Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Guerry i chłopaków z "WL"

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 16:56
    Zgadzam się z opinią red.Nawrota zamieszczoną w poście "O co chodzi
    Wyborczej" że atmosfera na naszym stadionie może być jeszcze lepsza a Wy
    jesteście w stanie to zapewnić.Mam pomysł jak sprawić żeby doping był
    głośniejszy, żeby więcej ludzi śpiewało. Był ktoś z Was kiedyś na meczu
    Realu, OM, albo Lazio? Tam doping w mniej aktywnych sektorach kierowany jest
    przez ludzi z megafonami w rękach! Co sądzicie o tym żeby 2 takich kolesi od
    nas stało np.w sektorze V i którymś z tych nowych? Myśle że warto spróbować,
    na stadionie jest wiele osób chętnych do dopingowania tylko robi się trochę
    doliniarsko jak sie okazuje że nie ma nikogo równie chętnego w jego otoczeniu
    do śpiewania razem z kotłem. Teraz drugi pomysł: Co myślicie o jakiejś
    skomplikowaej choreografii z kartonów, wzorem Legii, albo coś jeszcze
    fajniejszego jak ten diabeł na Milanie (zdjęcie w nowym TMK i na
    www.ultras.pl) z kartonów, pasów folii, płótna i rac. Extra efekt dają też te
    kolorowe świece, takie jak na Lech-Arka odpalili Arkowcy (albo Marsylczycy)
    widziałem takie na Lazio-Inter, naprawdę kilkadziesiąt odpalonych
    równocześnie to zajebisty widok. Dzięki za przeczytanie moich pomysłów!
    Pozdro! nARKA
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee pomysł jest dobry a idea szczytna... IP: *.cgs.poznan.pl 20.08.02, 17:06
        porzebna tylko kasa na megafony i poparcie odpowiednich czynników...
        no i synchronizacja...
        pzdr
        vivacee
        • Gość: Lechfan Re: pomysł jest dobry a idea szczytna... IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 17:34
          Doping:KOCIOŁ zaczyna a koleś z megafonem powtarza i nadaje rytm.Jeden megafon
          jest-leży u mnie w chacie,potrzeba tylko baterii.
          Choreografia:hitem byłby ruchomy obraz z odwracanych kartonów.
          • redakcja Re: pomysł jest dobry a idea szczytna... 20.08.02, 17:38
            nic tylko przyklasnąć
            widzę, iz obietnica, że nie spoczywamy na laurach zmienia się w czyny
            Radosław Nawrot
            • Gość: xxx Re: pomysł jest dobry a idea szczytna... IP: *.futuro.pl 20.08.02, 20:56
              Przypomnie tylko że swoje sprawy omawiamy na swoim forum. Tym razem jednak
              odpowiem. Megafony na stadionach które zostały wspomnaine nie sa używane wcale
              w sektorach mniej aktywnych tylko włąsnie w tych aktywnych, żeby prowadzący
              doping był dobrze słyszany, a jest to trudne kiedy sektor np OM jest zajmowany
              przez 10000 ludzi. Na tych samych stadionach w sektorachj najzagożalszych
              kibiców za nieśpiewanie sa wymierzane kary cielesne i to one daja najlepszy
              efekt. Jednak u nas zaraz pojawiłoby się 10 artykulow w gazetach i 15 wątków na
              forach. A pamiętacie kiedy u nas był najlepsy doping i dlaczego taki był?
              • Gość: K_K_S Re: pomysł jest dobry a idea szczytna... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:26
                Sam widziałem na meczu Real-Betis że gość z megafonem kierował właśnie zwykłą
                trybuną.Kocioł mają za bramką a on rządził na przeciewległym łuku.A co do kar
                cielesnych to jestem przeciw.Przynajmniej w siedzących sektorach.A co do sianka
                to megafony nie są drogie i na pewno składke da się łatwo na stadionie
                zrobić.Poruszona była już sprawa choreografii, a co myśłicie o tych kolorowych
                świecach-racach?
              • Gość: K_K_S do xxx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:28
                Może swoje sprawy załatwiacie na swoim forum ale ja nie należe do waszej grupy
                więc swoje pomysły-mam ich od cholery- muszę rzucać tutaj i liczyć że ktoś
                przeczyta! pozdro!
                • Gość: WL Re: do xxx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:32
                  Gość portalu: K_K_S napisał(a):

> Może swoje sprawy załatwiacie na swoim forum ale ja nie należe do waszej
                  grupy
                  > więc swoje pomysły-mam ich od cholery- muszę rzucać tutaj i liczyć że ktoś
                  > przeczyta! pozdro!

pomysly konkretne dawaj na mejle:) konkurencja nie spi:)
                • Gość: xxx Re: do xxx IP: *.futuro.pl 20.08.02, 21:55
                  Daj naprawde jakiś pomysł to można go rozważyc, a Ty rzuciłes tylko produkt w
                  Polsce niestępny, przynajmniej dobrej jakości.
                  Zapraszam na forym www.kolejorz.pyry.net Tam znajdziesz odbiorców pomysłow.
                  • Gość: K_K_S Re: do xxx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:37
                    Już jestem na waszym forum. A teraz powiedz co jest w Polsce niedostępne.Te
                    race? Bo chyba nie mówich o megafonach i konkretnych materiałach na
                    choreografię!
                    • Gość: xxx Re: do xxx IP: *.futuro.pl 20.08.02, 22:54
                      kolorowe świece dymne
                      • Gość: canemuto swiece... IP: *.66.12.81.30.gte.net 21.08.02, 05:27
                        ...pomysl ze swiecami jest oki. wlasnie znalazlem firme, ktora oferuje swiece
                        dymne w kolorach czerwien i pomarancz (standard?) oraz bialym. rozumiem, ze
                        chodziloby tutaj o niebieskie i biale? pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka