kubag 17.11.02, 19:05 I mamy w Krakowie samodzielnego lidera:) Krakowianie spokojnie ograli Widzew, grajac bez Glowackiego, Kosowskiego, Uche, Szymkowiaka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyk7 Do Legii 17.11.02, 19:42 I było płakać o przepisy PZPN, żeby zostać liderem na jedną kolejkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Do Legii IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 18.11.02, 09:38 bzyk7 napisał: > I było płakać o przepisy PZPN, żeby zostać liderem na jedną kolejkę? Bzyku, po co takie teksty? Nie potrafisz cieszyc sie sukcesami swojej druzyny nnie dokladajac Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Widzew-Wisla 2:4 17.11.02, 20:32 Głowacki kotuzjowany Baszczu w kadrze na jego miejsce. Status Quo utrzymane 5:0 dla Wisły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Widzew-Wisla 2:4 IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 18.11.02, 10:00 sardo napisał: > Głowacki kotuzjowany Baszczu w kadrze na jego miejsce. Status Quo utrzymane > 5:0 dla Wisły!!! Baszcza wczoraj ogrywali D'Arcy i Grzelak, jak chcieli... Natomiast naprawde swietnie zagral Zurawski. Moze tak w kadrze? Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Widzew-Wisla 2:4 18.11.02, 14:43 Za to w dwumeczu z Parmą był nie do przejścia wg. mnie powołanie jak najbardziej zasłużone nawet bez absencji Głowy i Hajty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orter Re: Widzew-Wisla 2:4 IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 18.11.02, 15:40 sardo napisał: > Za to w dwumeczu z Parmą był nie do przejścia wg. mnie powołanie jak > najbardziej zasłużone nawet bez absencji Głowy i Hajty. To prawda, Mutu sobie z nim nie pogral. Bylem ciezko zdziwiony, bo nawet zawodnicy Promorje potrafili Baszcynskiego ogrywac jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Widzew-Wisla 2:4 17.11.02, 21:15 No ale Widzew im stracha napedzil bylo juz 2:0. Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: Widzew-Wisla 2:4 18.11.02, 01:07 ale pokazali swoj charakter odrobili z Parma i odrobili z Widzewem tylko przyklaskac oby Zuraw z Dania mial skutecznosc jak dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Widzew-Wisla 2:4 IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 18.11.02, 10:49 devote napisał: > ale pokazali swoj charakter > odrobili z Parma i odrobili z Widzewem > tylko przyklaskac > > oby Zuraw z Dania mial skutecznosc jak dzisiaj Bylo 2-0 i Grzelak wyszedl sam na sam, a sedzia przerwal gre, mimo, ze spalonego nie bylo. No - ale takie jest zycie, Wisla pozniej miala taka sama sytuacje identycznie oceniona przez sedziego (zeby nie bylo, iz uwazam, ze sedzia sprzyjal Wisle). Gdyby bylo 3:0, moglaby sie Wisla juz nie podniesc. No, ale zagrali pewnie najlepsze 15 minut w ostatnich dwoch latach. Taka juz jest ta pilka: gdyby Majewski trafil w Gelsenkirchen na 1:0, Schalke zaczeloby grac nerwowo i kto wie, czy Legia nie potrafilaby tego wykorzystac. Gdyby w meczu w Krakowie bramkarz Parmy nie puscil niebywalej szmaty, przypuszczalnie Wisla odpadlaby z Pucharu. A gdyby dawno, dawno temu, Peter Schilton nie puscil strasznej szmaty, nie byloby sukcesow druzyny Gorskiego. Po prostu - sa momenty, ktore trzeba wykorzystac i wypada zyczyc Wisle, aby potrafila wykorzystac usmiech losu rownie dobrze, jak nasza reprezentacja z lat 70. Pierwszy krok zostal zrobiony, w meczu z Parma. Czekamy teraz na glupie miny Szkopow po meczu w Krakowie i mruczenie pod nosem, ze wynik 3:0 dla Wisly da sie odrobic na Arena auf Schalke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax znowu Misiek IP: *.ite.waw.pl 18.11.02, 11:17 Co oznaczał transparent z napisem "Misiek jesteśmy z tobą" ? Byl zawieszony na płocie w bezpośredniej bliskosci środkowej linii boiska. Po przerwie zniknal mi z pola widzenia. Gratulacje dla drużyny Wisły. Mam nadzieję, że nie odjedzie Legii za daleko i na wiosne będą jeszcze emocje. ajax - kibic Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: znowu Misiek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 11:23 Co do spalonego Grzelaka przy stanie 2:0 : spalony ewidentny (brawo dla sędziego w tym przypadku, bo łatwe do interpretacji to w ułamku sekundy nie było). w razie watpliwości odsyłam do powtórki Ligi+Extra, tam dokładnie zostało wyjaśniona i zinterpretowana ta sytuacja. watpliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax spalony IP: *.ite.waw.pl 18.11.02, 11:34 Chyba nikt nie miał wątpliwości, że był spalony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: spalony IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 11:40 Gość portalu: ajax napisał(a): > Chyba nikt nie miał wątpliwości, że był spalony ? Kolega 3 posty w górę miał. Może ogladał mecz na żywo i uległ zbiorowej sugestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: spalony IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 18.11.02, 11:59 Gość portalu: NIN napisał(a): > Gość portalu: ajax napisał(a): > > > Chyba nikt nie miał wątpliwości, że był spalony ? > > Kolega 3 posty w górę miał. Może ogladał mecz na żywo i uległ zbiorowej sugesti > i. A skadze. Spalonego nie bylo i zauwazyli to komentatorzy Polsatu, natomiast w Lidze Plus Extra ten przypadek nie byl poruszany. Nie chodzilo mi bowiem o podanie przez srodek, kiedy Andzelkovic niepotrzebnie dotknal pilki, tylko o podanie na lewe skrzydlo do Grzelaka, ktory w tempo wyskoczyl zza plecow Baszczynskiego. Ale nie chcialbym, zeby to brzmmialo, jakbym zarzucal Wisle, ze wygrala dzieki pomocy sedziego. Bo w drugiej polowie pieknie wychodzil Dubicki (chyba) i sedzia zatrzymal nieslusznie akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: spalony IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 12:12 Gość portalu: Porter napisał(a): > A skadze. Spalonego nie bylo i zauwazyli to komentatorzy Polsatu, natomiast w > Lidze Plus Extra ten przypadek nie byl poruszany. Nie chodzilo mi bowiem o > podanie przez srodek, kiedy Andzelkovic niepotrzebnie dotknal pilki, tylko o > podanie na lewe skrzydlo do Grzelaka, ktory w tempo wyskoczyl zza plecow > Baszczynskiego. Ale nie chcialbym, zeby to brzmmialo, jakbym zarzucal Wisle, ze > > wygrala dzieki pomocy sedziego. Bo w drugiej polowie pieknie wychodzil Dubicki > (chyba) i sedzia zatrzymal nieslusznie akcje. Fakt przypominam sobie teraz ta sytuację. Zwracam honor i obypuje sobie łeb popiołem. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: znowu Misiek 18.11.02, 15:11 Transparent był podpisany przez „sharks” (to bandziory pokroju miśka), co nie zmienia faktu, że w świat poszła deklaracja kibiców Wisły o solidarności z nożownikiem a jest to nieprawda. Ci idioci mają jedno wytłumaczenie swej obecności na stadionie, bez nich kibice Białej Gwiazdy byliby napadani pod stadionem przez innych neandertali, co nazywają siebie „jude gang” i pochodzą z drugiej strony błoń. Zastanawiam się jak zwalczyć to dziadostwo i niestety nic nie przychodzi mi do głowy. Ignorować tego nie można, bo bojówki są coraz groźniejsze. Napiętnować się tego też nie da po takich próbach Fan Club Wiśl@cy miał problemy na stadionie i podobno ma je do dziś. _______________ CHWDHools Odpowiedz Link Zgłoś