cortez12111976 21.10.05, 14:37 Kto wie jak zdobyć obiecaną kasę od sponsora?.Przekroczyłem 400 pkt., mam nawet 420 a nie doszło mi 1,5 mln.za umowę.Proszę o pomoc.POZDRO.DZIęki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petar Re: sponsor 21.10.05, 14:40 No nie! To już mnie zaczyna bawić! Trzeci kolejny wątek, po którym widać, że tu wtórny analfabetyzm panuje! Nie widzisz koleś, że kilka postów wcześniej ktoś zadał TO SAMO pytanie?! Nawet taki sam dał tytuł wątku! Dostał odpowiedź. Naucz sie więc najpierw czytać, a nie zaśmiecasz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: sponsor 21.10.05, 18:55 musisz nasłać windykatora, jak nie zapłacił :P ja też tak miałem, ale nasłałem na nich kilku kolesi i dostarczyli mi moja kase :))) A tak serio to: wciskasz link "sponsoring" i już nie pukasz do drzwi sponsora, tylko z lewej strony pod "sponsoring" masz "odwiedź sponsora" :) klikasz na to i dalej bedziesz juz wiedzial co robic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: sponsor 21.10.05, 19:03 Pamiętaj tylko o tym, aby w te odwiedziny zabrać ze sobą bejsbola. Bez tego nie chcą "rzygać kasą" Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: sponsor 22.10.05, 16:23 ta wlasnie... kajdany, tasma klejaca itp... ale uwazaj... ona ma ochrone i ci moga klub przejac... Odpowiedz Link Zgłoś