Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POMYSLY NA WYGRAJ LIGE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.01, 13:09
    pewnie czesc z was bierze udzial w tym wspanialym
    konkursie - WYGRAJ LIGE
    na pewno macie jakies konkretne typy co do obsadzenia
    niektorych pozycji , a w szczegolnosci do zawodnikow
    waszych ulubionych klubow : jakies przeblyski ,
    spadki formy , kontuzje oraz typy dotyczace graczy ,
    ktorzy moga zablysnac tej rundy?????
    wg mnie warto wziac pisza ze slaska , ktory moze
    okazac sie rycerzem wiosny
    Obserwuj wątek
      • Gość: regis Re: POMYSLY NA WYGRAJ LIGE IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 23:45
        Jesli chodzi o napad to Bojarski z Legii jest tani i dobry, ale nie wiadomo czy
        bedzie grał;Jarosz może coś namieszać w Radzionkowie. Reszta dobrych napstników
        jest przepłacona no ale kogoś kupić trzeba. Wydaje mi się, że Bartłomiej Socha
        wyjechał do Japonii, więc lepij sprawdzić wcześniej. Myślałem, że w Gołaszewski
        bedzie grał w ataku (w Gazecie jako pomocnik), a tu Mikulski podczas sparingów
        wystawiał go na lewą obronę. Czereszewski (tylko 1,8 mln) miał wrócić w tej
        rundzie na pozycję atak.pomocnika a pojechał na testy do Chin. W obronie
        stawiam głownie na całą linie defensywna GKS lub na Bednarza i Kałużnego.
        • Gość: tomi Re: POMYSLY NA WYGRAJ LIGE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.01, 21:30
          w sumie to smieszne bo obrona czolowego klubu -
          zaglebia jest tansza niz np radzionkowska - z tego
          wynika ze obroncy zaglebia sa gorsi
          troche to dziwne ale coz ....
          moze zapomnieli podwyzyc budzetu do 30 mln , skoro na
          pilkarzy taka inflacjia napadla....
          • Gość: Malkovic Re: POMYSLY NA WYGRAJ LIGE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 18:35
            Moim zdaniem do pomocy opłaca się kupic Holca który jest w dobrej formie. Nie
            wiem dlaczego Czerwiec z Wisły jest taki tani (1,5 mln) - możliwe że wyjechał
            na testy, choć o tym niczego nie wiem. W ataku nie mam typów choć można stawić
            na tych tańszych jak Rocki czy Jarosz. W defensywie oczywiście niezawodny Marek
            Zając, a w jego uzupełnieniu może inni gracze Wisły, lub Legii. Na GKS w tej
            rundzie bym nie liczył - wszystkie kluby już wiedzą jak trudno im strzelić
            bramkę i się dodatkowo zmobiliują. Pod znakiem zapytania stoi Pogoń - gdyby nie
            ich kłopoty może postawiłbym na Bednarza, Węgrzyna, Gęsiora i Podbrożnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka