Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bandyta Hlib...

18.09.05, 20:51
    znowu przypomniał o sobie. wiadomo że pedersena 1 ligowych torów nie
    wyprzedza sie po zewnętrznej bo albo cie rozjedzie albo przynajmniej
    dostaniesz kopa z notorycznie wyprostowanej nogi znacznie zawężającej pole
    manewru co prezentuje w każdym meczu w 1 lidze. współczuje mariuszowi ze
    musiał mieć do czynienia z tym pajacem. słabonia i swidra uratował chyba
    jedynie tylko jego defekt po starcie... Mam nadzieje ze prostak zostanie w
    swoim ukochanym gorzowie i nikt go nie zakontraktuje do ekstraligi bo mogą
    być ofiary...
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg Re: Bandyta Hlib... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:13
        fakt chłopak przesadza, ale jest młody (19 l.), jeszcze woda pod czaszką, ale
        może dorośnie-i będą z niego ludzie

póki co.. Sawka z Protasem jadą po złoto
        • Gość: sasiad Re: Bandyta Hlib... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:20
          "pociągło go", tak przynajmniej powiedzial przepraszajac mariusza. dobre i to.

tak btw to nie wiem w jakiej epoce zyja dzialacze zuzlowi, cegla wyszedl ze swietna propozycja odnosnie analizowania przyczyn wypadkow i wyciagania wnioskow (konsekwencji?). chlopak wie co mowi ale zeby do tego dojrzec trzeba sie najpierw tak rozpieprzyc jak on. a poki co zbieramy zniwo ignorancji wladz zuzlowych (juz nie tylko polskich)...
          www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=53&k2_id=128&dzial_id=447&news_id=82586
          :(
          • baltazarus Cegła bredzi 19.09.05, 08:00
            "(...)cegla wyszedl ze swietna propozycja odnosnie analizowania przyczyn
            wypadkow i wyciagania wnioskow (konsekwencji?). chlopak wie co mowi ale zeby do
            tego dojrzec trzeba sie najpierw tak rozpieprzyc jak on."
            A nie wiadomo jakie są przyczyny upadków? Zacytuję klasyka: "Praw fizyki pan
            nie znasz i nie bądź pan głąb". Cegła postuluje powstanie jakiejś komisji,
            która stwierdzi jakie są przyczyny tych zdarzeń. Ciekawe kto zapłaci tej
            komisji. Podatnik? Kluby? Może i ja się do tej komisji załapię - łatwy zarobek.
      • exces Re: Bandyta Hlib... 19.09.05, 00:07
        ej, mój "klonie" chyba trochę ...przegiąłęś:) Nie uważasz, że to PEPE nie miał
        dzisiaj dnia? I ZŁOTKO PrzePieprzył?;)Pozdrowka, odezwę się jutro, dziś idę
        świętować wygraną naszych siatkarek nad NIEMKAMI...Zawsze to jakiś sukces...A
        na obchody srebra...nawet, a może tym bardziej"podwójnego" raczej w BYDZI sie
        zamelduję ! Pozdrowionka
        • loramo Re: Bandyta Hlib... 19.09.05, 00:37
          no no :)))) pisałem to na początku zawodów. a to ze latający piotrek staranował
          złotko nie podlega dyskusji ;] Pozdr[][][] chociaz stawiałem na niego w barazu
          a nie na sawke heh
          • exces Re: Bandyta Hlib... 19.09.05, 01:16
            Kurna...czy ten nasz :"RZEMIEŚLNIK" nie może odjechać żadnych zawodów bez
            jakiejś..."sensacji"??? Pozdrowiam "L" i inny ch naszych...;):):)<LOL2>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka