dafidoo 12.08.02, 17:28 Ja juz sprzedalem 5 ale w krotce sprzedam jeszcze z 2. Niech sobie szukaja innych klubów :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PuChu Re: Ilu sprzedaliscie graczy?? IP: 80.48.245.* 12.08.02, 17:35 Ja w jednym klubie sprzedałem coś 8 a w drugim coś koło 10 :) Ponieważ byłem niezadowolony z roboty jaką odwalali ci piłkarze :) narx Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anubis Re: Ilu sprzedaliscie graczy?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 18:07 Ja sprzedałem 6 piłkarzy. Albo nie grali, albo grali jak szmaciarze... Na razie nie sprzedaję nikogo, chyba że... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ilu sprzedaliscie graczy?? 12.08.02, 18:12 ja jeszcze nikogo..trzeba byc prezesem w goracej wodzie kapanym zeby tak szybko sie pozbywac chlopakow..10 sprzedac????:-))))))))))))))niezla druzynke wiec skleciles, oj niezla..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Ugugunan - hegemon & dominator... 12.08.02, 19:00 Witam! Też sprzedałem dziesięciu chłopaków od początku gry... Staram się być elastycznym i twardym prezesem... Niektórzy byli naprawdę niczego sobie, ale ja CHCĘ MIEĆ najlepszych... Prezes Ugugunan - mający mocarstwowe plany... Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Ugugunan - hegemon & dominator... 12.08.02, 20:49 Ave (prezesi;)! Wczoraj było małe piekło w klubie;). Poleciało 6, dwaj kolejni przez mój sentyment do nich mają jeszcze szanse zrehabilitować się w sobotę. Wcześniej wywaliłem 2 innych. No, 3 z tej ósemki i tak musiałem zmienić (kontuzje/rozwiązanie kontraktu). Szans na dobry wynik to ja nie mam żadnych ale szmaciarzy trzymał nie będę;). Powodzenia życzę! P.S. A teraz zostawiam na 5 dni moja drużynę samopas - ciekawe czy się nie rozbestwią. Jeśli tak reakcja moja będzie straszna;). Odpowiedz Link Zgłoś