Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no to chyba zaczniemy pić PEPSI

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 09:33
    są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alchem Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 09:54
        a jak bardzo chca sie zaangazowac?

bo wlasnie dopijam swoja ostatnia Coca-Cole ;)

pozdro
        • Gość: Camara Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: 217.96.35.* 16.07.02, 10:19
          Jako Sponsor Tytularny : od 400 tys. do 600 tys. za sezon ( za GW ).
          P.S. A jak to samo żródło podaje, naszej "ukochanej" Kompanii Piwnej jest to za
          dużo. Niech sie fakają - na szczęście ja piwka nie lubię.
          • Gość: grzeda Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.alpro.pl 16.07.02, 12:21
            Jeszcze w tym tygodniu do sprzedaży trafią karnety na mecze "Kolejorza" w
            rundzie jesiennej. Kosztować będą 140 zł (na miejsca siedzące) i 100 zł (na
            miejsca stojące). - Będzie wiele zniżek, także karnety na sektor rodzinny, ale
            wszystkie szczegóły podamy za kilka dni - tłumaczy Lipczyński.

W klubie są także finalizowane kolejne umowy sponsorskie. Wiadomo, że do Klubu
            Sponsora Tytularnego (należą do niego firmy, które łożą na Lecha między 400 a
            600 tys. zł na sezon) dołączy wkrótce Bank Zachodni WBK. Przedłużają się
            natomiast pertraktacje z Kompanią Piwowarską. - Na razie szukamy kompromisu, bo
            podczas rozmów usłyszeliśmy, że nasz cennik reklamowy jest najdroższy w
            ekstraklasie. A przecież ceny wzrosły tylko nieznacznie w stosunku do
            poprzedniego sezonu - opowiada Lipczyński.

Największą niespodzianką jest jednak chęć finansowania poznańskiego klubu przez
            koncern Pepsi. Przeznacza on pieniądze tylko na dwa kluby na świecie - włoski
            Juventus Turyn i angielski Manchester United. W Poznaniu chce należeć do Klubu
            Sponsora Tytularnego. - Wcześniej robiliśmy wspólnie niektóre przedsięwzięcia,
            ale teraz przedstawicielami Pepsi zaskoczyli nas swoją ofertą. Przedstawiliśmy
            swoje warunki i czekamy na odpowiedź. Liczymy na to, że będzie pozytywna - z
            nadzieją mówi Lipczyński.

To fragmenty z ekstraklasa.com.pl
            • sojazz Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:50
              Gość portalu: grzeda napisał(a):

> Jeszcze w tym tygodniu do sprzedaży trafią karnety na mecze "Kolejorza" w
              > rundzie jesiennej. Kosztować będą 140 zł (na miejsca siedzące) i 100 zł (na
              > miejsca stojące). - Będzie wiele zniżek, także karnety na sektor rodzinny,
              ale
              > wszystkie szczegóły podamy za kilka dni - tłumaczy Lipczyński.

Karnety bedą do kupienia od poniedziałku 22.07 w Pyrze i Empiku.
            • Gość: kolej Re: drobiazg dla redakcji IP: *.stacje.agora.pl 16.07.02, 15:47
              hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił serwisowi
              gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst....
              • redakcja Re: drobiazg dla redakcji 16.07.02, 17:29
                www.ekstraklasa.com.pl
                nie zaplacila

ale poniewaz zacytowala text z podaniem zrodla, nie zglaszamy pretensji

Radoslaw Nawrot
                • Gość: kolej Re: drobiazg dla redakcji IP: *.stacje.agora.pl 16.07.02, 18:45
                  pozdro, radku, do wstreczi na Bułgarskiej
              • andy02 Re: drobiazg dla redakcji 16.07.02, 23:23
                Gość portalu: kolej napisał(a):

> hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił
                serwisowi
                >
                > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst....

Generalnie ekstraklasa.com.pl bazuje na tekstach z roznych gazet (GW, PS,
                Sport, SE i troche gazet lokalnych) oraz na wiadomosciach z portali
                internetowych i PAP. Informacji wlasnych ma bardzo malo.

Co prawda nie wiem jak to sie ma do praw autorskich, ale dla mnie - czytelnika -
                istnienie takiej strony jest bardzo pozyteczne. Nie jestem w stanie
                przeszukiwac tych wszystkich gazet w poszukiwaniu ciekawych tekstow, a tu mam
                wszystko pod reka. Tak ze ja bardzo sobie ta strone chwale.
                • Gość: arena Re: drobiazg dla redakcji IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 17.07.02, 08:56
                  > Gość portalu: kolej napisał(a):
                  >
                  > > hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił
                  > serwisowi
                  > >
                  > > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst....
                  >
                  > Generalnie ekstraklasa.com.pl bazuje na tekstach z roznych gazet (GW, PS,
                  > Sport, SE i troche gazet lokalnych) oraz na wiadomosciach z portali
                  > internetowych i PAP. Informacji wlasnych ma bardzo malo.
                  >
                  > Co prawda nie wiem jak to sie ma do praw autorskich, ale dla mnie -
                  czytelnika
                  > -
                  > istnienie takiej strony jest bardzo pozyteczne. Nie jestem w stanie
                  > przeszukiwac tych wszystkich gazet w poszukiwaniu ciekawych tekstow, a tu mam
                  > wszystko pod reka. Tak ze ja bardzo sobie ta strone chwale.

Ja bardzo kolesi szanuję. Są naprawdę szybcy i dzięki nim mam dostęp do gazet
                  których w Poznaniu kupić nie mozna a ostatnio moglem wybrac kadre na Belgię.
                  Podobnych serwisów brakuje. Informacji własnych maja malo bo cierpia na braki
                  kadrowe i szukaja felietonistów, ludzi piszących relacje z meczy. Kolej wiec
                  zamiast bawic sie w kapownictwo moze lepiej by im pomogl.

PZD dla wszystkich "pasjonatów" między innymi z www.seriea.pl,
                  www.primeradivision.pl, www.bundesliga.pl, www.kadra.pl i wielu innych
                  poswiecających swoj wolny czas abym mogl sobie poczytac (w pracy)o piłce.
              • Gość: grzeda Re: drobiazg dla redakcji IP: *.alpro.pl 17.07.02, 11:49
                Gość portalu: kolej napisał(a):

> hmmmm... jestem bardzo ciekawy czy serwis ekstraklasa.com.pl zapłacił
                serwisowi
                >
                > gazeta.pl za ten zerżnięty żywcem tekst....

Po prostu najpierw zajrzałem na www.ekstraklasa.com.pl , a dopiero potem na
                gazeta.pl :)

POzdr
          • misza01 Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:32
            Gość portalu: Camara napisał(a):

> Jako Sponsor Tytularny : od 400 tys. do 600 tys. za sezon ( za GW ).
            > P.S. A jak to samo żródło podaje, naszej "ukochanej" Kompanii Piwnej jest to
            za
            >
            > dużo. Niech sie fakają - na szczęście ja piwka nie lubię.

to jest najlepsze. najdroższy cennik w lidze. Biedaki. Nie stać ich. A może
            prawo rynku się kłania. najwięcej kibiców, najwięcej transmisji tv= najlepsza
            reklama. Ech szkoda słów.
            Żywczyk i pepsi
            • sojazz Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI 16.07.02, 13:36
              Ja juz sie przestawilem:-) tylko Żywczyk!
            • Gość: Fan-tastic Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.fastbaltic.com.pl / 10.0.0.* 18.07.02, 09:25
              misza01 napisał:

> .... najwięcej kibiców, najwięcej transmisji tv= najlepsza
              > reklama....

Jeszcze zapomniałeś dodać iż macie najlepszych sterydowców-huliganów, łyse
              napakowane mutanty szukające zadym - to będzie nowy wizerunek - "I TY PO
              WYPICIU ŻYWCA MOŻESZ ZOSTAĆ HULIGANEM LECHA" :)
      • Gość: Radost Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 14:01
        Gość portalu: guerra napisał(a):

> są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza

Pepsi jest lepsza:) i ma lepsze barwy.
        • Gość: pluto Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 15:11
          zawsze bardziej smakowała mi pepsi

coca cole odstawiłem na bok po aferach chyba z przed ok.3 lat kiedy to duze
          partie coli były zatrute
          • Gość: Jacek Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 15:31
            no to zaczyna się...
            tzn. tzw. bojkot
            • Gość: Sergio tylko PEPSI! b.t. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.07.02, 16:41
              • Gość: guerra Re: tylko PEPSI! b.t. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.07.02, 16:58
                dla pyraka proszę pepsiaka
                • Gość: Bachus' Re: tylko PEPSI! b.t. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.07.02, 17:20
                  Gość portalu: guerra napisał(a):

> dla pyraka proszę pepsiaka
                  dla bestii proszę pepsi :P
                  • Gość: ..... Rymy Częstochowskie IP: *.radio88.com.pl 17.07.02, 13:33
                    "Pepsi piją lepsi !,
                    ... a robole piją colę..."
                • Gość: Jankers Reklama Pepsi z Reissem :-)?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 19:26
                  Może teraz kolejna seria piłkarskich reklam PEPSI będzie z naszymi? he he
                  takiego Reissa do reklamy, Michalskiego albo Tyraja?!? Czemu nie :-) pozdro!
                  • Gość: okie Re: Reklama Pepsi z Reissem :-)?? IP: *.pl 16.07.02, 22:32
                    CALKIEM NOWA CYTRYNOWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
        • Gość: grzeda Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.alpro.pl 17.07.02, 11:54
          Gość portalu: Radost napisał(a):

> Gość portalu: guerra napisał(a):
          >
          > > są duże szanse, że PEPSICO zostanie kolejnym sponsorem Kolejorza
          >
          >
          > Pepsi jest lepsza:) i ma lepsze barwy.

