kobzik2 05.08.05, 10:52 Jak myślicie kogo lepiej wystawić do meczu 3 kolejki ligi polskiej Fabiańskiego ( biorąc pod uwagę, że Legia gra z GKS Bełchatów) czy Bledzewskiego( Górnik Łęczna gra z Arką Gdynia)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek212 Re: Fabiański czy Bledzewski? 05.08.05, 11:08 Ja bym wziął Fabiańskiego Bledzewski jest od niego zdecydowanie lepszym bramkarzem ale Legia traci mniej . Poza tym Fabiański jest tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
kobzik2 Re: Fabiański czy Bledzewski? 05.08.05, 11:13 franek212 napisała: > Ja bym wziął Fabiańskiego Bledzewski jest od niego zdecydowanie lepszym bramkar > zem > ale Legia traci mniej . Poza tym Fabiański jest tańszy Mam ich obu tylko nie wiem któredo wystawić. Ale trzeba wziąść pod uwagę, że Fabiański zagra 3 mecz w ekstraklasie. Bledzewski jest bardziej doświadczony. No i właśnie mam dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Fabiański czy Bledzewski? 05.08.05, 11:37 Jeśli masz ich dwóch, to postaw na Bledzewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio1111 Re: Fabiański czy Bledzewski? 05.08.05, 16:21 Bledzewski jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
w.konrad1 Re: Fabiański czy Bledzewski? 05.08.05, 16:46 ten i ten pewnie zagraja na zero wiec nie masz sie chyba czym martwic ja bym jednak na fabianskiego postawil bo legia ma lepszo obrona Odpowiedz Link Zgłoś