Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PePe Mistrz ...

IP: *.011-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.05, 21:46
    .... nic dodac nic ujac. Ciekwae czy Sawina go sfaulowal :) ??

Piotrze czas na pokore... Ogladalem wielokrotnie powtorke upadku z Jackiem,
    nie widze jego winy (Jacka). Rowniez bieg z Tomkiem !! Na torze trzeba byc
    miekkim, a nie "panienka". Jechac trzeba, nie zrzucac winy na kogos innego ..

Stefan

P.S.
    Dodam, ze jestem kibicem Polonii !! I nadal wierze w sukces !!
    Obserwuj wątek
      • Gość: iv Re: PePe Mistrz ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:15
        tia a ja jestem papiezem.

I pewnie dlatego iz jestes z bydgoszczy to uzywasz proxy by ukryc swoje IP
        • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.05, 22:51
          Nie ukrywam, tylko przebywam w Szwecji.

Widziales kiedys proxy z takim adresem ? :)

Stefan

P.S.
          Dziekujemy za srebrny medal MPPK ! Ciekawe ze nie chcial rzucic w Sawke
          okularami :) W sumie dobrze, bo przeciez potem Sawina bylby wszystkiemu winny...
          • Gość: kub_a Re: PePe Mistrz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:59
            SZtefen.nie dziwie się,że nie widziałeś winy jacka bo na powtórkach gó..
            widać.ja za to widziałem,że miejsca przy płocie to nie zostawił
            • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.05, 23:17
              Miejsce zostawil, znam wielu zawodnikow, ktorzy bez najmniejszego problemu by
              tam weszli ( i wyszli calo i na przedzie). W lidze szwedzkiej malo kto zostawia
              miejsce, ale tez kibice maja inna kulture i oklaskuja WSZYSTKICH zawodnikow.

Szczegolnie glosne sa oklaski dla zawodnikow ktorzy pare lat wczesniej
              ryzykowali swoim zyciem dla widowiska dla kibicow oklaskujacych.

Ciekawe ilu ludzi pisze tu komentarze na forum przeciw Golobom, a pare dni
              wczesniej wzruszali sie na ul. Sportowej podczas GP??:)

Tak juz jest swiat zbudowany, ze idziesz tam gdzie daja Ci wiecej - pieniedzy.

Ilu z Was zostaloby w aktualnej pracy gdyby Wam zaproponowali dwa razy wiecej (z
              wyplata na czas)? Zaraz pewnie odezwie sie setka "patriotow" i lojalnych
              pracownikow... ale ja w to nie wierze !!

pozdrawiam

Stefan
          • psyhol2 Re: PePe Mistrz ... 18.09.05, 23:23
            Odeswał się kibic Polonii, najlepiej wyprowadź się do Tarnowa i będzie wszystko
            jasne. Bo mówienie,że jesteś Bydgoszczaninem i z Polonią brzmi tak jak to,
            co "ku,ku" podkreślał a wygiął z Polonii jak szczur
            • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.05, 23:25
              Tak szczerze napisze - wogole nie rozumiem co napisales. Jakies hasla
              (przenosnie, obelgi?) .. no i bledy...

nie pozdrawiam

w miare zdrowy psychicznie
              • Gość: greg Re: PePe Mistrz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:46
                Pepcio albo już osłabł kompletnie na koniec sezonu albo czas "zaprzyjaźnić" się
                w końcu z psychologiem- patrz ekipa Adrenaliny, w której jest dla niego
                (psychologa) miejsce
              • Gość: bydgoszczanin Re: PePe Mistrz ... IP: 212.122.214.* 18.09.05, 23:47
                Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Tak szczerze napisze - wogole nie rozumiem co napisales. Jakies hasla
                > (przenosnie, obelgi?) .. no i bledy...
                >
                > nie pozdrawiam
                >
                > w miare zdrowy psychicznie
                widzisz pani Stefanie mieszkasz w Szwecji jak domniemuje od dłuższego czasu
                stąd masz specyficzne podejście do sprawy Polonii twoje prawo! Oczywiście
                możesz miec inne stanowisko w sprawie rzeczonego zdarzenia! Twoje prawo nawet
                jak wynika ono z gorącej miłości do teamu G!
                A jeżeli chodzi o dzień dzisiejszy to ciała dał Protasiewicz w tym biegu w
                którym szczepił się z Sawiną do czego się zresztą przyznał! Prez to odpłynął w
                siną dal złoty medal! No cóż zanosi się że w tym sezonie Polonia będzie
                regularnie łapać sreberka / dwa juz prawie są - może młodzieżowcy się jeszcze
                postarają ale to byłby autentyczny sukces!/
                • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.05, 23:52
                  No widzisz - mieszkam tu chwilowo i to od roku.

Patrze na to z boku (kiedys bylem w sekcji). I wiem jedno bracia G. nie sa
                  swieci. Walczyli o swoje jak mogli (czasami az za bardzo). Ale nie maja przy tym
                  miny niewinnego. Piotr odszedl z klubu - wielka konferencja, ze sie staral,
                  negocjowal. Ale biedny nie wiedzial, ze w klubie nie beda z nim rozmawiac, bo
                  widziano juz ostatnia strone jego kontraktu z apatoprem w bydgoskim klubie. Wiec
                  po co robil szum, ze nie chcial odejsc.

Trzeba byc soba.

pozdrawiam

Stefan
          • Gość: iv Re: PePe Mistrz ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 01:00
            ciekawe ale na tej liscie proxy twoje ip ( a wlasciwie nazwa hosta) wystepuje

www.aliveproxy.com/proxy-list/proxies.aspx/Sweden-SE
            • exces Re: PePe Mistrz ... 19.09.05, 01:08
              nie znam sie aż tak na I.P. ...KTO może mnie oświecić? Będę wdzięczny...nawet
              CHRISOWI;)
              • Gość: iv Re: PePe Mistrz ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 01:25
                pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP
                • exces Re: PePe Mistrz ... 19.09.05, 02:26
                  Dzięki IV, ale ja z komputerami zapoznaję się chyba schyłkowo, ...:) jak na mój
                  wiek...Klikanie nie sprawia mi tylu problemów, co zgłębianie tajników sprzętu,
                  który ma mi służyć, hi hi..., obiecuję jednak, że w miarę możliwości będę się
                  starał. Bez obrazy, i proszę o wyrozumiałość...;)
            • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: 193.108.42.* 19.09.05, 08:47
              Prosze Cie nie badz lepszy niz jestes :) Bez komentarza Panie sledczy !

Zal mi Cie..

Stefan
              • Gość: iks Re: PePe Mistrz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:47
                Oj Stefan, Stefan. Zbyt dlugi pobyt w Szwecji sprawil, ze ci styki
                zasniedzialy /to chyba od braku "wysokooktanowych" uzywek/. Kazdy ma prawo do
                popelniania bledow, wiec nie odsadfzaj teraz od czci i wiary Protasa. Zreszta,
                ty tez popelniles blad wchodzac na to forum i nikt ci nie ma tego za zle. No,
                chyba ze stara zobaczy rachunek za internet... Skul!
                • ja-gruby Re: PePe Mistrz ... 19.09.05, 15:47
                  iks coś rzadko Cię widać, czyż byś był tak zapracowany i nie zauważyłył,że
                  pojawił się Stefan? znawca sztuki komputerowej,żużlowej i nie tylko, ot taki
                  omnibus. Otóż kilka lat temu, kiedy w Polonii była zawierucha, to Stefan był
                  bardzo aktywny na forum.Opluwał wszystko i wszystkich co stało na jego drodze.
                  Ulubionym jego tematem tak jak i zresztą Papy to PePe i wszystko z nim
                  związane.Ktoś z forumowiczów wtedy napisał,że go namierzą i beknie.Stefan
                  publicznie odgrażał się : to namierz.Nie trwało długo i Stefan został
                  zdemaskowany.Wtedy skojarzono,że informacje o Polonii prawdopodobnie czerpał od
                  dyrektora co to mieszkał po sąsiedzku.Do Polonii wkroczyła prokuratura a Stefan
                  się wyciszył,teraz znów odżył.......Może nam powie co spowodowało,że znalazł
                  się w Szwecji ? a przy okazji niech napisze czy w przyszłym roku system
                  rozgrywek ligi w szwedzkiej będzie taki jak w Anglii. No i kiedy będzie działał
                  na Polonii... :)
                  • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 19.09.05, 17:51
                    Witam :)
                    Zgadza sie to ja:) Ale wypisales tu same niescislosci :)

Po 1. dyrektor Polonii domniemam tu, ze piszesz o p. Chylinskim nie byl moim
                    sasiadem.
                    2. Jezeli chodzi o internet to akurat cos tam wiem, parenascie lat pracowalem
                    przy nim u providera.
                    3. Najzabawniejsze jest to ze osoba rzekomo namierzajaca mnie dzwonila do firmy
                    w ktorej pracowalem z prosba o logi myslac, ze jestem w/w firmy klientem :) Malo
                    tego osoba ktora chciala mnie namierzyc (nie wiem po co skoro w mailu podalem
                    "Pentelowi" swoje dane, nie majac NIC do ukrycia) znala mnie osobiscie i prywatnie.
                    4. Do Szwecji dotarlem skuszony propozycja pracy w firmie branzy
                    telekomunikacyjnej. Tu doceniaja pracownika i jego umiejetnosci. Ba ! Nie ma
                    ukladow - miedzy firmami a politykami GG -> Pentel i PointS :) Nie ma "walkow".
                    No i sport zuzlowy jest CZYSTY !
                    5. Nie opluwalem wszystkiego co stalo na drodze, tylko bedac czlonkiem sekcji
                    odkrywalem troche jej tajemnic jak i rozgrywek w klubie.

Niektorym osobom to bylo BARDZO nie na reke, do tego stopnia, ze zaczeli miec
                    obsesje na moim punkcie :) Az do przesady :)

Co do rozgrywek ligii szwedzkiej, nie mam czasu na sprawdzanie jak w przyszlym
                    roku beda wygladaly rozgrywki. Moze dowiem sie cos wiecej na finale, na ktory
                    sie wybieram do Vetlandy :)

Widze, ze ja-gruby ma oprocz kompleksu nadwagi, rowniez kompleks braku
                    znajomosci "sztuki komputerowej" :)

pozdrawiam

Stefan
                • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 19.09.05, 17:52
                  Do Twojej wiadomosci mam lacze stale :) A mama przestala placic moje rachunki
                  wtedy, gdy uczeszczales jeszcze na religie do salek katechetycznych przy kosciele :)

Stefan
            • Gość: cs Re: PePe Mistrz ... IP: *.k102.webspeed.dk 19.09.05, 20:59
              Nawet jak cos jest na liscie proxy, to jest to realny IP i ktos jest jego
              legalnym uzytkownikiem, a bredbandsbolaget to chyba najwiekszy provider w
              Szwecji, tak ze tysiace ludzi moze miec ten IP.
      • Gość: kibic Re: PePe Mistrz ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.05, 21:58
        Witaj Stefanie ,
        długo Ciebie tutaj nie było, może by trzeba było przypomnieć się młodszym
        internautom , ktoś Ty taki ?
        Stefan to była samozwańcza tuba propagandowa ówczesnej części władzy w ŚP.
        Klubie Polonia Bydgoszcz , a dokładniej kolega synów Pana Prezesa R. Który w
        zamian za mozliwość obejrzenia meczów za friko na trybunie głownej , zajmował
        się głównie wylewaniem cystern pomyj na PePe i osoby z nim
        związane ,jednocześnie co jest oczywiste wybielaniem rodziny żuzlowj G i
        poczynań Taty swoich kolegów .
        Tak więc wybacz , ale na większości osób logicznie myslących Twoje wypociny nie
        robią wrażenia a jedynie mogą budzić wspólczucie . Ale staram się zrozumieć
        Ciebie, jesteś od roku jak piszesz na obczyźnie za chlebem i rozumiem ,że
        starasz się zaistnieć chociaż na tym forum .
        • Gość: bydgoszczanin Re: PePe Mistrz ... IP: 212.122.214.* 19.09.05, 23:29
          Witaj Stefanie ,
          długo Ciebie tutaj nie było, może by trzeba było przypomnieć się młodszym
          internautom , ktoś Ty taki ?
          Stefan to była samozwańcza tuba propagandowa ówczesnej części władzy w ŚP.
          Klubie Polonia Bydgoszcz , a dokładniej kolega synów Pana Prezesa R. Który w
          zamian za mozliwość obejrzenia meczów za friko na trybunie głownej , zajmował
          się głównie wylewaniem cystern pomyj na PePe i osoby z nim
          związane ,jednocześnie co jest oczywiste wybielaniem rodziny żuzlowj G i
          poczynań Taty swoich kolegów .
          Tak więc wybacz , ale na większości osób logicznie myslących Twoje wypociny nie
          robią wrażenia a jedynie mogą budzić wspólczucie . Ale staram się zrozumieć
          Ciebie, jesteś od roku jak piszesz na obczyźnie za chlebem i rozumiem ,że
          starasz się zaistnieć chociaż na tym forum .
          mam propozycje dla naszego drogiego Stefana protasiewiczażercę przebywającego
          na obczyźnie niech poda adres korespondencyjny a my kibice Polonii wyslemy mu
          na obczyznę gdzie zapewne jest mu źle i tęskni za krjaem ojczystym
          egzemplarz "LATARNIKA" aby ulzyć mu w tym cięzkim losie / który notabene sam
          wybrał / i żeby zrozumiał że nie jest pierwszym który piszczy na obczyźnie! z
          sportowym pozdrowieniem.
          • psyhol2 Re: PePe Mistrz ... 20.09.05, 02:51
            A tak coś mi śmierdziało, a to ze ścierwa tak jedzie. Chyba będę musiał uderzyć
            się w pierś i zmienić zdanie o Władku bo z pewnością jest inteligentniejszy niż
            samozwańczy Szwed.
            • Gość: Stefan Re: PePe Mistrz ... IP: 193.108.42.* 20.09.05, 08:03
              Powod dla ktorego przestalem pisac na to forum to jakie "inteligenciki" jak Wy :)

Wszyscy ublizaja i korzystaja z tego, ze jestem na obczyznie :) Ale znaczaca
              wiekszosc to "wielcy biznesmeni", ktorzy korzystaja na wsi z modemu lub jednej z
              TANICH firm swiadczacych uslugi internetowe, zeby zaoszczedzic pare groszy w
              porownaniu z neostrada :)

Acha, i nie jestem zamozwanczym szwedzem (jak chodzilem do szkoly pisalo sie to
              jeszcze z malej litery, ale widocznie psyho2 chodzil do innej :), wrecz
              odwrotnie w firmie w ktorej pracuje przy oprogramowaniu telefonow komorkowych
              wszyscy wiedza, ze jestem polakiem.
              Stefan

P.S.
              Wracajac do sprawy sprzed kilku lat, kiedy to rzekomo oczernialem panow PointS i
              Pentel - zastanawiajace, ze wiedzieli, ze mowie prawde i dlatego starali sie
              mnie namierzyc :) Straszyli sadem - podalem dane mailowo i cisza.. NIC. Starch o
              prawde oblecial :) ?

Robcie sobie dalej polglowki zabawe i siedzcie na garnuszku "uczciwych" rodzicow
              :) BEZ ODBIORU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka