Gość: expert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.02, 12:08 sport.onet.pl/563541,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: olaboga!!!! IP: *.chello.pl 02.10.02, 14:03 Olaboga przypomnij sobie ile płakałeś po meczu Legia - Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzcross Re: Fachowcy o legii 02.10.02, 12:18 Nic dodać nic ująć. Legia powoli staje się podobna do włoskich klubów, ale niestety to podobieństwo wynika tylko z wiecznego płakania na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Znawca o legii 02.10.02, 12:29 Ja, znawca, zwany też fachowcem, specem, ekspertem, czy specjalistą, uważam, że Legia to bardzo dobrze obecnie grający w piłkę klub podwarszawski. Prowincjonalny, ale w miarę profesjonalny. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Znawca o legii IP: *.chello.pl 03.10.02, 14:16 Podwarszawski ? Ciekawe. Czyżby granice administracyjne Warszawy skurczyły się do Muranowa ? Jeżeli tak to Warszawa liczy sobie jakieś 20 tys mieszkańców i z tą ilością i wysokim poziomem kultury (kino Muranów), z pewnością kandyduje do miana matropolii na miarę Londynu czy Paryża. Legia - klub prowincjonalny... chyba trzeba będzie przesłać taki kwiatek do pajacyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re:Prawdziwi fachowcy o Legii IP: 157.25.125.* 02.10.02, 12:55 Bukmacherzy Willaima Hilla oceniają szanse poszczegolnych druzyn na zwycięstwo w Pucharze UEFA. Z polskich największe szanse ma Legia (151,oo), niżej Wisła (201.oo) i Amica (251,oo). Polonia (5001,oo). Najwyżej oceniane są szanse Lazio (11,00), Leeds (12,oo) i Celty (12,00). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re:Prawdziwi fachowcy o Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.02, 13:16 sorry jasiu, ale piszesz nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Gentleman IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 02.10.02, 13:56 Prosze zgadnac, kto to powiedzial: "Nigdy natomiast nie powiedziałem obraźliwego zdania o jakimkolwiek piłkarzu. Denerwuje mnie fakt, że inni wkładają mi w usta słowa, których nie wypowiedziałem. W moim wychowaniu i mojej kulturze nie istnieją takie normy zachowań. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: Gentleman IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:02 czyzby Pan B ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Gentleman IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 02.10.02, 14:53 Gość portalu: olaboga napisał(a): > czyzby Pan B ??? Tak jest! I to w tym samym wywaidzie, w ktorym powiedzial, ze Lagia placze! On ma skleroze! Bilobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Gentleman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.02, 16:17 Co ma wspólnego jedno z drugim ? W czym wg.ciebie przejawia się skleroza p.Bońka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Gentleman IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 19:16 Ekspert po twoich wypowiedziach w tym wątku widzę, że Expert i edek to ta sama osoba. Bądź łaskaw nie zmieniać nicka tak czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Gentleman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 01:17 Gość portalu: ekspert napisał(a): > Co ma wspólnego jedno z drugim ? > W czym wg.ciebie przejawia się skleroza p.Bońka ? Jezeli w tym samym wywiadzie, w ktorym zarzuca doroslym ludziom dziecinne mazgajstwo i zachowanie raczej niemeskie - co jest obrazliwe, jakby nie patrzec pisze, ze: "W moim wychowaniu i mojej kulturze nie istnieją takie normy zachowań" (jak wypowiadanie obrazliwych uwag), to ja mysle, ze p. Boniek zapomnial na chwile o tym, ze jest tak starannie wychowany. Dlatego obawiam sie, ze cierpi na skleroze. Albo po prostu gada od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś