maximus10 tu jego opis 15.09.02, 13:29 LEPSZY OD PIŁKARZYKÓW<przykro mi redakcjo tka prawda> SAME PLUSY JEDYNA WADA TO TO ŻE JEST PO ANGIELSKU www.hattrick.org COOOOOOLLLLLL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.02, 13:37 Piłkarzyki się rozkręcają z każdą edycją i może być tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 15.09.02, 14:46 Tak to prawda ja również zachęcam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czafer o co dokładnie tam chodzi!!!!!!!!!!hello odpiszcie 15.09.02, 20:26 hej spróbowałem i czekam jezeli dbrze zrozumiałem czeka tam sie 4 dni na przydzielenie do ligi czy cos takiego wez wytłumaczcie o co dokładnie tam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
maximus10 Re: o co dokładnie tam chodzi!!!!!!!!!!hello odpi 17.09.02, 13:57 KOSA DAJ MU LINK DO HATTRICKA INSTRUKCJI I MI SWEGO MAILA ALBO GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisła Wrocła CZAFER gramy ze sobą 1 mecz IP: *.provider.pl 18.09.02, 13:06 ja mam druzyne polar wroclaw 10 i jesli dobrze zrozumialem gramy w sobote 21 wrzesnia ze sobą 1 mecz powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisła Wrocła Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA IP: *.provider.pl 17.09.02, 18:49 maximum10 ile czekales na przydzielenie cie do ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 17.09.02, 19:40 mój mail to kosa1980@gazet.pl czy ...poczta.gazeta.pl A tu strona z instrukcją czarne.slonce.com/~yogi/reguly.htm. GG 5045213. Masz rację na przydzielenie drużyny czeka się kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 17.09.02, 19:42 Dodam że nie jestem w te klocki dobry bo sam gram od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
jarek55 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 17.09.02, 19:55 Ja czekalem na przydzielenie druzyny jeden dzien. Moze mam szczescie? pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedMack szkoda ze ta podana przez kose strona nie dziala IP: *.nat.visnet.pl 17.09.02, 21:02 :( Odpowiedz Link Zgłoś
brennus Re: szkoda ze ta podana przez kose strona nie dzi 17.09.02, 21:10 panowie, ratujcie! Ten link nie wchodzi, a ja się napaliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 17.09.02, 23:25 czarne.slonce.com/~yogi/reguly.htm a ten już musi wchodzić. W jakiej lidze dostaliście drużyny, bo ja dostałem w 4 a jest 6. Pochwalę się osiągnięciami. w pucharze polski odpadłem po drugim meczu ale za to w lidze mam jedną przegraną( chyba 7:1) jeden remis i dwa zwycięstwa (w tym jedno 9:0)i jestem na trzecim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 22.09.02, 10:15 a ja nie moge się zalogować pisze coś takiego : PLEASE NOTE The form could not be accepted. You must supply proper values in all fields marked with *. Proper values means: * Your own name in the name fields * A valid email address a wszystko wpisuje poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 22.09.02, 15:59 Sorki ,że zadam pewnie głupie pytanie,ale dopiero się przymierzam do tej gry.Czy w czasie rozgrywania meczu trzeba być w internecie...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saawczuk Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 22.09.02, 16:39 nie trzeba byc online w czasie rozgrywania meczu, mozna nawet ustawic zespol na wszystkie kolejki, oczywiscie z rezerwowymi w razie kontuzji ale takie ustawianie na kilka meczy nie ma sensu, trzeba sledzic forme zawodnikow jak i poprawe lub pogorszenie zdolnosci :) heh zreszta sam do tego dojdziesz :) ja mam druzyne od 18.9.02 trafilem do V ligi i na dodatek dostalem najgorszy zespol w mojej grupie (jak sie zorientowalem wszyscy w mojej grupie sa nowi, chociaz tyle )z 1 pkt podczas gdy najlepsi mieli po 9 pkt, ale nie ma sie co martwic gorzej chyba jest trafic do IV ligi z uczestnikami o dlugim stazu, prawie pewny spadek :) dzisiaj gralem swoj pierwszy mecz na hattricku na szczescie wygralem 4-1 i wskoczylem pozycje wyzej pzdr Prezes Emiel Odpowiedz Link Zgłoś
maximus10 ODPOWIEDŹ DLA MUFANA 22.09.02, 17:42 NIE TRZEBA BYĆ W NECIE ALE JAK JESTEŚ W NECIE TO TAK PRZEŻYWASZ ŻE 105min ZLATUJE W OKA MGNIENIU WSHELKIE PYTANIA KIERUJ DO MNIE NA GG 2110092 pozdrowionka MaXiO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl tez sie dzisiaj zalogowalem IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:36 dzieki za sugestie i wyczerpujace wiadomosci. własnie rozpoczela sie moja wielka kariere w hattricku. Zyczcie mi powodzenia bo i ja wam tego zycze. Z góry nieDziękuję marsl Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 22.09.02, 21:54 W tym Managerze drużyne dostajesz od ręki ja dziś się zalogowałem a jutro gram pierwszy mecz www.itsagoal.com/9.4.php Odpowiedz Link Zgłoś
marsl DZIĘKI. MOŻE KIEDYŚ 22.09.02, 22:00 SPRUBUJĘ. NA RAZIE MUSZĘ TROCHĘ ZBASTOWAĆ BO MNIE Z ROBOTY WYLEJĄ. POWODZONKA Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 do Żwirek 22.09.02, 23:54 Sorry stary ale padło mi coś w kompie i nie mogłem tobie wysłać maila. Prawdopodobnie nie wypełniłeś wszystkoch pozycji w formularzu i w tym twój problem. Jak coś dalej będzie nie grało to pisz. Konsultuje także twój problem z innymi użytkownikami hattricka ale na razie nikt nie odpisał Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Do kosa1980 23.09.02, 00:00 Dzięki kosa za pomoc ale juz czekam na przydział do ligi może jak dostane przydział to zagramy sparing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groveman mecz towarzyski IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 12:19 Cze! Zapisalem sie i dostalem druzyne. Jestem juz nawet po jednej kolejce. Teraz mam problem, bo zaaranzowalem mecz towarzyski, ale nie wiem jak wystawis sklad, ustalic taktyke na niego (mecz jest zatwierdzony, wiec wszystko gra). Gdy rozgrywalem pierwszy mecz ligowy bez trudu znalazlem "orders" - teraz nie wiem,gdzie tego szukac. Prosze o szybka pomoc, bo za 2 godziny wyjezdzam i nie wroce przed sroda. Pozdrawiam, groveman. Odpowiedz Link Zgłoś
uondraszek Re: mecz towarzyski 23.09.02, 14:54 Gość portalu: groveman napisał(a): > Cze! Zapisalem sie i dostalem druzyne. Jestem juz nawet po jednej kolejce. > Teraz mam problem, bo zaaranzowalem mecz towarzyski, ale nie wiem jak wystawis > sklad, ustalic taktyke na niego (mecz jest zatwierdzony, wiec wszystko gra). > Gdy rozgrywalem pierwszy mecz ligowy bez trudu znalazlem "orders" - teraz nie > wiem,gdzie tego szukac. Prosze o szybka pomoc, bo za 2 godziny wyjezdzam i nie > wroce przed sroda. > Pozdrawiam, groveman. tam gdzie są mecze ligowe, znajdziesz tez orders do meczu towarzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groveman Re: mecz towarzyski IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:28 Pociag mialem o 15:09, a na stacje 20 minut, wiec jak latwo mozna obliczyc Twoja porade uzyskalem po czasie. Mimo wszystko dzieki i na przyszlosc bede o tym juz wiedzial. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PENMAR Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA IP: *.zchpolice.com 24.09.02, 09:36 wlasnie wczoraj mialem pierwszy mecz w lidze 670 i wygralem 1:0 na wyjezdzie zobaczymy jak mi pujdzie dalej hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 24.09.02, 17:25 Mam że jutro dostane drużyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARSL CZE ZWIREK IP: 217.11.142.* 26.09.02, 18:14 JESTESMY W TEJ SZMEJ LIDZE V 80 MOLA TO MKS KORONA PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirek3 Re: CZE ZWIREK IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.09.02, 18:21 Witam i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirek3 Do kosa1980 IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.02, 18:57 Cze może zagramy sparing jestem na Hattrick zostaw wiadomośc dla zwirka Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: Do kosa1980 Żwirek Maximus 26.09.02, 15:46 Żwirek grasz już sparing w tym tygodniu zagramy w następnym. Maximus zaprosiłem ciebie na sparing. Tak naprawdę to sam siebie zaprosiłem do ciebie na twój stadion bo chciałeś grać na własnym boisku Odpowiedz Link Zgłoś
przydatneprogramy Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 25.09.02, 20:50 zapiszcie sie do mojej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirek3 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.09.02, 10:23 Jutro gram pierwszy mecz i mam nadzieje że wygram Odpowiedz Link Zgłoś
jarek55 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 28.09.02, 11:03 Ja jutro gram swoj drugi mecz. Pierwszy gralem na wyjezdzie i zremisowalem 2-2, a jutro czeka mnie debiut na wlasnym stadionie. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uondraszek Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 28.09.02, 15:20 Ja też gram jutro swój drugi mecz ligowy, ale optymizmu wyzbyłem się w zeszłą niedzielę, gdy w debiucie przegrałem przed własną publicznością 0:3. W dodatku w środę zostałem upokorzony 1:8 w meczu towarzyskim z drużyną czwartoligową. Od środy przemeblowałem prawie całą kadrę, ale czy to coś da? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa1980 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA 28.09.02, 23:36 uondraszek napisał: > Ja też gram jutro swój drugi mecz ligowy, ale optymizmu wyzbyłem się w zeszłą > niedzielę, gdy w debiucie przegrałem przed własną publicznością 0:3. W dodatku > w środę zostałem upokorzony 1:8 w meczu towarzyskim z drużyną czwartoligową. Od > > środy przemeblowałem prawie całą kadrę, ale czy to coś da? Trodno coś tobie odpowiedzieć. Meczem towarzyskim nie ma się co przejmować bo ja przegrałem wyżej i to w lidze. Pozatym grałeś z drużyną IV ligową a ty pewnie jesteś w V lidze. Przemeblowanie na pewno coś da jeśli zlikwidowałeś słabe punkty drużyny a zawodników którzy grają dobrze zostaw na swoich pozycjach. W tym cały sęk aby zawodników ustawić na dobrych pozycjach i grać zawodnikami którzy są w formie. A tak pozatym ameryki chyba nie odkryłem pisząc te moje wypociny. Po prostu trzeba kombinować i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirek3 Re: NAJLEPSZY INTERAKTYWNY MANAGER ŚWIATA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.09.02, 15:38 Sciągnijcie sobie program Hattrick Assistant Manager to wam ułatwi prowadzenie drużyny www.lokesoftware.dk/osr/hattrick/ham/download.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
maximus10 Do WSZYSTKICH ZNAJOMYCH 29.09.02, 07:59 UWAGA!!! Zmieniłem drużźyny bo tam mi qmpel namieshał moiom nowom drużynom dotane jutro bądź pojutrze<wolałbym pojutrze>.Sparing chętnie z kimś zagram Sory kosa że nie odpowiadałem na propozycje ale wogule nie korzystałem z HT pozdrawiam MaXiO Odpowiedz Link Zgłoś