Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!!

IP: 192.192.192.* 15.09.01, 04:09
    Obserwuj wątek
      • Gość: fan 2 Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 192.192.192.* 15.09.01, 04:11
      • Gość: fan2 Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 192.192.192.* 15.09.01, 04:36
        Mamy super klub, najlepszych kiboli i jak na warunki Polskie jesteśmy najlepsi.
        To dlaczego w perspektywie awansu,i chęci pozyskiwania nowych sponsorów
        tolerujemy bandziorów na stadionie!Dziwię się że pan Frankiewicz który
        kandyduje w wyborach i inni ( władni tego miasta) toleruje tego przestępcę na
        stadione PANOWIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!! NA WAS PATRZY CAŁA POLSKA I POZNAŃ
        ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!! UDOWODNILISMY że jako Poznaniacy jestesmy naj. w (całej
        lidze polskiej) i kontynuujmy to bez niepotrzebnych ludzi jak na Wielkopolan
        przystało. PROSZE O KOMENTARZE!!!! P.S KIBICE LECHA SOLIDARYZUJĄ SIĘ Z NARODEM
        AMERYKAŃSKIM W ICH SMUTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kolej Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.gazeta.pl 16.09.01, 13:02
        Ja się z Tobą generalnie zgadzam - i w kwestii oszusta, i solidarności.
        Dziwią mnie dwie rzeczy:
        - po co było to wpisywać 29 razy?
        - dlaczego nie rzucił się na Ciebie jeszcze Radost, znany ultra-obrońca?
        • Gość: Radost Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:11
          Gość portalu: kolej napisał(a):

> Ja się z Tobą generalnie zgadzam - i w kwestii oszusta, i solidarności.
          > Dziwią mnie dwie rzeczy:
          > - po co było to wpisywać 29 razy?
          > - dlaczego nie rzucił się na Ciebie jeszcze Radost, znany ultra-obrońca?

Generalnie fan jest podejrzany:):)))) raz ze porusz wygasly temat na forum:) a
          dwa dlaczego pisze tylko o tym?? chyba ze nie jest fanem LEcha a Ultry (na co
          wskazuje liczba postow:)
          Ultra- obrnca:)) moze za 3 lata jak skoncze prawo:)))) a Ultrasem
          (balony,flagi,szaliki juz jestem:))) co jeszcze acha owszem bronilem ale
          wizerunku LEcha!!! bo uznalem ze w sprawie artykulu o ultrze(wyrok nieprawomocny)
          ze breakuje tylko w Wyborczej duzego plakatu Darak S.!!!
          A poza tym wiekszosc moich przeddmowcow na forum w sprawie Ultry nie pozostawila
          suchej nikti:) a ja coz troch przekorny - w liceum tez zaczalem od obrony Kreona
          a nie Antygony(choc pani i klasa byla oburzona:)!
          Przede wszystkim bronie LEcha!!!!!!!!!pozdro
          • Gość: !steve Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 10.40.129.* 17.09.01, 15:18
            Gość portalu: Radost napisał(a):

> A poza tym wiekszosc moich przeddmowcow na forum w sprawie Ultry nie pozostawil
            > a
            > suchej nikti:) a ja coz troch przekorny - w liceum tez zaczalem od obrony Kreon
            > a
            > a nie Antygony(choc pani i klasa byla oburzona:)!
            > Przede wszystkim bronie LEcha!!!!!!!!!pozdro

Broń Lecha z całych sił. Ja też będę go bronił. Ale, moim zdaniem, żeby temu
            klubowi pomóc, trzeba wyrzucić Dariusza Sz. Bo klub powinien być finansowo czysty
            i przejrzysty.
            Jeśli uważasz inaczej, napisz.
            Podyskutujmy. Ale o wizerunku Lecha, a nie o przekorze.
            Bo sądzę, że tą przekorą, to trochę głupio się tłumaczysz. Bardzo szanuję tych,
            którzy mają odwagę się sprzeciwić. Ale tylko takich, którzy tym sprzeciwem chcą
            coś przekazać. Bunt spowodowany przekorną naturą to nic chwalebnego. Dlatego,
            wybacz, ale skoro z Twojej obrony Kreona z uśmiechem ”:)” wspominasz tylko
            oburzenie pani i klasy, to chyba nie była to retoryczna perełka.
            • Gość: Radost Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:28
              Gość portalu: !steve napisał(a):

> Gość portalu: Radost napisał(a):
              >
              > > A poza tym wiekszosc moich przeddmowcow na forum w sprawie Ultry nie pozos
              > tawil
              > > a
              > > suchej nikti:) a ja coz troch przekorny - w liceum tez zaczalem od obrony
              > Kreon
              > > a
              > > a nie Antygony(choc pani i klasa byla oburzona:)!
              > > Przede wszystkim bronie LEcha!!!!!!!!!pozdro
              >
              >
              > Broń Lecha z całych sił. Ja też będę go bronił. Ale, moim zdaniem, żeby temu
              > klubowi pomóc, trzeba wyrzucić Dariusza Sz. Bo klub powinien być finansowo czys
              > ty
              > i przejrzysty.
              > Jeśli uważasz inaczej, napisz.
              > Podyskutujmy. Ale o wizerunku Lecha, a nie o przekorze.
              > Bo sądzę, że tą przekorą, to trochę głupio się tłumaczysz. Bardzo szanuję tych,
              >
              > którzy mają odwagę się sprzeciwić. Ale tylko takich, którzy tym sprzeciwem chcą
              >
              > coś przekazać. Bunt spowodowany przekorną naturą to nic chwalebnego. Dlatego,
              > wybacz, ale skoro z Twojej obrony Kreona z uśmiechem ”:)” wspominas
              > z tylko
              > oburzenie pani i klasy, to chyba nie była to retoryczna perełka.

Hmmm retoryczna perelka....chetnie przeklepie to na kompa i udostepnie ow tekst
              obrony Kreona! Pani bylo oburzona:) a klasa rowniez (1 klasa liceum chcieli sei
              przypodobac:)) Wiesz dlaczego pani byla oburzona?? Taki byl jej komentarz: Jak ma
              ocenic Twoja prace ?? nikt odkad pamietam w swojej pracy czegos takiego nie
              zrobil! Poza tym jak nastepne lata pokazaly byla to pani z gatunku Slowacki byl
              wielkim poeta! DLaczego ? Bo byl wielki!
              O przekorze pisalem zartobliwie:)(o mnie pisales ze bede zapraszal na solowki:)
              Lech ma byc czysty i przejrzysty! PEWNIE!
              Uwazam i uwazalem tylko ze nie potrzeba robic z tego widowiska medialnego!
              (piekne duze zdjecia trybun LEcha- w USA za takie cos moznaby wytoczyc proces ow
              artykul sugeruje ze strona w przestepstwie jest tez LEch!) Moze warto zaprosic
              Majchrzaka na jeszcze jeden czat,moze napisac do klubu i dac artykul w gazecie!
              ALe robic z tego pierwsza strone??? i opisywac to w takim stylu?? a potem
              sugerowac(glownie na forum) ze to jedyny powod klopotow LEcha?????? To troche za
              duzo! Nalezy zapewne ograniczyc dzialalnosc tego pana!
              P.S Zapraszam do 5 sektora na spotkanie e-Lecha:)
              • Gość: !steve Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 10.40.129.* 18.09.01, 10:55
                1. Sorry! trochę przesadziłem z tymi solówkami. To taka metafora.
                2. Cieszę się, że wspólnie uważamy, że działalność Łysego należy ograniczyć. Najbardziej drażni mnie teraz to,
                że obecnie jego pozycja jest w Lechu coraz silniejsza.
                3. Różni nas tylko ocena roli mediów. O tym też można porozmawiać.
                4. A jeśli masz jeszcze gdzieś tę obronę Kreona, to wyślij mi mejlem: !steve@poczta.gazeta.pl
                • Gość: misza Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.elite.com.pl 18.09.01, 15:07
                  Drążycie, drążycie...., a ja wam coś opowiem na Świcie, jedno zdanie, które
                  usłyszałem przed sezonem. Na własne uszy. Uwierzycie mi albo nie. Wasza sprawa.
                  Ciekawe co na to powiecie
                  • Gość: pluto Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 16:54
                    sorry ze zadaje takie pytanie ale jestem tylko po czesci w temacie i nie wiem
                    pewnej rzeczy .prosze odpowiedzcie mi na to pytanie. a mianowicie czy ten
                    słynny ultraoszust to jest ten koles który krzyczy na meczu do mikrofonu
                    KOLEJORZ,KOLEJORZ GOL i inne.z góry dzieki .pozdrawiam
                    • Gość: !steve Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 10.40.129.* 18.09.01, 18:08
                      Tak. To właśnie ten pan, co się przebierał za ziemniaka. Teraz już się nie przebiera.
              • !steve Do Radosta 18.09.01, 18:46
                Jeszcze raz przepraszam za te solówki. To lechita 25 maja zapraszał mnie na dyskusję do młyna, kiedy ośmieliłem
                się wspomieć o niejasnej przeszłości niejakiego Sorówy. Ty wówczas napisałeś: �Poza tym kim Ty jestes zeby
                go oceniac!!!!!�
                Jeśli chcesz się dowiedzieć, wyślij mejla
                • Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 19:10
                  !steve napisał(a):

> Jeszcze raz przepraszam za te solówki. To lechita 25 maja zapraszał mnie na dys
                  > kusję do młyna, kiedy ośmieliłem
                  > się wspomieć o niejasnej przeszłości niejakiego Sorówy. Ty wówczas napisałeś: �
                  > Poza tym kim Ty jestes zeby
                  > go oceniac!!!!!�
                  > Jeśli chcesz się dowiedzieć, wyślij mejla

OK:) wiem co tworzylem na forum:))) duzo roznych rzeczy:))
                  A co do Kreona jak tylko przeklepie na kompa to przesle:)no chyba ze bedziesz na
                  e-Lechu to skseruje i wrecze:)
                  Pozdro:)
              • Gość: zenek Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 10.40.129.* 20.09.01, 17:27
                Przestań się zgrywać, Radost!!!

w szkole każdy bronił Kreona - ja też

tak, na przekór nauczycielom

to zupoełnie normalne

poza tym obrona Kreona jest ciekawsza i bardziej chwytliwa - nazwijmy to - medialnie
                • Gość: RAdost Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:29
                  Gość portalu: zenek napisał(a):

> Przestań się zgrywać, Radost!!!
                  Ja sie nie zgrywam:) ale nie przecze ze smiac sie lubie:))))))))))
                  >
                  > w szkole każdy bronił Kreona - ja też
                  Witaj w klubie:) Antygona mnie odrzuca:)(feministka starozytna:)
                  W mojej szkloe recze Tobie ze Krona nie bronil nikt(z mojego rocznika)
                  > tak, na przekór nauczycielom
                  >
                  > to zupoełnie normalne
                  uwielbialem "lapac" i polemizowac z nauczyczycielami!
                  >
                  > poza tym obrona Kreona jest ciekawsza i bardziej chwytliwa - nazwijmy to - medi
                  > alnie
                  Medialnie na pewno:) pani czytala wypracownie przed cala klasa i komentowala:)
                  ale w koncu 4 + dostalem! Wybronilem sie:) pozdro!

• Gość: Student Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.aktivist.pl 17.09.01, 10:45
        Wszystko OK kolego, tylko przestań się już jąkać ;-)

Pzdr
      • Gość: Camara Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 217.96.35.* 19.09.01, 08:03
        Znam paru innych, ktorym dziwną rzeczy koleją padły "spasione" firmy, na
        dodatek piastują oni stanowiska wcale okazałe (no....zaliczają się, bądz
        zaliczali do tzw. "erki i ich przyjaciół". Jakos jednak nikt nad nimi
        publicznie nie biadoli. Notabene admin, ....co tam z imć Prezydentem Leszna,
        dalej dziwnym trafem pola pobliskie idealne na inwestycje należą do jego
        rodu?:))). Nie powiem, ze popieram "Pyrkę", ale nie odsądzajmy zaraz od czci i
        wiary. Znam ponadto przynajmniej kilkunastu jeszcze "kolejorzy", ktorzy rozne
        grzeszki mają na sumieniu, ich rowniez nalezy wyprosić? Proszę nie łączmy tych
        dwoch rzeczy. Na Bulgarskiej i biznesmen i kierownik sprzedazy i dziennikarz, a
        takze bezrobotny i dzieciak- chuligan sa sobie rowni - gdyz są kibicami Lecha
        naszego kochanego. I na tym poprzestanmy. Dzieki, pozdro..
        P.S. Nie chce jatrzyć z tym tematem na nowo, ale nigdy w tym temacie jeszcze
        nie zabieralem glosu, a dzisiaj jakąś taką potrzebę odczułem.
        • Gość: guerra Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.09.01, 10:07
          Na nic Wam te swary głupie. Wszyscy wszak zginiemy w zupie......
          POZDRO
          • Gość: misza Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.elite.com.pl 19.09.01, 10:40
            Nietykalni żyją pośród nas , nietykalni oszukują czas (czy jakoś tak)
            jak juz jesteśmy przy cytatach.
            Nie mylić z kryształowo czystą ekipą niejakiego Eliota Nessa, która
            rozpracowała Capone w USA
        • Gość: kolej Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: *.gazeta.pl 19.09.01, 10:47
          Camara, z całym szacunkiem - własnie dlatego że LECH jest DOBREM WSPOLNYM w jego władzach
          muszą zasiadac osoby pewnego zaufania, osoby nie szkodzące przedsięwzięciu, osoby nie psujące
          wizerunku - nawij to sobie jak chcesz, wiadomo o co chodzi.
          pozdrawiam
          kolej
          • Gość: Camara Re: CO W KOŃCU Z ULTRAOSZUSTEM!!!!!! IP: 217.96.35.* 19.09.01, 11:23
            Kolej, witam serdecznie. Ale o jakie władze chodzi? Nieformalne posługiwanie
            się wizytowkami, czy tez pełnie wladzy nad chuliganką? Nieważne zresztą, swiata
            nie zmienimy. Mnie osobiście duzo bardziej wk.......łby, których na piątce
            ostatnio sie namnozyło, a którzy po kilku piwkach puchną jak wrzód na dupsku i
            chcą bić innych kibiców. Przyznam, że ostatnio jeden wyjatkowo zalazl mi za
            skore. Chcial pobić.......pewnie znacie.......inną obok Amfibii maskotkę, czyli
            Bodzia........też sobie znalazł, niech gościa szlag. Ale nie ukrywam, werbalnie
            trzepnąłem go krotko, gdyż przemocy nie znosze:)).
            Zresztą Guerra coś chyba o tym wie.....hihi.....jak tam wychowani w nienawiści-
            Jeżyce? Ale to chyba temat na nowy wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka