, które łożą na Lecha między 400 a 600 tys. zł na sezon) dołączy wkrótce Bank Zachodni WBK. Przedłużają się natomiast pertraktacje z Kompanią Piwowarską. - Na razie szukamy kompromisu, bo podczas rozmów usłyszeliśmy, że nasz cennik reklamowy jest najdroższy w ekstraklasie. A przecież ceny wzrosły tylko nieznacznie w stosunku do poprzedniego sezonu - opowiada Lipczyński. Największą niespodzianką jest jednak chęć finansowania poznańskiego klubu przez koncern Pepsi. Przeznacza on pieniądze tylko na dwa kluby na świecie - włoski Juventus Turyn i angielski Manchester United. W Poznaniu chce należeć do Klubu Sponsora Tytularnego. - Wcześniej robiliśmy wspólnie niektóre przedsięwzięcia, ale teraz przedstawicielami Pepsi zaskoczyli nas swoją ofertą. Przedstawiliśmy swoje warunki i czekamy na odpowiedź. Liczymy na to, że będzie pozytywna - z nadzieją mówi Lipczyński. To fragmenty z ekstraklasa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sojazz Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:50 Gość portalu: grzeda napisał(a): > Jeszcze w tym tygodniu do sprzedaży trafią karnety na mecze "Kolejorza" w > rundzie jesiennej. Kosztować będą 140 zł (na miejsca siedzące) i 100 zł (na > miejsca stojące). - Będzie wiele zniżek, także karnety na sektor rodzinny, ale > wszystkie szczegóły podamy za kilka dni - tłumaczy Lipczyński. Karnety bedą do kupienia od poniedziałku 22.07 w Pyrze i Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: drobiazg dla redakcji IP: *.stacje.agora.pl 16.07.02, 15:47 hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił serwisowi gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst.... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: drobiazg dla redakcji 16.07.02, 17:29 www.ekstraklasa.com.pl nie zaplacila ale poniewaz zacytowala text z podaniem zrodla, nie zglaszamy pretensji Radoslaw Nawrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: drobiazg dla redakcji IP: *.stacje.agora.pl 16.07.02, 18:45 pozdro, radku, do wstreczi na Bułgarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
andy02 Re: drobiazg dla redakcji 16.07.02, 23:23 Gość portalu: kolej napisał(a): > hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił serwisowi > > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst.... Generalnie ekstraklasa.com.pl bazuje na tekstach z roznych gazet (GW, PS, Sport, SE i troche gazet lokalnych) oraz na wiadomosciach z portali internetowych i PAP. Informacji wlasnych ma bardzo malo. Co prawda nie wiem jak to sie ma do praw autorskich, ale dla mnie - czytelnika - istnienie takiej strony jest bardzo pozyteczne. Nie jestem w stanie przeszukiwac tych wszystkich gazet w poszukiwaniu ciekawych tekstow, a tu mam wszystko pod reka. Tak ze ja bardzo sobie ta strone chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arena Re: drobiazg dla redakcji IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 17.07.02, 08:56 > Gość portalu: kolej napisał(a): > > > hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił > serwisowi > > > > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst.... > > Generalnie ekstraklasa.com.pl bazuje na tekstach z roznych gazet (GW, PS, > Sport, SE i troche gazet lokalnych) oraz na wiadomosciach z portali > internetowych i PAP. Informacji wlasnych ma bardzo malo. > > Co prawda nie wiem jak to sie ma do praw autorskich, ale dla mnie - czytelnika > - > istnienie takiej strony jest bardzo pozyteczne. Nie jestem w stanie > przeszukiwac tych wszystkich gazet w poszukiwaniu ciekawych tekstow, a tu mam > wszystko pod reka. Tak ze ja bardzo sobie ta strone chwale. Ja bardzo kolesi szanuję. Są naprawdę szybcy i dzięki nim mam dostęp do gazet których w Poznaniu kupić nie mozna a ostatnio moglem wybrac kadre na Belgię. Podobnych serwisów brakuje. Informacji własnych maja malo bo cierpia na braki kadrowe i szukaja felietonistów, ludzi piszących relacje z meczy. Kolej wiec zamiast bawic sie w kapownictwo moze lepiej by im pomogl. PZD dla wszystkich "pasjonatów" między innymi z www.seriea.pl, www.primeradivision.pl, www.bundesliga.pl, www.kadra.pl i wielu innych poswiecających swoj wolny czas abym mogl sobie poczytac (w pracy)o piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: drobiazg dla redakcji IP: *.alpro.pl 17.07.02, 11:49 Gość portalu: kolej napisał(a): > hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił serwisowi > > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst.... Po prostu najpierw zajrzałem na www.ekstraklasa.com.pl , a dopiero potem na gazeta.pl :) POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:32 Gość portalu: Camara napisał(a): > Jako Sponsor Tytularny : od 400 tys. do 600 tys. za sezon ( za GW ). > P.S. A jak to samo żródło podaje, naszej "ukochanej" Kompanii Piwnej jest to za > > dużo. Niech sie fakają - na szczęście ja piwka nie lubię. to jest najlepsze. najdroższy cennik w lidze. Biedaki. Nie stać ich. A może prawo rynku się kłania. najwięcej kibiców, najwięcej transmisji tv= najlepsza reklama. Ech szkoda słów. Żywczyk i pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
sojazz Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:36 Ja juz sie przestawilem:-) tylko Żywczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan-tastic Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.fastbaltic.com.pl / 10.0.0.* 18.07.02, 09:25 misza01 napisał: > .... najwięcej kibiców, najwięcej transmisji tv= najlepsza > reklama.... Jeszcze zapomniałeś dodać iż macie najlepszych sterydowców-huliganów, łyse napakowane mutanty szukające zadym - to będzie nowy wizerunek - "I TY PO WYPICIU ŻYWCA MOŻESZ ZOSTAĆ HULIGANEM LECHA" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 14:01 Gość portalu: guerra napisał(a): > są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza Pepsi jest lepsza:) i ma lepsze barwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 15:11 zawsze bardziej smakowała mi pepsi coca cole odstawiłem na bok po aferach chyba z przed ok.3 lat kiedy to duze partie coli były zatrute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 15:31 no to zaczyna się... tzn. tzw. bojkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: tylko PEPSI! b.t. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 16:58 dla pyraka proszę pepsiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachus' Re: tylko PEPSI! b.t. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.07.02, 17:20 Gość portalu: guerra napisał(a): > dla pyraka proszę pepsiaka dla bestii proszę pepsi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Rymy Częstochowskie IP: *.radio88.com.pl 17.07.02, 13:33 "Pepsi piją lepsi !, ... a robole piją colę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankers Reklama Pepsi z Reissem :-)?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 19:26 Może teraz kolejna seria piłkarskich reklam PEPSI będzie z naszymi? he he takiego Reissa do reklamy, Michalskiego albo Tyraja?!? Czemu nie :-) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okie Re: Reklama Pepsi z Reissem :-)?? IP: *.pl 16.07.02, 22:32 CALKIEM NOWA CYTRYNOWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.alpro.pl 17.07.02, 11:54 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: guerra napisał(a): > > > są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza > > > Pepsi jest lepsza:) i ma lepsze barwy. No i ma Britney Spears...:) A tak na powaznie to Lech ma szansę stać się nie "Manchesterem United Europy wschodniej" a raczej "Juventusem Turyn", no bo skoro Lotto i Pepsi, to już "większe" powiązania... EUROPA CZEKA!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 01:06 Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod od Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieniac w moim przypadku preferencji. W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan CSKA dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:) A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa - niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.radiomerkury.pl 17.07.02, 06:47 Gość portalu: Sasza napisał(a): > A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa - > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi. > Boski tekst uśmiałem sie z samego ranka i dobry humor trwa nadal, tak na marginesie moze to jakaś ironia losu-nie wiem czy pamiętacie ale z komuny Pepsi robił właśnie browar Lech... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej12345 Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! 17.07.02, 11:41 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod od > Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieniac w > moim przypadku preferencji. > W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co > kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan CSKA > dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:) > A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa - > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi. > > Sasza Czy przyjmowanie kasy od firmy umiejscowionej we "wszawce"/"Azji" (pomysłowość poznaniaków w kwestii nazewnictwa jest rewelacyjna!) nie mierzi poznaniaków? Przerzucacie się na Pepsi - a co z patriotyzmem regionalnym? Moim skromnym zdaniem, każdy poznaniak powienien raczej sprzedać swojego "wypasionego Merca" i wyłożyć na ukochanego Lecha, niż akceptować sponsora zza Strzałkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! IP: *.radiomerkury.pl 17.07.02, 12:40 Wiesz co w tym porąbanym scentralizowanym kraju to praktycznie kazda firma jest z Warszawy-czytaj tam ma centralę. Ale juz malo która z oczywistych względów ma tam produkcję. Zarówno Coca Cola jak i Pepsi maja rozlewnie(trudno to nazwać fabrykami) w całym kraju, więc Twój argument jest jak kula w płot. Do tego Pepsi w Wielkopolsce dystrybuowana jest z dwóch rolewni w Pniewach(Wlkp.) i ze Żnina(równiez Wielkopolska ale w woj. kuj-pom). PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! 17.07.02, 13:17 andrzej12345 napisał: > Gość portalu: Sasza napisał(a): > > > Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod > od > > Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieni > ac > w > > moim przypadku preferencji. > > W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co > > kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan C > SKA > > dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:) > > A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa - > > > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi. > > > > Sasza > > Czy przyjmowanie kasy od firmy umiejscowionej we "wszawce"/"Azji" (pomysłowość > poznaniaków w kwestii nazewnictwa jest rewelacyjna!) nie mierzi poznaniaków? > Przerzucacie się na Pepsi - a co z patriotyzmem regionalnym? Moim skromnym > zdaniem, każdy poznaniak powienien raczej sprzedać swojego "wypasionego Merca" > i wyłożyć na ukochanego Lecha, niż akceptować sponsora zza Strzałkowa! nawrócili się na prawdziwą wiarę:) Jak się Browary królewskie również nawrócą to też nie będziemy psioczyć.Wszak każdy ma prawo pobłądzić, ale grunt,że wraca na właściwą drogę... ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 15:32 rozlewnia w Pniewach nie mieści się w WLKP to jes w innych Pniewach pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic LUBILEM COCA-COLE ALE W TYM MOMENCIE... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 19:51 DIAMETRALNIE ZMIENIAM NAPOJ ;) Odpowiedz Link Zgłoś