No i ma Britney Spears...:)

A tak na powaznie to Lech ma szansę stać się nie "Manchesterem United Europy
          wschodniej" a raczej "Juventusem Turyn", no bo skoro Lotto i Pepsi, to
          już "większe" powiązania...

EUROPA CZEKA!!!

Pozdr
      • Gość: Sasza Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 01:06
        Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod od
        Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieniac w
        moim przypadku preferencji.
        W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co
        kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan CSKA
        dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:)
        A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa -
        niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi.

Sasza
        • Gość: MaciejK Re: no to chyba zaczniemy pić PEPSI IP: *.radiomerkury.pl 17.07.02, 06:47
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

> A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa -
          > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi.
          >
          Boski tekst uśmiałem sie z samego ranka i dobry humor trwa nadal, tak na
          marginesie moze to jakaś ironia losu-nie wiem czy pamiętacie ale z komuny Pepsi
          robił właśnie browar Lech...
          PZDR
        • andrzej12345 Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! 17.07.02, 11:41
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod od
          > Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieniac
          w
          > moim przypadku preferencji.
          > W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co
          > kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan CSKA
          > dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:)
          > A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa -
          > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi.
          >
          > Sasza

Czy przyjmowanie kasy od firmy umiejscowionej we "wszawce"/"Azji" (pomysłowość
          poznaniaków w kwestii nazewnictwa jest rewelacyjna!) nie mierzi poznaniaków?
          Przerzucacie się na Pepsi - a co z patriotyzmem regionalnym? Moim skromnym
          zdaniem, każdy poznaniak powienien raczej sprzedać swojego "wypasionego Merca"
          i wyłożyć na ukochanego Lecha, niż akceptować sponsora zza Strzałkowa!
          • Gość: MaciejK Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! IP: *.radiomerkury.pl 17.07.02, 12:40
            Wiesz co w tym porąbanym scentralizowanym kraju to praktycznie kazda firma jest
            z Warszawy-czytaj tam ma centralę. Ale juz malo która z oczywistych względów ma
            tam produkcję. Zarówno Coca Cola jak i Pepsi maja rozlewnie(trudno to nazwać
            fabrykami) w całym kraju, więc Twój argument jest jak kula w płot. Do tego
            Pepsi w Wielkopolsce dystrybuowana jest z dwóch rolewni w Pniewach(Wlkp.) i ze
            Żnina(równiez Wielkopolska ale w woj. kuj-pom).
            PZDR
          • misza01 Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! 17.07.02, 13:17
            andrzej12345 napisał:

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
            >
            > > Od zawsze z Wielkopolska zwiazana byla wlasnie Pepsi - coca byla na wschod
            > od
            > > Wisly ;) Zreszta pepsi jest po prostu lepsza, wiec nie trzeba nawet zmieni
            > ac
            > w
            > > moim przypadku preferencji.
            > > W Rosi Pepsi byla nawet sponsorem calej ligi. Pamietam, ze w Moskwie co
            > > kilkaset metrow byl wiekszy lub mniejszy plakat z Siemakiem - to kapitan C
            > SKA
            > > dla tych mniej zorientowanych;) - zachwalajacym ten zacny trunek:)
            > > A Sudola wyjebac i to nie na Madagaskar, ale na Ziemie Franciszka Jozefa -
            >
            > > niech tam szuka nowych konsumentow Leszka, jak mu Wielkopolska nie pasi.
            > >
            > > Sasza
            >
            > Czy przyjmowanie kasy od firmy umiejscowionej we "wszawce"/"Azji"
            (pomysłowość
            > poznaniaków w kwestii nazewnictwa jest rewelacyjna!) nie mierzi poznaniaków?
            > Przerzucacie się na Pepsi - a co z patriotyzmem regionalnym? Moim skromnym
            > zdaniem, każdy poznaniak powienien raczej sprzedać swojego "wypasionego
            Merca"
            > i wyłożyć na ukochanego Lecha, niż akceptować sponsora zza Strzałkowa!

nawrócili się na prawdziwą wiarę:) Jak się Browary królewskie również nawrócą
            to też nie będziemy psioczyć.Wszak każdy ma prawo pobłądzić, ale grunt,że wraca
            na właściwą drogę... ot co!
            • Gość: guerra Re: Ale Pepsi jest z Warszawy!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 15:32
              rozlewnia w Pniewach nie mieści się w WLKP
              to jes w innych Pniewach

pzdr
              • Gość: plastic LUBILEM COCA-COLE ALE W TYM MOMENCIE... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 19:51
                DIAMETRALNIE ZMIENIAM NAPOJ ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka