Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wyniki LIVE...

13.10.05, 16:48
    pewnie takie pytanie pojawiło się już na forum, ale że jestem nowy, to
    pozwolę sobie je zadać: na jakich stronkach w necie obęjrzeć można wyniki
    turniejów "na żywo".. sprawdzałem livescore.com i scorestand.com, ale tam nie
    ma snookera, na linki podane na forum tez wchodzilem, ale nie znalazlem opcji
    wyniki live...
    Obserwuj wątek
      • karunaa Re: wyniki LIVE... 13.10.05, 17:30
        hej :)
        wyniki na żywo frame po framie można śledzić na www.globalsnookercentre.co.uk
        z kolei na www.wheelsinmotion.net z tego co pamietam punkt po punkcie
        • elenath Re: wyniki LIVE... 13.10.05, 18:41
          Punkt po punkcie mozna śledzić na worldsnooker.com z tego co pamietam, a
          wheelsinmotion.net oferuje "tylko frame by frame".
          • karunaa Re: wyniki LIVE... 13.10.05, 18:57
            mój błąd ;))
            • dorota_snooker Re: wyniki LIVE... 13.10.05, 19:14
              karuna tylko wiesz - milczenie jest złotem - to apropos mojego maila
              • karunaa Re: wyniki LIVE... 13.10.05, 19:34
                wiem wiem... takich rzeczy mi nie musisz mówic :) ze mną jak w banku ;)))
                • gregpatter4 Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 09:30
                  dzieki wielkie wszystkim...
                  nie mialem pojecia, ze w Polsce jest az tyle pasjonatow (zeby nie powiedziec -
                  maniakow :P) snookera:)
                  a jezeli jestescie z Krakowa, to moze sie kiedys zobaczymy - zamierzam zaczac
                  regularnie odwiedzac klub na Mogilskiej... mam nadzieje, ze totalni amatorzy,
                  ktorzy swego czasu troche tylko pykali w "osemke", moga pograc sobie takze w
                  snookera;-)
                  • dorota_snooker Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 11:28
                    Pan z Krakowa ???
                    Ja tyż :)
                    Mam nadzieję że wpadniesz na turniej na Mogilską do cue baru w tą sobtę co by
                    pooglądać krakusów naszych kochanych jak grają :)
                    Napiszę jeszcze dokładnie o której tam będę - a wiem że i kilka innych osób z
                    tego forum nie tylko tam będzie ale i kulki wbijać zamierza.
                    Pozdr - Dorota największa snookerowa maniaczka :)
                    • chojrak_tp Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 11:40
                      Dorotko - jak ja Cię tam rozpoznam przy mogilskiej ?? to że Ty mnie poznasz to
                      wiem - ale to będzie nie fair bo ty wiesz jak wyglądam a ja nie wiem jak ty:P
                      Może mi fotkę na maila prześlij :>

PS. Kto będzie grał z naszego forum ?
                      Pozdrawiam ;)
                      • gregpatter4 Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 12:29
                        w tą sobotę nie, bo wyjeżdzam do tfu tfu stolycy...:P
                        ale planuję z dziewczęciem moim za tydzień wpaść (do klubu oczywiście:) i
                        przymierzyć się do snookerowego stołu...

wytłumaczcie mi jedną rzecz: czy jest możliwy break wyższy niż 147?
                        jeżeli: Ronnie grałby z totalnym lamerem (np. z mną:P) i ja w pierwszym
                        uderzeniu faulowałbym na czarnej, to Ronnie podszedłby do stołu z 7punktami, a
                        po wyczyszczeniu stołu miałby 147+7=154... czy więc break powyżej 147 jest
                        możliwy?
                        • elenath Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 14:09
                          Twój faul nie liczyłby sie do breka Ronniego! To po pierwsze ;)
                          Brake to ilosc punktów wbita podczas jednego podejscia, tak wiec punkty z faulu
                          sie do tego nie zaliczaja! Natomiast najwyzszy możliwy teoretyczny break to 155
                          punktów: Rozbijasz, nie trafiasz w zadna czerwona i przy okazji biała ustawia
                          się za jakąś kolorową. Sedzie dyktuje FreeBall. Ronnie podchodzi do stółu, wbija
                          np. żółtą jako 16 czerwoną :) i dochodzi do czarnej. Już w tej chwili jego break
                          wynosi 8 przy 15 czerwonych na stole :) dalej czysci wszystko jak zawsze
                          (8+147=155) :) Jasne? :)
                          • gregpatter4 Re: wyniki LIVE... 14.10.05, 14:25
                            jak słoneczko na niebie (którego dziś na ul.Lubicz 23 w Krakowie ani widu ani
                            słychu)
                            dzięki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka