Gość: Marekk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 17:20 Kidy będzie klasyfikacja uczestników Wygraj Ligę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznan Re: Punkty piłkarzy w 4. kolejce IP: 195.94.212.* 27.08.02, 08:43 Dla kibicow mila zabawa,ale odnosze wrazenie ,ze dla redakcji duzy problem.Prosze spojrzec na pierwsza edycje Wygraj Lige,Droga Redakcjo!!Wtedy bylo to prowadzone poprostu normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Klasyfikacja IP: *.zax.pl 28.08.02, 23:37 Czy zostanie zamieszczona klasyfikacja osób biorących udzial w tym konkursie? Jeśli tak to kiedy,bądź w którym wydaniu GW? Czy ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wełna Re: Klasyfikacja IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:40 Tak jak w tym roku GW olewa sobie konkurs "Wygraj Ligę" to głowa mała. Czy oni nie rozumieją, że coraz mniej ludzi kupuje ich gazetę !!! Reklamują na maxa grę "piłkarzyki" - ale jakie mają z tego wpływy (reklamy, banery, wpłaty od sponsorów?). A czy nie zauważyli, że trochę spada im sprzedaż gazety ... a może ich to nie interesuje.... Gdzie jest wycena nowych piłkarzy takich jak: Włodarczyk, Nowak (Legia), Hugues, Kryger (LEch), Giuliano .... czemu nie liczą im punktów .... Ten konkurs niestety upada i to na zbity pysk .... acha , żeby była jasność gazety wyborczej nie tylko ja przestałem kupować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Klasyfikacja IP: *.michelin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:26 Już zbliża się 5 kolejka , a niema klasyfikacji drużyn "Wygraj Ligę" . Skrócona jest w Gazecie , a reszta ? CZEKAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzylech Ile mam punktów? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 21:44 Skąd mam się dowiedzieć na którym jestem miejscu w klasyfikacji generalnej. Niech mi ktoś pomoże!!! Uznam za swój osobisty sukces, jeśli jedna z moich drużyn znajdzie się wśród pierszwych 10 000. Ale jak to sprawdzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Paranoja IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 22:31 Ktoś sobie nieźle przegina z "Wygraj Ligę". Czy nie macie dość ludzi by prowadzić ten serwis? To skandal by nie było klasyfikacji generalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek :) IP: *.cim.poznan.pl 02.09.02, 13:39 Ja tez bardzo prosze o klasyfikcje ? ?wygraj lige? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsowa Re: Punkty piłkarzy w 4. kolejce IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:20 moze ktos w koncu odpowie na pytanie kiedy bedzie klasyfikacja druzyn i czy wlasciwie ktos z redakcji czyta nasze wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archaon Re: Punkty piłkarzy w 4. kolejce IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archaon Re: Punkty piłkarzy w 4. kolejce IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 01:48 Skandal!!!!!!!!!!!!! to mało powiedziane.Poprzednie edycje to była gra.Wprowadziliście nowe zasady,ale zero nowych konsekwencji.Zamiast kupować waszą gazetę to oglądam wyniki "wygraj ligę" w sklepach.TOTALNA LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A w internecie to w ogóle olewacie grających.Jeszcze jedna kolejka takiego traktowania to zadzwonie do prezesa sportowego i nieźle go opiep....Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś